Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

barsa77
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la barsa77 » 28 feb 2013, 22:07

Da se malko poigramo oko sastava!
Što se tiće golmana tu nema dvojbi,Begović.
Ako mislimo pobijedit i napadat Grke ne možemo razmišljat o Mujdži na mjestu lijevog beka,nego ga moraš staviti na njegovu stranu i neka šparta,znači desni bočni Mujdža.
Salihović i ako se oporavi neče biti u punom trenažnom procesu,tako da neče konkurisat za lijevu stranu,Zukanović može igrat ali je spor a nama treba probijač,tako da nam za liojevog bočnog ostaje Lulić pa neka i on šparta!
Za jednog štopera smo sigurni,Spahić,za drugog između Vranješa,Zukanovića,Šunjića i Bešića,najbolja opcija je Zukanović.Između njega i Vranješa je dilema,ali prvi je uveliko u takmičarskoj formi dok drugome sezona počinje 10.03.što če biti dovoljno da odigra jednu eventualno dvije utakmice prije grka što nije dovoljno za ulazak u formu.
Za defanzivnog veznog i nemamo dileme,odnosno nemamo opcija,Zahirović je jedini koji igra u dva pravca a treaba nam jedan takav kakvih god da je kvaliteta.
Za tri mjesta u veznom redu,jedno je ZABETONIRANO,Pjanić!Dalje imamo Medunjanina,koji je u boljoj formi od svih ostalih,igra redovno,Treče mjesto je po mom mišljenju za utakmicu protiv grka za Misimovića.Znam da treninzi u Kini nisu na nivou evropskih,to se vidi i po Drogbi koji se vratio u galatasaray i slabiji je za 30%,al njegovo iskustvo bi trebalo sve to pokriti,i jedna njegova lopta za Džeku!60 minuta može izdržat.Stevanović nema utakmica tako da ne vjerujem da če početi utakmicu,Višča bez iskustva,Ibričić pad forme konstantno,Hadžića se ne može odma gurati u vatru.
Napad siguran sa dva špica Džeko i Ibišević!

-----------------------------------------------------Begović--------------------------------------------------------------
Mujdža---------------------------Spahić----------------------------------Zukanović------------------------------lulić
---------------------------------------------------Zahirovic--------------------------------------------------------------
------------------------Pjanić-------------------------------------------------Medunjanin------------------------------
---------------------------------------------------Misimović-------------------------------------------------------------
------------------------------------Ibišević-------------------------Džeko-----------------------------------------------
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 feb 2013, 22:09

emir79 je napisao/la:U Bundesligi je pravilo, da ti nude ugovor za obje lige, a tvoje je da li ces to prihvatiti ili ne. Znaci ako ne prihvatas u ugovoru da igras u 2 Bunesligi , u slucaju ispadanja kluba, imas pravo raskida ugovora, bez da ista ide na tvoju stetu. Ako si potpisao i za 2 ligu, onda nemas. Nadam se da Sejo nije toliki idiot da bi sa njima isao i u drugu ligu. Previse je dragocjen . Nadam se da cemu ovo svakako biti polsijednja sezona u Hoffenheimu i da ce na ljeto dici sidro. Salihovic mnogo vise zasluzuje,mada je lud bio sto nije otisao u Bayern, kad su mu nudili ugovor. Ponekad moras imati i muda, a ne uvijek se zadovoljavati sa prosjekom. Bayern se nikad ne odbija.
On je s razlogom odbio bajern igrao je sezonu iz snova mislio je da bas nista ne moze poci krivo i onda bum povreda... On je u zadnje 4 god sigurno vise od godine bio van terena radi povreda pa misic pa ligamenti pa sad opet koljeno.Meni je on nas najdrazi igrac , super kvalitetan igrac i jako korisatan a mogo bi bit daleko korisniji da ga susic ne forsira na beka al eto i tu se snalazi dobro.Svakako ako ga ne bude bilo falit ce nam i to jako.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 28 feb 2013, 22:17

