NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaGiCa
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la MaGiCa » 12 maj 2011, 00:02

dema je napisao/la: -Nisi ti meni magica prijatelj nikakav a saban ti je neko ko te naucio da vrijedjas.Tvoje misljenje nikog ne zanima,niti je realno niti iko u NBA misli kao ti.Nemas me ti sta ucit,kad je covjek MVP a nekakav prepametni lik ga omalovazava i mene naziva nekakvom zaludjenom budalom onda cu uzvratit.Drago mi je sto mozemo saznat svakojako gluposti i nepismeni ne procitaju post a pisu.Najbolji PG u ligi najbolja 1 u ligi,kome to nije jasno sta cu mu ja.

Ja drzim od misljenja Jordana,Magica,Phila,Kobea itd i ostalih a ne do tvog ti kao znas vise od njih.

Provociras mene prozivas bezveze daj se malo pozabavi metlom i brukom tvoje ekipe.Daj malo komentarisi Bynuma i njegovu namjeru da covjeka polomi.
Nisi ni ti meni nikakav "prijatelj" (znamo to), vec vise uzeh tu rec kao stilsku figuru. Necu vise, obecavam. ;)
Drago mi je da si obratio malo paznje na nacin pisanja, jer je ono bilo nepregledno i necitljivo. :mrgreen:
Nisam rekao da si "nekakva zaludjena budala", vec da si "Rosetard". A ti uzvracaj kad i koliko hoces.
Tebe sam pomenuo u kontekstu rasprave sa @SCA, ali vidim da si ti to umesto klasicne packe (u kontekstu nase rasprave od pre nekoliko dana), shvatio kao napad na tebe. Ako je tako, izvinjavam se. Nisam nikada bio maliciozan.
Nisam nigde rekao da znam vise o basketu od legendi te igre, sto ne znaci da se slazem sa njihovim misljenjem. Jednostavno, to sto ti forsiras je klasican poziv na autoritete, a to ja cenim kao logicku gresku.
A glede Bynuma, jeste bio dripacki potez. Steta za metlu, ali nemoj porediti Bullse i Lakerse, jer su Lakersi institucija za Bullse. Na 1 metlu Lakersa - Bullsi popiju 3, a na 1 titulu Bullsa - Lakersi uzmu 3. Tako je to u zivotu, moj @dema. 8-)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 maj 2011, 00:12

To podmuklo lijepo upakovano vrijedjanje i podbadanje sam davno prosao nisam ja neki balavac,pa da meni mozes prodat pricu.Namjerno si me spomenuo da sam ja Rosetard to meni smeta i ti to znas i opet to radis,ja tebe ne zovem Kobetard itd.

Cuj recenice nisam rekao da znam vise od legendi,ali se ne slazem s njihovim misljenjem,pa zar je bitno da li se ti slazes s misljenjem Jordana.Sad trebam ja gledat da li se ti slazes i da li sam ja dobro vidioo da bi znao sta je sta.

Da pozivam se na velicine ove igre koji znaju puno vise od mene a i puno vise od tebe,na kog cu se pozvat da dokazem neke istine mrzoljubcima.Ti si sam rekao da ne volis Rosea koji ti je bio drag jer ga mi kao previse gotivimo.To je zesca glupost.Ja sam ocjenim kakav je ko kao igrac,to misljenje mi ne formiraju forumasi.

Nije bitno koliko ko ima titula,vec je bitno da je veca prica i iznenadjenje citace sezone metla Lakersa a ti kao njihov navijac dosao pljuvat po Roseu.Pljuj po Kobeu ako vec imas potrebu,jer od njeg se puno vise ocekivalo,daj malo trazi uzroke lose igre Gasola itd.

