Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
OVdje neki likovi misle da je jedan Hajduk ili Dinamo bolji klub od srednjeg turskog kluba. Nije ni blizu. Svi klubovi iz bivse Jugoslavije su dno dna. Zato svaka cast Zecu sto je otiso sto prije iz Hrvatske, a ne ko Ibricic koji se vuca po toj ligi godinama, a mogo je otic direkt iz Zagreba u inostranstvo.
Sad se nadam da ce i Bunoza, Ibricic i Alispahic otic u neku jacu ligu. Iako ce Alispahic sad teze otic, posto su dobili love od ovog transfera.
Sad se nadam da ce i Bunoza, Ibricic i Alispahic otic u neku jacu ligu. Iako ce Alispahic sad teze otic, posto su dobili love od ovog transfera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- velez_mostar
- Kontakt:
Turska liga u zadnje vrijeme nije normalna ,koliko ljudi ulazu u fudbal ,koliko dobrih i jakih imena ima tu.
Poslije liga petice bi rekao da je Ruska liga ,pa odmah Turska ,i u toj konkurenciji igrati nije lose ,mada bi svi mi vise voljeli da je negdje u srednjim klubovima Bundeslige ,da ga mozemo pratiti ,ali sta je ,tu je..uostalom ,sumnjam da ce se tu zadrzati puno ,sljedeca destinacija ,ili Galata ,ili Fener ,i to je to..ipak su to veliki klubovi.
Zecu zelim puno srece u nastavku karijere ,i da se veselimo uspjesima Gencebirligija
!
Poslije liga petice bi rekao da je Ruska liga ,pa odmah Turska ,i u toj konkurenciji igrati nije lose ,mada bi svi mi vise voljeli da je negdje u srednjim klubovima Bundeslige ,da ga mozemo pratiti ,ali sta je ,tu je..uostalom ,sumnjam da ce se tu zadrzati puno ,sljedeca destinacija ,ili Galata ,ili Fener ,i to je to..ipak su to veliki klubovi.
Zecu zelim puno srece u nastavku karijere ,i da se veselimo uspjesima Gencebirligija

