Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

LjumanM95
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la LjumanM95 » 15 jan 2012, 20:43

Samo se trebamo svi kolektivno zahvaliti ovim što rade na portalu SportSport.ba. Iako je bilo nekoliko linkova, bolje da nije, pola ne radi, pola radi ali na jedvite jade, a slika da dragi Bog sačuva.

Fino je ovo zaista, iznenađen sam kako mnogi kažu dobrom igrom i zalaganjem. Svaka čast i veliko hvala momcima što su nas još jednom obradovali. Ne trebaju nam kojekakvi Šarići jer imamo velikog Enida Tahirovića.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2012, 20:44

Cestitke nasim momcima na zasluzenoj pobjedi i plasmanu u baraz. Nadam se da ce povratkom Terzica to izgledati jos bolje i da cemo konacno imati srece u barazu i da se kvalifikujemo na jedno veliko takmicenje.

Zna li neko koje ekipe nam mogu biti protivnici ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 jan 2012, 20:44

adnanhz je napisao/la:Cestitke rukometasima a ne samo javni servis vec i svim drugim lafo jacim tv stanicama pos.ere.im se u us.ta sramota da niko ne prenosi drzavnu reprezentaciju pa ko da smo zimbabve :x :x :x :x

Sto je najgore u Zimbabveu bi vjerovatno prenosili tekmu svoje repke :? :mrgreen:

Nemoj Portugala majketi,ne mogu ih vise smislit,znaci bilo kogamsano ne portugal :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 15 jan 2012, 20:44

Naši momci su bili sasvim dobri. Borili su se protiv sudija, i faktički su 1/3 utakmice bili bez jednog igrača. Enid je pokazao koliko je sjajan, Toromanović dobar kao i uvijek, Prce je sjajan.

Nadam se dobrom baražu, i da nam se vrati Terza jači no ikad, također bila bi ogromna satisfakcija imati najboljeg golmana Evrope Šarića u ekipi, odlično bi se dopunjavao sa Tahirovićem.

Čestitke momci! Idemo dalje!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 jan 2012, 20:44

zicer je napisao/la:sto mi volimo ove baraze, to je cudo! da hocemo vise jedan proci, pa makar u stonom tenisu :D al realno, svakoj jacoj ekipi ne mozemo nista..
Pa nismo ni mogli proc direktno :I

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 jan 2012, 20:45

tareizo je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:s kim igra bosna sledecu utakmicu u barazu?
valjda nece bit portugal :D

moja zelja austrija sta vi prizeljkujete
najbolje je dobiti najslabijeg.a najmanje bih volio srbiju jer bih se nasao u totalno sizofrenoj situaciji pored ovolikih borcevaca u bih...ne bih ni gledao to :oops:

mislio sam da se vec zna sledeci protivnik
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 15 jan 2012, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 jan 2012, 20:45

Joj sto ljudi seru,ko je gledao utakmicu,onda je i vidio da nikad bolju odbranu nismo igrali,napad ce biti bolji s Terzicem,a i odbrana jos puno cvrsca.Svaka cast momci,ovo je prvi put da vidim da je jedna nasa ekipa odigra dobro jednu odlucujucu utakmicu.Karacic,Tahirovic i Toromanovic odlicni,cestitke i ostalim momcima.**** vas Sarci jedan je Enid Tahirovic!!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 jan 2012, 20:46

Hvala portalu,čestitke repki lavovska borba....

SMJENA SPORTSKOG PROGRAMA BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!TREBA REAGIRAT PODHITNO!!!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 15 jan 2012, 20:46

BaDa12 je napisao/la:također bila bi ogromna satisfakcija imati najboljeg golmana Evrope Šarića u ekipi
Nije Šarić najbolji golman Evrope
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 15 jan 2012, 20:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke od srca, mada nisam bio optimistican. Bravo momci, bravo Markovicu, iako nisam vjerovao u tebe.
Bas hocu da ti napisem, da je Marka dokazao nevjernim Tomama, na celu sa tobom. :D

Covjeka treba pustiti da radi 6 tekmi, 6 pobjeda.
Cuva Bog Zelju svog!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 jan 2012, 20:47

LjumanM95 je napisao/la:Samo se trebamo svi kolektivno zahvaliti ovim što rade na portalu SportSport.ba. Iako je bilo nekoliko linkova, bolje da nije, pola ne radi, pola radi ali na jedvite jade, a slika da dragi Bog sačuva.

Fino je ovo zaista, iznenađen sam kako mnogi kažu dobrom igrom i zalaganjem. Svaka čast i veliko hvala momcima što su nas još jednom obradovali. Ne trebaju nam kojekakvi Šarići jer imamo velikog Enida Tahirovića.
Treba se zahvaliti i operativcima iz saveza, koji nisu bili prevelike zvijezde da uzmu telefon i javljaju sve šta se dešava. Definitivno svijetli primjer bh. sporta. Mnogi bi se mogli na njih ugledati.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jan 2012, 20:47

legenda reala je napisao/la:
Elegant je napisao/la:U Grckoj cemo izgubiti definitvno, nista ova dva gola razlike.
Ja ne bi tako rekao ,nisu Grci neka ekipa ,samo je problem u našoj igri bio na početku ta odbrana 6:0 koju su kroz sredinu Grci probijali s lakoćom ,sve do ulazka Prcea,i promjene odbrane u 5:1 sa Stojanovićem naprijed,poslije toga nisu imali ideje ¸u napadu i mi smo napravili preokret,jeste da je adrenalin proradio nakon velike podrške i ovacija za Prcea i Tahirovića koji su skoro pa sami kreirali preokret iako se moraju istaći mladi Malinović,Karačić,Vražalić . ;)