I da pogledaj malo utakmicu Bullsa u kojoj je komentator Magic ,pa ces cut sta on kaze o MVP-u.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2011, 00:13

ma nismo mi vodili nikakvu raspravu, vec diskusiju u kojoj se ne slazem sa pojedinim forumasima ...ustvari mi nismo bili tako glasni pocetkom sezone, dok se pisalo svasta, ali ebiga vrijeme je pokazal koliko su neki grijesili u svojim napisanim postovima...ja sam rekao necu vise ni voditi diskusiju ili raspravu o tome, i vasa misljenja cu svakako uvaziti i to je to, ali cu zeljno cekati sezone koje su pred nama i sjecat cu se svih napisanih postova do tada, bas kao sto smo i sada se prisjetili svih onih napisanih prije pocetka sezone :)

Nego veceras nas ocekuje utkamica , za mnoge zadnja u seriji izmedju Miamia i Bostona...ja se nadam da ce Boston veceras doci do pobjede i da ce odigrati barem jos jednu domacu utakmicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 maj 2011, 00:26

@dema sigurno je da legende košarke znaju mnogo više od nas,ali ne možeš i ti imat isto mišljenje kao oni
I ovdje na forumu je bitnije tvoje mišljenje,a normalno da svako mišljenje treba poduprijet nekim dokazom da tako kažem
Rose je sigurno MVP ove sezone pa možda i dosadašnjeg dijela PO-a,ali svi znaju da je trenutno CP3 bolji od njega u organizaciji igre pa i Rondo,D-Will i Nash druga je stvar što su oni stariji,ali takvo je trenutno stanje.Meni Westbrook izgleda eksplozivniji što ne znači da nije i Rose brz baš bi bilo zanimljivo njih dvojicu pored Bolta :mrgreen:
Nije ni najbolji šuter pa ni najbolji odbrambeni bek lige sada će se mnogi začudit nije ni najbolji scorer od PG-ova jer troši dosta lopti imate drugi koji su puno efikasniji no u svim kategorijama je u vrhu i to ga čini odličnim košarkašom Na kraju krajeva ni Jordan nije bio najbolji šuter najbolji defanzivac ili nešto drugo no u svemu je bio pri vrhi i imao je pobjednički duh koji možda i Rose ima
Btw opet poredim Rosea sa Jordanom :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 maj 2011, 00:29

To podmuklo lijepo upakovano vrijedjanje i podbadanje sam davno prosao nisam ja neki balavac,pa da meni mozes prodat pricu.Namjerno si me spomenuo da sam ja Rosetard to meni smeta i ti to znas i opet to radis,ja tebe ne zovem Kobetard itd.
Prvo, nije nikakvo vredjanje. Drugo, zovi me kako god hoces, ali ja Kobetard sigurno nisam. Imamo vec jednog takvog ovde. ;)
Cuj recenice nisam rekao da znam vise od legendi,ali se ne slazem s njihovim misljenjem,pa zar je bitno da li se ti slazes s misljenjem Jordana.Sad trebam ja gledat da li se ti slazes i da li sam ja dobro vidioo da bi znao sta je sta.
Pa ako ti nije bitno moje misljenje, sto me citiras onda i sto mi repliciras? Idi na MJovu/EMJovu/KBovu/PJovu facebook stranu, pa im lajkaj misljenja. Sta da se radi? :?
Da pozivam se na velicine ove igre koji znaju puno vise od mene a i puno vise od tebe,na kog cu se pozvat da dokazem neke istine mrzoljubcima.Ti si sam rekao da ne volis Rosea koji ti je bio drag jer ga mi kao previse gotivimo.To je zesca glupost.Ja sam ocjenim kakav je ko kao igrac,to misljenje mi ne formiraju forumasi.
Ne mrzim nikoga i nisam to rekao. Rekao sam da ste mi "obljutavili Rose-a". To nije isto.
Nije bitno koliko ko ima titula,vec je bitno da je veca prica i iznenadjenje citace sezone metla Lakersa a ti kao njihov navijac dosao pljuvat po Roseu.Pljuj po Kobeu ako vec imas potrebu,jer od njeg se puno vise ocekivalo,daj malo trazi uzroke lose igre Gasola itd.
Opet citas neke nenapisane stvari. Ja ne pljujem ni po kome. Stavove o bledoj igri LALa imam. Samo dajem misljenja sa kojima se ti ne slazes. I sta sad treba, da mozda tebi prilagodim nacin razmisljanja. E, pazi kad necu. 8-)
I da pogledaj malo utakmicu Bullsa u kojoj je komentator Magic ,pa ces cut sta on kaze o MVP-u.
Dobro, i?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 maj 2011, 00:31

