UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
100
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 160

fera
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la fera » 06 avg 2012, 15:24

slika The Dragon is back :!:
po meni jedina ispravna stvar nakon ovog bi bilo dati machidi borbu za titulu opet a rua i hendo da odrade neki revans ili mozda cak ako hendo bude dosta los protiv jonesa da se machida i rua bore za izazivaca a gustafssonu dati veru pa ako i njega dobije onda bi mogao na bonesa...
pozitivno me i vera iznenadio, steta sto momak nije bas najpametniji jer je mogao biti sjajan borac...
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 avg 2012, 23:50

Objavljene su zarade boraca koji su nastupili na UFC on Foxu 4, a pokazalo se da se nastupom na toj priredbi najviše obogatio Mauricio Shogun Rua.

UFC on Fox 4 proteklog vikenda donio nam je nekoliko zaista fantastičnih mečeva, ali i novog izazivača u poluteškoj kategoriji. S pobjednikom iz meča Jon Jones VS Dan Henderson borit će se Lyoto Machida, no on ipak nije borac koji je te noći i zaradio najviše.

Machida u svom ugovor nema stavku o bonusu za pobjedu, pa je tako njegov honorar bio fiksnih 200 tisuća dolara.

Najviše je zaradio Mauricio Shogun Rua, čiji je honorar bio fiksinih 170 tisuća dolara, a zahvaljujući pobjedi zaradio je dodatnih 70 tisuća.

Nakon njih najbolje je prošao Mike Quick Swick s ukupnom zaradom od 86 tisuće dolara.

UFC on Fox 4 zarade:

1. John Moraga $9,000 + bonus $9,000
Ulysses Gomez $ 8,000

2. Michihiro Omigawa $ 11,000
Manvel Gamburyan $18,000 + bonus $18,000

3. Oliver Thompson $8,000
Philip De Fries $10,000 + bonus $10,000

4. Rani Yahya $12,000 + bonus $12,000
Joshua Grispi $15,000

5. Wagner Prado $ 16,000 – nema pobjednika
Philip Davis $ 30,000 – nema pobjednika

6. Nam Phan $10,000 + bonus $10,000
Cole Miller $21,000

7. Damarques Johnson $18,000
Michael Swick $43,000 + bonus $43,000

8. James Varner $12,000
Joseph Lauzon $ 24,000 + bonus $24,000

9. Ryan Bader $47,000
Lyoto Machida $200,000 – nema bonusa

10. Brandon Vera $70,000
Mauricio Rua $170,000 + bonus $70,000

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 11 avg 2012, 14:04

To je jasno, Shogun vodio card i bio main event. Lyoto nije nagrađen novčanim bonusom ali je dobio title fight.

Veceras UFC 150.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 12 avg 2012, 13:29

Najvjerovatnije najbolji event ove godine, UFC 150 je bio predobar samo Jake Shields fight je zakazao ali ostalo prva liga. Prelims bez sumnje najbolji do sada.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2012, 10:07

alevkov je napisao/la:Najvjerovatnije najbolji event ove godine, UFC 150 je bio predobar samo Jake Shields fight je zakazao ali ostalo prva liga. Prelims bez sumnje najbolji do sada.
kako mene nervira ova americka publika i njihovo zvizdanje... gosopodo ako zelite senzacije i gluposti idite gledati kecere i cao.

sto se borbi tice drago mi je sto je max holloway pobjedio, onaj lik protiv okamija sto se borio ima najslabije vjestine u parteru od svih boraca u posljednjih nekoliko godina sto su bili u oktagonu.

opet edgar i njegovi kenjaju bez previse razloga, nije bio bolji ni ovaj put i tacka. sto se shieldsa tice ja mislim da je to jedini borac u nekoliko zadnjih godina ciju ja ni jednu borbu nisam pregledao citavu. jednostavno nemam zivaca za njegov stil borbe... a covjek trebanira u cesar gracie timu a ovakav stil ima... ne znam kako.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 16 avg 2012, 13:32

Upravu si sto se tice Edgara, mislim odluka nije bila kontroverzna kao npr. penn-egdar 1 i edgar-maynard 2, zato nema pravo da se zali. Ja sam mislio da je Edgar dobio 48-47, mislim nisam sudac ali izgledalo je kao da je Edgar dobio 4. i 5. runde cisto (Henderson neaktivan), a prve dvije se djele i treca nerjeseno.

