Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jan 2013, 00:11

Eh da, odjeljenska u srednjoj je bila sranje. Svi u školi su kod svojih razrednika to mogli preskakati, samo je kod nas bilo obavezno. Da! Još nam i neopravdane davala razrednica kad ne bi došli.
Elenejse, kenjali smo o raznoraznim temama pa je jednom na red došla i higijena. I sada, razrednica pita koliko brinemo o higijeni, koliko često peremo zube, kupamo se itd. Javlja se jedna pozamašna djevojka ( Imala je oko 120 kila sigurno, nikada nismo mogli vidjeti na sportu kad se vagala jer se sakrivala da se ne bi ofirala ) i govori kako se ona nekada zna i pet puta kupati na dan. Nakon što je profesorica pitala "pa dobro Melisa, što toliko često", ja se javljam i govorim "Pa sigurno s' ciljem da se nekako skupi od pranja" Čak se i razrednica nasmijala iako joj je bilo neugodno, a od Melise sam bježao tri-četiri dana da me ne uhvati. Ta koga se dočepa, Allahrahmetile.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jan 2013, 00:13

Ma furas :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 23 jan 2013, 00:14

Fulio si temu. Ovdje pišemo o provalama. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jan 2013, 00:15

Šta ste se prepali, nema Melisa account na forumu. :mrgreen:

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 23 jan 2013, 11:03

Heller je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:Evo sjetih se sad svoje ofiraze koja se desila ovo ljeto zadnje.

Bio s jaranom na termama na Ilidzi i sad ono kupanje folovi golovi, i trebice okolo šetkaju, i sočimo mi dvije curke (ispostavilo se 2 godine starije od nas :evil: ) i sad ono kud one idu, idemo i mi, al ono neofirno :mrgreen: Ovu jednu sam znao od prije i znao sam da je starija od nas 2 godine, al ovu drugu sam kao negdje vidjao al nisam je znao ko ovu. I hajd dobre su obje fakat, ne zna se koja je bolja od koje, i sad nama ofirno da nesto glumimo posto sam ja ovome rekao da je starija ova jedna sigurno od nas, a za ovu drugu reko ne znam. Kaze on ma hajmo od njih, hajmo igrati stonog tenisa, reko ma jok ba neka nas da ih promatramo :mrgreen: jok ba, ila hoce on da idemo igrati stonog i naposlijetku ja pristanem. Usli mi tamo, taman poceli igrati, kad idu te dvije trebe i stadoše stol do nas i počeše i one igrati stonog :lol: Meni to vec smijesno bilo, skontale nas valjda da smo ih uhodili cim su se smijesile dok su prilazile i dok su igrale i gledale u nas ono ofirno bas. I hajd nista nastavili mi igrati, igraju i one, ono one veze s vezom nemaju, a mi lafo nesto i znamo, i sad ono glumimo mi neke poteze izvodimo, nesto se kurcimo(pogotovo ja :evil: ) i govorim ovom jaranu ''Gledaj sad Lee Chonga kako igra'' :mrgreen: Taman ja uzeo lopticu i serviram ono i vrati on meni nju nekako u cosak tamo i ja lafo da potrcim da je stignem...HOP PUF prostro se po onim plocicama klizavim **** ko tarhana :roll: Znaci kako sam se prostro momački to nikad neću zaboraviti sigurno :mrgreen: A što je najjače ova treba što je nisam znao, gleda i ne vjeruje, i ono kao smije mi se u facu i onda napravila facu kao :'' :o Jesi dobrooooooo ? ''

Jaran mi preko puta stola legao od smijeha, frajer ne moze sebi da dodje, ja idalje lezim i s poda pricam s trebom, reko '' ma evo, ne znam ni ja šta bi'' i prilazi mi ta treba i pomaze mi da ustanem 8-) :lol: :lol: :lol:

Brate ja se ono fino zahvalim, i sve al one se popadale od smijeha a i ja sam kad sam ustao, odvalio se sam sebi smijati, jaran me i dan danas zajebava zbog tog :cry:
Ljeto 2011 neka svirka ja dobio platu i razvalio se i sjebem se niz stepenice ko pngvin i lezim, da bi neke dvije cure dosle i podigle me a mene ima vise neg njih dvije zajedno :mrgreen:
da se primjetit na avataru da si pozamašan :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jan 2013, 00:39

