FK Slavija

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2009, 04:20

Devil je napisao/la:Evo sad sa utakmice,Slavija solidno odigrala mogla je i bolje ali na pocetku pogrijesili i to ih je kostalo.Lucic po obicaju ponovo najbolji igrac Slavije,dobro je takodje odigrao i Arsenijevic bas kao i Simic na sredini terena.Djermanovic totalno neprimjetan danas,Radovanovic odigrao jednu od boljih partija danas mada moze on jos vise.Sudija katastrofalan danas mada po obicaju dobice prolaznu iako je svaki kontakt Slavijin igraca svirao prekrsaj.U dva navrata je morao svirati penal 1.kada je Culum ja mislim igrao rukom u prvom poluvremenu,a drugi put kada je Todorovic ulazio 1 na 1 sa golmanom a Cocalic ga polomio ko ledenicu,i jedan cist gol koji je okarakterisao kao ofsajd zbog Radovanovicevog uticanja na igru koji nije nimalo smetao golmanu ali sta je tu je.
I da ne bude da govorim da nista nije svirao Slaviji ostetio je Zelju kod dva nepostojeca ofsajda koje su samo on i pomocnik vidili a igraci su tada izlazili 1na 1 sa golmanom.
Sve u svemu dobra igra i jednih i drugih koju je pokvario sudija svojim pogresnim sudijskim odlukama i to u utakmici koja je radjena u direktnom prenosu.
Čist gol sigurno nije bio jer je vaš igrač uradio ono što se zove opstrukcija igre. Za penal ne znam. Dva vaša igrača su trebala dobiti isključenja, onaj divljak i 15-ka koja je u pola minute imala dva divljačka starta a malo potom još jedan.
Jbg, mogli smo dobiti al i izgubiti. Remi je, hmh, realan. Uz onakvog sudiju i Bekrića debila, tja.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 31 avg 2009, 04:20

ja zalosti i najave na RTRS majke mi kko fol oni osteceni
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Pigi13
Kontakt:

Post Postao/la Pigi13 » 31 avg 2009, 10:48

Ne nosi nijednu, da je nosio bilo koju vidio bi ofsajd[/quote]
ni nosi diotriju al bi i ti trebao nositi gol nije ponisten zbog ofsajda o ofsajdu ni govoora nije bilo nego kad je igrac slavije sutao prema golu zelje ispred sehe se postavio igrac iz slavije a taj igrac nije ni dirao loptu nego je samo sehicu zasmetao[/quote]

Pa to je upravo nesto zvano pasivni ofsajd, kada igrac ne dira loptu ali joj se nadje na putu cime pasivno utice u igri ... prema tome gol je opravdano ponisten... sto se tice ostaloga LAKRDIJA od sudjenja, samo mi nije jasno zbog cega Slavija protestuje[/quote]

igrac nije nikako mogao smetati golmanu jer je golman bio u suprotnom uglu gola od igraca...i sam se golman i odbrana zacudila kad je sudija ponistio gol...
opstrukcija igre je kad igrac utice na akciju...a to ovog' puta nije slucaj...
a za tih nekih 10 stopostotnih prilika...ne znam jeste li vi uopste bili na utakmici...imao zeljo 2 prilike u prvom (ne racunajuci gol) i 2 u drugom...
i 'ladno crvene kartone regoju i igracu zelje sto je bez lopte udario simica....sudija "nije vidio"...
Mario Yepes

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 avg 2009, 10:57

Pigi13 je napisao/la:Ne nosi nijednu, da je nosio bilo koju vidio bi ofsajd
ni nosi diotriju al bi i ti trebao nositi gol nije ponisten zbog ofsajda o ofsajdu ni govoora nije bilo nego kad je igrac slavije sutao prema golu zelje ispred sehe se postavio igrac iz slavije a taj igrac nije ni dirao loptu nego je samo sehicu zasmetao[/quote]

Pa to je upravo nesto zvano pasivni ofsajd, kada igrac ne dira loptu ali joj se nadje na putu cime pasivno utice u igri ... prema tome gol je opravdano ponisten... sto se tice ostaloga LAKRDIJA od sudjenja, samo mi nije jasno zbog cega Slavija protestuje[/quote]

igrac nije nikako mogao smetati golmanu jer je golman bio u suprotnom uglu gola od igraca...i sam se golman i odbrana zacudila kad je sudija ponistio gol...
opstrukcija igre je kad igrac utice na akciju...a to ovog' puta nije slucaj...
a za tih nekih 10 stopostotnih prilika...ne znam jeste li vi uopste bili na utakmici...imao zeljo 2 prilike u prvom (ne racunajuci gol) i 2 u drugom...
i 'ladno crvene kartone regoju i igracu zelje sto je bez lopte udario simica....sudija "nije vidio"...[/quote]

Pogledaj snimak, Čist ofsajd ko Sunce.

