NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
mislim da je siroki bio jako blizu prolaska u trece kolo..kao objektivan posmatrac mogu reci da su dominirali skoro pa cjelu utakmicu, nespretne zavrsnice odlicnih akcija imaju na zalost kao rezultat prolazak Sturm-a koji po meni nikako nije zasluzio ali uz kvalitet ipak treba malo sportske srece koja je veceras bila u Trnavi i kako cujen na kosevu..zelim izraziti postovanje prema ekipi sirokog i njiovim navijacima..
stvaro mi je žao što široki niej prošao dalje, stvarno mogli su, ali kada je neko sretan baš je sretan
Šturm je razvlačio kolko je mogo...
Nisam bio baš siguran je li stvarnost, da se Ekipa iz Autrije brani 90 minuta protiv jedne ekipke i BH lige.
Imate za čime da žalite...
Nisam bio baš siguran je li stvarnost, da se Ekipa iz Autrije brani 90 minuta protiv jedne ekipke i BH lige.
Imate za čime da žalite...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Iskreno dobro ste odigrali i jako je malo falilo al eto ne dade se .I stvarno mi je zao sto niste prosli dalje.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- dolina cupova
- Kontakt:
ne kontam koliko vas stadion prima cini mi se 6.000,a ovdje pise 10.000

Šteta što ste ispali.
- Crveni_1922

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
oooooooooooooooooooooooooooo
koja šteta....Sturm jedna prava prilika i gol...a nas nikako...nista nisu odigrali a nasi dominirali i nece i gotovo...slavili kasnije jos pola sata ko da su prošli Chelsea... ovim putem čestitam igračima Širokog na igri i na tome što smo pokazali da se i u nas igra nogomet..nadam se uspjehu u prvom kolu protiv Slavije,naravno ako se igralo,a mislim 99% da će to Slavija odgoditi ..također čestitka Slaviji i Sarajevu,..
koja šteta....Sturm jedna prava prilika i gol...a nas nikako...nista nisu odigrali a nasi dominirali i nece i gotovo...slavili kasnije jos pola sata ko da su prošli Chelsea... ovim putem čestitam igračima Širokog na igri i na tome što smo pokazali da se i u nas igra nogomet..nadam se uspjehu u prvom kolu protiv Slavije,naravno ako se igralo,a mislim 99% da će to Slavija odgoditi ..također čestitka Slaviji i Sarajevu,..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
da ste vi culi austrijskog komentatora
, meni se cinilo u nekim trenucima da je naviao za siroki. evo nekih komentara:
"polako bi i strumov golman trebao dobiti zuti zbog sporog ispucaja" ili "koje cudo da sturm nije kaznjen zutim posto se jantscher "slucajno" nasao kod korner zastave u trenutku kad treba da se izmjeni, a uz to ko fol nije vidio da treba da izadje",
"trebalo bi biti dosta minuta sudiske nadoknade posto sturm samo odugovlaci, kod svakog prekida"
ja sam nazalost odgledo samo zadnjih 15-ak minuta, ali onaj varea je prava zvijer, samo ako tako nastavi, otice vec u zimu.

"polako bi i strumov golman trebao dobiti zuti zbog sporog ispucaja" ili "koje cudo da sturm nije kaznjen zutim posto se jantscher "slucajno" nasao kod korner zastave u trenutku kad treba da se izmjeni, a uz to ko fol nije vidio da treba da izadje",
"trebalo bi biti dosta minuta sudiske nadoknade posto sturm samo odugovlaci, kod svakog prekida"
ja sam nazalost odgledo samo zadnjih 15-ak minuta, ali onaj varea je prava zvijer, samo ako tako nastavi, otice vec u zimu.
-
- Kontakt:
naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto
maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5
i krizanovic ušo u 87. min ja ga nebi ocijenio
navijaci sturma su bili dobri ali ipak su to navijaci koji ne navijaju cijelu utakmicu pjesme ponavljaju itd
škripari odlicni lijepa brojka navijanje cijelu utakmicu (bit ce slika nadam se video koji ) bilo je nekih nesporazuma prilikom razmjene šalova (naši misli da ih provociraju pa je bilo malo klempe ) sve u svemu odlicna utakmica i atmosfera s ovakome ekipom siroki može bit prvak ove godine
maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5
navijaci sturma su bili dobri ali ipak su to navijaci koji ne navijaju cijelu utakmicu pjesme ponavljaju itd
škripari odlicni lijepa brojka navijanje cijelu utakmicu (bit ce slika nadam se video koji ) bilo je nekih nesporazuma prilikom razmjene šalova (naši misli da ih provociraju pa je bilo malo klempe ) sve u svemu odlicna utakmica i atmosfera s ovakome ekipom siroki može bit prvak ove godine
A u vas je vala extra navijanje i neponavljate pjesme? Ko da igra hrvatska repka, vise hrvatskih zastava nego transova sirokog, pjevate pjesme hrv. repke i zato sto se tice navijanja nemata sta njima reci. A tih 10000 mislim da je bilo 6000 maxbrijeg široki je napisao/la:naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto
maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5

I mozes li mi reci na kojem hrvatskom portalu da nadjem izvjestaj utakmice bas me nesto zanima?

