Reci covjeku da je preko mobitela i da tamo ima ta opccija da u svakom komentaru na dnu pise nesto sta postavis. Kod mene npr. Pise Cimirot jos od onih el tekmi.iskusnikladionicar je napisao/la:Pa stavio sam u potpis hari druze. Sta ti mislis da sam lud da svaki put to pisem ? Heheh hvala sto se brinete.
CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ako pobjedimo 5 utakmica i ako Belgija dobije Izrela dva puta i Walesa u gostima, mi idemo u baraž bez obzira na ostale rezultate Izraela i Walesa, te njihove međusobne rezultate.
Optimistično
Optimistično

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bio nam je baraz dojadio kao nista, a sad molimo Boga za baraz.
Bar imamo u barazu iskustva 

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Bio nam je baraz dojadio kao nista, a sad molimo Boga za baraz.Bar imamo u barazu iskustva

-
Po sadasnjim rezultatima , a vrlo vjerovatno ce ostati tu negdje, najtezi protivnici, u barazu, bi nam bili Rusija/Svedska ili Ukrajina.
Najbolja treceplasirana ide direktno, pa bi i to moglo eleiminisati neku jaku ekipu... Svabe i Holandjani ce se vratiti na vrh, Srbi i Turci tesko da ce dohvatiti baraz.
Najbolja treceplasirana ide direktno, pa bi i to moglo eleiminisati neku jaku ekipu... Svabe i Holandjani ce se vratiti na vrh, Srbi i Turci tesko da ce dohvatiti baraz.
Ma ljudi mi smo s novim selektorom prejaki. Ocistit ce se ovaj nekvalitet a dovesti novi igraci koji su davno trebali bit pozvani i mislim da sigurno idemo u baraz, a tamo ce i onako bit teske karine i sigurno smo veliki favoriti protiv bilo koga u tom eventualnom barazu.
Znaci da pocnemo od odbrane: za razliku od dosadasnjih utakmica, imamo Bicakcica, Kolasinca i Zukanovica, + kapiten i Mujdza, vrlo dobra i sigurna odbrana. Veza: Besic, Pjana, Medunjanin, Prcic, Stilic. Krila: Hajrovic,Lulic i napad: Dzeko.
Nadam se, ustvari siguran sam da ce se opet stvoriti ta pozitivna atmosfera u repki koju je razorio Pape i da idemo na to EP sa pravim selektorom
Znaci da pocnemo od odbrane: za razliku od dosadasnjih utakmica, imamo Bicakcica, Kolasinca i Zukanovica, + kapiten i Mujdza, vrlo dobra i sigurna odbrana. Veza: Besic, Pjana, Medunjanin, Prcic, Stilic. Krila: Hajrovic,Lulic i napad: Dzeko.
Nadam se, ustvari siguran sam da ce se opet stvoriti ta pozitivna atmosfera u repki koju je razorio Pape i da idemo na to EP sa pravim selektorom
Jedino si nas oslabio u napadu.. odreko si se Ibisevicamirzatele je napisao/la:Ma ljudi mi smo s novim selektorom prejaki. Ocistit ce se ovaj nekvalitet a dovesti novi igraci koji su davno trebali bit pozvani i mislim da sigurno idemo u baraz, a tamo ce i onako bit teske karine i sigurno smo veliki favoriti protiv bilo koga u tom eventualnom barazu.

Nebi rekao da se je odrekao, nego Ibisevica na klupu. I jos jedan napadac sa njim. Djuric, Mahmutovic ili Handzic. Onaj koji bude u najboljoj formi do marta.FliX je napisao/la:Jedino si nas oslabio u napadu.. odreko si se Ibisevicamirzatele je napisao/la:Ma ljudi mi smo s novim selektorom prejaki. Ocistit ce se ovaj nekvalitet a dovesti novi igraci koji su davno trebali bit pozvani i mislim da sigurno idemo u baraz, a tamo ce i onako bit teske karine i sigurno smo veliki favoriti protiv bilo koga u tom eventualnom barazu.
Ono protiv Meksika, O.S. i Argentine. Ta formacija mora biti. Sa mnom su dosta stranaca gledali te utakmice, prvi put gledali BiH, svi su govorili da izgledamo mocno. Bio sam na sve te tri tekme. I onda se desi ona sramota protiv Nigerije.
- invincible1921
- Kontakt:
Bicemo drugi na kraju upamtite
Belgija do kraja mozda prospe bodove sa nama ili jos jedan X, vels i izrael ce vjerovatno imat po jednu pobjedu medjusbono ili ce neko iamt 4 i 1 bod. Naravno smijem se zaklet da ce obje kiksat bar jednom sa kiprom. Također mi cemo imat 18 bodova 