- Omerbavarac
- Kontakt:
Cijelo ljeto je bilo pred njim. Nekoliko mjeseci na raspolaganju i razmisljanju o ponudama, jer je siguran sam bilo jos nekih osim ove. Steta, nadam sam se da ce zavrsiti u jacem klubu, ocekivao sam prelazak u Njemacku gdje bi siguran sam dosao do jos veceg izrazaja.
Samo se nadam da ovi Turci planiraju u narednih nekoliko godina izlazak u Europu i borbu za sami vrh.
Samo se nadam da ovi Turci planiraju u narednih nekoliko godina izlazak u Europu i borbu za sami vrh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa bolje da je u Njemacku ,u Bohum ili stagod..Bar bi svi gledali tekme ,heh,,,
-
- Kontakt:
pitanje ovaj kako su oni dobili 2 mill za njega zar on nije bio slobodan igrac poslije ove sezone?? hvala unaprijed... i jos nesta nepoznajem turski nogomet jeli mu to dobar potez u gencc. da predze igrajuli EL il LP?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Evo ja cu se kladiti s tobom.Ako si stvarno zainteresovan za okladu u vezi ovoga javi se na PP,tamo se sve dogovorimo.calcio je napisao/la:Poletio za parama i prihvatio prvu ponudu. Hajmo se kladiti da ce ostatak karijere provesti po klubovima kao sto su Gencelbirligi, Ankaragucu, Manisaspor itd. Jer ko jednom u Tursku udje tesko iz nje izlazi.... A u Galatu, Fener ili Besiktas tesko da moze jer oni dovode brazilce ili zvijezde pred krajem karijere (Baros, Carlos itd). Mogao je bolje, pa makar da je sacekao poslije ovih utakmica protiv Svedske i Svaba.... Mislim da se zezno...
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pocelo je pocelo,moze se reci.Erminov transfer je nadam se tek samo pocetak uspjesne sezone transfera sto se nasih Zmajeva tice.
BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bukvalac, to je bilo figurativno receno. Naravno da mu zelim sve najbolje u karijeri ali mislim da se malo zaletio. Mozda se prepao da opet ne izvisi kao sa ranijim transferima, ali tek je pocelo ljeto, pred reprezentacijom su dvije jake utakmice, bice sigurno puno skauta. Nadam se da ce me razuvjeriti, ali malo sam pesimistican.newton_heath_lyr je napisao/la:Evo ja cu se kladiti s tobom.Ako si stvarno zainteresovan za okladu u vezi ovoga javi se na PP,tamo se sve dogovorimo.calcio je napisao/la:Poletio za parama i prihvatio prvu ponudu. Hajmo se kladiti da ce ostatak karijere provesti po klubovima kao sto su Gencelbirligi, Ankaragucu, Manisaspor itd. Jer ko jednom u Tursku udje tesko iz nje izlazi.... A u Galatu, Fener ili Besiktas tesko da moze jer oni dovode brazilce ili zvijezde pred krajem karijere (Baros, Carlos itd). Mogao je bolje, pa makar da je sacekao poslije ovih utakmica protiv Svedske i Svaba.... Mislim da se zezno...
Ovo je sigurno veliki transfer naseg reprezentativca! Pa ljudi moji za najboljeg igraca premier lige Bekrica iz Zelje se ne moze zaraditi ni pola miliona eura,a Turci za Zeca dali 2 miliona eura...i neko kaze to je malo.. u svakom slucaju Zec je napravio odlicnu stvar,igrace u 3 puta jacoj ligi od Hrvatske i ako se tu dokaze,vrlo brzo cemo ga gledati u nekom velikom klubu..newton_heath_lyr je napisao/la:Pocelo je pocelo,moze se reci.Erminov transfer je nadam se tek samo pocetak uspjesne sezone transfera sto se nasih Zmajeva tice.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
SVAKA CAST da aBd samo napredujes

Nek' je sa srecom

Nek' je sa srecom

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E jesi pametan,aferim!calcio je napisao/la:Bukvalac, to je bilo figurativno receno. Naravno da mu zelim sve najbolje u karijeri ali mislim da se malo zaletio. Mozda se prepao da opet ne izvisi kao sa ranijim transferima, ali tek je pocelo ljeto, pred reprezentacijom su dvije jake utakmice, bice sigurno puno skauta. Nadam se da ce me razuvjeriti, ali malo sam pesimistican.newton_heath_lyr je napisao/la:Evo ja cu se kladiti s tobom.Ako si stvarno zainteresovan za okladu u vezi ovoga javi se na PP,tamo se sve dogovorimo.calcio je napisao/la:Poletio za parama i prihvatio prvu ponudu. Hajmo se kladiti da ce ostatak karijere provesti po klubovima kao sto su Gencelbirligi, Ankaragucu, Manisaspor itd. Jer ko jednom u Tursku udje tesko iz nje izlazi.... A u Galatu, Fener ili Besiktas tesko da moze jer oni dovode brazilce ili zvijezde pred krajem karijere (Baros, Carlos itd). Mogao je bolje, pa makar da je sacekao poslije ovih utakmica protiv Svedske i Svaba.... Mislim da se zezno...

