2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
DMC babuka
54 poena Cousins, 20 asistencija Rondo
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Rondo 20 asistencija, kazu nije bilo do trenera
Gleda li ko Kingse? Kako su cirkusanti blizu toga da useru takvu Rođinu partiju?o
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa radi se o Kingsima, ne treba te tu puno toga cuditi.Kawhi je napisao/la:Gleda li ko Kingse? Kako su cirkusanti blizu toga da useru takvu Rođinu partiju?o
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sta ces, obicni basketasEpidaurus je napisao/la:
Dje ces DPOY

Rekoh jucer 20+ razlike, a neki mi prijavili post zbog trolanja, jednostavno Spursi ne mogu meda protiv ratnika ove sezone, jedini koji to mogu su zdravi Cavsi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma potresen sam igrom Spursa. Tražim nešto da me zaokupi.Epidaurus je napisao/la:Pa radi se o Kingsima, ne treba te tu puno toga cuditi.Kawhi je napisao/la:Gleda li ko Kingse? Kako su cirkusanti blizu toga da useru takvu Rođinu partiju?o
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa kakvi su amateri ovi Kingsi Boze ti sacuvaj ...
- PaskalHens
- Kontakt:
Ne mogu Krave imati veće šanse od Spursa nikako. Ovo večeras nije mjerilo, slažem se da ovo što pruža gsw je nedostižno, al' Spursi sa normalnim LMA imaju itekako šanse da pruže otpor GSWu. Kravama je maksimum 2 tekme u njihovu korist u finalu. Protiv koga god od ove dvije ekipe.Tracy3McGrady je napisao/la:Sta ces, obicni basketasEpidaurus je napisao/la:
Dje ces DPOY![]()
![]()
Rekoh jucer 20+ razlike, a neki mi prijavili post zbog trolanja, jednostavno Spursi ne mogu meda protiv ratnika ove sezone, jedini koji to mogu su zdravi Cavsi.
Viva la France, as they say in Rome.
A tekme Lol
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Curry lik iz video igrice
. 28 min mu bilo dovoljno.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Malo ozbiljnosti sada, naravno da ovo nije mjerilo, ja to malo uzvracam onom trolu Belminu 
Jedostavno zdravi cavsi mogu pobjediti ratnike, Jamesa ne mozes jednostavno porediti u RS i Play offu, on je u PO zvijer kojoj ne mozes nista, pa prosle godine se sam nosio u finalu, a ove aBd. ce imati pomoc u Irvingu i ako se probudi LOve i naravno su tu i ostali da ih ne nabrajam. Spursi se jednostavno ne mogu sa ovom igrom, ne pase im ritam i tu je kraj price, ako dobiju jednu tekmu u PO protiv ratnike neka je slave kao da su osvojili prsten. (Ovo nije provokacija vec jednostavno misljenje)

Jedostavno zdravi cavsi mogu pobjediti ratnike, Jamesa ne mozes jednostavno porediti u RS i Play offu, on je u PO zvijer kojoj ne mozes nista, pa prosle godine se sam nosio u finalu, a ove aBd. ce imati pomoc u Irvingu i ako se probudi LOve i naravno su tu i ostali da ih ne nabrajam. Spursi se jednostavno ne mogu sa ovom igrom, ne pase im ritam i tu je kraj price, ako dobiju jednu tekmu u PO protiv ratnike neka je slave kao da su osvojili prsten. (Ovo nije provokacija vec jednostavno misljenje)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Troy Daniels
Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Lakerse il Boston. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.
- adriano_leite
- Kontakt:
Na osnovu cega da ga posalju u Lakerse a da se ugase Kingsi? Pa ove 2-3 sezone ste smjesniji od Kingsa, u svakom pogledu.Epidaurus je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Lakerse il Boston. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Bez obzira koliko Lakersi lose izgledali, niko na svijetu ne moze biti smijesnija fransiza od Kingsa. Lakersima daj Boogiea i slozit ce odlicnu PO ekipu dok trepnes. Pogotovo jer se radi o najdominantnijem centru lige, a svi znaju kakvu Big men tradiciju imaju Lakersi.adriano_leite je napisao/la:Na osnovu cega da ga posalju u Lakerse a da se uguse Kingsi? Pa ove 2-3 sezone ste smjesniji od Kingsa, u svakom pogledu.Epidaurus je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Lakerse il Boston. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.
- adriano_leite
- Kontakt:
Tradicija i historija titula nema nikakve veze s ovim sta Lakersi rade ove 3 godine, pocev od trejdova, preko drafta, do potpisivanja slobodnih igraca. Mogli ste imati svog Boogija na ovom draftu, mogli ste umjesto Randlea uzeti bolje (po meni je Hood strasan steal s tog drafta) itd. Onda trejdovi gdje dajes pickove pa nemas pickova, gluplji potezi nego sto ih Sacramento radio. Oni su usrali sa Stauskasom i McLemoreom ali bar uzimaju bolje FA igrace i imaju te pickove. Mislim da je i WCS u rookie sezoni korisniji igrac od Randlea.Epidaurus je napisao/la:Bez obzira koliko Lakersi lose izgledali, niko na svijetu ne moze biti smijesnija fransiza od Kingsa. Lakersima daj Boogiea i slozit ce odlicnu PO ekipu dok trepnes. Pogotovo jer se radi o najdominantnijem centru lige, a svi znaju kakvu Big men tradiciju imaju Lakersi.adriano_leite je napisao/la:Na osnovu cega da ga posalju u Lakerse a da se uguse Kingsi? Pa ove 2-3 sezone ste smjesniji od Kingsa, u svakom pogledu.Epidaurus je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Lakerse il Boston. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Lakersi su te pickove sto povlacis dali za Nasha i Dwighta. U tom trenutku najdominantnijeg centra lige i playa koji je onaj Phoneix skoro sam dovukao blizu PO i doktorski odradjivao playmakerski posao. To sto je Dwight u LAL igrao ko najveca p.i.z.d.a na svijetu i sto je Nash odjednom bio unisten povredama nakon relativno zdravih sezona u Sunsima je drugi par cipela. Imas u tom trenutku Kobea koji je top 3 igrac lige, Paua koji je tada bio top 5 cetvorka lige i ti dodajes jos najboljeg centra (za drugog najboljeg) i odlicnog playmakera sto je odlican posao. Dakle prica o tome ti nema smisla.