NEZALAGANJE je napisao/la:
alenko333 je napisao/la:razumijemo se mi,ali Misketa u sredinu a Pjanica na krilo nije rjesenje.Ja jesam za Misketa al ne protiv brzih Grka...Da mi imamo jaku odbranu proslo bi to al ovako to jednostavno nije rjesenje nama trebaju trkaci koji ce moci da se vracaju da pomazu u dzefenzivi Miske to neradi bas...
E ako su ti grci brzi,onda stvarno ne znam...
Uze mi rijec iz usta.
Unico amore sei!
❤️🖤

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 feb 2013, 22:24

grgr je napisao/la:
emir79 je napisao/la:U Bundesligi je pravilo, da ti nude ugovor za obje lige, a tvoje je da li ces to prihvatiti ili ne. Znaci ako ne prihvatas u ugovoru da igras u 2 Bunesligi , u slucaju ispadanja kluba, imas pravo raskida ugovora, bez da ista ide na tvoju stetu. Ako si potpisao i za 2 ligu, onda nemas. Nadam se da Sejo nije toliki idiot da bi sa njima isao i u drugu ligu. Previse je dragocjen . Nadam se da cemu ovo svakako biti polsijednja sezona u Hoffenheimu i da ce na ljeto dici sidro. Salihovic mnogo vise zasluzuje,mada je lud bio sto nije otisao u Bayern, kad su mu nudili ugovor. Ponekad moras imati i muda, a ne uvijek se zadovoljavati sa prosjekom. Bayern se nikad ne odbija.
On je s razlogom odbio bajern igrao je sezonu iz snova mislio je da bas nista ne moze poci krivo i onda bum povreda... On je u zadnje 4 god sigurno vise od godine bio van terena radi povreda pa misic pa ligamenti pa sad opet koljeno.Meni je on nas najdrazi igrac , super kvalitetan igrac i jako korisatan a mogo bi bit daleko korisniji da ga susic ne forsira na beka al eto i tu se snalazi dobro.Svakako ako ga ne bude bilo falit ce nam i to jako.
Ma Sejo ce svakako faliti, mada postoji mogucnost i da zaigra, jer je Susic rekao da je Sejo poceo sa treninzima. Ma morao je otici u Bayern, bas iz tog razloga,jer je igrao fantasticno,a kad je on odbio , Bayern je doveo Pranjica, za koga je Sejo izmislio fudbal.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 28 feb 2013, 22:28

AjsKjub je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
alenko333 je napisao/la:razumijemo se mi,ali Misketa u sredinu a Pjanica na krilo nije rjesenje.Ja jesam za Misketa al ne protiv brzih Grka...Da mi imamo jaku odbranu proslo bi to al ovako to jednostavno nije rjesenje nama trebaju trkaci koji ce moci da se vracaju da pomazu u dzefenzivi Miske to neradi bas...
E ako su ti grci brzi,onda stvarno ne znam...
Uze mi rijec iz usta.
brzi, brzi od nase odbrane i to puno...imate na YT tekmu pogledajte jos jednom pa onda ocjenite...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 feb 2013, 22:29

Mene pred ovaj mec strah sudija, znate kako vec ide to da nas gotov uvijek ostete u vaznim utakmicama. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 feb 2013, 23:09

Elvir Rahimić: Kad mogu Scholes, Giggs i Maldini mogu i ja!

slika

Iako ima 37 godina Rahimić je još uvijek u punoj kondiciji i spreman podnijeti sve napored koje od njega ekipa bude zahtjevala. Bezkompromisni fajter omiljen je među igračima u Rusiji, pogotovo među fudbalerima u svom klubu, a kod klupske uprave uživa ogromno povjerenje i poštovanje, piše S.C.S.p.o.rt.

Ipak, jako ga cijene i uvažavaju i sportski novinari u hadnoj Rusiji. - Iza vas je hiljadu godina igranja u Rusiji, u šali je ispalio je novinar ruskog Sportboxa.

“Tu sam od 1999., da, skoro 15 godina”, kazao je iskusni bh. veznjak.

- Dug je to period, moglo bi se reći. Šta se dogodilo tokom tog vremena s fudbalom u Rusiji, s vaše tačke gledišta?