=\_1921_/=
- JoseMourinho
- Kontakt:
evo da vidite da mozemo sa 5 pobjeda i jednim porazom, do baraža
" onclick="window.open(this.href);return false;
uglavnom, evo vam pa prognozirajte
http://www.worldfootball.net/table_calc ... ifikation/" onclick="window.open(this.href);return false;

uglavnom, evo vam pa prognozirajte

http://www.worldfootball.net/table_calc ... ifikation/" onclick="window.open(this.href);return false;
- akisarajevo92
- Kontakt:
U slucaju da budemo imali isti broj bodova sa Izraelom, gleda se medjusobni.JoseMourinho je napisao/la:evo da vidite da mozemo sa 5 pobjeda i jednim porazom, do baraža![]()
![]()
uglavnom, evo vam pa prognozirajte![]()
Al sve u svemu, ima jos sanse.
Don't believe the hype.
28.03.2015 18:00 Israel - Wales
28.03.2015 20:45 Belgium - Cyprus
Odgovara nam sve osim pobjede Velsa, a remi nas vraća u igru za drugo mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasto nam ne odgovara pobjeda Velsa? Ja cak mislim da je bolje da Vels dobije, jer bi u nekim kombinacijama sa istim brojem bodova mi bili ispred pod uslovom da ih pobijedimo, dok u takvim kombinacijama sa Izraelom oni bi bili ispred, jer tesko da ih mozemo pobijediti sa 3-4 razlike.Virtu4l je napisao/la:28.03.2015 18:00 Israel - Wales
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
U slučaju pobjede Velsa, ni baraž više ne bi bio u našim rukama.
Izrael ima 7 bodova prednosti i utakmicu manje.
Pobjeda Velsa nas baca u očaj, remi otvara mala vrata za drugo mjesto, a pobjeda Izraela bi značila da smo malo bliže baražu, tj. odlučivali bi sa Velsom u Zenici.
Poprilično jasna matematika.
Pobjeda Velsa nas baca u očaj, remi otvara mala vrata za drugo mjesto, a pobjeda Izraela bi značila da smo malo bliže baražu, tj. odlučivali bi sa Velsom u Zenici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve je to u redu, ali zasto onda postoje nade za drugo mjesto ako pobjedi Izrael? S tim bi se oni distancirali od nas, a i Belgija bi isto uradila. Njih dvoje znaci skoro pa sigurno koracaju na prva dva mjesta, a nama sa Walesom preostaje borba za trece.
Iako, slazem se, bolje je da Izrael pobjedi nego Velsani. Bolje i vrabac u ruci, nego golub na grani.
Radije cu prihvatiti sigurno trece, nego teoretsko drugo.
Iako, slazem se, bolje je da Izrael pobjedi nego Velsani. Bolje i vrabac u ruci, nego golub na grani.

Nade za drugo mjesto se otvaraju jedino ako oni oba međusobna susreta remiziraju i nama se otvara šansa da smanjimo zaostatak za njima za četiri boda.
Međutim meni se najviše sviđa situacija u kojoj Vels prosipa bodove. Idu Izraelu, pa dočekuju Belgiju, onda gostuju Kipru. Nadam se da ćemo ih do tada sustići.
Ono što je najbitnije je da smo mi sa pet pobjeda skoro sigurno u baražu, tj. tri pobjede, Andoru ne računam.
Međutim meni se najviše sviđa situacija u kojoj Vels prosipa bodove. Idu Izraelu, pa dočekuju Belgiju, onda gostuju Kipru. Nadam se da ćemo ih do tada sustići.
Ono što je najbitnije je da smo mi sa pet pobjeda skoro sigurno u baražu, tj. tri pobjede, Andoru ne računam.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije bas tako, jer Izrael ima dvije utakmice sa Belgijom, dvije sa Velsom i jednu s nama, oni su svoje bodove zaradili na Andori, Kipru i nama. I u situaciji da imamo jednak broj bodova oni imaju prednost, dok u odnosu na Vels mi bi trebali imati. Ukoliko bi izgubili od Velsa i sad u utorak od Belgije mi bi imali dobre sanse za drugo mjesto, u slucaju da Izrael pobijedi Velsa onda se samo mozemo boriti za baraz sa Velsom.Virtu4l je napisao/la:U slučaju pobjede Velsa, ni baraž više ne bi bio u našim rukama.
Ali glupo je uoste polemisati oko ovoga kad su mnoge stvari nejasne.
Izrael ima domaću sa Andorom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozemo nakon ovog kola da pocnemo da kalkulisemo, nakon sto zavrsi utakmica Izrael-Wales. Ja racunam da ce se tu izkristalizirati Izrael kao druga najbolja ekipa u nasoj grupi, te ce koracati sa Belgijom prema 1. i 2. mjestu. Volio bih da Belgijanci izdominiraju redom Izraelce i Velsane u grupi, sto manje oni bodova prospu to bolje.
Bice ovdje jos svega, nase je da pobjedjujemo sljedece tekme.
Bice ovdje jos svega, nase je da pobjedjujemo sljedece tekme.
Bolje ce se znati stanje nakon 31. marta kad igraju Izrael i Belgija. Izraelci imaju dvije teske utakmice u 3 dana nadam se remiju protiv Velsa i da ih onako izmorene nakanta Belgija koja je igrala laksu utakmicu protiv Kipra.Goalgetter je napisao/la:Mozemo nakon ovog kola da pocnemo da kalkulisemo, nakon sto zavrsi utakmica Izrael-Wales. Ja racunam da ce se tu izkristalizirati Izrael kao druga najbolja ekipa u nasoj grupi, te ce koracati sa Belgijom prema 1. i 2. mjestu. Volio bih da Belgijanci izdominiraju redom Izraelce i Velsane u grupi, sto manje oni bodova prospu to bolje.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, denza, Drum i 75 gostiju.