Adnan Zahirović

DRHAUSE
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la DRHAUSE » 26 maj 2012, 20:59

NK/RK Krivaja je napisao/la:Koji ste vi likovi, samo vidiš Sarajlije forsiraju Svraku, Zeničani brane Zahirovića i tako sve u krug...
Meni to ništa ne znači.I najzatucanija sredina može podariti vrhunskog fudbalera,umjetnika,pisca,naučnika itd.Ali ovaj je jednostavno krampa. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 maj 2012, 22:59

Rosas7 je napisao/la:prije sam pisao svi ste me napadali,sada su se obistinile moje tvrdje,zahirovic je bezveze igrac
Jesi li se zapitao da te tvoje teorije nakon danasnjeg meca nemaju nikakvo znacenje jer ne igra na svojoj poziciji ?
Zasto se te tvoje teorije nisu pokazale tacnim kada igra na zadnjem ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2012, 23:02

Devil je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:prije sam pisao svi ste me napadali,sada su se obistinile moje tvrdje,zahirovic je bezveze igrac
Jesi li se zapitao da te tvoje teorije nakon danasnjeg meca nemaju nikakvo znacenje jer ne igra na svojoj poziciji ?
Zasto se te tvoje teorije nisu pokazale tacnim kada igra na zadnjem ?
On bi isto napisao i za Ronalda, cim bi doticni odigrao jednu utakmicu na potpuno neprirodnoj poziciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 maj 2012, 23:03

NK/RK Krivaja je napisao/la:Koji ste vi likovi, samo vidiš Sarajlije forsiraju Svraku, Zeničani brane Zahirovića i tako sve u krug...
Nije bas istina, iam i ljudi sa strane da ga brane, ali cinjenica je da mi ne napadamo Sehica i slicne zato sto su iz Zelje i slicno. I da ne napadaju ga ljudi iz Sarajeva vec ovi Manijaci, ne znam sta im je on uradio. I da naravno da je Svraka bolji, pola sezone u najgoroj ligi na svijetu, samo mi nije jasno kako to da Zaha igra u Rusiji a ovaj u BiH a 2 godine stariji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Covjek je dobar igrac i prava zamjena za Rahmica, kad igra na svojoj poziciji, volio bih da protiv Meksika Svraka igra na beku da se malo smijemo, mada Svraka moze i na defanzivnom mi cemo se ismijati koliko je kvalitetan.
Celik!3,2,2.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 maj 2012, 23:47

Danas je Ognjen Vranjes trebao odigrati na ovoj poziciji, ne Zahirovic. Greska Susiceva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2012, 00:50

Principatus je napisao/la:Danas je Ognjen Vranjes trebao odigrati na ovoj poziciji, ne Zahirovic. Greska Susiceva.
Upravo tako. Nije Zahirovic kriv sto ga ovaj stavlja na pogresnu poziciju. Mislio sam da to nece ponovit nakon debakla u Lisabonu, ali Susic ocito ne uci od svojih mnogobrojnih gresaka. Samo cekam kad ce ponovo Mravac dobit poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 maj 2012, 11:06

Pape bezuspješno "krade" Mourinhove recepte (Lass na desnom beku = Zaha na desnom beku). :mrgreen: No, haman nije znao da je to bilo zbog toga što je Ramos igrao stopera, a Arbeloa bio povrijeđen. Dakle, čim imaš igrača kome je to prirodna pozicija, onda je bespotrebno prekomandovati nekog drugog igrača.

Zahirović na zadnjem veznom je pun pogodak. No, kada igra beka to je kao da igramo sa igračem manje. Jednostavno, protiv Portugala (ljudi imaju ponajbolji par krilnih igrača na svijetu) je pokazao da tamo nema šta tražiti, stoga ne vidim niti jedan razlog zašto bi ga Pape forsirao na toj poziciji. :roll:

Nadam se da će u budućnosti Sejo i Adnan igrati defanzivnu i ofanzivnu šesticu, jer sam siguran da bi njih dvojica to mogli odraditi na najbolji mogući način. Rahimiću svaka čast na svemu što je uradio u reprezentativnom dresu, al' on (nažalost) ne može igrati do 50. godine. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 maj 2012, 11:24

