Ovaj Lima **** sebe, kontam u sebi prodace se lik negdje samo tako, kad vidim vec 30 ima na ledjima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
E ako Sasa Vugdalic vidi da mu diras omiljenog sudiju ,nahebao sianonymousHD je napisao/la:E moj Skomina, ti si postao amater.
Kakve greške pravi u polufinalu, tuga.
Juventus je i u prvom dijelu sasvim dobro stojao, nikakvih pretjeranih problema sa presingom, izuzev 2-3 kontre.marconato je napisao/la:Benfica me u drugom poluvremenu totalno razocarala samim pristupom! Brane se kao da igraju protiv Bayerna, umjesto da im udare visoki presing kao u prvom poluvremenu, na koji Juve nije imao resenje....
Cijenim da ti Marković, Đuričić, Fejsa i Sulejmani malo utiču na rasuđivanje. U svakom slučaju će revanš da bude vrhunska tekma. Svakako bolje od onih užasnih partija šaha u LP proteklih noći.marconato je napisao/la:Juventus u prvom poluvremenu nije imao ni priblizno ozbiljne prilike kao u drugom. Sve sto su radili jeste da su pokusavali sa dugim loptama na Vučinića i Teveza...![]()
Problem je sto se Benfica u drugom zadovoljila sa 1-0 i tako se previse povukla nazad, pa je Juve opusteno mogao da kreira prilike i steze obruc vec sa polovine igralista...
Pa gdje ce dalje ?Donnie Darko je napisao/la:Ja gotivnog gola u pm.
Ovaj Lima **** sebe, kontam u sebi prodace se lik negdje samo tako, kad vidim vec 30 ima na ledjima
Nemaju Sulejmani i Marković nista s mojim sposobnostima da zapazim da su u prvom poluvremenu zajedno sa ostalim igracima Benfice vrsili mnogo veci pritisak i presing na zadnju liniju Juventusa, nego sto je to bio slucaj sa drugim dijelom utakmice!Pogba je napisao/la:Cijenim da ti Marković, Đuričić, Fejsa i Sulejmani malo utiču na rasuđivanje. U svakom slučaju će revanš da bude vrhunska tekma. Svakako bolje od onih užasnih partija šaha u LP proteklih noći.marconato je napisao/la:Juventus u prvom poluvremenu nije imao ni priblizno ozbiljne prilike kao u drugom. Sve sto su radili jeste da su pokusavali sa dugim loptama na Vučinića i Teveza...![]()
Problem je sto se Benfica u drugom zadovoljila sa 1-0 i tako se previse povukla nazad, pa je Juve opusteno mogao da kreira prilike i steze obruc vec sa polovine igralista...
2-0 je OK-ej rezultat pred revansAdmir_Sa je napisao/la:šteta što bolja ekipa nije pobjedila sa vecom razlikom
Upravo.Andrej je napisao/la:Ovaj Juventus je puno jaci tim od Benfike, pojedinacno i timski. To se mora vidjeti u uzvratu, sve osim prolaza je teska katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.