Isto u Main Eventu, na mecevima od 5 rundi treba cesce davati 10-10, previse ovih "pobjeda" u zadnje vrijeme iako su u mnogim mecevima klasicno nerijeseno rezulatat.

Uglavnom Frankie je predobar borac, ima legendarne comeback-recovery skilove.

Guillard mora sad dobro promisliti hoce li nastaviti ovako, on se bori pod punom parom od starta ali nazalost samo kao cisti strajker i ocigledno to vise nije dovoljno.

Kako je Cerrone poslao u zemlju snova, podsjetilo me odmah na borbu Barnett v Rizzo.

Za dobar fight su potrebna dva borca, i HErman nije nista ucinio, samo dozvolio Shieldsu da izigra svoje prednosti.

Erik Perez K.O. je bio nevjerovatan, Stone literalno glavnom lupio od pod. Perez je blentav onako po naravi, ima ono Nick Diaz ludilo ali se bori inteligentno. Definitivno lik ce uskoro biti na Main Cardu, nadam se barem.

Chico Camus isto jak perfomanse na debutu u UFC, iako je islo na full time, Chico je ga namlatio pravo dobro, bilo je svega ali pod kontrolom. Pague je zakazao, ja mislio da ce dobiti.

Hamman v Kuiper je bilo ludo, boze sto ovaj fight nije trajao 5 rundi. Hamman bi prvo trebao da nauci napredne boks tehnike kao npr "kako netreba drzati vilicu visoko" haha ali mislim da ovaj nece dugo pomisliti da se bori opet. :D :idea: :D

Updejt; Potrvdjeni sledeci mecevi za UFC on FOX 5

Diaz-Henderson
Gus-Shogun
Penn-Macdonnald

napucano!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2012, 10:56

koji je debil ovaj jones sve usra lik...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 avg 2012, 11:03

fera je napisao/la:koji je debil ovaj jones sve usra lik...

odbio borbu ? :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2012, 12:31

tyler durden je napisao/la:
fera je napisao/la:koji je debil ovaj jones sve usra lik...

odbio borbu ? :)
ma jarane citav event je otkazan zato sto je on odbio borbu... ljudi su znali na dan borbe prihvatiti novog protivnika... i hajd da su mu ponudili nekog teškaša pa da se prepao nego chael sonnen je bio u pitanju.
bezveze sad moramo mjesec dana cekati na novi event.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 avg 2012, 13:12

Dana se bas amaterski ponio u ovoj situaciji. Nije Jones lud da daje sansu sonnenu za titulu. Kakav chael kakvi bakraci, hem je laksi hem je nizi, nikakve sanse ne bi imao a i ovo bi mu prva borba u LHW kategoriji bila i to odmah za titulu. Presmijesno! Belfort ce popit batina samo takvih, machida pametno odbio borbu jer zna da nema sanse protiv jonesa ako se sad bude borio, mada realno nece je imati ni kasnije ako dobije sansu. Jones jeste usro zbog drugih boraca ali on nije odbio protiv machide da se bori iako zna da bi mu teze bilo nego sa sonnenom nego jednostavno frajer nece sebe da spusta na taj nivo da se bori protiv izvikanog napuhanog americkog hrvaca.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 31 avg 2012, 10:48

