Ja ne znam zašto mislite tako o Walcottu ? Prvo, ne mogu a da ne primijetim da po većini foruma ovi fanovi Engleske pljuju po Gerrardu, Lampardu, jer su kao, tobože, ostarili ? I tada spominju da bi vezni red trebao biti brži, pokretniji, mlađi ? I šta se dobilo tim, neisukstvo ? Na šampionatima ovog tipa, ove važnosti je potrebno iskustvo više od same želje, jer ti mladi igrači često izgore u samoj želji ! Uostalom, obojica su mnogo toga dali za selekciju Engleske, ne znam čemu to pljuvanje po njima. Eto, ne igra vam Lampard, možete pjevušiti sad, ali će se osjetiti njegov izostanak, itekako. A koliko sam primijetio, u timu sezone za Premiership, Theo Walcott je svrstan u vezne igrače, ali zanemarimo to, znamo gdje on igra.(Ne želim pokrenuti polemiku o tome gdje ko igra, već sam ovaj izvještaj naveo kao zanimljivost, to što je svrstan u vezne igrače). Kako god, ne znam šta vam on smeta, da je toliko loš, i nije, naprotiv. Nisam ni ja za to da bude od prve minute na terenu, ali da igra više od jednog poluvremena, naravno da sam za tu varijantu. Neka ga selektor ubaci pri završetku drugog poluvremena, da svojim prodorima razdrma odbranu protivničke ekipe, tu je špic Liverpoola da to pospremi u mrežu, taj ubačaj, odnosno pas. Lakapo, odmorite malo, još malo pa će tekma, uživajte.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.