BosnaE
Elvir Bolic je igrao u Gencerbilidziju prije nego sto je zavrsio karijeru! Ja ne shvatam pojedine levate koji tvrde da je Zec pogrjesio,pa sta ste vi mislili da ce otici u Real!? covjek je vec 2 sezone trebao otici iz Sibenika,ali uvjek se nesto izjalovi i sta je trebao jos cekati i igrati po amaterskim klubovima u HNL? On ako je dobar igrac dokazat ce se i u Turskoj( bar 3 puta jacoj ligi od HNL) i onda ne treba brinuti za njega jer ce se svi veci klubovi otimati za Zeca prije svega klubovi iz vrha Turske,Rusije...u svakom slucaju momak je napravio jako dobar i logican potez,druga je stvar sto pojedini misle da je on Mesi i da je trebao cekati ponudu Reala...
Cestitke Zecu na transferu... Samo neka je hairli i bez povreda, aBd nece stati na ovome... Sretno majstore!!!
Kakvih komenatara sve ovdje,kakav kajmak i marmelada.Čuj postoje 3-4 kluba u Turskoj,mislite Bešiktaš,Trabzon,Fener i Gala?Tko je ono prvak Turske 2009/10?Tko je lani bio u igri za prvaka do zadnjeg kola?Bursaspor i Sivasspor.Malo uključiti mozak,ne biti neobavješten!!!
ma sigurno nije zeko pogrijesio, turska liga je dosta jaka i neizvjesna, jer recimo sivaspor je prije 2 god. plasirao se u intertoto kup, prosle sezone se borili za titulu, a ove su jedva opstali u ligi (mozda su cak i ispali, neam pojma) tako da ako bude dobro igrao u gencerbiligiju ili kako vec
ne gine mu dobar transfer vec sljedece ljeto

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sledeci neka bude.............Senijad Ibricic jer i njemu je vrijeme da lagano pakuje kofere iz Hajduka i da trazi neki jaci klub i neku prije svega jacu ligu.
BosnaE
Kako neki mogu reći da je čovjek pogriješio, a na konto će mu ako Bog da leći 1-2 miliona. Čovjek je sada milijunaš i šta sada. Još će po pola miliona eura zarađivati na godinu i njemu je dosta, u to sam siguran. Nije uredu da se komentira o Erminu na takav način da je pogriješio. Momak ima talenta i fenomenalan je igrač. Siguran sam da će ako Bog da to i pokazati , a i dokazati u Turskoj ligi. Što svi pesimisti,čovjek je reprezentativac BiH koju sada poštuju više.
Rijesio sve financijske probleme za cjeli zivot.
Ali zato je sad repka u problemima.
Vrlo vjerovatno da zaglavi u ovim Turskim klubcicima do kraja.
Svi mi znamo da je kvalitetan.Ali kvalitetan nam je i Hasagic bio pa vazda na nekoj perijeferiji Turske lige.
Da ne govorimo tek o Nadrevicu pa i Berberovicu.
Mada ne mora znaciti,ali opravdan strah postoji.Lako je iz jace lige ili kluba ici dalje ali zaebano iz ovakvih ZNJ kvalitete.Hoce Dol jos i Buljata i Strinica e hoce pojacati majko draga
Umjesto 10 mozda budu 9 ili cak 8.i to je kapak.
Da je Ermin Zec Hrvatski reprezentativac i bio kod mamica sad bi se i Totteham kontao da ga uzme.
Ovako ako nije spor kao kod ovih nasih ,jeste ali birligi-hirligi
Ali zato je sad repka u problemima.
Vrlo vjerovatno da zaglavi u ovim Turskim klubcicima do kraja.
Svi mi znamo da je kvalitetan.Ali kvalitetan nam je i Hasagic bio pa vazda na nekoj perijeferiji Turske lige.
Da ne govorimo tek o Nadrevicu pa i Berberovicu.
Mada ne mora znaciti,ali opravdan strah postoji.Lako je iz jace lige ili kluba ici dalje ali zaebano iz ovakvih ZNJ kvalitete.Hoce Dol jos i Buljata i Strinica e hoce pojacati majko draga

Da je Ermin Zec Hrvatski reprezentativac i bio kod mamica sad bi se i Totteham kontao da ga uzme.
Ovako ako nije spor kao kod ovih nasih ,jeste ali birligi-hirligi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igrači u turskoj su veoma dobro plaćeni, što je vjerujem presudilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.