Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 sep 2013, 19:09

seljacina
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 19:10

Koja je to hrabrost sa onim statusom da provocira navijace..

Hajde da smo mi pobijedili,on igr'o pa se javlja u inat hejterima.
Nego mi popusili,on bio k'o qurac i sad nesto poruke nekim ljubomornim stvorima.
Nabijem mu onu plavku na kitu,mada nije nesto.
1946

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 07 sep 2013, 19:11

Adi_Zepce je napisao/la:
Head je napisao/la:Avdija nadam se da citas forum...

Nemas ti pojma letvo limitirana,glup si k'o qurac,ebo te onaj ko te gura.
Bolje je ovo da procita Pape,koji nakon svega tvrdi da je Avdija odigrao dobru utakmicu :roll:
Upravu si, sto je interesantno uvijek to istice kada doticni igra bilo od pocetka bilo kad uđe :roll:
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 sep 2013, 19:18

A jbg, gdje god clanak izbace na FB avdija nevalja. Ko da smo zbog Avdije ispusili. Kako god da odigra lik uvijek je on kriv za nesto.

Sramota me samo u kakvoj grupi mi cemo se boriti do zadnjeg kola za SP.
Pape, ovo samo ti mozes. Nikad necu razumjeti. 2 napadaca, 3 playa, 0 defanzivnih veznih. Bek koji je rupa u odbrani i da se ima neka balansiranost?

Nadam se samo da cemo otici na SP pa neka ga se rijese il prije SP-a il poslije.
U utorak nam je tekma vjerovatno odlucujuca. Sjetite se samo Francuske prije 2 godine. To je ta tekma. Samo sto je sada 10x slabiji protivnik.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 sep 2013, 19:32

Sramota da se Avdija tretira kao glavni krivac za poraz, a odigrao bolje i od **** Salihovica i od Lulica. On kao i oni nije bek, tako da ni on nije igrao prirodnu poziciju. Jos igrao sam, ali neka on je glavni krivac.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 19:33

AllGunsBlazing je napisao/la:Sramota da se Avdija tretira kao glavni krivac za poraz, a odigrao bolje i od **** Salihovica i od Lulica. On kao i oni nije bek, tako da ni on nije igrao prirodnu poziciju. Jos igrao sam, ali neka on je glavni krivac.
On ne treba biti uopste u rosteru.
Nije odigr'o utakmicu da valja.
Doduse kriv je i Pape jer ga zove,nece ovaj reci necu ja igrati.
1946

ZvijezdaGranda
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGranda » 07 sep 2013, 19:34

al Avdija sto je igrac u pm, strahota....Al nije on jadnik kriv, na njemu samo zele da zarade, guraju ga ne bi li bljesnuo pa da na osnovu toga nekog prevare i uvale ga uz neki dobar novac....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 sep 2013, 19:37

Head je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sramota da se Avdija tretira kao glavni krivac za poraz, a odigrao bolje i od **** Salihovica i od Lulica. On kao i oni nije bek, tako da ni on nije igrao prirodnu poziciju. Jos igrao sam, ali neka on je glavni krivac.
Uredu sve to, ali de mi reci kako je on kriv za zadnju utakmicu? Sam igrao, i opet za razliku od dvojica sa lijeve strane postigao bar nesto. To ne mogu razumjeti, uredu on se ne bi trebao pozivati, ali svi pljuju njeg zadnju utakmicu, kao da je dao tri autogola.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 19:39

AllGunsBlazing je napisao/la:
Head je napisao/la:
Uredu sve to, ali de mi reci kako je on kriv za zadnju utakmicu? Sam igrao, i opet za razliku od dvojica sa lijeve strane postigao bar nesto. To ne mogu razumjeti, uredu on se ne bi trebao pozivati, ali svi pljuju njeg zadnju utakmicu, kao da je dao tri autogola.

Ti mi reci jedna defanzivni duel da je Avdija dobio protiv Weisa?
1946

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 sep 2013, 19:48

Strasno da pljujete po momku, zamislite da ste gledali Džeku il Salihovića prvi il drugi put sinoc otpocetka u dresu BIH. Sve su nase zvijezde sinoc odigale odlicno, samo je Avdija bio los. Dajte molim Vas, a ti sto pises koliko je defanzivnih duela dobio, ajd ti meni reci koliko je Dzeko dobio duela protiv Škrtela? Koliko je Salihovic lopti izgubio? Koliko je Misimovic pretrcao i dao tacnih pasova? Koliko je Pjanic lopti izgubio? Nemojte bit smiješni, tipicno nase, izgubi se i odma se gleda neko koga ste poceli ismijavat. Jeste pametni pravo, bravo Avdija, svaka ti cast!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 07 sep 2013, 19:50

NIJE BITNO KAKO JE ODIGRAO NEGO OTKUD TUUUUUUUUUUUUUUU

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 19:51

jasko_juve je napisao/la:Strasno da pljujete po momku, zamislite da ste gledali Džeku il Salihovića prvi il drugi put sinoc otpocetka u dresu BIH. Sve su nase zvijezde sinoc odigale odlicno, samo je Avdija bio los. Dajte molim Vas, a ti sto pises koliko je defanzivnih duela dobio, ajd ti meni reci koliko je Dzeko dobio duela protiv Škrtela? Koliko je Salihovic lopti izgubio? Koliko je Misimovic pretrcao i dao tacnih pasova? Koliko je Pjanic lopti izgubio? Nemojte bit smiješni, tipicno nase, izgubi se i odma se gleda neko koga ste poceli ismijavat. Jeste pametni pravo, bravo Avdija, svaka ti cast!
Govorim opcenito.

