To mu je zivotni san, da igra za AC Milan. Samo ne valja kad ti se snovi ostvare u 23. godini zivota

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To mu je zivotni san, da igra za AC Milan. Samo ne valja kad ti se snovi ostvare u 23. godini zivota
Kad ostvari taj nek postavi novi, recimo BIH evropski ili svjetski prvak, a onda pred kraju karjere nazad u Želju da idemo u ligu prvaka... samo neka sanja i nek ostvaruje...Virtu4l je napisao/la:To mu je zivotni san, da igra za AC Milan. Samo ne valja kad ti se snovi ostvare u 23. godini zivota
majstortravnik je napisao/la:Edin Dzeko golovi
odličan kliptravnik je napisao/la:Edin Dzeko golovi
lopta je okrugla je napisao/la:Moje misljenje je da treba da ostane jos jednu sezonu pod strogom palicom kralja svih trenera(tu bih jos ubrojao Wengera) Magatha.....ako se Edin ipak odluci za promjenu sredine,mislim da niposto ne treba da ide u Bajern,unistice ce ga,isto vazi i za italijansku ligu........
Bit ce dosta golovadzenidm je napisao/la:sta ce biti wolfsburg leverkusen sutra. ali objektivno
ma ja sam keca igro tako da se nadati dobru i za njih i za menemiky_hz je napisao/la:Bit ce dosta golovadzenidm je napisao/la:sta ce biti wolfsburg leverkusen sutra. ali objektivnoi jedni i drugi igraju napadacki fudbali sigurno ce biti dobra tekma a subjektivno se nadati da ce Vukovi dobit i da ce nasi odigrat dobro
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.