A inace ti si prava osoba da dajes tu nominaciju.Jao,jao do jucer si visio na treninzima Sarajeva,bio u stalnom kontaktu sa Zijadom Blekicem al' kako su ti zatvorili vrata na treningu izgleda da si se okrenuo ostalim stvarima...aleksandar_veliki je napisao/la:Zato sto je trenutno najbolji bh. trener izuzmemo li Bajevica i Vahu. Treba li jos.Megamon je napisao/la:Ja jos nisam vidio koji su argumenti ovog ace,zbog cega juniorko treba doci?to sto je osvojio titule sa zeljeznicarom?
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sa onom ekipom, ponavljam, mnogi bi došli do trećeg mjesta.Dylan Dog je napisao/la:Cuj insidera,cudo nisi rekao da bi Amar sa onakvom Hrvatskom ne bio treci,nego pokorio svijet
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Što meni to pokazuješ ?DRHAUSE je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Arnelinho je napisao/la:Šta phičate ? Amah Osim da bude selektoh ? Pa njega se i hodjeni babo stidi.![]()
Dajte, uozbiljite se. Ne pravite cirkus od reprezentacije.
Jedina dva trenera koja bih podrž'o nauštrb Papeta (i to ne po svaku cijenu) su Vlado Jagodić , jer trenira našu U21 selekciju i Jiri Plišek, čovjek zvani čudo. Ostalo su samo cirkusanti. Dobro, o Vahi i Dušku moRete samo sanjat, to se podrazumijeva.
Ja sam već ranije rek'o: Meni se čini kako je sudjenje bilo nefer, al' da ne trebamo to koristiti kao izgovor, nego nastaviti naprijed raditi.
I dosta puta sam baš na ovoj temi rek'o: Želim da Pape ostane! Podrž'o bih navedenu dvojcu ,samo u slučaju da Pape ode, svojevoljno ili počnemo zaista tonut sa njim na čelu (blamaže ala Moldavija itd).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ja mislim da je amar osim ispred halilhodjica i po rezultatima i po znanju , treba iskoristiti znanje ovog majstora bosanske lige .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dokaz ,argument , izvor ?insider je napisao/la:Sa onom ekipom, ponavljam, mnogi bi došli do trećeg mjesta.Dylan Dog je napisao/la:Cuj insidera,cudo nisi rekao da bi Amar sa onakvom Hrvatskom ne bio treci,nego pokorio svijet
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
A ne znam koga da Safet pozove, koje to mi igrace imamo u evropi da kvaliteto odskacu od tih pobrojanih ? Ja znam samo za jednog, a to je Nadarevic.nihco je napisao/la:ja se toga i bojim, u reprezentaciji koju pape poznaje i forsira ima barem 5-6 igraca koji nemaju mjesta. muslimovic,stilic,maletic, besic,mravac, zec......pape mora ispocetka ako misli napredovati.Buu je napisao/la:Ma modnog macka Abdulaha ili Plišanog za selektora![]()
Rezultati su na strani Safeta i iskreno volio bih da ostane i da nas odvede na SP. Velike su nam sanse, grupa nikad laska i nebi valjalo se sad kockat sa nekim trenerima koji ne poznaju ekipu ko Safet.
NO PYRO NO PARTY
Pa ako je Osim dobra opcija,onda su i Jovic,Jagodic ili cak i Slavisa Jokanovic potencijalno dobre opcije 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislio sam da @Arnelinho i @Dylan znaju nešto o fuzbalu... jbga, zezn'o sam se.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Janjoš, Malkočević, ima ih još. Ako nisu bolji, onda su tu negdje.aleksandar_veliki je napisao/la:Daj boljeg, svi nesto baratate argumentima, hajde dajte ih. Dajte boljeg od Aamar ukoliko ode Pape, da vas cujem, imajte u vidu lovu koju dobija bh. selektor, dakle...

Ma bjaaaži, sramota me i porediti neka veća imena sa Amarom.

sta ti je fuzbal ? to nema u bosanskom rijecniku ?spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam da @Arnelinho i @Dylan znaju nešto o fuzbalu... jbga, zezn'o sam se.
- Megamon
- Kontakt:
Sta ti je danasnji novinar,prodat ce se za produzenu sa mlijekom... 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Djeca gledaju kablovsku i misle da sve što sija nešto vrijedi.AMAR sad mora biti selektor dakle MORA.PAPE ODLAZI idi treniraj Albaniju.spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam da @Arnelinho i @Dylan znaju nešto o fuzbalu... jbga, zezn'o sam se.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam da @Arnelinho i @Dylan znaju nešto o fuzbalu... jbga, zezn'o sam se.

