Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
Strasan je ovaj fudbal u BiH, sve neozbiljno 

-
- Kontakt:
Sad ga i ti pretjera što se tiče udaranja igrača..ni vama to nije strana stvar, kao ni jednoj ekipi u ligi tako po tome svi bi se trebali novčano, moralno, bodovno i čime već kazniti :dCasp3r je napisao/la:A da ne govorimo pored tih finansijskih minusa, koliko je teren bio loš i koliko su nam igrače tukli. (Bez preuveličavanja, vjerujem da je isti slučaj i s ostalima koji su im gostovali, barem zadnja dva tri domaća kola)
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Ajde matere ti, ti nesto znas? Bio je i video negdje ja mislim.Trebaju dobit neku kaznu il sve pare da se vrate iz saveza, kao i sto se bodovi brisu.realancojk je napisao/la:Sad ga i ti pretjera što se tiče udaranja igrača..ni vama to nije strana stvar, kao ni jednoj ekipi u ligi tako po tome svi bi se trebali novčano, moralno, bodovno i čime već kazniti :dCasp3r je napisao/la:A da ne govorimo pored tih finansijskih minusa, koliko je teren bio loš i koliko su nam igrače tukli. (Bez preuveličavanja, vjerujem da je isti slučaj i s ostalima koji su im gostovali, barem zadnja dva tri domaća kola)
Dan prije se ide na utakmicu u V. Kladušu, plati pored prevoza i noćenje, hrana, uzmeš onda tri boda zasluženo (Casper zna jer je bio tamo na utakmici) i sad kaže brišu se, e stvarno ne znam, ne treba brisati bodove nek se pišu svima, ili nek se skupe pare i plati im ova prva proljetna utakmica kući sa Krajinom (organizacija, sudije i to sve) i onda će imati 16 utakmica više od pola i onda se bodovi računaju svima, mislim da će svi klubovi pristati na tu soluciju dakle svih 14 klubova jer je Iskra jedina izgubila od njih šta ću ima ja, većina su pobjednici.....NIKAKO BRISATI BODOVE......Maniaacs je napisao/la:Ajde matere ti, ti nesto znas? Bio je i video negdje ja mislim.Trebaju dobit neku kaznu il sve pare da se vrate iz saveza, kao i sto se bodovi brisu.realancojk je napisao/la:Sad ga i ti pretjera što se tiče udaranja igrača..ni vama to nije strana stvar, kao ni jednoj ekipi u ligi tako po tome svi bi se trebali novčano, moralno, bodovno i čime već kazniti :dCasp3r je napisao/la:A da ne govorimo pored tih finansijskih minusa, koliko je teren bio loš i koliko su nam igrače tukli. (Bez preuveličavanja, vjerujem da je isti slučaj i s ostalima koji su im gostovali, barem zadnja dva tri domaća kola)

Sad gledam Iskri ovo najviše odgovara trenutno su 12-ti na tabeli sa 19 bodova, ako se oduzmu bodovi doće na diobu 8-og mjesta sa Podgrmečom i Bosnom i imat će sva tri tima po 19 bodova, dakle borba jednog tima ili ostalih 14.........

Prije svega izvini ako si ti jedan od igrača Krajišnika pa je ovo samo revolt iz tebe. Ako ne, pih!realancojk je napisao/la:Sad ga i ti pretjera što se tiče udaranja igrača..ni vama to nije strana stvar, kao ni jednoj ekipi u ligi tako po tome svi bi se trebali novčano, moralno, bodovno i čime već kazniti :dCasp3r je napisao/la:A da ne govorimo pored tih finansijskih minusa, koliko je teren bio loš i koliko su nam igrače tukli. (Bez preuveličavanja, vjerujem da je isti slučaj i s ostalima koji su im gostovali, barem zadnja dva tri domaća kola)
Ovo neka bude pokazatelj koliko je uslovan bio teren: Mrtvo krompirište
A zapisnik sa utakmice će ti odgovoriti na pitanje; da li sam preuveličao ili ne u vezi iznimno pregrube igre.
Steta sto liga ne pocinje ranije, bio sam se bio nameracio da pogledam mec na Zgoni (nadao sam se da ce u tom periodu biti utakmica u Livnu kada budem na konferenciji, kad' ono ni liga nece poceti), da vidim kakva je "atmosfera" u drugom gradu u ovoj ligi, posto sam do sada u svom zivotu samo prosle sezone odgledao dva meca Famos SAŠK Napredka iz ove ligebadblueboylivno je napisao/la:Kalendar proljetnog dijela prvenstva:
19. kolo se cijelo igra u subotu - Uskrs u nedjelju.
27. kolo je jedino koje će se igrati kroz tjedan.
Utakmice posljednja tri kola se igraju u isto vrijeme.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Hehe, šteta, vidio bi ponajbolju publiku u BiH (koju su pojednci osramotili jesenas protiv Krajine) i valjda najgori stadion u obje prve lige. 

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
15 dana do početka proljetnog dijela sezone, samo da ne bude snijega i odgode... mada bi mojima dobro došao koji dodatni tjedan. 

