samson je napisao/la:Kako ga nema kada ga s prozora gledam?Zekoo je napisao/la:U ljubljani ga nema što je najbitnijesamson je napisao/la:U Slo. snijeg pada. Mogla bi tekma ponovo u KP ..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
samson je napisao/la:Kako ga nema kada ga s prozora gledam?Zekoo je napisao/la:U ljubljani ga nema što je najbitnijesamson je napisao/la:U Slo. snijeg pada. Mogla bi tekma ponovo u KP ..
Vidi fakat ima malo danas kad je padao nije ostajo a i ovo što je palo nije nista nit će napadat, moja slobodna procjenasamson je napisao/la:Kako ga nema kada ga s prozora gledam?Zekoo je napisao/la:U ljubljani ga nema što je najbitnijesamson je napisao/la:U Slo. snijeg pada. Mogla bi tekma ponovo u KP ..
kinder_jaje je napisao/la:Grdna rano selektora i qurca do utakmice ce nam faliti igraca i za prvih 11 al et kakav savez takav i selektor jer da nije tako neko bi mu otvorio oci pa rekao.Sto se tice malog Seferovica nimalo ga ne krivim i ako prihvati poziv svice i neka mu je sretno bit ce od tog malca nesto,mene je iskreno strah da ne izgubimo sve ove mlade talente zbog papeta i njemu slicnih...nadam se da grijesim
Garant ti menadzer ima tala sa Safetom pa ti odmah imas mjesto.vrebac86 je napisao/la:Nista se ne brinite, Susic je stupio u kontakt sa mnom, posto ja kao vrsni veznjak (iz austrijske 4lige) sam veoma blizu Ljubljane , cak imam i kartu za utakmicutako da nema prepreka da odigram na beku ovu jednu utakmicu
![]()
baljic tu noc nastupa u trocaderum1x je napisao/la:Baljić je još u formiMožda i Reuf može poslužit...
Pitanje je da li ce mu Istanbul odobriti da dođe u Sloveniju.Ja iskreno bi volio da ga ne puste,da Pape konacno shvati da ima igraca i da moze za prijateljske zvati minimum 22 nogometasa,a ne uvijek na knap.Bruka je za jednu ozbiljnu reprezentaciju da se ajmo reci jedva sastavlja pred utakmicu sa Slovenijom,takođe je bruka i zalosno da Spahic,Dzeko,Ibisevic,Pjanic i sl.moraju u jednoj takvoj tekmi odigrati 90.minuta,jer je nas vrsni selektor pozvao malo igracaJTS je napisao/la:silom prilika, Višća pozvan za Sloveniju ..
gdje pise mora? 3 dana prije utakmice?ahmic je napisao/la:pa valjda ga.klub mora pustit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.