Ermin Zec

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2010, 22:40

OVdje neki likovi misle da je jedan Hajduk ili Dinamo bolji klub od srednjeg turskog kluba. Nije ni blizu. Svi klubovi iz bivse Jugoslavije su dno dna. Zato svaka cast Zecu sto je otiso sto prije iz Hrvatske, a ne ko Ibricic koji se vuca po toj ligi godinama, a mogo je otic direkt iz Zagreba u inostranstvo.

Sad se nadam da ce i Bunoza, Ibricic i Alispahic otic u neku jacu ligu. Iako ce Alispahic sad teze otic, posto su dobili love od ovog transfera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 maj 2010, 22:41

Turska liga u zadnje vrijeme nije normalna ,koliko ljudi ulazu u fudbal ,koliko dobrih i jakih imena ima tu.
Poslije liga petice bi rekao da je Ruska liga ,pa odmah Turska ,i u toj konkurenciji igrati nije lose ,mada bi svi mi vise voljeli da je negdje u srednjim klubovima Bundeslige ,da ga mozemo pratiti ,ali sta je ,tu je..uostalom ,sumnjam da ce se tu zadrzati puno ,sljedeca destinacija ,ili Galata ,ili Fener ,i to je to..ipak su to veliki klubovi.
Zecu zelim puno srece u nastavku karijere ,i da se veselimo uspjesima Gencebirligija :D!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 maj 2010, 22:44

Cijelo ljeto je bilo pred njim. Nekoliko mjeseci na raspolaganju i razmisljanju o ponudama, jer je siguran sam bilo jos nekih osim ove. Steta, nadam sam se da ce zavrsiti u jacem klubu, ocekivao sam prelazak u Njemacku gdje bi siguran sam dosao do jos veceg izrazaja.
Samo se nadam da ovi Turci planiraju u narednih nekoliko godina izlazak u Europu i borbu za sami vrh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 18 maj 2010, 22:54

Pa bolje da je u Njemacku ,u Bohum ili stagod..Bar bi svi gledali tekme ,heh,,,

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 18 maj 2010, 22:57

pitanje ovaj kako su oni dobili 2 mill za njega zar on nije bio slobodan igrac poslije ove sezone?? hvala unaprijed... i jos nesta nepoznajem turski nogomet jeli mu to dobar potez u gencc. da predze igrajuli EL il LP?

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 maj 2010, 22:58

calcio je napisao/la:Poletio za parama i prihvatio prvu ponudu. Hajmo se kladiti da ce ostatak karijere provesti po klubovima kao sto su Gencelbirligi, Ankaragucu, Manisaspor itd. Jer ko jednom u Tursku udje tesko iz nje izlazi.... A u Galatu, Fener ili Besiktas tesko da moze jer oni dovode brazilce ili zvijezde pred krajem karijere (Baros, Carlos itd). Mogao je bolje, pa makar da je sacekao poslije ovih utakmica protiv Svedske i Svaba.... Mislim da se zezno...
Evo ja cu se kladiti s tobom.Ako si stvarno zainteresovan za okladu u vezi ovoga javi se na PP,tamo se sve dogovorimo.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 maj 2010, 23:01

Pocelo je pocelo,moze se reci.Erminov transfer je nadam se tek samo pocetak uspjesne sezone transfera sto se nasih Zmajeva tice.
BosnaE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 maj 2010, 23:03

newton_heath_lyr je napisao/la:
calcio je napisao/la:Poletio za parama i prihvatio prvu ponudu. Hajmo se kladiti da ce ostatak karijere provesti po klubovima kao sto su Gencelbirligi, Ankaragucu, Manisaspor itd. Jer ko jednom u Tursku udje tesko iz nje izlazi.... A u Galatu, Fener ili Besiktas tesko da moze jer oni dovode brazilce ili zvijezde pred krajem karijere (Baros, Carlos itd). Mogao je bolje, pa makar da je sacekao poslije ovih utakmica protiv Svedske i Svaba.... Mislim da se zezno...
Evo ja cu se kladiti s tobom.Ako si stvarno zainteresovan za okladu u vezi ovoga javi se na PP,tamo se sve dogovorimo.
Bukvalac, to je bilo figurativno receno. Naravno da mu zelim sve najbolje u karijeri ali mislim da se malo zaletio. Mozda se prepao da opet ne izvisi kao sa ranijim transferima, ali tek je pocelo ljeto, pred reprezentacijom su dvije jake utakmice, bice sigurno puno skauta. Nadam se da ce me razuvjeriti, ali malo sam pesimistican.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 18 maj 2010, 23:08

newton_heath_lyr je napisao/la:Pocelo je pocelo,moze se reci.Erminov transfer je nadam se tek samo pocetak uspjesne sezone transfera sto se nasih Zmajeva tice.
Ovo je sigurno veliki transfer naseg reprezentativca! Pa ljudi moji za najboljeg igraca premier lige Bekrica iz Zelje se ne moze zaraditi ni pola miliona eura,a Turci za Zeca dali 2 miliona eura...i neko kaze to je malo.. u svakom slucaju Zec je napravio odlicnu stvar,igrace u 3 puta jacoj ligi od Hrvatske i ako se tu dokaze,vrlo brzo cemo ga gledati u nekom velikom klubu..

