Upravu si sto se tice Edgara, mislim odluka nije bila kontroverzna kao npr. penn-egdar 1 i edgar-maynard 2, zato nema pravo da se zali. Ja sam mislio da je Edgar dobio 48-47, mislim nisam sudac ali izgledalo je kao da je Edgar dobio 4. i 5. runde cisto (Henderson neaktivan), a prve dvije se djele i treca nerjeseno.
Isto u Main Eventu, na mecevima od 5 rundi treba cesce davati 10-10, previse ovih "pobjeda" u zadnje vrijeme iako su u mnogim mecevima klasicno nerijeseno rezulatat.
Uglavnom Frankie je predobar borac, ima legendarne comeback-recovery skilove.
Guillard mora sad dobro promisliti hoce li nastaviti ovako, on se bori pod punom parom od starta ali nazalost samo kao cisti strajker i ocigledno to vise nije dovoljno.
Kako je Cerrone poslao u zemlju snova, podsjetilo me odmah na borbu Barnett v Rizzo.
Za dobar fight su potrebna dva borca, i HErman nije nista ucinio, samo dozvolio Shieldsu da izigra svoje prednosti.
Erik Perez K.O. je bio nevjerovatan, Stone literalno glavnom lupio od pod. Perez je blentav onako po naravi, ima ono Nick Diaz ludilo ali se bori inteligentno. Definitivno lik ce uskoro biti na Main Cardu, nadam se barem.
Chico Camus isto jak perfomanse na debutu u UFC, iako je islo na full time, Chico je ga namlatio pravo dobro, bilo je svega ali pod kontrolom. Pague je zakazao, ja mislio da ce dobiti.
Hamman v Kuiper je bilo ludo, boze sto ovaj fight nije trajao 5 rundi. Hamman bi prvo trebao da nauci napredne boks tehnike kao npr "kako netreba drzati vilicu visoko" haha ali mislim da ovaj nece dugo pomisliti da se bori opet.
Updejt; Potrvdjeni sledeci mecevi za UFC on FOX 5
Diaz-Henderson
Gus-Shogun
Penn-Macdonnald
napucano!