Football Manager 2014

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Heller
Kontakt:

Re: Football Manager 2014

Post Postao/la Heller » 03 apr 2014, 13:30

Ljudi jel se u zadnjem updateu editovana Sloboda zna li neko
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 13 apr 2014, 06:59

Da li mi može netko poslati najnoviji update
Vise od pola utakmica moram gubiti dva ili tri razlike a onda se probude I preokrenu.
Inace taktika je attack fluid 4 2dm 3am 1

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Panagiotis
Kontakt:

Post Postao/la Panagiotis » 16 apr 2014, 21:59

moze li neko da mi kaze gdje mogu da nadjem patch za bh ligu i kako da se on ubaci na fm?

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 20 apr 2014, 00:55

Imam jedno pitanje da vidim da li ce mi neko odgovoriti mozda.
Posao sam iz cetvrte (kantonalne lige) sa amaterskim klubom u Bosni i Hercegovini. U prvoj sezoni sam odmah bio prvi i usao u trecu ligu (koja se zove druga liga xd) i nakon toga sam odmah usao opet kao prvoplasirani u nasu drugu ligu (prva liga federacije xd).
Eh sad, kad sam usao, iz vodstva su mi javili da prelazimo iz amaterskog u profesionalni klub.
Nakon toga sam kupio 2-3 igraca na godinu dana ugovora i ostali su mi ovi od amaterskog ugovora. Eh sad, moje je pitanje sljedece.
Kad sam potpisao amaterski ugovor sa njima, to je prakticno na neograniceno jer mogu otici kad hoce a ne placam ih nista, medjutim sad kako sam profesionalni klub, dobio sam poruku od asistenta koji mi je poslao spisak kojim igracima istice ugovor u roku od godine ili je istekao i tu su mi prikazani svi koje sam doveo na profesionalni ugovor od godinu dana i te amaterske, eh zanima me da li ja moram produzavat tim amaterima sad ugovore ili mi mogu igrati tako tu godinu citavu? Ili ako im ne produzim izgubit cu ih sve?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 20 apr 2014, 01:16

DeeWa je napisao/la:Imam jedno pitanje da vidim da li ce mi neko odgovoriti mozda.
Posao sam iz cetvrte (kantonalne lige) sa amaterskim klubom u Bosni i Hercegovini. U prvoj sezoni sam odmah bio prvi i usao u trecu ligu (koja se zove druga liga xd) i nakon toga sam odmah usao opet kao prvoplasirani u nasu drugu ligu (prva liga federacije xd).
Eh sad, kad sam usao, iz vodstva su mi javili da prelazimo iz amaterskog u profesionalni klub.
Nakon toga sam kupio 2-3 igraca na godinu dana ugovora i ostali su mi ovi od amaterskog ugovora. Eh sad, moje je pitanje sljedece.
Kad sam potpisao amaterski ugovor sa njima, to je prakticno na neograniceno jer mogu otici kad hoce a ne placam ih nista, medjutim sad kako sam profesionalni klub, dobio sam poruku od asistenta koji mi je poslao spisak kojim igracima istice ugovor u roku od godine ili je istekao i tu su mi prikazani svi koje sam doveo na profesionalni ugovor od godinu dana i te amaterske, eh zanima me da li ja moram produzavat tim amaterima sad ugovore ili mi mogu igrati tako tu godinu citavu? Ili ako im ne produzim izgubit cu ih sve?
Probaj im ponuditi full contract, ako sam te dobro razumio sta zelis reci
M.Delac 2

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 apr 2014, 01:21

Koliko sam ja skontao, imaš neke igrace s amaterskim ugovorima. Pa mogu ti oni igrati koliko hoce, ali ako dobiju od nekog drugog prof. ugovor koji ih zadovoljava otici ce, tebi ni za kifle nema od toga. Vidi šta valja pod tim amaterskim ugovorima, pa im potpiši prof. ugovor, ali što manja primanja, da ne bi syebao budget.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 20 apr 2014, 10:32

Mogu ja njima potpisat prof.ugovor, al je problem to sto ne bih zelio. Mislim, imam oko 18.000 eura za plate cini mi se, a oni mi traze svi po 250-300 ovi sto valjaju, ima onih bas sto su kanta oni traze po 35-40, al to su mi igraci koji su u trecoj ligi bili realno medju najboljim tj prakticno medju boljim su amaterima koji su mi htjeli doci. Pa mi nije jasno kako traze tolike plate kada i malo bolji likovi imaju manje plate u prvoj ligi federacije i premijer ligi.
A problem mi je sto opet su ti igraci dobri ali nisu ni do koljena ovima iz prve federacije. Jer npr current abillity eto recimo im je oko 30-40 dok moram dovodit ove mnogo jace sa po 70 makar koji mi opet traze plate po 1500 minimum a to je ujedno i maksimum koji im mogu dati i onda ako budem dovodio takve igrace necu ih mnogo moci ni dovesti, u tome mi je veliki problem.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 apr 2014, 10:53

Ybg onda, drži ih pod amaterskim ugovorima, jer ti klub nema puno novca. Kad budeš postizao rezultate bolje, bit ce i para.

