U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Ma oke je, jbg mozda vama nije, al meni jest nekako jer znam da nasi momci mogu vise da imaju boljeg selektora, al eto sta je tu je. Takodjer stoji da se nisam dobro izrazio, momci su sigurno dali sve od sebe, ali onaj Tulic izvodi Bilbiju i Dzafica koji su predobri igraci, kada smo izjednacili, nikako taj potez nekontam.
--Pametnij popusta--
To je druga prica al nije sad neka sramota. Sta bi onda Turci rekli sto su izgubili od nas 4:1, mozes misliti koja je to sramota za njih. kontasarmin90 je napisao/la:Ma oke je, jbg mozda vama nije, al meni jest nekako jer znam da nasi momci mogu vise da imaju boljeg selektora, al eto sta je tu je. Takodjer stoji da se nisam dobro izrazio, momci su sigurno dali sve od sebe, ali onaj Tulic izvodi Bilbiju i Dzafica koji su predobri igraci, kada smo izjednacili, nikako taj potez nekontam.
Kontamsoko je napisao/la:To je druga prica al nije sad neka sramota. Sta bi onda Turci rekli sto su izgubili od nas 4:1, mozes misliti koja je to sramota za njih. kontasarmin90 je napisao/la:Ma oke je, jbg mozda vama nije, al meni jest nekako jer znam da nasi momci mogu vise da imaju boljeg selektora, al eto sta je tu je. Takodjer stoji da se nisam dobro izrazio, momci su sigurno dali sve od sebe, ali onaj Tulic izvodi Bilbiju i Dzafica koji su predobri igraci, kada smo izjednacili, nikako taj potez nekontam.

--Pametnij popusta--
Nego Visca i Stevanovic bi trebali dobiti malo vise paznje. Treba nam neki tako reci mali brzi igrac sa desne strane da ulece. Nesto kao Robben
Dzeko
Sejo Miske Pjana Brzi Kepec

Dzeko
Sejo Miske Pjana Brzi Kepec
- alan_kardec
- Kontakt:
armin90 je napisao/la:Ma jasta je neg sramota, sramota je sto onaj majmuncic vodi u-21 reprezentaciju, a izgubio je od reprezentacije koja je u rangu San Marina.Cartman je napisao/la:Sto je sramota? Nije dobar rezultat, ali uopste ne mozes rec da je sramota. Nije Makedonija sad na nivou San Marina. A isto tako je prijateljska gdje ja najvaznija igra, a posto nisi gledo utakmicu nemas sta govorit o nekoj sramoti.armin90 je napisao/la:Zavrsila je utakmica 1:1, neznam kako dobro da smo igrali ovo je sramota 1:1 sa Makedoncima.
kako vidim ti nisi pratio mladu repku nakon tekme sa lux. šteta jer si propustio nekoliko odličnih partija Tulinih pulena.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa ovaj Tulić je najveći tenkre ikad i najgori selektor koji je ikad vodio jednu od omladinskih selekcija ove države. Na šta smo mi spali, pa U-21 je bitno jer ona daje igrače za A selekciju, a ovaj kvaziselektor poziva neke anonimuse i tjera ono malo što valja.
Mlada fudbalska reprezentacija u srijedu će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na Bilinom polju igrati protiv Mađarske, no prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, biće znatno oslabljena.
Naime, selektor mlade reprezentacije, čovjek koji će ostati upisan u istoriji bh. fudbala kao trener koji je izgubio na domaćem terenu od Luksemburga, Branimir Tulić, s priprema je vratio dvojac iz zeničkog Čelika, Adina Džafića i Adnana Zahirovića.
Pokušali smo stupiti u kontakt sa selektorom mlade reprezentacije, no na naše brojne pozive nije odgovorao.
Preuzeto sa SS.ba
Mlada fudbalska reprezentacija u srijedu će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na Bilinom polju igrati protiv Mađarske, no prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, biće znatno oslabljena.
Naime, selektor mlade reprezentacije, čovjek koji će ostati upisan u istoriji bh. fudbala kao trener koji je izgubio na domaćem terenu od Luksemburga, Branimir Tulić, s priprema je vratio dvojac iz zeničkog Čelika, Adina Džafića i Adnana Zahirovića.
Pokušali smo stupiti u kontakt sa selektorom mlade reprezentacije, no na naše brojne pozive nije odgovorao.
Preuzeto sa SS.ba
- Barca u srcu
- Kontakt:
Joj legendi: "Naime, selektor mlade reprezentacije, čovjek koji će ostati upisan u istoriji bh. fudbala kao trener koji je izgubio na domaćem terenu od Luksemburga, Branimir Tulić,..."
Stvarno je kretenčina teži, nemam riječi, šta nam ovo radi, gura našu mladu selekciju u propast. Treba ga na streljanje.
Stvarno je kretenčina teži, nemam riječi, šta nam ovo radi, gura našu mladu selekciju u propast. Treba ga na streljanje.
Ovog treba smijenit pod hitno,covjek tjera momke radi svojih prohtjeva.Strucnjak koji je izgubio 1:0 od Luxemburga nasao nesto pricat,ja bi dao otkaz,a ne tjerat igrace sa priprema 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Treba bilino napuniti do vrha, i kad se završi utakmica ubit hljeb u Tuliću, reć mu: "ili ćeš dat ostavku, ili ćeš na sljedećoj utakmici dobiti još više."
pa vaznije bi bilo uci u zgradu saveza pa njih dobro izdegenecit i zaprijetit im da cemo ih pobit ako ne dadnu otkaze, jer tulic ce sam dati otkaz kao i susic ako nas (ne daj Boze) suspenduju ali ebo ti taj otkaz tulica kad repke vise nemaBarca u srcu je napisao/la:Treba bilino napuniti do vrha, i kad se završi utakmica ubit hljeb u Tuliću, reć mu: "ili ćeš dat ostavku, ili ćeš na sljedećoj utakmici dobiti još više."