Igrač je bio na puto lopte prema golmanu i pustio je kroz noge još trznuo petom...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 31 avg 2009, 12:13

Ovo je primitivizam i krajnje je vrijeme da se iskorijeni sa naših terena.Ne mislim samo na potez Regoje već i napad na fotoreportere više sam očekivo od fanova Slavije.Sramotno...
Please

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 31 avg 2009, 13:22

slavija ho-ruk ekipa, drz-nedaj ekipa, izbij-nabij ekipa,udri ekipa, od kad znam za njih, 1-0, pola tih pobjeda uz "nakav" penal, itd...a onaj kapiten, joj jedva cekam revans na grbavici, sam da kartone ne bude imao...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 avg 2009, 13:28

Ovo je za brisanja .. Kad se vec cisti tema .. :lol:
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 31 avg 2009, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 31 avg 2009, 13:52

Iz"hrvatskih"medija...
Skandal i bruka u Istočnom Sarajevu
Jučer je u Istočnom Sarajevu odigrana utakmica između Slavije i Željezničarom koja je završila rezultatom 1-1.
Sam rezultat utakmice, ovaj put je bacila u sjenu nesvakidašnja pojava na nogometnim terenima.

Naime, kapiten Slavije, Bojan Regoje je nenamjerno, prilikom duela u zraku fauliran od strane igrača Željezničara, Lazara Popovića tokom sredinom drugog poluvremena utakmice.

Nakon toga mu je igrač Željezničara prišao pomoći da ustane pruživši mu ruku a Bojan Regoje u tom trenutku ga udara šakom u lice.
Nakon što se pridigao, krenuo se obračunati sa glavnim sudijom ovog susreta, Vladimirom Dominkovićem kojeg je također udario u lice. Regoje je nastavio i van terena kada je zbog faula izašao kako bi mu bila ukazana pomoć doktora, tada je vjerovali ili ne nogom pokušao udariti doktora Slavije koji se na vrijeme izmakao a ljutiti Regoje udario je flašu sa vodom.

Nakon još jednog skandala na nogometnim terenima u BiH, ovaj put možda i najvećeg od kada se igra premier lige BiH, ponovo ćemo se zapitati u kakvom društvu živimo...

Neshavtljivo je da se kapiten jednog tima koji je čak nekoliko puta pozivan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine ovako ponaša.

Sada je na potezu NS BiH, od kojeg se očekuje da sankcionira igrača Slavije jer se u drugim zemljama Evrope igrači za ovakve stvari kažnjavaju drakonskim kaznama.

Napadnuta trojica fotoreportera

Prema informacijama do kojih je došao **** netom nakon utakmice Slavija – Željezničar nasilni navijači Slavije okomili su se na tri fotoreportera i pretukli ih.

Prema izjavi koju je za **** dao Feđa Krvavac, fotograf iz agencije Fotoservis, napad na trojicu fotoreportera dogodio se odmah nakon utakmice, kada su nekoliko desetina navijača Slavije nasrnuli na njega, te na njegovog kolegu iz Dnevnog avaza i još jednog fotografa.

Fotoreporteri su, prema njegovim riječima, pretrpjeli ozlijede glave - potres mozga, razbijene arkade i ozlijede potiljka.

Nakon što su pretučeni, na mjestu događaja pojavila se policija koja vrši očevid vezano za ovaj incident.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 31 avg 2009, 14:08

Prestanite sa provokacijama i vrijeđanjem, tema je FK Slavija.
Rođeni brato

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 avg 2009, 14:11

ima li igdje video za regoju..znam da su novinari senzacionalisti a zeljovci uvijek ugrozeni i pokradeni,zelim svojim ocima da vidim scenu...nekako mi nadrealno djeluje sve ovo sto pise a da covjek pritom ne dobije ni zuti....cuj udario protivnika,zatim udario sudiju,pa udario doktora,zatim sutao inventar....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 31 avg 2009, 14:17

Gledao sam ja to drugo poluvrijeme. Stvarno je bio van sebe, ono je bilo nenormalno.
Igrac Zelje ga zakacio u skoku po bradi i izgleda je malo raskrvario. Regoje krenuo da ga ganja, igraci ga drzali( neke od njih je par puta mlatnuo) a onda zestoko odgurnuo sudiju, maltene mu odvalio rame. Uz to mu je u lice psovao sve zivo i mrtvo.
Onda dolazi ljekar Slavije da mu pomogne a on samo sto i njega nije isprebijao. Srecom, nije ga nalupao vec je "samo" napucao flasu vode koju mu je ovaj donio.
Za sve to nije dobio ni zuti, sudija se usrao. :lol:

Sudija je takodje, po meni, mogao suditi bar jedan penal za Slaviju a bile su dvije sumnjive situacije. Prva je bila u prvom pol. kada Zeljin igrac sa zemlje blokira sut rukama i to sam vidio na pregledu.