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 18 maj 2010, 23:19

SVAKA CAST da aBd samo napredujes :D :D :D
Nek' je sa srecom :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 maj 2010, 23:21

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 maj 2010, 23:21

calcio je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:
Bukvalac, to je bilo figurativno receno. Naravno da mu zelim sve najbolje u karijeri ali mislim da se malo zaletio. Mozda se prepao da opet ne izvisi kao sa ranijim transferima, ali tek je pocelo ljeto, pred reprezentacijom su dvije jake utakmice, bice sigurno puno skauta. Nadam se da ce me razuvjeriti, ali malo sam pesimistican.
E jesi pametan,aferim! :evil: :evil: :evil: :evil:
BosnaE

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 18 maj 2010, 23:52

Elvir Bolic je igrao u Gencerbilidziju prije nego sto je zavrsio karijeru! Ja ne shvatam pojedine levate koji tvrde da je Zec pogrjesio,pa sta ste vi mislili da ce otici u Real!? covjek je vec 2 sezone trebao otici iz Sibenika,ali uvjek se nesto izjalovi i sta je trebao jos cekati i igrati po amaterskim klubovima u HNL? On ako je dobar igrac dokazat ce se i u Turskoj( bar 3 puta jacoj ligi od HNL) i onda ne treba brinuti za njega jer ce se svi veci klubovi otimati za Zeca prije svega klubovi iz vrha Turske,Rusije...u svakom slucaju momak je napravio jako dobar i logican potez,druga je stvar sto pojedini misle da je on Mesi i da je trebao cekati ponudu Reala...

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 19 maj 2010, 00:08

Cestitke Zecu na transferu... Samo neka je hairli i bez povreda, aBd nece stati na ovome... Sretno majstore!!!

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 19 maj 2010, 00:26

Kakvih komenatara sve ovdje,kakav kajmak i marmelada.Čuj postoje 3-4 kluba u Turskoj,mislite Bešiktaš,Trabzon,Fener i Gala?Tko je ono prvak Turske 2009/10?Tko je lani bio u igri za prvaka do zadnjeg kola?Bursaspor i Sivasspor.Malo uključiti mozak,ne biti neobavješten!!!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 19 maj 2010, 00:52

ma sigurno nije zeko pogrijesio, turska liga je dosta jaka i neizvjesna, jer recimo sivaspor je prije 2 god. plasirao se u intertoto kup, prosle sezone se borili za titulu, a ove su jedva opstali u ligi (mozda su cak i ispali, neam pojma) tako da ako bude dobro igrao u gencerbiligiju ili kako vec :D ne gine mu dobar transfer vec sljedece ljeto
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 maj 2010, 01:21

Sledeci neka bude.............Senijad Ibricic jer i njemu je vrijeme da lagano pakuje kofere iz Hajduka i da trazi neki jaci klub i neku prije svega jacu ligu.
BosnaE

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2010, 01:27

Kako neki mogu reći da je čovjek pogriješio, a na konto će mu ako Bog da leći 1-2 miliona. Čovjek je sada milijunaš i šta sada. Još će po pola miliona eura zarađivati na godinu i njemu je dosta, u to sam siguran. Nije uredu da se komentira o Erminu na takav način da je pogriješio. Momak ima talenta i fenomenalan je igrač. Siguran sam da će ako Bog da to i pokazati , a i dokazati u Turskoj ligi. Što svi pesimisti,čovjek je reprezentativac BiH koju sada poštuju više.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 maj 2010, 06:52

Rijesio sve financijske probleme za cjeli zivot.
Ali zato je sad repka u problemima.
Vrlo vjerovatno da zaglavi u ovim Turskim klubcicima do kraja.
Svi mi znamo da je kvalitetan.Ali kvalitetan nam je i Hasagic bio pa vazda na nekoj perijeferiji Turske lige.
Da ne govorimo tek o Nadrevicu pa i Berberovicu.
Mada ne mora znaciti,ali opravdan strah postoji.Lako je iz jace lige ili kluba ici dalje ali zaebano iz ovakvih ZNJ kvalitete.Hoce Dol jos i Buljata i Strinica e hoce pojacati majko draga :shock: Umjesto 10 mozda budu 9 ili cak 8.i to je kapak.
Da je Ermin Zec Hrvatski reprezentativac i bio kod mamica sad bi se i Totteham kontao da ga uzme.
Ovako ako nije spor kao kod ovih nasih ,jeste ali birligi-hirligi :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2010, 09:22

Igrači u turskoj su veoma dobro plaćeni, što je vjerujem presudilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.