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Zaista ne znam zašto je selektor tako odlučio, kazao nam je nakon što je saznao da za njega mjesta u hotelu Aidin Džafić, napadač Čelika.
Džafić nam je kazao da je sreo selektora Tulića ispred hotela, ali umjesto objašnjenja zašto su nepoželjni, Tulić im je poručio da «idu u Zenicu jesti burek i raditi kondicione treninge za Banoviće»,
Džafić i Zahirović su u nedjelju navečer igrali utakmicu u dresu Čelika protiv Zrinjskog koja je počela u 20.30 sati, a završila oko 22.30. Umjesto u ponoć, odlučili su krenuti u Sarajevo rano jutros, ali nisu očekivali da će ih na recepciji dočekati djevojka s riječima da za njih nema sobe, jer joj je tako selektor naredio.
- Djevojka nam je rekla da joj je selektor kazao da Džafić i Zahirović ne mogu dobiti sobu. U prvi mah smo samo mogli prihvatiti tu činjenicu i napustili smo hotel. Ipak, kasnije smo se odlučili vratiti i razgovarati sa selektorom. No, kada smo sreli selektora, on nam je samo usput kazao to za burek i kondiocioni trening.
Džafić je 18 puta oblačio dres mlade reprezentacije BiH. A, bio je i kapiten.
- Ma sada je to više nebitno. Ne znam jesam li zaslužio ovo? Nikada ranije nisam ni minute jedne zakasnio na okupljanja. Bilo je igrača koji su kasnili i po dva dana, pa ništa. Ali, ako selektor misli tako, nema tu više šta da se priča, kazao je razočarani Džafić, koji se na kraju sa Zahirovićem uputio u Zenicu.
Stručnjak za Luksemburg
Dobro upućeni u dešavanja oko mlade reprezentacije BiH tvrde da je Tulićev potez tjeranja Džafića i Zahirovića samo nastavak rata sa Abdulahom Ibrakovićem, svojim bivšim pomoćnikom, a sada trenerom zeničkog Čelika. Umjesto da razmišlja o sljedećem protivniku Tulić vodi neke svoje privatne bitke i ratove. No, za stručnjaka koji je uspio na Koševu izgubiti od Luksemburga i ne čudi.
Džafić nam je kazao da je sreo selektora Tulića ispred hotela, ali umjesto objašnjenja zašto su nepoželjni, Tulić im je poručio da «idu u Zenicu jesti burek i raditi kondicione treninge za Banoviće»,
Džafić i Zahirović su u nedjelju navečer igrali utakmicu u dresu Čelika protiv Zrinjskog koja je počela u 20.30 sati, a završila oko 22.30. Umjesto u ponoć, odlučili su krenuti u Sarajevo rano jutros, ali nisu očekivali da će ih na recepciji dočekati djevojka s riječima da za njih nema sobe, jer joj je tako selektor naredio.
- Djevojka nam je rekla da joj je selektor kazao da Džafić i Zahirović ne mogu dobiti sobu. U prvi mah smo samo mogli prihvatiti tu činjenicu i napustili smo hotel. Ipak, kasnije smo se odlučili vratiti i razgovarati sa selektorom. No, kada smo sreli selektora, on nam je samo usput kazao to za burek i kondiocioni trening.
Džafić je 18 puta oblačio dres mlade reprezentacije BiH. A, bio je i kapiten.
- Ma sada je to više nebitno. Ne znam jesam li zaslužio ovo? Nikada ranije nisam ni minute jedne zakasnio na okupljanja. Bilo je igrača koji su kasnili i po dva dana, pa ništa. Ali, ako selektor misli tako, nema tu više šta da se priča, kazao je razočarani Džafić, koji se na kraju sa Zahirovićem uputio u Zenicu.
Stručnjak za Luksemburg
Dobro upućeni u dešavanja oko mlade reprezentacije BiH tvrde da je Tulićev potez tjeranja Džafića i Zahirovića samo nastavak rata sa Abdulahom Ibrakovićem, svojim bivšim pomoćnikom, a sada trenerom zeničkog Čelika. Umjesto da razmišlja o sljedećem protivniku Tulić vodi neke svoje privatne bitke i ratove. No, za stručnjaka koji je uspio na Koševu izgubiti od Luksemburga i ne čudi.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Barca u srcu
- Kontakt:
U pravu si. Trebali bi se svi skupit, ma ne bi nam ni specijalci mogli ništa.CeMa je napisao/la:pa vaznije bi bilo uci u zgradu saveza pa njih dobro izdegenecit i zaprijetit im da cemo ih pobit ako ne dadnu otkaze, jer tulic ce sam dati otkaz kao i susic ako nas (ne daj Boze) suspenduju ali ebo ti taj otkaz tulica kad repke vise nemaBarca u srcu je napisao/la:Treba bilino napuniti do vrha, i kad se završi utakmica ubit hljeb u Tuliću, reć mu: "ili ćeš dat ostavku, ili ćeš na sljedećoj utakmici dobiti još više."
ako mi kojim slucajem u kvalifikacijama u prve dvije utakmice dobijemo i luxemburg i francuze, a ona nasa bagra u savezu ne usvoji statut i fifa i uefa nas suspenduju, ja mislim da bi trebalo fino skupiti hiljade i hiljade ljudi, uletit u savez, pomarisat sve lopove tako da ne mogu mjesec dana sjesti na prkno, oni bi onda sami "trebali" dati otkaze jer bi se bojali za zivot jer znaju kakvi smo mi bosanci sa tankim zivcima... fifa i uefa nekad suspenduju i druge repke zbog mijesanja politike u fudbal, ali su nas vec suspendovali (ja se ipak nadam da nece doc do susp.) i nemogu nas dva puta suspendovatBarca u srcu je napisao/la:U pravu si. Trebali bi se svi skupit, ma ne bi nam ni specijalci mogli ništa.CeMa je napisao/la:pa vaznije bi bilo uci u zgradu saveza pa njih dobro izdegenecit i zaprijetit im da cemo ih pobit ako ne dadnu otkaze, jer tulic ce sam dati otkaz kao i susic ako nas (ne daj Boze) suspenduju ali ebo ti taj otkaz tulica kad repke vise nemaBarca u srcu je napisao/la:Treba bilino napuniti do vrha, i kad se završi utakmica ubit hljeb u Tuliću, reć mu: "ili ćeš dat ostavku, ili ćeš na sljedećoj utakmici dobiti još više."

