Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

MoR
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la MoR » 10 jun 2012, 20:22

King Kenny je napisao/la:
ja.neron je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:I Bartona "boli" ono sto i mnoge na forumu :lol: ,do juce je bio razbojnik,moron,kreten a sad je KRALJ :lol: .
Većina tvojih pridjeva može se dodati za navijače liverpoola koji misle da je ijedan igrača liverpoola ove sezone zaslužio da igra za reprezentaciju.
Cekaj cekaj jesam li dobro razumio Liverpoolovi navijaci su kreteni,moroni i razbojnici zato sto im je drago da vide svoje igrace na Euru :lol: .
Sačekali smo. Nisi dobro razumio.

Probaj ponovo.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 10 jun 2012, 20:23

slika
:lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 jun 2012, 21:45

@mor
Bravo za tebe/vas 5+ ,mozes sjest´ :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 11 jun 2012, 10:00

Ajmo G.Albion.......Za mene tek danas pravo pocinje prvenstvo,ovo do sada je bio samo uvod... 8-)
Bice krvi,bice svega....Franci imaju prejaka krila,ali Woy ce nesto da skonta,.....
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 jun 2012, 10:02

Ocekujem prvenstveno dobru utakmicu, nadam se da ce biti konacno sa vise golova i nadam se u mrezi France!
Znaci pobjeda nasih momaka 2-1. 1-0!( Welbeck, SG)! :mrgreen:
Vjerovatni sastavi:

FRANCUSKA: Hugo Lloris, Mathieu Debuchy, Phillippe Mexes, Adil Rami, Patrice Evra, Alou Diarra, Yohan Cabaye, Florent Malouda, Samir Nasri, Karim Benzema, Franck Ribéry.

ENGLESKA: Joe Hart, Glen Johnson, John Terry, Joleon Lescott, Ashley Cole, James Milner, Steven Gerrard, Scott Parker, Stewart Downing, Ashley Young, Danny Welbeck. ;)
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 11 jun 2012, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 jun 2012, 10:26

Come on England !
Eto vecina nas sa ovog pdf-a doceka i ovu danasnju utakmicu i taj veliki derbi..Danas treba pokazat sta se ima u gacama,i da i ranjeni Englezi mogu dalje od ostalih.Iskreno sam jako skeptican,nema pola ekipe,pola nije ni u planu,nema Ronneya,bit ce tesko,al nisu ni Francuzi nesto,napad im je odlican,al mi imamo odlicnu odbranu,tako da je najvise sto mozemo primiti 1 go..Eh sad ostaje da se vidi koliko mogu na drugoj polovici terena.Najvazniji igraci u napadu danas ce biti Steven,Danny(ako bude igrao) i Young,od njih najvise,a mogu slobodno i reci,jedino nesto i ocekujem.Mozda neki bljesak Downinga,za kojeg mi idalje nije jasno kako se nasao ovdje,al sve je to tanko.Nadam se da ce ih napaliti navijaci,da ce krenuti ostro od prve minute,i aBd doci do nekih golova i pobjede.
God save the Queen !
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 11 jun 2012, 10:29

Slatinash_7 je napisao/la:Come on England !
Eto vecina nas sa ovog pdf-a doceka i ovu danasnju utakmicu i taj veliki derbi..Danas treba pokazat sta se ima u gacama,i da i ranjeni Englezi mogu dalje od ostalih.Iskreno sam jako skeptican,nema pola ekipe,pola nije ni u planu,nema Ronneya,bit ce tesko,al nisu ni Francuzi nesto,napad im je odlican,al mi imamo odlicnu odbranu,tako da je najvise sto mozemo primiti 1 go..Eh sad ostaje da se vidi koliko mogu na drugoj polovici terena.Najvazniji igraci u napadu danas ce biti Steven,Danny(ako bude igrao) i Young,od njih najvise,a mogu slobodno i reci,jedino nesto i ocekujem.Mozda neki bljesak Downinga,za kojeg mi idalje nije jasno kako se nasao ovdje,al sve je to tanko.Nadam se da ce ih napaliti navijaci,da ce krenuti ostro od prve minute,i aBd doci do nekih golova i pobjede.
God save the Queen !
Ma samo pogledaj "s cim"su Danci pobjedili Holandiju,...Bitna je pozrtvovanost,i trka...Sto se igraca poteza tice,tu su jedino Gerrard i Young,pa mozda i Welbeck...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

High

Post Postao/la High » 11 jun 2012, 10:30

Mislim da Englezi ne mogu izgubiti večeras, možda prime jedan gol, ali isto tako, mislim da su sposobni i ubaciti jedan u mrežu Francuza. Očekujem sličnu utakmicu kao Španija-Italija, tako da treba iskoristiti što više prilika, ako je ikako moguće, iskoristiti svaku, ali neće biti lako protiv Francuza. Ne treba ganjati bodove u zadnjom utakmici grupne faze, treba od samog početka pritisnuti, i kasnije sa užitkom privesti grupnu fazu. Napokon dođe i ovaj dan. COME ON ENGLAND !