Skoro svaki gol smo primili na isti fazon ,pivot onaj drugi kosonja sa brojem tri ,dobije loptu krene u stranu i samo vrati za bekove ,odbrana je po pravilu pucala na sredini i golmani su se nalazili na streljani ;) Ulazkom Prcea koji je sa Toromanovićem i Panićem odigrao na halfovima sjajno Grcima je to i bio kraj .
Ako se u Grčkoj bude igrala odbrana ko u posljednjih 15 minuta danas i da se smanji broj izgubljenih lopti možemo do pozitivnog rezultata i tamo,uz normalno solidno suđenje ;)
Odma sam ja poslije utakmice u Goraždu reko ,da je ova Grčka nižerazredna ekipa i da sa pristupom utakmici kao u zadnjih 15 minuta u Goraždu oni nemaju šansi ,još su nas sudci namjerno ništili čitav meč.
Čak sam danas i dvicu odigro na naše i napiso sam danas da očekujem pobjedu.

U baražu koga ,ekipe od 10 do do 16 mjesta sa ovog Eura idu u baraž ???

Momci su se borili i samo takom igrom i možemo očekivati neke rezultate .
Enid danas sjajno branio,Karačić igrač odluke ,Toromanović dobar ,Prce glavni u odbrani ;)

Aco očekujem od tebe ili Škore neki interviju sa onim Belminom ,da mu preneseš naše riječi
A vi momci evo mail pa mu se nagovorite [email protected] :P

slika
jasno se vidi da se sve radilo da Grci prođu ,10 isključenja ,50 faulova :shock: :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 jan 2012, 20:48

Dule 078 je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:s kim igra bosna sledecu utakmicu u barazu?
valjda nece bit portugal :D

moja zelja austrija sta vi prizeljkujete
najbolje je dobiti najslabijeg.a najmanje bih volio srbiju jer bih se nasao u totalno sizofrenoj situaciji pored ovolikih borcevaca u bih...ne bih ni gledao to :oops:

mislio sam da se vec zna sledeci protivnik
prvo svaka cast nasoj tekmi na pobjedi i izborenom barazu a jedino sto bi bilo pozitivno kad bi dobili srbiju bi bilo to sto bi gledali nasu repku na nasoj nacionalnoj televiziji dok kad bi dobili ostale bi morali traziti streamove
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 15 jan 2012, 20:48

Je l' neko zna zasto Saric nije branio u ovim utakmicama, i da li ce biti u barazu? Nisam bas u toku?
Izdržati, to je temelj vrline!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 jan 2012, 20:48

legendo,kakve koristi od intervja sa Belminom,on ce jednostavno izreci svoje vjecito "ucinili smo sve sto je u nasoj moci da osiguramo prenos,ali.." ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 jan 2012, 20:49

može li netko napisati spisak mogući protivnika u baražu,ja sam čuo negdje da zavisi od pozicija na EP-u

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 15 jan 2012, 20:50

Treba se zahvaliti i operativcima iz saveza, koji nisu bili prevelike zvijezde da uzmu telefon i javljaju sve šta se dešava. Definitivno svijetli primjer bh. sporta. Mnogi bi se mogli na njih ugledati.[/quote]
Kako koji, siguran sam da se nije javljao gosp. Smajo Karačić? :D

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 15 jan 2012, 20:50

Mi smo bili agresivniji, napravili smo 53 faula a Grci 28. Zahvaljujući odbrani i čudesnom Tahiroviću prošli smo u baraž. Sada bi nam dobro došao Portugal ali teško da će Portugal biti nosioc.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 jan 2012, 20:51

Senaid L.F.C je napisao/la: prvo svaka cast nasoj tekmi na pobjedi i izborenom barazu a jedino sto bi bilo pozitivno kad bi dobili srbiju bi bilo to sto bi gledali nasu repku na nasoj nacionalnoj televiziji dok kad bi dobili ostale bi morali traziti streamove
Hahahahah dobro si rekao jbt. zalosno ali istinito :( . Bar bi i gledanost bila veca nego da Bosna igra protiv nekog drugog, jer sigurno pola Bosne ili barem 1/3 Bosne bi navijala protiv Bosne, to je nasa brutalna realnost.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 15 jan 2012, 20:51

Rukomet do smrti je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:također bila bi ogromna satisfakcija imati najboljeg golmana Evrope Šarića u ekipi
Nije Šarić najbolji golman Evrope
Proglašen je za najboljeg golmana ASOBAL lige, koju je osvojio, osvojio je LP s Barcelonom, proglašen je najboljim golmanom svijeta. A, Evropa je u svijetu. I, to je više bilo rečeno subjektivno, nego po nekim stručnim mjerilima. Naš je, na kraju krajeva. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.