Znaci svi ostali borci izgubise platu zbog Jon Jonesa? I to zbog toga sto Jones nije prihvatio da se bori protiv Sonnen-a? Kakav šampion **bote, nije ni C od Champion, samo jest CUNT od CUNT. **beni Jackson mu sigurno preporucio da moze izgledati lose u fajtu i ovaj odbija / s**be cijeli event.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2012, 11:00

alevkov je napisao/la:Znaci svi ostali borci izgubise platu zbog Jon Jonesa? I to zbog toga sto Jones nije prihvatio da se bori protiv Sonnen-a? Kakav šampion **bote, nije ni C od Champion, samo jest CUNT od CUNT. **beni Jackson mu sigurno preporucio da moze izgledati lose u fajtu i ovaj odbija / s**be cijeli event.
kaze greg jackson da nije on sa tim imao nista :D
btw evo edgar i aldo pokazuju sta znaci biti pravi sampion. ovo ce sigurno biti najtezi protivnik u citavoj dosadasnjoj karijeri jose alda. jos s obzirom da je edgar u pitanju uskoro se moze ocekivati i revans :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2012, 15:35

Bob Sap protiv Panjatovica u Pioniru 15.septembra.Da li se isplati dati nekih 1000 dinara za to ? :? Osim toga jos 9 borbi cini mi se.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 02 sep 2012, 18:31

[youtube][/youtube] Sta mislite o ovome borcu?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 sep 2012, 00:15

Devil je napisao/la:Bob Sap protiv Panjatovica u Pioniru 15.septembra.Da li se isplati dati nekih 1000 dinara za to ? :? Osim toga jos 9 borbi cini mi se.
Sap sad uzima samo lovu nije mu nista bitno znaci gubi sve u 1 rundi i to je to a sto se tice ti drugi neki 9 borbi za te ne mogu nista reci a kada je Sap upitanju onda se rezultat unaprijed zna.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2012, 01:30

Polo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Bob Sap protiv Panjatovica u Pioniru 15.septembra.Da li se isplati dati nekih 1000 dinara za to ? :? Osim toga jos 9 borbi cini mi se.
Sap sad uzima samo lovu nije mu nista bitno znaci gubi sve u 1 rundi i to je to a sto se tice ti drugi neki 9 borbi za te ne mogu nista reci a kada je Sap upitanju onda se rezultat unaprijed zna.
Tako sam i ja nesta cuo.ALi ipak Bob Sap je bar za mene jedno veliko ime u svetu borbi.
No opet ne znam,gledajuci stvar,1000 dinara je smesna cifra,nesta manje od 10 eura,ali opet ne zelim da odem u Pionir pa da se smorim kao Sasa Matic u bioskopu vec zelim da ako odem uzivam u borilackom spektaklu.Ovih ostalih 9 borbi su nasi bokseri iz regiona mislim.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 sep 2012, 11:31

Devil je napisao/la:
Polo je napisao/la:
Tako sam i ja nesta cuo.ALi ipak Bob Sap je bar za mene jedno veliko ime u svetu borbi.
No opet ne znam,gledajuci stvar,1000 dinara je smesna cifra,nesta manje od 10 eura,ali opet ne zelim da odem u Pionir pa da se smorim kao Sasa Matic u bioskopu vec zelim da ako odem uzivam u borilackom spektaklu.Ovih ostalih 9 borbi su nasi bokseri iz regiona mislim.
sapp ako minutu ostane u borbi to ce biti cudo...ne znam kakvi su ostali mecevi al ja 10 eura za sappa ne bi dao :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 sep 2012, 14:29

Vise ti vrijedi otic radi tih drugih borbi, mora bit makar 3 da valjaju.
**** Bob Sappa on je klaun.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2012, 14:46

Za sada sam nasao tri ostala meca

Dusan Dzakic - Arbi Agujev
Savo Kosic-Goce Dimitrovski
Viktor Vasic-Drazen Forgac

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 sep 2012, 15:35

Cuo sam za Dusana Dzakica on je jedan od boljih Srpskih boraca iz Zemuna je on ja mislim, na borbi hrvata nekog skoro ga je pljuno i istjeran je iz one organizacije Tesla Fighting.
Dobro je to druze ja bi isao, mislim ako pratis ovaj sport nebi smio propustit.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.