Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
joj pjanica sto je pobudalio u zadnje vrijeme

kakav je gol , ljudi pričajte
@ otvaram rezultate. kom vidim 1-0 i govorim hajde Pjanić Pjanić Pjanić i klik i bogami Pjanić
, bravo Pjana ljubi te majka 
@ otvaram rezultate. kom vidim 1-0 i govorim hajde Pjanić Pjanić Pjanić i klik i bogami Pjanić
Ko kaze da nismo fenix...
Mogu nas gazit koliko hoce ali time nas samo jacaju...
BIH...........BIH
Mogu nas gazit koliko hoce ali time nas samo jacaju...
BIH...........BIH
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Pjaaaaniiiiiiic gooooooaaaaal
- miralem444
- Kontakt:
ma mi bosanci smo cudo..jos samo moji idoli da pocnu zabijat dzeko i vedo...samo tako pjana nastavi..imenjace moj..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
pirotehnik
- Kontakt:
81 minuta, 8.22 km, i gol... pozutio je ali ipak odlicno izdanje!
Gol je pospremio nakon odbrane Fiorentininog golmana. Nesjecam se ko ga opuca s desne strane..
Gol je pospremio nakon odbrane Fiorentininog golmana. Nesjecam se ko ga opuca s desne strane..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
svaka cast Pjanicu strasan je ovo igrac,a tek 19 god. ima,nadam se da ce Ciro otvoriti oci i uvrstiti covjeka u prvih 11 protiv Estonaca...svojim igrama u Lyonu zasluzio je to 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
da dadne 100 golova do estonije nece igrat..mora pauzirat..pozutio previse:D
no rules je napisao/la:kakav je gol , ljudi pričajte![]()
![]()
![]()
@ otvaram rezultate. kom vidim 1-0 i govorim hajde Pjanić Pjanić Pjanić i klik i bogami Pjanić, bravo Pjana ljubi te majka
hahaha isto i ja tako...je li moguce... i ja otvaram i govorim miralem pjanic miralem pjanic...i otvorim i vidim rekoh: "da da postovani gledaoci MIRALEM PJANIC je zabio" ,a brat dodaje haj nemoj zaebavat reci ko je dao gol (inace gleda Inter-Barca).... hahhahaa
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
- adnan_nanda
- Kontakt:
pa bravo Pjana,sad ga niko neistjera iz prve postave,glavni je 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
[youtube][/youtube]
Ja ga nikad ne bih stavio protiv Estonije, mislim da bi nas tada FIFA kaznilaJameS je napisao/la:svaka cast Pjanicu strasan je ovo igrac,a tek 19 god. ima,nadam se da ce Ciro otvoriti oci i uvrstiti covjeka u prvih 11 protiv Estonaca...svojim igrama u Lyonu zasluzio je to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo majstore.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma naletio u 16-ercu, pokupio odbijenu loptu i lagano je Frey-u smjestio iza ledja i donio meni 80 maraka na kladionici 
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme na odbijenicu eto to bi bio kratki opis gola.
Ono sto mene vise raduje od gola da je abnormalno poradio na defanzivnom sektoru,uklizavanja,borba za loptu,pokusaj skoka jer je pomahlen
Sve u svemu trener ga 5 minuta nakon gola zamjenio i klapio ga rukom po gujci valjda od dragosti.
Sto mu je golom ledza spasio.
Ono sto mene vise raduje od gola da je abnormalno poradio na defanzivnom sektoru,uklizavanja,borba za loptu,pokusaj skoka jer je pomahlen
Sve u svemu trener ga 5 minuta nakon gola zamjenio i klapio ga rukom po gujci valjda od dragosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo vam fakini jednijocker123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo po malo postaje glavni igrac Lyona, i sve vise i vise dobija sansu. Majstore, svaka cast.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne otvaraj mu oci protiv Estonije.Oticemo u vrazju mater.JameS je napisao/la:svaka cast Pjanicu strasan je ovo igrac,a tek 19 god. ima,nadam se da ce Ciro otvoriti oci i uvrstiti covjeka u prvih 11 protiv Estonaca...svojim igrama u Lyonu zasluzio je to
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bas tako. Go i nije toliko vazan koliko je vazno da je zaista briljirao na terenu cijelo vrijeme. Go je samo slag na tortu. Lyon-u inace treba 150 prilika da daju go i to sa igracem vise. Zadnjih 10 minuta se zatvorili na svojoj polovini i branili se, sa igracem viseharishp je napisao/la:Nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme na odbijenicu eto to bi bio kratki opis gola.
Ono sto mene vise raduje od gola da je abnormalno poradio na defanzivnom sektoru,uklizavanja,borba za loptu,pokusaj skoka jer je pomahlen![]()
Sve u svemu trener ga 5 minuta nakon gola zamjenio i klapio ga rukom po gujci valjda od dragosti.![]()
al frajko je centrira s 40 m, i opet prije svih dode do lopte i onda je hladnokrvno ljevicom pod precku posla , kakav majstor, 7 bod na fantasy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.