Souza ti ne postoji..to ti je Diogo dos Anjis ,a Zurak ti nije niti igrao..brijeg široki je napisao/la:naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto
maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5
-
- Kontakt:
nemojte molim vas sad započinjat neke političke teme, pjeva se šta se pjeva i atmosfera je bila na nivou, zastave nebi trebale smetat nikome, to je službena zastava ZH županije, u kojoj većinu imaju Hrvati, uz dužno poštovanje ostalih naroda i nije mi jasno kome bi smetale šahovnice, zar ja kao Hrvat nemam pravo nosit grb kao pripadnik svog naroda......na pecari je bilo večeras 9000 ljudi, znam to prema broju prodanih karata, (plus minus 100.....) ŠKRIPARI fantastični, navijači sturma extra brojnost al nedostaje organizacije, nisu se čuli pored nabrijanog istoka potmognutog bučnim sjeverom...šteta za tekmu, varea fantastičan, komotno s ovakvom igrom može u ligu petice, bez pretjerivanja...5 stopostotnih šansi naspram njihove 1, ne računajući golove...........IDEMO DALJE PO NOVE POBJEDE. p.s. iskrene čestitke za slaviju i sarajevo, nadam se da će koef. ojačat jer kad jedna bjedna rijeka il malo bolji slaven belupo prolaze s lakoćom u 3. pretkolo onda stvarno....i to sve zahvaljujući dinamu i hajduku, al šta je tu je, bit će bolje
POZDRAV!

-
- Kontakt:
Starm0 je napisao/la:A u vas je vala extra navijanje i neponavljate pjesme? Ko da igra hrvatska repka, vise hrvatskih zastava nego transova sirokog, pjevate pjesme hrv. repke i zato sto se tice navijanja nemata sta njima reci. A tih 10000 mislim da je bilo 6000 maxbrijeg široki je napisao/la:naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto
maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5
škripari odlicni lijepa brojka navijanje cijelu utakmicu (bit ce slika nadam se video koji ) bilo je nekih nesporazuma prilikom razmjene šalova (naši misli da ih provociraju pa je bilo malo klempe ) sve u svemu odlicna utakmica i atmosfera s ovakome ekipom siroki može bit prvak ove godine![]()
![]()
I mozes li mi reci na kojem hrvatskom portalu da nadjem izvjestaj utakmice bas me nesto zanima?
izvolite mladi gospodine

Nisam mislio portal iz skutorije nego iz hrv. kao --- SPAM --- naprimjersb citizen je napisao/la:Starm0 je napisao/la:A u vas je vala extra navijanje i neponavljate pjesme? Ko da igra hrvatska repka, vise hrvatskih zastava nego transova sirokog, pjevate pjesme hrv. repke i zato sto se tice navijanja nemata sta njima reci. A tih 10000 mislim da je bilo 6000 maxbrijeg široki je napisao/la:naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto
maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5
škripari odlicni lijepa brojka navijanje cijelu utakmicu (bit ce slika nadam se video koji ) bilo je nekih nesporazuma prilikom razmjene šalova (naši misli da ih provociraju pa je bilo malo klempe ) sve u svemu odlicna utakmica i atmosfera s ovakome ekipom siroki može bit prvak ove godine![]()
![]()
izvolite mladi gospodinehttp://www.abcportal.info

-
- Kontakt:
e jbg sad...........ko će budali ugodit
bit će na sportnet.hr velegrađaninu 

No sikirli mansb citizen je napisao/la:e jbg sad...........ko će budali ugoditbit će na sportnet.hr velegrađaninu

Posteno govoreci, dobro ste odigrali, bolja ste ekipa bili, falilo vam je srece, al eto sta fali odigrali ste 4 evropske utakmice, a ruku na srce malverzacijama ste dosli do evrope. Ali opet posteno govoreci predstavili ste nas bolje nego sto bi Sloboda i Borac.

Samo da cestitam Sirokom na uspjehu...jbg Sturum nije bezveze..nije neka velesila ali umalo pa da prodjete...ja bih iskreno volio da smo svi prosli..
Franco Foda(trener Sturma) : "Prošli smo sretno i spretno" 

- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
varea ce biti najbolji fudbaler u Premier ligi ! Pa covjece predobar je
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Trenutno korisnika/ca: Homelander, riki46 i 29 gostiju.