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 31 avg 2009, 14:46

Schlager je napisao/la:ima li igdje video za regoju..znam da su novinari senzacionalisti a zeljovci uvijek ugrozeni i pokradeni,zelim svojim ocima da vidim scenu...nekako mi nadrealno djeluje sve ovo sto pise a da covjek pritom ne dobije ni zuti....cuj udario protivnika,zatim udario sudiju,pa udario doktora,zatim sutao inventar....
Ma nije ba bezveze napuhali situaciju covjek se jedva pomjerio i to malo ocima ono i to je sve definitvno nije za zutog a kamoli crvenog jer se vidi da je covjek kulturan i sportista i jos mislim da je Slavija pokradena i da im je trebao svirati dva-tri penala! :lol:U svakom slucaju ovo treba racunati kao pobjedu Slavije i traziti da im se upisu tri boda u nogometnom savezu!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 avg 2009, 15:25

Schlager je napisao/la:ima li igdje video za regoju..znam da su novinari senzacionalisti a zeljovci uvijek ugrozeni i pokradeni,zelim svojim ocima da vidim scenu...nekako mi nadrealno djeluje sve ovo sto pise a da covjek pritom ne dobije ni zuti....cuj udario protivnika,zatim udario sudiju,pa udario doktora,zatim sutao inventar....
e pa pogledaj pa onda nesto komentarisi, i ovo sto je napisano je preblago sta je taj primitivac juce uradio, udario je i dvojicu svojih sugiraca, a u ovom slucaju ste vi koji kukate da ste pokradeni
Cuva Bog Zelju svog!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 31 avg 2009, 15:31

mirzza je napisao/la:
e pa pogledaj pa onda nesto komentarisi, i ovo sto je napisano je preblago sta je taj primitivac juce uradio, udario je i dvojicu svojih sugiraca, a u ovom slucaju ste vi koji kukate da ste pokradeni
Schlager je navijac Borca tako da si malo omasio.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 31 avg 2009, 16:11

Evo sta sam ja vidio.U skoku lazar je zakacio levata i on pada,ostaje lezati i nakon par sekundi prilazi mu lazar i pruza ruku,ovaj i dalje lezi,i onda odjednom kao eksplozija...skace i pokusava da napadne lazara ali ga u tome sprecavaju dva igraca slavije,on jednog udara po licu drugog u prsa u tom trenutku sa ledja ga hvata celavi cova(valjda fiziterapeut)i njega udara po rukama ,ovaj odmice odmah on se oslobadja i udara sudiju....kad dolazi do linije suta flasu i pogadja covjeka koji je stajao pored zeljine klupe ali mislim da niko nije nas nego neko od radnika ili nekog pandura u civilu,uskoro ga uspjevaju ''smiriti'..ccc...
AMAR OSIM!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 31 avg 2009, 16:15

[youtube][/youtube][/quote]
AMAR OSIM!!!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 31 avg 2009, 16:36

Ma nista nije ni za zutog inace ko prati evropski fudbal ovo je svakodnevnica ipak na momku se primjeti da je uzor svim saigracima pravi sportista becka skola!

ajmo_svi
Kontakt:

Post Postao/la ajmo_svi » 31 avg 2009, 16:48

slika
slika

e moji manijaci sramota .....

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 31 avg 2009, 19:20

ma ono je bila lakrdija od tekme Regoje sa zutim kartonom pusje vrijedja sudca cak ga i gura pravi nekoliko ostrih startova sa zutim jad i cemer teren poslje 20 minuta ko oranica izgleda ...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2009, 19:24

newbie je napisao/la:ma ono je bila lakrdija od tekme Regoje sa zutim kartonom pusje vrijedja sudca cak ga i gura pravi nekoliko ostrih startova sa zutim jad i cemer teren poslje 20 minuta ko oranica izgleda ...
pa to je do Saveza i sudije.oni su dozvolili ovakvo ponasanje a i do zelje ako ne podnese neku tuzbu...slavija bi se trebala ogradit od debila...ali ovo nije normalan savez i tako da se ovakvo ponasanje tolerise i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.