BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

hakkaDunne
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la hakkaDunne » 17 nov 2015, 00:42

JackTheStripper je napisao/la:Ma nayebem se mamare europskim licemjerima. Boli me qurac.

A i ovim na forumu koji im ližu dupe.

Bravo majstore, evo oni europejaca koji ližu dupe svima i vjeruju svakom natpisu što piše u medijima. Iako nije tema u vezi sa tim, počeli ste opasno da jedete ****. Možda ako ste druge vjere, pa bih vas i razumio...
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 00:42

let3 je napisao/la:Jedan bolesnik uzvikuo Palestina i ovi irci odmah potrcali da ocrne citavu grupu :facepalm: yebo majku, kao da su jedva cekali da se to desi i odmah potrce da objave, pa cim su bili spremni da snimaju naše navijace :puke:
Mi smo jos gori,da je neki irac uradio nesta slicno mi bi ocrnili i irsku i englesku i skotsku.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2015, 00:42

GabrielBatistuta je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Smecari podmukli yebala ih Palestina mi umjesto da se priklanjamo evropi gdje i civlizacijski i po svemu drugom pripadamo mi skandiramo arapskim kozoyebima i to na minut sutnje zbog pocinjenog masakra u petak pa kad nas stave u isti kos sa afrikancima, palestincima, sirijcima, afganistancima i pakistancima onda ce se neko da uvrijedi...
Komentar dana !
Samo sto na qrac nabijem i jedne i druge.
Evo vec su se i ovdje nasli bolesnici da osude. Cuj sta je Evropa uradila za nas. Koji maloumnik.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 nov 2015, 00:43

JackTheStripper je napisao/la:Ma nayebem se mamare europskim licemjerima. Boli me qurac.

Tako su nesto vjerovatno rekli i oni dijasporci veceras na tribinama sto su skadnirali Palestina a sad su na putu za svoje tople domove u Stokholmu, Becu, Cirihu i Kopenhagenu :rol: :rol: Nijedan od njih ne ide braci u Palestinu vec kod evropskih licemjera :urnebes: PItanje je sad pravo ko je tu ustvari licemjer...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 17 nov 2015, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 nov 2015, 00:44

neka je ili su uzvikivali Palestina, trebali su pjevat' dok je trajala minuta šutnje

pun mi je više qrac ljudskog licemjerstva, kao da su životi ljudi u Francuskoj bitniji od života ljudi bilo gdje drugdje na svijetu

pun mi je qrac Francuske zastave na Vijećnici, Starom Mostu, zastava na Faceu, pun mi je više qrac te patetike

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 00:44

**** i ja mater svim kozoj.ebcima koji podrzavaju ove arapske teroriste i kozojebce. toliko o tome. kome smeta europa i europska kultura nek slobodno u skokovima **** na bliski otok svojoj braci :wave:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2015, 00:45

Sta bi sa TATOM?
Vedo hvala za sve, drzis rekorde i historijske golove u repci ali oprosti se dok si jos veliki igrac. Spaha kapitenu hvala i tebi, sad kad se oprositis nemoj se vracati molim te. Medo, Salihovic isto hvala za sve i dovidjenja.
Mi nemamo kvalitet i veoma smo ogranicena reprezentacija. Pod paptom smo imali ove igrace u najboljoj formi i izuzetno motivisane. A i kod Papeta smo imali Misketa, Miske je jedan i tesko cemo mi ikada imati igraca njegovog kvaliteta.
Problem je sto imamo samo 3 krila, a nema puno potencijalnih krila, od kojih je najbolji Visca i to samo zbog brzine, jedan je cak i na tribinama Eibara. Kolasinac je ogranicen ofanzivno, Mujdza je odlican ali star je vise, Zukanovic takodjer ogranicen ofanzivno, Vranjes i Bico su stoperi tako da ne treba pricati o njihovoj ofanzivnoj limitiranosti. Nekog drugog desnog beka nemamo.
Tako da se nas napad svede na Viscu, Dzeku i Pjanica i eventualno Besica koji je jedini igrac koji moze odgovoriti defanzivnim zadacima a da zna odigrati dupli pas.
Uz to dodati da Pjanic sa krilima ne moze nista iskombinovati jer ova dvojica ne znaju.
Limitirana smo ekipa, ali na ovom EP smo trebali biti sto smo prokockali na pocetku kvalifikacija.

