Iako se od njega najvise ocekuje pokazao je najmanje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
1. Ti si opterecen lik.JackTheStripper je napisao/la:Sušić je duhovno ubio ove igrače, što ima trajne efekte po njihovim performansom.
Sto se tice Visce cini mi se da je u prvom bio jedan od bolji i mislim da se najvise trudio ...Kobe Bryant je napisao/la:A sto ne pljujete Mesu ?![]()
pa igra Visca koji je totalno neupotrebljiv , valjda treba neko jos poput Medunjanina koji je tehnicar , glupo kad Spahic i Vranjes organizuju napade![]()
Valjda ce te se spustiti malo pa vidjeti da nasi igraci i nisu tolike svjetske zvijezde i da Pape i nije toliko los i zasluzio pljuvanje koliko se napravila negativna atmosfera .
Pape jeste kriv za Nigeriju i to mu nemozemo halaliti , ali za Cipar i Izrael veliki dio odgovornosti snose igraci , novinari i pljuvaci ....
Nevjerovatno je koliko je Safet nanio kompleksa nekim forumašima.calcio je napisao/la:1. Ti si opterecen lik.JackTheStripper je napisao/la:Sušić je duhovno ubio ove igrače, što ima trajne efekte po njihovim performansom.
2. Ako je Susic stvarno ubijao igrace u pojam, onda bi sada bas trebalo biti obratno, da proigraju kako znaju. Susic je otisao, dosao novi, pozitivni sok...
3. Ti si opterecen lik.
Prva utakmica, vodimo, šta se ima kritikovati? Dajmo čovjeku malo vremena.Kobe Bryant je napisao/la:A sto ne pljujete Mesu ?![]()
pa igra Visca koji je totalno neupotrebljiv , valjda treba neko jos poput Medunjanina koji je tehnicar , glupo kad Spahic i Vranjes organizuju napade![]()
Valjda ce te se spustiti malo pa vidjeti da nasi igraci i nisu tolike svjetske zvijezde i da Pape i nije toliko los i zasluzio pljuvanje koliko se napravila negativna atmosfera .
Pape jeste kriv za Nigeriju i to mu nemozemo halaliti , ali za Cipar i Izrael veliki dio odgovornosti snose igraci , novinari i pljuvaci ....
Koliko sam ja upratio Višća je bio jedan od boljih u prvom dijelu, otvarao se, tražio loptu, dobro sarađivao sa Mujdžom...Kobe Bryant je napisao/la:pa igra Visca koji je totalno neupotrebljiv