Hajde da i ja napisem jedno od svjih neugodnih iskustava...Bilo je to prije 4-5 godina,ja vec momcina u razvoju i otisli ja i jaran kao da iznajmimo DVD da nesto pogledamo jer se nije islo u skolu.Ulazimo mi u tu videoteku,nekakav frajer radi i sa njim 4-5 cura ono prica nesto (jedna od njih je moja simpatija bila pa i dan danas :D ) i mi poceli razgledati,i u jednom trenutku sticajem okolnosti ja pustim jedan zestok vjetar :lol: :lol: Kakav je tu muk nastao,i onda svi u smijeh ono a ja se pravim da ne znam sta se desava :) Ono odmar prozivka pade,u fazonu "gdje si golube" ovo ono,ja u crnu zemlju propao :D :D :D ... Iduci dan ja i taj jaran krenuli vratiti taj film i uzeti neki novi i mi ono pred ulazak u tu videoteku ja ga pitam koji cemo sd uzeti,kad on ispali:"Ti Boga ti nemoj samo prnuti a za ostalo cemo lako" :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 26 jan 2013, 12:37

Subota navecer, odlucili mi da promjenimo kafic malo u carsiji. Nas 4 muskarca i idemo kod ove moje kolegice u kafic. Njen stari vlasnik, sredila nam ona jos 3 kolegice. I sta cemo, odemo tamo u separe, nas 8, gotiva jarane. A imam ovog jednog jarana, stidan, povucen i u to vrijeme trazio on punjac za svoj LG, vec par dana mu bio ugasen, a izgubio stari punjac. I namignem ja ovoj jednoj da njemu gurnemo ovu jednu od cura da sjedne do njega, a ta cura onako živahna :lol: I sta cemo, svak fata neku, **** fino, u glavi ti svakakve slike prolaze. Kad iznenada ova cura sto je sjela do tog jarana, okrenu se njemu i rece mu dovoljno glasno da svi cujemo: "hajd daj mi br moba". A on sad mjenja boje na licu i gleda u mene isto u skoli kad odgovara pa kad treba sapnut pitanje. I sta cu, ja mu potvrdno kimnem glavom i sad svi ostali cekaju sta ce on rec. Okrenu se on njoj i ono smekerski kaze: "mozel od babe br."? HAHHAHAAHAHAAHHAAHHAAHAH :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 18 mar 2015, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jan 2013, 13:25

,
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 17 mar 2015, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 jan 2013, 13:29

caseres je napisao/la:Subota navecer, odlucili mi da promjenimo kafic malo u carsiji. Nas 4 muskarca i idemo kod ove moje kolegice u kafic. Njen stari vlasnik, sredila nam ona jos 3 kolegice. I sta cemo, odemo tamo u separe, nas 8, gotiva jarane. A imam ovog jednog jarana, stidan, povucen i u to vrijeme trazio on punjac za svoj LG, vec par dana mu bio ugasen, a izgubio stari punjac. I namignem ja ovoj jednoj da njemu gurnemo ovu jednu od cura da sjedne do njega, a ta cura onako živahna :lol: I sta cemo, svak fata neku, **** fino, u glavi ti svakakve slike prolaze. Kad iznenada ova cura sto je sjela do tog jarana, okrenu se njemu i rece mu dovoljno glasno da svi cujemo: "hajd daj mi br moba". A on sad mjenja boje na licu i gleda u mene isto u skoli kad odgovara pa kad treba sapnut pitanje. I sta cu, ja mu potvrdno kimnem glavom i sad svi ostali cekaju sta ce on rec. Okrenu se on njoj i ono smekerski kaze: "mozel od babe br."? HAHHAHAAHAHAAHHAAHHAAHAH :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 26 jan 2013, 14:44

jasmin10 je napisao/la:
caseres je napisao/la:Subota navecer, odlucili mi da promjenimo kafic malo u carsiji. Nas 4 muskarca i idemo kod ove moje kolegice u kafic. Njen stari vlasnik, sredila nam ona jos 3 kolegice. I sta cemo, odemo tamo u separe, nas 8, gotiva jarane. A imam ovog jednog jarana, stidan, povucen i u to vrijeme trazio on punjac za svoj LG, vec par dana mu bio ugasen, a izgubio stari punjac. I namignem ja ovoj jednoj da njemu gurnemo ovu jednu od cura da sjedne do njega, a ta cura onako živahna :lol: I sta cemo, svak fata neku, **** fino, u glavi ti svakakve slike prolaze. Kad iznenada ova cura sto je sjela do tog jarana, okrenu se njemu i rece mu dovoljno glasno da svi cujemo: "hajd daj mi br moba". A on sad mjenja boje na licu i gleda u mene isto u skoli kad odgovara pa kad treba sapnut pitanje. I sta cu, ja mu potvrdno kimnem glavom i sad svi ostali cekaju sta ce on rec. Okrenu se on njoj i ono smekerski kaze: "mozel od babe br."? HAHHAHAAHAHAAHHAAHHAAHAH :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jan 2013, 14:55