Hayley <3
Dosta je više čekanja nek krene sve za dvije sedmice akobogda, nema snijega puno zasad, ako nas u martu ne iznenadi nešto veći snijeg, kod nas je sve moguće i naopako hehehe.........badblueboylivno je napisao/la:15 dana do početka proljetnog dijela sezone, samo da ne bude snijega i odgode... mada bi mojima dobro došao koji dodatni tjedan.

Kod nas snijeg ne prestaje. A sada šta će biti za 15 dana,aBd da ugrije Sunce 

-
- Kontakt:
Krajišnik ce vjerovatno sa juniorima igrati 16.kolo protiv Krajine tako da niko nece gubiti bodove.Vidicemo sta ce biti.
Kakva je sad to informacija i da li je pouzdana? Posto su iz Krajisnika javno rekli da odustaju od takmicenja.merdanovic je napisao/la:Krajišnik ce vjerovatno sa juniorima igrati 16.kolo protiv Krajine tako da niko nece gubiti bodove.Vidicemo sta ce biti.
Koliko Krajisnik mora jos utakmica odigrati da se ne oduzimaju bodovi ostalim ekipama?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mora se odigrati barem 16 utakmica, znači moraju odigrati jednu od sljedeće dvije, jer propuštanje dvije utakmice znači izbacivanje iz lige.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Imas na facebooku NK Krajisnik grupu.To je napisao neki njihov iz uprave da ce se vjerovatno odigrati ta utakmica i kasnije sve ekipe dobijaju po 3 boda.Mada to nece nista drastično promijeniti na tabeli osim sto Iskra nece imati nikakve koristi i eventualno ako Krajina nedobije u šta sumnjamNeRi_K je napisao/la:Kakva je sad to informacija i da li je pouzdana? Posto su iz Krajisnika javno rekli da odustaju od takmicenja.merdanovic je napisao/la:Krajišnik ce vjerovatno sa juniorima igrati 16.kolo protiv Krajine tako da niko nece gubiti bodove.Vidicemo sta ce biti.
Koliko Krajisnik mora jos utakmica odigrati da se ne oduzimaju bodovi ostalim ekipama?

Pa ako je potrebno odigrati 16. kola da se bodovi ostalima ne oduzimaju, onda bi Krajina, a isto tako i Jedinstvo sve uraditi da se odigraju prva dva kola u proljece, jer samim tim bi ova dva kluba dovela sebe u bolji poziciju ako bi pobjedili, a vjerujem da bi. Pa cak i pod cijenu placanja troskova ove dvije utakmice.
Evo pronasao sam i ja ovo na facebooku, ako se ne varam ovo je novi predsjednik NK Krajišnik
Nermin Alesevic
Jedna radosna vijest ,najvjerojatnije ce da bude odigrana jedna utakmica na proljece, igrat ce nasi juniori protiv Krajine i onda napustamo lagano i dalje gledamo nase juniore ,vidjecemo koliko vrijede protiv jedne ekipe iz I prve lige Federacije , vise informacija od utorka ce da bude.
Nermin Alesevic
Jedna radosna vijest ,najvjerojatnije ce da bude odigrana jedna utakmica na proljece, igrat ce nasi juniori protiv Krajine i onda napustamo lagano i dalje gledamo nase juniore ,vidjecemo koliko vrijede protiv jedne ekipe iz I prve lige Federacije , vise informacija od utorka ce da bude.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Istina je da je to objavljeno na Facebooku. Inače, Nermin Alešević jepredsjednik Upravnog odbora Krajišnika.
Ali, ako je Krajišnik odlučio napustiti ligu to znači da će ta utakmica protiv Krajine biti prijateljskog karaktera, te da se ona neće igrati u sklopu Prve lige Federacije.
Krajina će zakazati jednu utakmicu 9. marta, a da li će to biti protiv Krajišnika, ili protiv nekog drugog, to ćemo vidjeti u predstojećem periodu.
Ali, ako je Krajišnik odlučio napustiti ligu to znači da će ta utakmica protiv Krajine biti prijateljskog karaktera, te da se ona neće igrati u sklopu Prve lige Federacije.
Krajina će zakazati jednu utakmicu 9. marta, a da li će to biti protiv Krajišnika, ili protiv nekog drugog, to ćemo vidjeti u predstojećem periodu.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa vidiš li da je čovjek rekao da će biti odigrana jedna utakmica na proljeće i da ONDA napuštaju natjecanje... neće igrati prijateljsku utakmicu baš na termin prvenstvene utakmice protiv kluba s kojim su trebali igrati prvenstvenu utakmicu.
Hayley <3
- TzBulevar87
- Kontakt:
Logičnobadblueboylivno je napisao/la:Pa vidiš li da je čovjek rekao da će biti odigrana jedna utakmica na proljeće i da ONDA napuštaju natjecanje... neće igrati prijateljsku utakmicu baš na termin prvenstvene utakmice protiv kluba s kojim su trebali igrati prvenstvenu utakmicu.

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.