Čist gol sigurno nije bio jer je vaš igrač uradio ono što se zove opstrukcija igre. Za penal ne znam. Dva vaša igrača su trebala dobiti isključenja, onaj divljak i 15-ka koja je u pola minute imala dva divljačka starta a malo potom još jedan.Devil je napisao/la:Evo sad sa utakmice,Slavija solidno odigrala mogla je i bolje ali na pocetku pogrijesili i to ih je kostalo.Lucic po obicaju ponovo najbolji igrac Slavije,dobro je takodje odigrao i Arsenijevic bas kao i Simic na sredini terena.Djermanovic totalno neprimjetan danas,Radovanovic odigrao jednu od boljih partija danas mada moze on jos vise.Sudija katastrofalan danas mada po obicaju dobice prolaznu iako je svaki kontakt Slavijin igraca svirao prekrsaj.U dva navrata je morao svirati penal 1.kada je Culum ja mislim igrao rukom u prvom poluvremenu,a drugi put kada je Todorovic ulazio 1 na 1 sa golmanom a Cocalic ga polomio ko ledenicu,i jedan cist gol koji je okarakterisao kao ofsajd zbog Radovanovicevog uticanja na igru koji nije nimalo smetao golmanu ali sta je tu je.
I da ne bude da govorim da nista nije svirao Slaviji ostetio je Zelju kod dva nepostojeca ofsajda koje su samo on i pomocnik vidili a igraci su tada izlazili 1na 1 sa golmanom.
Sve u svemu dobra igra i jednih i drugih koju je pokvario sudija svojim pogresnim sudijskim odlukama i to u utakmici koja je radjena u direktnom prenosu.
Jbg, mogli smo dobiti al i izgubiti. Remi je, hmh, realan. Uz onakvog sudiju i Bekrića debila, tja.