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
suze me oblise :lol: :lol: :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 jan 2013, 16:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

podjseti me na situaciju u osnovnoj skoli(6-7 razred) kad sam anonimno slao simpatijske poruke jednoj curi.I kazem joj ko sam kad ona meni sutra prilazi , hej jesi mi ti slao one poruke moj odgovor je bio "nisam ja nego moja sestra" kad tad nisam u crnu zemlju propao necu nikad...

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 26 jan 2013, 21:28

moj jaran opsovo drugom jaranu staru pred njom, mislim nije je vidio da je tu zena, kad nije propo od stida :oops: mene bilo stid njegovog stida, i dan danas lik zaobilazi odlaske kod ovog jarana, a nama sve šega pa ga prcamo :mrgreen:
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jan 2013, 20:26

Danas nas cetvorica, i imamo jednu kolu veliku orginal, i hocemo otvorit, kad ovaj jedan ustade i mrtav ozbiljan: ''Dijelimo je 50, 40, 20, 30.'' Ako tad nisam umro od smjeha necu nikad :lol: :lol: :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jan 2013, 21:47

pa to ti je nova taktika od strane Coca-Cole, mala Cola ima 35%, srednja (1 l) 70%, a velika 140% i to se ni po koju cijenu ne smije dijeliti svima jednako :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 jan 2013, 00:07

aaa kako se izblamira na fb maloprije. chatam sa drugom i jednom curom, moze se reci prijateljicom. i ovaj mi salje slike treba ovo ono, i hocu mu napisat 'nemoj mi to radit, reko sam sebi da necu drkat veceras', i slucajno posaljem njoj. Cura me rutinski blokira instant. Aaaaaaaaaa

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jan 2013, 00:16

@Donnie samo ga ti bacaj na "drugarice". :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jan 2013, 00:34

Donnie Darko je napisao/la:aaa kako se izblamira na fb maloprije. chatam sa drugom i jednom curom, moze se reci prijateljicom. i ovaj mi salje slike treba ovo ono, i hocu mu napisat 'nemoj mi to radit, reko sam sebi da necu drkat veceras', i slucajno posaljem njoj. Cura me rutinski blokira instant. Aaaaaaaaaa
Tako mene miš nešto **** i ja pošaljem drugu jesi vidio one glupače sinoć, toj istoj glupači, znala je da se radi o njoj al iskulirala :lol: :lol: :lol: :lol:
Il kad sam drugarici umjesto njenom momku nekad davno poslo iz zajebancije, ocemo sta ****, otisla X (x je njeno ime) na izlet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Imali istu profilnu :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 31 jan 2013, 11:31

U srednjoj skoli pita profesorica historije(poznata kao Zara) mog jarana.Kaze ona njemu sta je japan bio po uredjenju(u pitanju je 2svjetski rat),kaze on pa carevina.E dobro ko je bio car japana?Sad on gleda po razredu ko ce mu sapnuti.I mi mu govorimo Hirohito,Hirohito.sad i profa cula i govori pa hajde ponovi evo i ja sam cula.Kaze on pa Hirosima :-D ma to je plac bio koliko smo se ismijali.Kaze ona njemu haj ti hirosima na mjesto pa nauci,evo ti 1.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 31 jan 2013, 16:05

Schwarz je napisao/la:U srednjoj skoli pita profesorica historije(poznata kao Zara) mog jarana.Kaze ona njemu sta je japan bio po uredjenju(u pitanju je 2svjetski rat),kaze on pa carevina.E dobro ko je bio car japana?Sad on gleda po razredu ko ce mu sapnuti.I mi mu govorimo Hirohito,Hirohito.sad i profa cula i govori pa hajde ponovi evo i ja sam cula.Kaze on pa Hirosima :-D ma to je plac bio koliko smo se ismijali.Kaze ona njemu haj ti hirosima na mjesto pa nauci,evo ti 1.
žara kraljica, kome nije predavala isto ko da i nije išo u školu :P

kod nas je neko tako provalio nešto strašno, kaže ona čekaj da otvorim prozor da glupost izadje
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, enobarca, Giuseppe1, greenwood, invincible1921, JackW, Marsal i 76 gostiju.