Da, ne smijemo ti dirati plave, sad se sjetih.

Znamo, vjeruj ti meni, ako ništa makar nam zvanja imaju više dodirnih tačaka nego ispijanje pivA nekih tamo...No, zayeb'o sam se.

kako puleni sa grbavice objasnjavaju anketu gdje je preko 70 posto za susica ,
mada ja mislim da je dobar i osim ali kad pogledam onda su tu negdje i jovic i odovic i ibrakovic imao bi mnogo protukandidata , amarov minus je sto je malo iskrivljen kao ekser u daski 7
mada ja mislim da je dobar i osim ali kad pogledam onda su tu negdje i jovic i odovic i ibrakovic imao bi mnogo protukandidata , amarov minus je sto je malo iskrivljen kao ekser u daski 7
- Megamon
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar ovaj, dobar, gdje su ta velika imena, sta uradise ova dvojica, nesto me pamcenje ne sluzi. Nema boljeg, nema harizmaticnijeg i nema veceg mudonje, odnosno ne postoji ni jedan osim njega koji ce se obracunati sa malignim tkivom u taboru Zmajeva.Arnelinho je napisao/la:Janjoš, Malkočević, ima ih još. Ako nisu bolji, onda su tu negdje.aleksandar_veliki je napisao/la:Daj boljeg, svi nesto baratate argumentima, hajde dajte ih. Dajte boljeg od Aamar ukoliko ode Pape, da vas cujem, imajte u vidu lovu koju dobija bh. selektor, dakle...![]()
Ma bjaaaži, sramota me i porediti neka veća imena sa Amarom.

Sto da ne.

- spielführer_21
- Kontakt:
Ok, reći da Amar nije kvalitet za selektora, ali u istom postu tvrditi da Jagodić i Plišek jesu. Smiješno...Arnelinho je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam da @Arnelinho i @Dylan znaju nešto o fuzbalu... jbga, zezn'o sam se.![]()
Da, ne smijemo ti dirati plave, sad se sjetih.Al' ajde ba, Amar je žut, šućmurast nekakav.
Znamo, vjeruj ti meni, ako ništa makar nam zvanja imaju više dodirnih tačaka nego ispijanje pivA nekih tamo...No, zayeb'o sam se.IspiVanje i jeste bosanski način igranja fußballa, bar onog zakulisnog ,što bi Švabo rek'o.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Sušića pojedici žele na mjestu selektora zato što sa njim mogu raditi šta hoče .PAPE ODLAZI VIŠE. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- skyisthelimit
steta sto mi temu zakljucase, pa ce se ova sveta tema morati kaljati sa imenom Amara 

15.10 - 15.06 ...
Čudno je kod njega što te čas hvali pa te dere , često bez razloga i nije mi mjerilo objektivne kritike...aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam sta je tu cudno, zar nije bio u pravu kada je derao Manipulatora.Mister No je napisao/la:Nisam čitao SB, ujutro ću to uraditi, pa neću komentirati Senadov tekst, no dotični je hvalio Ćiru, nosio mu sliku sa prvenstva BiH u skijanju iz 60-ih ili nešto prije, kovao ga u zvijezde ( zajedno sa Hasićem ) da bi onda nakon Ćirinog "vrijeđanja " Hasića ( nazvao ga glavonjom na presici ) pred uzvrat sa Portugalom počelo deranje po Ćiri u SB-u....Senad voli tako, čas te hvali, pa te dere, često bez razloga ( ne odnosi se na današnju njegovu kolumnu )...aleksandar_veliki je napisao/la: Nije nista senzacionalno, svi to znamo, samo se pravimo ludi. A za reklame, ja sam moderator, pa mi se moze, sta de se radi. Bilo nas je u vojsci, dobro zboris, ali kada zagusti, bilo je sve idealno.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jah... Dovesti Amara, pa ako nebude islo dobro da se ima pisati kako ga je babo stavio tu.