SaltCityAttack je napisao/la:ma nismo mi vodili nikakvu raspravu, vec diskusiju u kojoj se ne slazem sa pojedinim forumasima ...ustvari mi nismo bili tako glasni pocetkom sezone, dok se pisalo svasta, ali ebiga vrijeme je pokazal koliko su neki grijesili u svojim napisanim postovima...ja sam rekao necu vise ni voditi diskusiju ili raspravu o tome, i vasa misljenja cu svakako uvaziti i to je to, ali cu zeljno cekati sezone koje su pred nama i sjecat cu se svih napisanih postova do tada, bas kao sto smo i sada se prisjetili svih onih napisanih prije pocetka sezone :)

Nego veceras nas ocekuje utkamica , za mnoge zadnja u seriji izmedju Miamia i Bostona...ja se nadam da ce Boston veceras doci do pobjede i da ce odigrati barem jos jednu domacu utakmicu
Na to sam mislio. Isti qrac su rasprava i diskusija. Svadja je nesto drugo. ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 maj 2011, 00:33

LBJ MVP je napisao/la:@dema sigurno je da legende košarke znaju mnogo više od nas,ali ne možeš i ti imat isto mišljenje kao oni
I ovdje na forumu je bitnije tvoje mišljenje,a normalno da svako mišljenje treba poduprijet nekim dokazom da tako kažem
Rose je sigurno MVP ove sezone pa možda i dosadašnjeg dijela PO-a,ali svi znaju da je trenutno CP3 bolji od njega u organizaciji igre pa i Rondo,D-Will i Nash druga je stvar što su oni stariji,ali takvo je trenutno stanje.Meni Westbrook izgleda eksplozivniji što ne znači da nije i Rose brz baš bi bilo zanimljivo njih dvojicu pored Bolta :mrgreen:
Nije ni najbolji šuter pa ni najbolji odbrambeni bek lige sada će se mnogi začudit nije ni najbolji scorer od PG-ova jer troši dosta lopti imate drugi koji su puno efikasniji no u svim kategorijama je u vrhu i to ga čini odličnim košarkašom Na kraju krajeva ni Jordan nije bio najbolji šuter najbolji defanzivac ili nešto drugo no u svemu je bio pri vrhi i imao je pobjednički duh koji možda i Rose ima
Btw opet poredim Rosea sa Jordanom :roll: :mrgreen:
znaci ja jedini svoje misljenje podastrem dokazima.On je bolji PG od njih kad sve saberes mene ne interesuju segmenti igre vec cjelina,ta cjelina mu je donijela MVP.To sto tebi izgleda brzi,nemas dokaz za to,da si gledao prije par dana sam stavljao klip s ESPN gdje lik kaze 3,9 teren najbrzi NBA igrac opet dokaz.Jest najbolji scorer medju PG bez obzira na potrosnju.

magica vozdra

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 maj 2011, 01:10

dema je napisao/la:srbi svi velicaju svoje,samo prvociras magica i meni idete na zivce jer je vazda sve vase vrijednije samo sto je vase.Ovdje si dosao sam da podbadas Rose MVP sta ces sad evo ti opet Rose MVP hoces jos jednom magica Rose MVP,nije to rekao dema neznalico vec je zvanicno otvori poonekad NBA.com ili mozes ESPN komotno,pa te gluposti za mlitavog i smotanog i neuspjesnog Krstica,vidi malo koliko vrijedi tamo a to sta vi mislite i osjecate uopste me ne zanima.I DA ZA KRAJ SAMO ZA magicu ROSE MVP,NAJBOLJI PG U LIGI,NAJBRZI,NAJEKSPLOZIVNIJI to vidi svako ko ima vid i zdrav razum.