P.S Kao i uvijek, očekujem lijep dekor na tribini gdje su Englezi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 jun 2012, 10:32

Kako mi je drago sto vidim ovoliko optimizma na forumu naravno fanova England repke svaka cast momci uz boziju pomoc idemo mi po pobjedu u inat onima koji nas nemogu! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 11 jun 2012, 11:03

2:1 za engleze :!: :!:
Steta sto Rooneya danas nema al ipak mislim da ce pobjedit..Moraju :D :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 jun 2012, 11:19

Ajmo Gordi Albion !!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

High

Post Postao/la High » 11 jun 2012, 11:22

Bože, neke utakmice naše reprezentacije nisam ovako iščekivao. Imam dobar osjećaj što se ovog šampionata tiče, kad su u pitanju Englezi. Hajdeee !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Giroud
Kontakt:

Post Postao/la Giroud » 11 jun 2012, 11:30

Carlo je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:I Bartona "boli" ono sto i mnoge na forumu :lol: ,do juce je bio razbojnik,moron,kreten a sad je KRALJ :lol: .
upravo to :lol:
Barton na terenu je imbecil. To je svakome jasno.
Barton u privatnom životu je čovjek bez dlake na jeziku i vrlo često upravu pogotovo u ovom slučaju.
Iz Liverpoola nijedan skoro igrač nije zaslužio poziv za reprezentaciju izuzev Stevieja bez kojeg se Goedi Albion ne može zamislit. Od Carrolla je bilo mnogo boljih opcija, od Downinga takodjer, o Hendersonu i Glenu da ne pričamo. Treba bit realan pa makar to bio tvoj miljenik ili klub kojeg simpatiziraš ili za koji navijaš.

Isto tako ako Engleska nešto želi i postići a da to nije brukanje Theo Walcott, James Milner i Jermain Defoe su takodjer pojedinci koji uz ove gore navedene ne bi trebali dobit ni minute.

High

Post Postao/la High » 11 jun 2012, 11:48

Ne znam zašto pišete takve nebuloze, pogotovo ovo za Walcott-a. Svako ko je pratio Premiership ove sezone, bar i samu završnicu, onda zna da je Theo Walcott dobio jednu od većih ocjena, što se tiče svih njegovih nastupa. I da je uvršten u tim sezone. Svašta ću pročitati ovdje.

Giroud
Kontakt:

Post Postao/la Giroud » 11 jun 2012, 11:56

High je napisao/la:Ne znam zašto pišete takve nebuloze, pogotovo ovo za Walcott-a. Svako ko je pratio Premiership ove sezone, bar i samu završnicu, onda zna da je Theo Walcott dobio jednu od većih ocjena, što se tiče svih njegovih nastupa. I da je uvršten u tim sezone. Svašta ću pročitati ovdje.
Pitaj navijače Arsenala šta misle o dotičnom. Da nije brz koliko jeste najveći domet bi mu bio zvanje stewarda na Wembleyu. Igrač bez nogometne inteligencije, bez pasa, bez driblinga, bez ičega.

High

Post Postao/la High » 11 jun 2012, 12:06

Ja ne znam zašto mislite tako o Walcottu ? Prvo, ne mogu a da ne primijetim da po većini foruma ovi fanovi Engleske pljuju po Gerrardu, Lampardu, jer su kao, tobože, ostarili ? I tada spominju da bi vezni red trebao biti brži, pokretniji, mlađi ? I šta se dobilo tim, neisukstvo ? Na šampionatima ovog tipa, ove važnosti je potrebno iskustvo više od same želje, jer ti mladi igrači često izgore u samoj želji ! Uostalom, obojica su mnogo toga dali za selekciju Engleske, ne znam čemu to pljuvanje po njima. Eto, ne igra vam Lampard, možete pjevušiti sad, ali će se osjetiti njegov izostanak, itekako. A koliko sam primijetio, u timu sezone za Premiership, Theo Walcott je svrstan u vezne igrače, ali zanemarimo to, znamo gdje on igra.(Ne želim pokrenuti polemiku o tome gdje ko igra, već sam ovaj izvještaj naveo kao zanimljivost, to što je svrstan u vezne igrače). Kako god, ne znam šta vam on smeta, da je toliko loš, i nije, naprotiv. Nisam ni ja za to da bude od prve minute na terenu, ali da igra više od jednog poluvremena, naravno da sam za tu varijantu. Neka ga selektor ubaci pri završetku drugog poluvremena, da svojim prodorima razdrma odbranu protivničke ekipe, tu je špic Liverpoola da to pospremi u mrežu, taj ubačaj, odnosno pas. Lakapo, odmorite malo, još malo pa će tekma, uživajte.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 jun 2012, 12:11

roy će vjerovatno staviti Carrolla u napad zbog posla koji treba obaviti u odbrani tokom prekida.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 jun 2012, 12:19

Carlo je napisao/la:roy će vjerovatno staviti Carrolla u napad zbog posla koji treba obaviti u odbrani tokom prekida.
Pa ako to uradi radi ovog sto si rekao on je mrtvi degen ! Pa Terry i Lescot garantuju skok igru,da ne spominjem sto je desno Glenn koji je dobar skakac za beka,a to sto Francuzi osim Ramija i Benzeme nemaju nikog u skoku to je druga prica..Carol mi je jako drag igrac,al nema od njega fajde pa da Bog kaze..Jedino sto mu daje neku prednost nad Danny-em je iskustvo,ako se to tako moze nazvati,1 sezona u 2.ligi i jedna u 1. I jos jedan razlog zbog kojeg bi ga ja mozda stavio u napad je to sto ce biti jako malo prilika a Danny je poznat kao polos egzekutor istih,nije da je ovaj puno bolji al eto...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Ibischa
Kontakt:

Post Postao/la Ibischa » 11 jun 2012, 12:20

Carlo je napisao/la:roy će vjerovatno staviti Carrolla u napad zbog posla koji treba obaviti u odbrani tokom prekida.
slazem se

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jun 2012, 13:57

ajmooooooooooooooooooo
ocekujem pobjedu od 1-0 danas
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.