“On se znatno promijenio na bolje, naravno. To je vidljivo po ekipama i po njihovoj organizaciji ali i finansijama. Jedan od glavnih znakova jake lige jeste velika I jaka konkurencija. U Rusiji se borba za prvo mjesto vodi između sedam ili osam ili čak i devet timova. Pogledajmo objektivno: to je jedinstvena pojava. Gotovo svugdje, u svim jačim evropskim ligama, za titulu se bore vodeća dva ili tri, a najviše četiri ekipe, a druge uglavnom ‘gledaju sa strane’”, uporedio je Rahimić kvalitet ruskog prvenstva nekadai sada, te dodao: “Pogledajte sada kakvi igrači igraju za ruske klubove, ali i kakve domaće igrače ‘proizvodi’ ruska liga. Većina tih igrača sada igraju na velikim takmičenjima, a to je evidentan znak napretka i progresa.”

- Sjećate li se vašeg dolaska u Rusiju?

“Oh, da. To je bio davnoi vrlo čudno. Bio sam vjerojatno jedan od prvih igrača sa prostora Balkana koji je stigao u Rusiju. Niko tada nije znao ništa o ruskom fudbalu, apsolutno niko”, prisjetio se Elvir svog dolaska u rusku ligu.

- A vaš prvi ruski trener, sjećate li ga se?

“Haji Muslimovich? Pa kako da ga zaboravim? On je dobar čovjek i super trener. Da njega nije bilo vjerujem da moja karijera ne bi bilo ovako uspješna. Sigurno ne bi sada stajao ovdje, na stadionu u Marbelli, kao član moskovskog CSKA i davao vama intervju”, pohvalno se izazio Rahimić o treneru kojem očito jako zaslužan za njegov fudbalski razvitak.

- Sjećate li se vašeg dolaska u Anzhi 1999. godine? Većina danas dolazi zbog velikog novca, šta je tada bio motiv?

“Anzhi je tada bio sasvim nešto drugo, ja sam želio napredovati i osigurati sebi životnu engzistenciju. I tada se radilo o novcu, ali puno manjem nego što je to danas”.

- Pa, pustimo prošlost. Koja je vaša trenutna uloga u CSKA?

“Ne znam. Ja sam negdje između igrača i trenerskog osoblja”.

- U Rusiji ste stekli ime tokom proteklih 15 godina i zaista ste cijenjeni. Zar niste imali ponuda da odete negdje drugo? Šta vas je tako dugo zadržalo u CSKA?

“CSKA je moj dom, a koji će to klub željeti fudbalera koji ima 37 godina?”, kazao je uz smjeh Elvir Rahimić.

- Giggs igra 39, Scholes se vratio iz penzije, a Maldini je okončao karijeru sa 40..

“Želite li reći, da još uvijek mogu igrati? Ok, ok, ako mogu oni mogu ja. Ja sam uvijek spreman”, kazao je na kraju popularni “general”. ( R.e.p.r.e.z.e.n.t.a.c.i.j.a.b.a )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 mar 2013, 00:39

Ma ja bi zvao i Rahimica, cisto da udje sredinom drugog poluvremena umjesto Medunjanina da odrzava 2-0 rezultat :mrgreen:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 mar 2013, 00:45

ma u nas će se igrači ukopat od naboja,nervoze,euforije i atmosfere na Koševu..Imam osjećaj kad izađu na teren da će se bar njih 4-5 pogubit izuzev Pjanića,Lulića i SPahića,Džeko će biti udvojen neće moći maći od Papadopulosa,a Ibišević klasično trčkarati na granici ofsajdabez efekta..Mujdža nije u takmicarskoj formi,Vranješ trenira bez ligaških utakmica,ZUkanović igra standardno ali je pokazo se kao spor i trom,ZAhirović klasično šutni je što dalje od sebe,Medunjanin ni M od onog MEdunjanina iz prošlih kvalifikacija,Stevanović ni na klupi..vrlo teško će biti relano,gledjući formu i jednih i drugih remi bi nam bio ko kuća i onda opet smo u igri u nastavku kvalifikacija,ima još utakmica..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2013, 00:50