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ovo je bio apsolutno najgluplji potez jednog selektora, bilo koje selekcije. poziva navijače iz Zenice da dođu i podrže mladu selekciju, a radi ovakve poteze. sad i ono raje što dođe, samo će njega vrijeđati. to je nažalost tako.
a vi što pozivate na nasilje, popustite malo. za takve stvari se ovdje kažnjava banom.
a vi što pozivate na nasilje, popustite malo. za takve stvari se ovdje kažnjava banom.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- _karabaja_
- Kontakt:
Ovaj kreten Tulic ocigledno ima nesto protiv Ibrakovica (koji je kvalitetniji trener od njega, ustvari svi su kvalitetniji od njega
) pa se sada izivljava na igracima koje on vodi ili koje je vodio (Dzafic, Osmanagic, Zahirovic). Samo malouman covjek moze bez razloga iz ekipe odstraniti kapitena i ponajboljeg igraca Dzafica, nepozvati odlicnog Osmanagica, odstraniti Zahirovica koji bi puno mogao pomoci ovoj mladoj reprezentaciji, pogotov u ovoj utakmici jer on kao i Dzafic igra na svom stadionu i pred svojom publikom koju Tulic ima obraza pozvati da daju podrsku njemu i reprezentaciji. Treba doci navijati i podrzati reprezentaciju ali ovog iskompleksiranog trenera dobro izvizdati i dati mu do znanja da nije dobro dosao u Zenicu, a ni na bilo koji drugi stadion. Pa nije ovo njegova privatna reprezentacija
.

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Hehe, evo sad se predomislio i ipak ce igrat Dzafic i Zahirovic. Valjda se prepao... 
A svaka cast i njima dvojici sto su pristali da se vrate, da su drugi, odbili bi ga zauvjek.

A svaka cast i njima dvojici sto su pristali da se vrate, da su drugi, odbili bi ga zauvjek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Nek neko snimi ovu tekmu, hvala...
- velez_mostar
- Kontakt:
Zasto nema Osmanagica u ovom sastavu????????
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kakarut, L-Train, Zglavkar i 21 gost.