Za bhf patriJite nemam rijeci, bolje da se bave tjeranjem lopovskog saveza kojeg zaboli **** za ligu i mlade reprezentacije nego da traze mir u svijetu i odredjuju spisak 'tjeranjem' Ogija
Nad tobom sunce najljepše sja

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2015, 00:45

Kljucajte temu!! Otisla je u pogresnom smjeru!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 00:45

let3 je napisao/la:Jedan bolesnik uzvikuo Palestina i ovi irci odmah potrcali da ocrne citavu grupu :facepalm: yebo majku, kao da su jedva cekali da se to desi i odmah potrce da objave, pa cim su bili spremni da snimaju naše navijace :puke:
Od hiljada minuta sutnje i miliona ljudi koji su u njima ucestvovali sirom svijeta ovih dana, samo dvije nisu ispostovanje kako treba:
Sarajevo-Galatasaray i Irska- BiH. Svaka nam cast! Jos tome dodaj da iste boli qurac za Palestinu 'normalnim' danima... Pa, mi smo dno! :puke: :puke: :puke:

I sta kaze ovaj, sta je nama Evropa dala, a isti koji su skanirali zive od socijalne pomoci u nekoj evropskoj zemlji! :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

High

Post Postao/la High » 17 nov 2015, 00:45

Saraj'vo šampion! :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 00:46

GabrielBatistuta je napisao/la:
Mi smo jos gori,da je neki irac uradio nesta slicno mi bi ocrnili i irsku i englesku i skotsku.
ma znam jarane da bi i mi isto uradili, ali to je glupost obicna

radi neke budale pljuvati po citavoj grupi koji je ispoštovala minut šutnje :facepalm: hinjaluk je to

još je sve bilo pripremljeno, dok su to snimali ...jedva cekali da ocrne bosance, a onaj glupan primitivni što vice Palestina im sam dao povoda :facepalm:

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 17 nov 2015, 00:46

Ovi hladno jebu mater arapskim kozojebcima, al zato dođu na pumpu i hladno krk u svoju krntiju arapsku naftu :)

Pa nije ta loša bgm :D
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 17 nov 2015, 00:46

Prije svega...žao mi je onog vremena koji sam potrošila na onaj tekst od prije nekoliko dana...žao mi je truda koji je bilo koji od navijača uložio da pokuša motivirati grupu koja je večeras izašla na teren kao da je imala zadatak odigrati što lošije, grupu koja je igrala utakmicu kao da su ulog žvake od pola marke. Inače nemam običaj ovako javno kritikovati niti jednog igrača, ali mislim da nakon ovoga večeras sasvim opravdano sve što ću napisati...
Nije nas pobijedila bolja ekipa, kvalitetom bolja ekipa, nas je pobijedila ekipa koja je imala više srčanosti, volje, želje, zalaganja, svega onoga što treba da krasi jedan tim koji žarko želi izboriti evropsko takmičenje. Igrač koji me definitivno najviše razočarao večeras je Miralem Pjanić. Mali princ, virtuoz, rimska vedeta za kojeg sam uvijek nalazila opravdanje. Večeras ga nema, ne mogu ga naći...Njegovu igru bih i mogla nekako progutati, po ne znam koji put, ali to što je, pored trenutno jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svijetu, većinu prekida i kornera večeras morao izvoditi igrač bez kluba, ne mogu oprati ni Sava ni Drina ni Neretva. To mi je stvarno bilo teško za vidjeti. Zašto Miraleme? Dalje, čitam ovdje danima kako se Vedad naziva svakakvim imenima, smotanim, katastrofom, igračem koji je kao drvo, od kojeg se lopta odbija, a eto igra svaku utakmicu, a o ostalima se uredno šuti. Ako ćemo već biti pošteni, hajmo biti pošteni do kraja. Je li se to od Senada ne odbija? Je li Senad nije do sada upropastio gomilu prilika svojom očajnom tehnikom? To je nešto što se ponavlja iz utakmice u utakmicu i evidentno je, koliko god neki zatvarali oči i govorili kako je on borben. Njegova trka ne vrijedi ništa kad mu je završnica nula. Nemojte ga pravdati ni asistencijama kad realno, vjerovatno ni on sam ne znam kako je dodao pola od tih lopti. Harise Medunjaninu, je li toliko teško malo više potrčati, prići igraču pa pokušati uklizati, a ne odmaći se od njega pet metara. Ali Medunjanin je dao dva gola Kipru, kako ću reći nešto loše za njega, sram me bilo. Žao mi je što večeras Salihović, koji se od sredine prvog poluvremena pa skoro do kraja zagrijavao pored aut linije, nije ušao umjesto jednog od njih dvojice kao zamjena, jer barem umije primiti loptu ili potrčati i uklizati kad treba. Spahića i katastrofalnu igru cijele odbrane ne želim ni komentarisati. Bešić, s obzirom na povredu vjerovatno nije ni mogao bolje. Također, ne želim ni da se uvijek izvlačimo na sudiju koji, istina, jeste sudio loše, ali nije svezao noge našim igračima. Žao mi je Edina, našeg Edina Džeke, našeg kapitena koji je na svojim leđima teglio kompletne ove kvalifikacije, najviše i onako istinski. Boli me ona njegova ljutnja, ono razočarenje, ali znam da je opravdana kao i oštar govor koji je uputio. Što se Meše tiče, nisam pametna zaista, ne znam šta bih napisala u ovom trenutku. Za neku bolju analizu mislim da je potrebno posmatrati njegov rad u dužem vremenskom periodu. Sigurna sam da će narednih dana ovdje biti svašta, i u medijima i od strane, igrača ali svi se slažemo da je ovoj ekipi potreban jedan dobar remont. Ako više ne ide, ako nemate više ni volje ni želje, ne ide, hvala vam. Bila je ovo sjajna generacija, zlatna generacija koja nije uspjela izboriti drugo veliko takmičenje. Nažalost, za to ste najvećim dijelom sami krivi jer ste posustali onda kada ste trebali najviše pokazati. Džaba svi oni silni navijači, džaba sve ono što ljudi čine za vas, džaba sve ono što ova reprezentacija znači vašem narodu, na to ste večeras zatvorili oči. Tako se ne igra za državni dres!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 17 nov 2015, 00:46

