FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Laporta nije imao ozbiljnog kandidata iz opozicije. Zato je lagano bio odmah iza Barte i na onakvu kampanju. Font je neka druga prica, nema afera, ima Xavija i prica ono sto ljudi zele cuti.
Ostajem i dalje pri misljenju da ce Laporta uzeti, ali dosta ce zavisiti od kampanje.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
todibo jos uvijek nije zaigrao za benficu (apsolutno ne vjerujem da nema kvalitet za benficu lol)
kakvu gresku je napravio prelaskom u barcu i uopste mi nije jasno sta je toj djeci u glavi kad odmah polete u klubove kao sto je barca, pogotovo uzimajuci u obzir da za toulouse nije odigrao niti polusezonu... nije iskljucen njegov povratak u barcu u januaru
kakvu gresku je napravio prelaskom u barcu i uopste mi nije jasno sta je toj djeci u glavi kad odmah polete u klubove kao sto je barca, pogotovo uzimajuci u obzir da za toulouse nije odigrao niti polusezonu... nije iskljucen njegov povratak u barcu u januaru
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da će Font uzeti. Kad bih ja birao, njega bih. Pun qurac više i Laporta, vazda k'o neka kujica po medijima kad treba srrati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Font konta preko nostalgije uzet. Debil ce zavalit Xavija sa ovim neradnicima na terenu i uyebat mu odmah iz pocetka trenersku karijeru. Meni je i dalje fascinantno kako ljudi ovdje od Xavija triplete neke ocekuju i to sa istom ekipom aahahah.
Zivi bili pa vidjeli ali licno mislim da Xavi ako je imalo pametan (sto jeste) nikad nece trenirati MESSIJA. Tako da ce Laporta uzet.
Zivi bili pa vidjeli ali licno mislim da Xavi ako je imalo pametan (sto jeste) nikad nece trenirati MESSIJA. Tako da ce Laporta uzet.
27.10.2020
Prije da će Laporta imat više koristi od nostalgije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Slazem se barem po meni mislim da neće doći dok ovi igrači ne odu iz kluba Alba,Messi,Buskec,Pike ne što ih ne voli već zbog nekih drugih stvari ali eto vidjet ćemoleorey je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:09Font konta preko nostalgije uzet. Debil ce zavalit Xavija sa ovim neradnicima na terenu i uyebat mu odmah iz pocetka trenersku karijeru. Meni je i dalje fascinantno kako ljudi ovdje od Xavija triplete neke ocekuju i to sa istom ekipom aahahah.
Font - gura na Xavia
A Laporta gura da će dovesti Haalanda,Mbapeea,Lautara itd
Rodjeni su pitarske picke!
samo jos da je stavio riquija il alenu u vezni red, nema potrebe da igraju pjanic i busquets, jedan bi bio dovoljan
krilni igraci na krilnim pozicijama :mrgreen:
svidja mi se sto igra griezmann, jos jedna dobra tekma bi mu dodatno podigla samopouzdanje
krilni igraci na krilnim pozicijama :mrgreen:
svidja mi se sto igra griezmann, jos jedna dobra tekma bi mu dodatno podigla samopouzdanje

Mogao je i Albu odmoriti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Budući da su odigrali pristojnu utakmicu za vikend, večeras očekujem patnju i eventualno dvije smislene akcije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kako diše ekipa bez Messija i sa Braithwaitom u špicu 

griezmann se vratio :tokralju:
Todibo je povrijedjen ima vise od tri mjeseca. Ozbiljna povreda je u pitanju.Chinaglia je napisao/la: ↑01 dec 2020, 11:31todibo jos uvijek nije zaigrao za benficu (apsolutno ne vjerujem da nema kvalitet za benficu lol)
Edit: Trincao

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 02 dec 2020, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam govorio prije par mjeseci da meni Braithwaite uopšte nije loš igrač, pa eto kao back up. Tad se @messilla smijao i čudio. Momak je veliki profesionalac, radnik, na terenu dosta radi i ima uticaja na igru. Drago mi je da sve više i više dobija šansu, zaslužio je da mu se bar pruži ista.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jest smiješna grupa, al' trpaju da valja u LP 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.