Ja sam i na tom draftu bio nezadovoljan izborom Randlea i mislim da se mogao uzeti bolji igrac al Hood to definitivno nije. Prije svega razlika izmedju Hooda i Randlea je 2 godine sto je mlade igrace velik period. Randle bez obzira na sve svoje mane (brzopletnost, nedostatak suta, nedostatak igre desnom rukom, siljenje ...) ima vec sad elitnu brzinu i elitni ballhandling za jednu cetvorku i dodavanjem suta on je missmatch nocna mora. Ja licno njim nisam nesto pretjerano odusevljen al decko ima potencijal. Vidim i Cauley Steina spominjes, on je isto tak , bez obzira sto je rookie, godinu stariji od Randlea. Ugl na tom draftu 2014. od igraca koji su poslije Randlea izabrani veci potencijali su Nurkic, Jokic i LaVine (ako ikad nauci igrat timsku kosarku).
Ovo sto Lakersi rade u zadnjih par godina je uslovljeno Dwightovim odlaskom i Kobeovom povredom. Kad na capu imas Kobea koji ti sam prima 25 miliona otprilike (a Lakersi nisu fransiza koja ce se popisat na svoju legendu nego ce je ispostovat do kraja) i to Kobea koji nije ni blizu onome prije povrede, onda ti nemas tu sta puno raditi. Lakersi ove godine imaju ogroman prostor na capu i top 3 pick (trebali bi ga zadrzat) pa mogu itekako dobar posao napravit. Evo npr ako Kingsi ne udju u PO Boogie ce 90% trazit trade i ne postoji ekipa u ligi koja moze poslat bolji paket od Lakersa koji ukljucuje npr Russella, Randlea i Clarksona i jos pick. Dodaj tome da jos imaju prostora na capu za 2 max ugovora i tu se itekako konkurenta ekipa moze sastavit. Ja bih na mjestu FOa ciljao na Duranta i Horforda i onda jos u tradeu za ove mlade doveo Boogiea. Tu samo na osnovu njih trojice govorimo ekipi koja je poslije Dubsa i Spursa uz Clipperse najbolja ekipa zapada.
Ja sam i na tom draftu bio nezadovoljan izborom Randlea i mislim da se mogao uzeti bolji igrac al Hood to definitivno nije. Prije svega razlika izmedju Hooda i Randlea je 2 godine sto je mlade igrace velik period. Randle bez obzira na sve svoje mane (brzopletnost, nedostatak suta, nedostatak igre desnom rukom, siljenje ...) ima vec sad elitnu brzinu i elitni ballhandling za jednu cetvorku i dodavanjem suta on je missmatch nocna mora. Ja licno njim nisam nesto pretjerano odusevljen al decko ima potencijal. Vidim i Cauley Steina spominjes, on je isto tak , bez obzira sto je rookie, godinu stariji od Randlea. Ugl na tom draftu 2014. od igraca koji su poslije Randlea izabrani veci potencijali su Nurkic, Jokic i LaVine (ako ikad nauci igrat timsku kosarku).
Ovo sto Lakersi rade u zadnjih par godina je uslovljeno Dwightovim odlaskom i Kobeovom povredom. Kad na capu imas Kobea koji ti sam prima 25 miliona otprilike (a Lakersi nisu fransiza koja ce se popisat na svoju legendu nego ce je ispostovat do kraja) i to Kobea koji nije ni blizu onome prije povrede, onda ti nemas tu sta puno raditi. Lakersi ove godine imaju ogroman prostor na capu i top 3 pick (trebali bi ga zadrzat) pa mogu itekako dobar posao napravit. Evo npr ako Kingsi ne udju u PO Boogie ce 90% trazit trade i ne postoji ekipa u ligi koja moze poslat bolji paket od Lakersa koji ukljucuje npr Russella, Randlea i Clarksona i jos pick. Dodaj tome da jos imaju prostora na capu za 2 max ugovora i tu se itekako konkurenta ekipa moze sastavit. Ja bih na mjestu FOa ciljao na Duranta i Horforda i onda jos u tradeu za ove mlade doveo Boogiea. Tu samo na osnovu njih trojice govorimo ekipi koja je poslije Dubsa i Spursa uz Clipperse najbolja ekipa zapada.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U Boston neće sigurno, to je činjenicaEpidaurus je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Lakerse il Boston.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Haj ba Rio dobro te s tim pesimizmomrio_Ferdy88 je napisao/la:U Boston neće sigurno, to je činjenicaEpidaurus je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Lakerse il Boston.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.