Ne mozes porediti Dzeku,Ibisevica,Misimovica i ostale koji imaju na desetine strasnih utakmica u dresu repke.Pa im se nakon jedne odigrane ne moze toliko ni zamjeriti.

Avdija je konstatno najgori igrac,covjek koji ne moze da igra u propalom Hajduku a ne u prvoj psotavi 13 reprezentaciej svijeta.

Eto svi na forumu su slijepi ili desni bekovi pa hoce da otjeraju Avdiju da se ubace na njegovo mjesto.Daj ba...
Svi zelimo najbolje reprezentaciji a to Avdija nije,to i on sam zna al' sta ce,nije kriv sto ga forsira Susic.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 19:52

Slazem se, Susic je fundamentalno pogrijesio sa taktikom i onda se neki nadju i stavljaju krivicu na Avdiju Svrsajevica, koji ne znaci nista za ovu reprezentaciju. Mogli smo sinoc i pobjedit, opet je igra bila katastrofalno postavljena. Avdija je odigrao i bolje nego sto sam ocekivao, istina ocekivao sam dno dna i dobili smo nesto za nijansu bolje. Da je Mujdza igrao ne bi to nista bolje izgledalo, jer mi smo igrali bez veznog reda i svi glavni igraci su nam zakazali osim Begovica. Nakon prvih 30 minuta nije bilo 5 normalnih pasova za redom u nasoj ekipi, ovi su imali yebeni autoput u napadu i naravno da cemo izgubit. Avdija je tu samo pijun koji nije nista znacio.

A da nema sta trazit na spisku, naravno da nema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 sep 2013, 19:54

Head je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Strasno da pljujete po momku, zamislite da ste gledali Džeku il Salihovića prvi il drugi put sinoc otpocetka u dresu BIH. Sve su nase zvijezde sinoc odigale odlicno, samo je Avdija bio los. Dajte molim Vas, a ti sto pises koliko je defanzivnih duela dobio, ajd ti meni reci koliko je Dzeko dobio duela protiv Škrtela? Koliko je Salihovic lopti izgubio? Koliko je Misimovic pretrcao i dao tacnih pasova? Koliko je Pjanic lopti izgubio? Nemojte bit smiješni, tipicno nase, izgubi se i odma se gleda neko koga ste poceli ismijavat. Jeste pametni pravo, bravo Avdija, svaka ti cast!
Govorim opcenito.

Ne mozes porediti Dzeku,Ibisevica,Misimovica i ostale koji imaju na desetine strasnih utakmica u dresu repke.Pa im se nakon jedne odigrane ne moze toliko ni zamjeriti.

Avdija je konstatno najgori igrac,covjek koji ne moze da igra u propalom Hajduku a ne u prvoj psotavi 13 reprezentaciej svijeta.

Eto svi na forumu su slijepi ili desni bekovi pa hoce da otjeraju Avdiju da se ubace na njegovo mjesto.Daj ba...
Svi zelimo najbolje reprezentaciji a to Avdija nije,to i on sam zna al' sta ce,nije kriv sto ga forsira Susic.
ajd molim te reci eto..KOGA je mogao sinoc stavit na poziciju desnog beka?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2013, 19:56

jasko_juve je napisao/la:
Lulic :?:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 19:56

jasko_juve je napisao/la:
Head je napisao/la:
Govorim opcenito.

Mogao je uradit ono sto je uradio kad je usao Visca, Lulic desno, a Sejo lijevo. Vezni Medunjanin i Zahirovic, ispred njih Pjanic i Miske i Dzeko i Vedo u napadu. Evo glava da bi bolje izgledalo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 07 sep 2013, 19:58

Smiješne su ove defanzivne reakcije zenicana na njihovog nekadašnjeg igraca Avdiju :lol: :lol: odmah proradi taj neki refleks i brane ga ko Fahrija Karkin u najboljim danima :mrgreen:
I što je najsmiješnije u svemu, obavezno se sjete pomenuti i neke druge igrace (tipa Salihović, Lulić itd), kao preko njihovih lošijih nastupa treba oprati Avdiju od njegove igrace sramote..... jednostavno, lik je smijurija od igraca koji se nekim cudom našao u A selekciji :shock: kako? to Pape zna koji ga poziva
I ne znam šta imamo pricati o drugim igracima i njih pominjati na temi o ovome igracu :shock: nidje veze
Zadnja izmjena: 111, dana/u 07 sep 2013, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 19:59

O tome je trebo Susic razmisljati kad je pravio spisak.Znao je kakve su (ne)kvalitete Vrsajevica i sklonost povredama kod Mensura.

O mogucim rokadama se razmislja kad se pravi spisak za utakmice a ne 2 sata prije utakmice.Treba se naci alternativa ranije.

Citavu sedmicu je pricao isti taj Susic da je Mujdza spreman i onda corak.
Eto nije znao da Vrsajevic ne moze odgovoriti tako zahtjevnoj poziciji a covjek mu samo prije mjesec dana pokaz'o kako je liminitran za 45 minuta protiv Amerike.
1946

ZvijezdaGranda
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGranda » 07 sep 2013, 20:00

treba sa Avdijom imati strpljenja, tek mu je 28 godina....

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 07 sep 2013, 20:00

ZvijezdaGranda je napisao/la:treba sa Avdijom imati strpljenja, tek mu je 28 godina....
:lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 31 gost.