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 22 apr 2014, 19:06

Jedno pitanje za sve vas, posto sam nedavno dobio laptop koji sigurno ima konfiguraciju da pokrene fm14. Problem koji mi se ponavlja jeste da prilikom pokretanja igrice, se nista ne desava, imam tzv."already running" problem, pokusavao sam i sa iskljucivanjem antivirusa i ostalim nacinima, jednostavno nisam uspio. Pa da vidim sa Vama gospodo jel iko ima slican problem :D

p.s. u pitanju je nosteam verziju

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 apr 2014, 19:32

brunoconti je napisao/la:Jedno pitanje za sve vas, posto sam nedavno dobio laptop koji sigurno ima konfiguraciju da pokrene fm14. Problem koji mi se ponavlja jeste da prilikom pokretanja igrice, se nista ne desava, imam tzv."already running" problem, pokusavao sam i sa iskljucivanjem antivirusa i ostalim nacinima, jednostavno nisam uspio. Pa da vidim sa Vama gospodo jel iko ima slican problem :D

p.s. u pitanju je nosteam verziju
Imao sam ja isti problem. Do grafičke ti je. Ja sam igrao 3,4 mjeseca i crkla mi je grafička kad sam stavio novu koja je bila 124 nije moglo.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 27 apr 2014, 19:22

[youtube][/youtube]
Unico amore sei!
❤️🖤

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 28 apr 2014, 21:54

podjem igrati uzmem dortmund kad ono tamo nit' moje ime kao menadzer nit' pravi igraci vec neki skroz nepoznati je li se ikom desavalo prije i postoji li rjesenje problema

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 apr 2014, 01:34

Ja sam imao taj problemcic, ali to je ustvari ogroman problem haha
Ne mozes ga rijesiti osim da ne instaliras drugu verziju xd
To sam i ja uradio. Ta ti verzija ne valja, skini drugu koja ce ti dobro raditi, a koju sam i ja sad skino vise se i ne sjecam od silnih pokusaja. Ugl neces nikako moci rijesiti to.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Football Manager 2014

Post Postao/la JoseMourinho » 29 apr 2014, 02:19

Nosteam akinite verziju imate njihov sajt i obavezno je uz FM skinut update jer on rjesava problem tih lzdih igrača i ostalog ;)

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 apr 2014, 20:18

Meni je ovdje glupo sto je nastimano tako da te kao menadzera podcjenjuju od samog pocetka druge repke i klubovi.
Evo npr ja sam sebi uzeo da vodim rudar iz kantonalne lige i spansku u21 repku jer mi je bilo intersantno voditi taj uzrast.
I uspio sam odmah prve sezone preci u visu ligu tj drugu sjever, i iz druge sjever kao prvi odma u prvu federacije i tu sam prvu sezonu umjesto da ispadnem jer imam tim koji bi jedva izborio opstanak uspio biti cetvrti. I haj to su sve nebitni rezultati za svijet, al sa spancima sam osvojio i evropsko prvenstvo dva puta i pozvan za olimpijadu da vodim to ne znam jel zbog toga sto sam u21 selektor ili je neki drugi razlog al i tu sam uspio da osvojim titulu iako su sad dosli ovi novi uzrasti gdje ne mozes starije od 95.godista i spanci nisu vise toliko dominanti, ali uspio sam.

I nije mi jasno kako tako da se ti rezultati nista ne pikaju? Vicente Del Bosque ode u penziju i ja apliciro i ono kao smijali mi se na ponudu sto je nerealno u pravom svijetu jer neko ko osvoji toliko trofeja sa u21 i u23 uzrastom na olimpijadi, u najmanju ruku bi bio u top2 kandidata za to mjesto i ozbiljan kandidat.
To mi je malo glupo i ne znam inace kako se ta reputacija menadzerska popravlja? Pretpostavljam boljim rezultatima ali tesko u bosni mozes napraviti svjetsku reputaciju xd

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 maj 2014, 00:38

Jel moze link na pp da skinem i ako moze neki patch sa grbovima, dresovima itd?

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 01 maj 2014, 10:50

soxx je napisao/la:Jel moze link na pp da skinem i ako moze neki patch sa grbovima, dresovima itd?
Moze i meni link na pp ?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 maj 2014, 20:53

Instalirao sam FM al kad hocu uci izbacuje mi error. Prije ovog errora mi je drugaciji izbacivalo dok nisam AV ugasio. Nakon toga dolazi ovo.

slika

HELP :pray:

Jel valja uopste ovaj RELOADED FM14?

Dajte neki drugi + crack da ste sigurni da radi -.-'

EDIT: Mijenjao sam ono u Compability sa XP na Vistu.

EDIT2: NAPRAVIO :njanjanja:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 maj 2014, 12:04

Skidam ovo opet. Mozel mi neko napisat koje sve patcheve trebam skinut?

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 05 maj 2014, 18:11

Odakle mogu skinuti patch 14.3.0 ili 14.3.1 ?
Hvala.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.