dema aj molim te nauci da se glagoli pisu odvojeno kada koristis recicu NE,a da se pridevi sa recicom NE pisu sastavljeno... Molim te.... I ovaj post gore mi sve govori o tebi i o tvojim godinama

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2011, 03:41

James veceras odlican u zavrsnici, a Wade takodjer fenomenalan....Miami zasluzeno u finalu istoka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 maj 2011, 04:47

Kako zanimljiva tekma izmedju Oclahome i Memphisa....Utakmica je pre svega tvrda,sa malim brojem poena... Na poluvremenu 11 viska za Oclahomu... Nadam se da ce izdrzati u drugom poluvremenu... Durant dobar za sada, dobar procenat suta... Harden takodje odlicno unosi energiju sa klupe,Westbrook malo vise srlja ali na to smo navikli... Ibaka se bori,ali usao na pocetku meca u problem sa licnim greskama... Perke takodje mada fali centarski tandem u napadu.... Nadam se da prolazimo ovo i da idemo u finale sa Dallasom

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 maj 2011, 05:11

alfarouqaminu je napisao/la:
dema je napisao/la:srbi svi velicaju svoje,samo prvociras magica i meni idete na zivce jer je vazda sve vase vrijednije samo sto je vase.Ovdje si dosao sam da podbadas Rose MVP sta ces sad evo ti opet Rose MVP hoces jos jednom magica Rose MVP,nije to rekao dema neznalico vec je zvanicno otvori poonekad NBA.com ili mozes ESPN komotno,pa te gluposti za mlitavog i smotanog i neuspjesnog Krstica,vidi malo koliko vrijedi tamo a to sta vi mislite i osjecate uopste me ne zanima.I DA ZA KRAJ SAMO ZA magicu ROSE MVP,NAJBOLJI PG U LIGI,NAJBRZI,NAJEKSPLOZIVNIJI to vidi svako ko ima vid i zdrav razum.

dema aj molim te nauci da se glagoli pisu odvojeno kada koristis recicu NE,a da se pridevi sa recicom NE pisu sastavljeno... Molim te.... I ovaj post gore mi sve govori o tebi i o tvojim godinama
ti bio i ostao provokator,ja ne govorim srbskim jezikom,tako da te ispravke radi negdje drugo.Ovo je bosanski forum,jeli tebi ikad iko ista rekao za ekavicu i za tvoju gramatiku.Tebi bi bilo bolje da se pobrines kako dvicom da prodjes.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 12 maj 2011, 05:22

Joj ovo je postalo isto Liga mladih lingvista :lol: ...svako svakog ispravlja u pravopisu.
Šta vam je ljudi, preozbiljno se shvata sve ovo...razumijemo se uglavnom.

Što se teme tice, Miami lagano otres'o Boston koji je pokazao da ne može više - to je to od Celticsa, vakat je za remont.
Finale istoka Miami - Chicago 90%...pošto navijam za Bullse, ocekujem da oni zaigraju u velikom finalu, ali bice im veoma teško protiv Wadea, Jamesa, Bosha i kompanije koji sanjaju taj prsten.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 maj 2011, 05:28

D.M.S.O. je napisao/la:Joj ovo je postalo isto Liga mladih lingvista :lol: ...svako svakog ispravlja u pravopisu.

Što se teme tice, Miami lagano otres'o Boston koji je pokazao da ne može više - to je to od Celticsa, vakat je za remont.
Finale istoka Miami - Chicago 90%...pošto navijam za Bullse, ocekujem da oni zaigraju u velikom finalu, ali bice im veoma teško protiv Wadea, Jamesa, Bosha i kompanije koji sanjaju taj prsten.
Ma navalili se navijacima Bullsa na kosti,kao da mi je stalo ovdje da ganjam pravopis.Bullsi ako prodju Hawkse onda cemo rano je jos.Mislim da hoce a onda bez pravog Boozera nece moc dalje.I da skok mora bit bolji od Heatovog jer su Boston dobro nadskakali.Bullse niko u NBA ne moze nadskakat ,tako da bi trebala bit zanimljiva serija.Inace svi ce proglasit Heat favoritom,sto je logicno i dobro jer ce skinut pritisak s Bullsa.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 12 maj 2011, 05:33

dema je napisao/la:
D.M.S.O. je napisao/la:Joj ovo je postalo isto Liga mladih lingvista :lol: ...svako svakog ispravlja u pravopisu.

