Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma David je usranih gaca izaso, ovo je sramota i za tenis i za polufinale. Uzas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Kiša je jedini Rafin protivnik
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Nadal je jednostavno isuvise dobar.Njegovi udarci su nevjerovatno duboki i snazni.Svaka kraca lopta Davida je winner za Nadala.U par navrata ga je izludio nekim nerealnim poenima i rezultat zato i jeste ovako uvjerljiv.Ako ima ko link od onog poena volio bih ga vidjeti jos jednom.Ono je brutalno bilo 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ma moj covjek sto se tice zemlje ja sam siguran 1000000% da mu niko nista nemoze, a na ostalim podlogama to je vec druga prica. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
David je krenuo jako i onda pukao nakon propustenih break lopti, imao je cistu loptu da povede 3-1.
Rafa u finalu bez problema, sve osim titule za njega iznenadjenje.
Rafa u finalu bez problema, sve osim titule za njega iznenadjenje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Složio bih se s tobom al hajde da sačekamo da vidimo odgovor svjetskog broja 1RedDevilS je napisao/la:Ma moj covjek sto se tice zemlje ja sam siguran 1000000% da mu niko nista nemoze, a na ostalim podlogama to je vec druga prica.
"Indija,Pakistan..."
soba 39 je napisao/la:Složio bih se s tobom al hajde da sačekamo da vidimo odgovor svjetskog broja 1RedDevilS je napisao/la:Ma moj covjek sto se tice zemlje ja sam siguran 1000000% da mu niko nista nemoze, a na ostalim podlogama to je vec druga prica.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-
- Kontakt:
soba 39 je napisao/la:Složio bih se s tobom al hajde da sačekamo da vidimo odgovor svjetskog broja 1RedDevilS je napisao/la:Ma moj covjek sto se tice zemlje ja sam siguran 1000000% da mu niko nista nemoze, a na ostalim podlogama to je vec druga prica.
Ma Rafa je pravi broj 1, to će i dokazati na ovome turniru i u Wimbledonu. Treba se i Federer proći
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ovdje jer je frajer nepobjedljiv, za ostalo necu nista da pricam jer nikad se nezna.SirAlexFerguson je napisao/la:soba 39 je napisao/la:Složio bih se s tobom al hajde da sačekamo da vidimo odgovor svjetskog broja 1RedDevilS je napisao/la:Ma moj covjek sto se tice zemlje ja sam siguran 1000000% da mu niko nista nemoze, a na ostalim podlogama to je vec druga prica.
Ma Rafa je pravi broj 1, to će i dokazati na ovome turniru i u Wimbledonu. Treba se i Federer proći
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 08 jun 2012, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Broj 1. je na sljaci ove godine, za ostale podloge cemo vidjeti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AT ... es_players" onclick="window.open(this.href);return false;RedDevilS je napisao/la:soba 39 je napisao/la:Složio bih se s tobom al hajde da sačekamo da vidimo odgovor svjetskog broja 1RedDevilS je napisao/la:Ma moj covjek sto se tice zemlje ja sam siguran 1000000% da mu niko nista nemoze, a na ostalim podlogama to je vec druga prica.![]()
To je tvoj covjek prepostavljam po avataru..

"Indija,Pakistan..."
Imate prijenos na HRT2.
Šteta zbog kiše. Rafa je stvarno prejak na zemlji, nitko u ovom trenutku mu na toj podlozi ne može ništa.

Šteta zbog kiše. Rafa je stvarno prejak na zemlji, nitko u ovom trenutku mu na toj podlozi ne može ništa.
Nastavlja se mec Rafa-Ferer! Vamosss Rafa!!IvanCro je napisao/la:Imate prijenos na HRT2.![]()
Nije zanimljivo ni sekunde.
Djeluje da bi Rafa mogao uzeti svaki poen do kraja kad bi htio.
Djeluje da bi Rafa mogao uzeti svaki poen do kraja kad bi htio.

Da slušam Miću DušanovićaIvanCro je napisao/la:Imate prijenos na HRT2.![]()

"Indija,Pakistan..."
Šta fali čovjeku?soba 39 je napisao/la:Da slušam Miću DušanovićaIvanCro je napisao/la:Imate prijenos na HRT2.![]()
Šteta zbog kiše. Rafa je stvarno prejak na zemlji, nitko u ovom trenutku mu na toj podlozi ne može ništa.![]()
![]()
![]()
![]()
Kraj... 6-2 6-2 6-1.

Sta reci za mog covjeka:Rafa is the King!!!<3IvanCro je napisao/la:Šta fali čovjeku?soba 39 je napisao/la:Da slušam Miću DušanovićaIvanCro je napisao/la:Imate prijenos na HRT2.![]()
Šteta zbog kiše. Rafa je stvarno prejak na zemlji, nitko u ovom trenutku mu na toj podlozi ne može ništa.![]()
![]()
![]()
![]()
Kraj... 6-2 6-2 6-1.

-
- Kontakt:
Najbolji tenisač današnjice je u finalu, lagano do naslova u nedjelju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Rafa se potrudio da nam omoguci gledanje duela Djokovic-Federer kao i Poljska-Grcka ali nazalost kisa je pokvarila planove...tesko da ova dvojica mogu zavrsiti za 2 sata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.