zgembo89 je napisao/la:ma u nas će se igrači ukopat od naboja,nervoze,euforije i atmosfere na Koševu..Imam osjećaj kad izađu na teren da će se bar njih 4-5 pogubit izuzev Pjanića,Lulića i SPahića,Džeko će biti udvojen neće moći maći od Papadopulosa,a Ibišević klasično trčkarati na granici ofsajdabez efekta..Mujdža nije u takmicarskoj formi,Vranješ trenira bez ligaških utakmica,ZUkanović igra standardno ali je pokazo se kao spor i trom,ZAhirović klasično šutni je što dalje od sebe,Medunjanin ni M od onog MEdunjanina iz prošlih kvalifikacija,Stevanović ni na klupi..vrlo teško će biti relano,gledjući formu i jednih i drugih remi bi nam bio ko kuća i onda opet smo u igri u nastavku kvalifikacija,ima još utakmica..
A negativca majko mila. Mogao si jos napisat da ce se Beg povrijedit i Guso na gol.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 mar 2013, 01:23

U ovoj utakmici taktika treba bit' "svi u napad"...znaci..

Begovic
Mujdza-Spahic-Zukanovic-Lulic
Stevanovic-Pjanic-Zahirovic-Misimovic
Dzeko-Ibisevic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2013, 01:26

velez_mostar je napisao/la:U ovoj utakmici taktika treba bit' "svi u napad"...znaci..

Begovic
Dzeko-Ibisevic
E tebe ce poslusati garant ,tatkika :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 mar 2013, 01:30

Cartman je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:ma u nas će se igrači ukopat od naboja,nervoze,euforije i atmosfere na Koševu..Imam osjećaj kad izađu na teren da će se bar njih 4-5 pogubit izuzev Pjanića,Lulića i SPahića,Džeko će biti udvojen neće moći maći od Papadopulosa,a Ibišević klasično trčkarati na granici ofsajdabez efekta..Mujdža nije u takmicarskoj formi,Vranješ trenira bez ligaških utakmica,ZUkanović igra standardno ali je pokazo se kao spor i trom,ZAhirović klasično šutni je što dalje od sebe,Medunjanin ni M od onog MEdunjanina iz prošlih kvalifikacija,Stevanović ni na klupi..vrlo teško će biti relano,gledjući formu i jednih i drugih remi bi nam bio ko kuća i onda opet smo u igri u nastavku kvalifikacija,ima još utakmica..
A negativca majko mila. Mogao si jos napisat da ce se Beg povrijedit i Guso na gol.
Ma cim sam vidio pocetak neki naboji, nervoze, euforije, sve mi je bilo jasno, jos kad napisa Kosevo.. nisi nam reko u kakvoj je formi Bolic?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 mar 2013, 01:49

Sta je ovo, vec pola vas gace spustili? :mrgreen:

Mislim da ce Grcka ovdje nastradati. Oni nece igrati onu igru kao u Grckoj, nego ce ici vise na zatvaranje, kao protiv Slovacke. A ako nasa ofanziva malo razvije dinamiku u toj utakmici, protok lopte bude bolji nego protiv Slovenije, mogli bi oni primiti tu neka 2, pa mozda i 3 gola. Jedino je bitno, da stvarno rasirimo igru. U Grckoj je sve islo preko lijeve strane, a nije islo mnogo. I bitno je da se momci ne uplase situacije, kvalitetniji smo i to se mora pokazati na terenu. Izgubiti sigurno necemo, a Grci jedino mogu pokusati da izvucu nerijeseno, a to ce ih kostati glave kao i Rumune u Zenici.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 mar 2013, 02:01

I naravno svi vjerujemo da im je on nesto pripremio. :D

slika

Grcku cemo potopiti kao citav Alzir:

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 mar 2013, 03:15

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:U ovoj utakmici taktika treba bit' "svi u napad"...znaci..

Begovic
Dzeko-Ibisevic
E tebe ce poslusati garant ,tatkika :lol:
Ja stvarno ne kontam koji je tvoj problem?Covjece, jesi li svjestan cinjenice da si jako, jako dosadan, da si nabio milion postova ovdje, i da si postao predmet ismijavanja na forumu..kao neki penzioner koji je tu standardno, i svi racunaju na to da svaki post procitas.