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 00:47

hakkaDunne je napisao/la:Ovi hladno jebu mater arapskim kozojebcima, al zato dođu na pumpu i hladno krk u svoju krntiju arapsku naftu :)

Pa nije ta loša bgm :D
a novac od te iste nafte ode u dzep seicima a braci palestincima **** :wave:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 nov 2015, 00:48

Volio bi da dodje @Virtual i pojede sve ono sto mi je napiso kad sa kritikovo mesu i vedu nakon velsa i kipra...hvala!

Kao i par njegovih istomisljenjika
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 nov 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 17 nov 2015, 00:48

Chinaglia je napisao/la:neka je ili su uzvikivali Palestina, trebali su pjevat' dok je trajala minuta šutnje

pun mi je više qrac ljudskog licemjerstva, kao da su životi ljudi u Francuskoj bitniji od života ljudi bilo gdje drugdje na svijetu

pun mi je qrac Francuske zastave na Vijećnici, Starom Mostu, zastava na Faceu, pun mi je više qrac te patetike
Samo glupi bosnjo podrzava ovo sto podrzava evropa,a to sto su Francuzi konstantno izrazavaju mrznju prema islamu,sto prave slike sa karikaturom Muhameda a.s. i ismijavaju zbog toga ne znaju da se usprotive al znaju kad se da nekom muslimanskom treba odat pocast tu sute.Ma treba nas kolektivno pobit,najgluplji narod na svije,ne zovu nas dzabe svi glupi bosanci,imaju svi i opravdanje za to :puke: :puke:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 00:49

yebala vas palestina sve redom lazni moralisti
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 00:49

Nista strasno sto je neko uzviknuo Palestina,to nije nepostivanje zrtava Pariskog napada nego apel da se malo skrene paznja i na druge zrtve u svijetu,i to puno vece.
Ako je to sve nema razloga da vi dezurni moralisti i podanici vristite,niko nas time nije obrukao,naprotiv.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 17 nov 2015, 00:50

Pripremiti se za jos jedan poraz u barazu za dvije godine gdje cemo odmjeriti snage sa Holandije, Italije, Ceske, Slovake, itd., ekipe koje su 10x bolji od Irske. Necemo mi za jos duze vrijeme takmiciti na neki veliki turnir.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, Miske01, perun, Zglavkar i 28 gostiju.