Ma navalili se navijacima Bullsa na kosti,kao da mi je stalo ovdje da ganjam pravopis.Bullsi ako prodju Hawkse onda cemo rano je jos.Mislim da hoce a onda bez pravog Boozera nece moc dalje.I da skok mora bit bolji od Heatovog jer su Boston dobro nadskakali.Bullse niko u NBA ne moze nadskakat ,tako da bi trebala bit zanimljiva serija.Inace svi ce proglasit Heat favoritom,sto je logicno i dobro jer ce skinut pritisak s Bullsa.
Heat su svi proglasili favoritom još na pocetku sezone (a kako i ne bi kad imaju takva tri All star igraca i reprezentativca), dok Bullsi s druge strane nemaju toliki teret favorita i možda ce to biti dobro za njih (proci ce Chicago Atlantu garantujem)...mnogi ce reci, da je za ove mlade Bullse i finale Istoka veliki uspjeh, ali zašto ne bi išli do samog kraja ako im se ukazala šansa :?: mislim da imaju ekipu za velikog finala, samo ce im trebati i malo srece protiv Miamia.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2011, 05:40

dema je napisao/la:

hahaha kome su se bolan navalili na kosti :)...ma malo ih je pa prave druge nickove jesil vidjeo sta ti covjek rece :)... maksuz zbog tebe napravio novi nick :)...samo ja sam rekao da necu vise komentarisati ni jednu kritiku upucenu nasoj ekipi Rosu, Noahu ili nesto tako....samo cu pamtiti one postove gdje se pljuvalo, pa ako bog da dogodine cemo da se opet ovako prisjetimo nekih, kao sto smo se sjetili i onih koji su napisani na samom pocetku sezone :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2011, 05:51

pogide Memphis ... to bi bilo to ebiga dosta od njih i mogu biti prezadovoljni svojim nastupima u playoffu...svoju sansu su propustili proslu domacu utakmicu, gdje su imali 15-16 razlike, ali su to prokockali...sad im se to vraca ebiga i objektivno boljka OKC ide dalje i ako ima jos da se igra
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 maj 2011, 06:37

Charles Barkly : "Garnett is very old (1976) , but Rondo is young , Pirce (1977) and Allen (1975) are young too" :roll: :lol: :lol: :lol:

Stvarno pravi budalu od sebe od kad je prestao igrati , ipak mu moram odat priznanje bio je odlican igrac s obzirom kako je GLUP :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2011, 07:41

Kobe Bryant je napisao/la:Charles Barkly : "Garnett is very old (1976) , but Rondo is young , Pirce (1977) and Allen (1975) are young too" :roll: :lol: :lol: :lol:

Stvarno pravi budalu od sebe od kad je prestao igrati , ipak mu moram odat priznanje bio je odlican igrac s obzirom kako je GLUP :roll:
ma zeza se ba razumiju oni njega svi...to je malo glume zafrkancije nista vise..jer bilo bi i dosadno kad bi samo bili ozbiljni :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 maj 2011, 07:42

Kobe Bryant je napisao/la:Charles Barkly : "Garnett is very old (1976) , but Rondo is young , Pirce (1977) and Allen (1975) are young too" :roll: :lol: :lol: :lol:

nista nije slagao :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 maj 2011, 10:56

:lol: Ma zajebava se nema pametnijeg posla plaćaju mu na nba tv da sve redom zajebava i lupa gluposti
Još ne mogu da vjerujem kako se ja sjećam dosad je pogodio sve pobjednike serija u PO.Pa čak i Grizzliese u prvoj rundi i sada Mavse protiv Lakersa :? :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.