Izgleda da je tebi ovaj forum primaran u zivotu, da ti se sve vrti oko toga, pa ne dopustas nikome da opusteno napise poneki post, bez opterecivanja kome ce se svidjeti, i sl..

Opusti se, zanemari poneki post, i uzivaj u zivotu.

Ja tvoje postove ne citam nikako, bilo bi super kad bi ti moje zaobisao, hvala ti unaprijed, lp

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2013, 03:34

Posalji taj sastav na [email protected] i ja sam siguran da ce Pape prepoznati tvoj menadzerski kvalitet :-D

@Principatus
Evo nas kladionice favorizuju, 2,15 na pobjedu BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2013, 03:35

velez_mostar je napisao/la:
Ja stvarno ne kontam koji je tvoj problem?Covjece, jesi li svjestan cinjenice da si jako,jako dosadan.

Ja tvoje postove ne citam nikako, bilo bi super kad bi ti moje zaobisao, hvala ti unaprijed, lp
Napisa @Velez Mostar sam sebi gledajuci se u ogledalo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 01 mar 2013, 04:32

barsa77 je napisao/la:Da se malko poigramo oko sastava!
Što se tiće golmana tu nema dvojbi,Begović.
Ako mislimo pobijedit i napadat Grke ne možemo razmišljat o Mujdži na mjestu lijevog beka,nego ga moraš staviti na njegovu stranu i neka šparta,znači desni bočni Mujdža.
Salihović i ako se oporavi neče biti u punom trenažnom procesu,tako da neče konkurisat za lijevu stranu,Zukanović može igrat ali je spor a nama treba probijač,tako da nam za liojevog bočnog ostaje Lulić pa neka i on šparta!
Za jednog štopera smo sigurni,Spahić,za drugog između Vranješa,Zukanovića,Šunjića i Bešića,najbolja opcija je Zukanović.Između njega i Vranješa je dilema,ali prvi je uveliko u takmičarskoj formi dok drugome sezona počinje 10.03.što če biti dovoljno da odigra jednu eventualno dvije utakmice prije grka što nije dovoljno za ulazak u formu.
Za defanzivnog veznog i nemamo dileme,odnosno nemamo opcija,Zahirović je jedini koji igra u dva pravca a treaba nam jedan takav kakvih god da je kvaliteta.
Za tri mjesta u veznom redu,jedno je ZABETONIRANO,Pjanić!Dalje imamo Medunjanina,koji je u boljoj formi od svih ostalih,igra redovno,Treče mjesto je po mom mišljenju za utakmicu protiv grka za Misimovića.Znam da treninzi u Kini nisu na nivou evropskih,to se vidi i po Drogbi koji se vratio u galatasaray i slabiji je za 30%,al njegovo iskustvo bi trebalo sve to pokriti,i jedna njegova lopta za Džeku!60 minuta može izdržat.Stevanović nema utakmica tako da ne vjerujem da če početi utakmicu,Višča bez iskustva,Ibričić pad forme konstantno,Hadžića se ne može odma gurati u vatru.
Napad siguran sa dva špica Džeko i Ibišević!

-----------------------------------------------------Begović--------------------------------------------------------------
Mujdža---------------------------Spahić----------------------------------Zukanović------------------------------lulić
---------------------------------------------------Zahirovic--------------------------------------------------------------
------------------------Pjanić-------------------------------------------------Medunjanin------------------------------
---------------------------------------------------Misimović-------------------------------------------------------------
------------------------------------Ibišević-------------------------Džeko-----------------------------------------------
Ovakav sastav ce i Pape da izvede samo sto ce umjesto Zukanovica biti Vranjes.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 mar 2013, 07:22

Pjanić nema šanse da će ići na krilo , ni zbog Misketa . Koje će nam koristi onda biti Pjanićevi pasovi i lopte ako ne može dodavati ? U prvoj utakmici se vidjelo da Miske ne može igrati na playmakeru...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.