Ove dvije utakmice(protiv Irske i Meksika) su mu mogle biti odlicne utakmice za sticanje iskustva(jer on ipak ima samo 22 godine, znaci jos mora vjezbati) a stavljanje na pogresnu poziciju mu ne odgovara. U Zenici je uspio na beku jer je njegov teren to, a i malo je i teren sam pomogao protiv Ronalda, ali nadam se da on vise nece igrati na beku. NE mora nikako igrati samo nek ne igra na beku. Uostalom ne znam sta bi mogli izgubiti ukoliko slijedecu utakmicu pocnu on i Medo kao igraci u sredini, jedino mozemo dobiti, jer i ovako nemamo bas velike sanse za pobjedu. A Rahimicu odmah ponuditi mjesto u reprezentaciji, ali u strucnom stabu. I znam da je offtopic, ali mislim da je ova utakmica protiv Irske bila idealna da se probaju Vranjes i Zukanovic, zato sto Irci imaju solidna krila(da se proba vranjes na beku i kako bi to izgledalo i da li je spreman za reprezentaciju) te Zukanovic u sredini jer su Irci igrali na visoke lopte, pa da vidimo kako bi se nosio sa tim.
Celik!3,2,2.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 maj 2012, 11:39

Neće igrati protiv Meksika, vraća se pomoći mladoj reprezentaciji.
Čelik Zenica 1945

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 maj 2012, 11:49

Zaista bih volio da je Sušić isprobao neke nove igrače, ( po našem ukusu ) - generalno :mrgreen: :mrgreen: al nije, nadam se da će to biti bolje do kvalifikacija, samo šteta, što Sušić ne čita forume, i sa nama se ne savjetuje :lol: :lol: :lol: onda bi mi svi bili rahat :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 maj 2012, 10:41

Zahirović jedino ima mjesta na poziciji def.veznog,a i tu je prosječan al dobro mlad je ima vremena za napredak..

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 09 jul 2012, 17:04

slika
Izgleda je njemu plafon ovaj ruski drugoligaš..
FORZA NAPOLI

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jul 2012, 19:22

Jest vala, plafon, on ovako star,a ovako dugo u klubu mora da je plafon to.
Celik!3,2,2.

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 11 jul 2012, 22:56

O njemu smo pricali kao zamjeni za Rahimica ? :mrgreen:

Ehh...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jul 2012, 20:46

Akhenaten je napisao/la:O njemu smo pricali kao zamjeni za Rahimica ? :mrgreen:

Ehh...
Rahim aga tek sa 25 presao u CSKA. Naravno za Zahirovica je kasno da postane dobar igrac, on ima previse, 22 godine.
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jul 2012, 21:36

Sramota kako nekima smeta momak jer je iz Zenice. Nisam licno Zenicanin, ali vidi se koji su motivi pojedinaca. Jadno. Sretno Zahirovicu u narednoj sezoni, nadam se da ce ostat u prvoj ligi, ali nije ni kriza ako ostane jednu sezonu u drugoj. Valjda ce se vratit Spartak.

U glavnom, Zahirovic kao zadnji vezni nikad nije odigrao lose za reprezentaciju. Kao desni bek je druga prica, ali za to je Pape kriv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jul 2012, 21:46

Cartman je napisao/la:Sramota kako nekima smeta momak jer je iz Zenice. Nisam licno Zenicanin, ali vidi se koji su motivi pojedinaca. Jadno. Sretno Zahirovicu u narednoj sezoni, nadam se da ce ostat u prvoj ligi, ali nije ni kriza ako ostane jednu sezonu u drugoj. Valjda ce se vratit Spartak.

U glavnom, Zahirovic kao zadnji vezni nikad nije odigrao lose za reprezentaciju. Kao desni bek je druga prica, ali za to je Pape kriv.
Zahirovic je defanzivac a isto je bilo dugo odsustvo Mujdze.
Mozda je na treningu sasvim dobro obavljao poziciju beka,druga je stvar sto na tekmama to nije pokazivao kao defanzivni vezni.U kvalifikacionima ako Mujdza bude fit,niko ga nece ni mjenjati.
Pa Besic recimo je u HSV forsiran kao stoper,dok medjutim bas u repci kod Safeta protiv Mexica je dokazao da moze biti vise nego odlican zadnji vezni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 jul 2012, 00:48

Ma realno nije on ni neki kapacitet da se razumijemo,nema veze to sto je mlad ili sto dolazi iz Zenice jendostavno talenat je potreban za velike domete i klubove,a kroz treninge ga brusiš..

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jul 2012, 05:50

Akhenaten je napisao/la:O njemu smo pricali kao zamjeni za Rahimica ? :mrgreen:

Ehh...
:mrgreen: ehh.. a dosta je odsutan kad daje intrjv.
FORZA NAPOLI

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 13 jul 2012, 06:01

Besic je najkorisniji kao vezni igrac CM ili CDM ili mozda kao desni bek samo ima pregled igre i tacne pasove proigravanje kao playmaker on nije za stopera Tako isto Zahirovic on nemoze igrati po bekovima ili po krilima on je za sredine odbrambeni igrac najbolje mu odgovara pozicija Rahimica a pokazo je i da moze odigrati na stoperskoj poziciji

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.