NK Široki Brijeg

dr_arsla
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la dr_arsla » 23 jul 2009, 22:21

mislim da je siroki bio jako blizu prolaska u trece kolo..kao objektivan posmatrac mogu reci da su dominirali skoro pa cjelu utakmicu, nespretne zavrsnice odlicnih akcija imaju na zalost kao rezultat prolazak Sturm-a koji po meni nikako nije zasluzio ali uz kvalitet ipak treba malo sportske srece koja je veceras bila u Trnavi i kako cujen na kosevu..zelim izraziti postovanje prema ekipi sirokog i njiovim navijacima..

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 23 jul 2009, 22:42

stvaro mi je žao što široki niej prošao dalje, stvarno mogli su, ali kada je neko sretan baš je sretan

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 jul 2009, 22:46

Šturm je razvlačio kolko je mogo...

Nisam bio baš siguran je li stvarnost, da se Ekipa iz Autrije brani 90 minuta protiv jedne ekipke i BH lige.

Imate za čime da žalite...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 23 jul 2009, 22:51

Iskreno dobro ste odigrali i jako je malo falilo al eto ne dade se .I stvarno mi je zao sto niste prosli dalje.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 23 jul 2009, 23:19

ne kontam koliko vas stadion prima cini mi se 6.000,a ovdje pise 10.000 :D :D :D :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jul 2009, 23:29

Šteta što ste ispali.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 23 jul 2009, 23:36

:roll: :roll: :roll: :roll: .......dobar go Stilica iz slobodnjaka ali moram vam ćestitati na borbenosti mogli ste proć dalje i onaj Argentinac dobar pravo ......niste imali sreće dobra posjeta na Pecari.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2009, 23:37

oooooooooooooooooooooooooooo
koja šteta....Sturm jedna prava prilika i gol...a nas nikako...nista nisu odigrali a nasi dominirali i nece i gotovo...slavili kasnije jos pola sata ko da su prošli Chelsea... ovim putem čestitam igračima Širokog na igri i na tome što smo pokazali da se i u nas igra nogomet..nadam se uspjehu u prvom kolu protiv Slavije,naravno ako se igralo,a mislim 99% da će to Slavija odgoditi ..također čestitka Slaviji i Sarajevu,..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 23 jul 2009, 23:44

da ste vi culi austrijskog komentatora :) , meni se cinilo u nekim trenucima da je naviao za siroki. evo nekih komentara:
"polako bi i strumov golman trebao dobiti zuti zbog sporog ispucaja" ili "koje cudo da sturm nije kaznjen zutim posto se jantscher "slucajno" nasao kod korner zastave u trenutku kad treba da se izmjeni, a uz to ko fol nije vidio da treba da izadje",
"trebalo bi biti dosta minuta sudiske nadoknade posto sturm samo odugovlaci, kod svakog prekida"

ja sam nazalost odgledo samo zadnjih 15-ak minuta, ali onaj varea je prava zvijer, samo ako tako nastavi, otice vec u zimu.

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 24 jul 2009, 00:10

naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto

maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5
i krizanovic ušo u 87. min ja ga nebi ocijenio

navijaci sturma su bili dobri ali ipak su to navijaci koji ne navijaju cijelu utakmicu pjesme ponavljaju itd
škripari odlicni lijepa brojka navijanje cijelu utakmicu (bit ce slika nadam se video koji ) bilo je nekih nesporazuma prilikom razmjene šalova (naši misli da ih provociraju pa je bilo malo klempe ) sve u svemu odlicna utakmica i atmosfera s ovakome ekipom siroki može bit prvak ove godine

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 24 jul 2009, 00:20

brijeg široki je napisao/la:naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto

maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5

navijaci sturma su bili dobri ali ipak su to navijaci koji ne navijaju cijelu utakmicu pjesme ponavljaju itd
škripari odlicni lijepa brojka navijanje cijelu utakmicu (bit ce slika nadam se video koji ) bilo je nekih nesporazuma prilikom razmjene šalova (naši misli da ih provociraju pa je bilo malo klempe ) sve u svemu odlicna utakmica i atmosfera s ovakome ekipom siroki može bit prvak ove godine
A u vas je vala extra navijanje i neponavljate pjesme? Ko da igra hrvatska repka, vise hrvatskih zastava nego transova sirokog, pjevate pjesme hrv. repke i zato sto se tice navijanja nemata sta njima reci. A tih 10000 mislim da je bilo 6000 max ;) :mrgreen:
I mozes li mi reci na kojem hrvatskom portalu da nadjem izvjestaj utakmice bas me nesto zanima? :?:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jul 2009, 00:52

brijeg široki je napisao/la:naš stadion ima 9 i pol tisuca sjedecih mjesta i dica koja se prošvercaju bilo je malo manje od 10000 bio sam i baš se razocaro jer momci su stvarno mogli par šansi je bilo ali eto

maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5

Souza ti ne postoji..to ti je Diogo dos Anjis ,a Zurak ti nije niti igrao..

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 24 jul 2009, 00:55

nemojte molim vas sad započinjat neke političke teme, pjeva se šta se pjeva i atmosfera je bila na nivou, zastave nebi trebale smetat nikome, to je službena zastava ZH županije, u kojoj većinu imaju Hrvati, uz dužno poštovanje ostalih naroda i nije mi jasno kome bi smetale šahovnice, zar ja kao Hrvat nemam pravo nosit grb kao pripadnik svog naroda......na pecari je bilo večeras 9000 ljudi, znam to prema broju prodanih karata, (plus minus 100.....) ŠKRIPARI fantastični, navijači sturma extra brojnost al nedostaje organizacije, nisu se čuli pored nabrijanog istoka potmognutog bučnim sjeverom...šteta za tekmu, varea fantastičan, komotno s ovakvom igrom može u ligu petice, bez pretjerivanja...5 stopostotnih šansi naspram njihove 1, ne računajući golove...........IDEMO DALJE PO NOVE POBJEDE. p.s. iskrene čestitke za slaviju i sarajevo, nadam se da će koef. ojačat jer kad jedna bjedna rijeka il malo bolji slaven belupo prolaze s lakoćom u 3. pretkolo onda stvarno....i to sve zahvaljujući dinamu i hajduku, al šta je tu je, bit će bolje :D POZDRAV!

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 24 jul 2009, 00:59

Starm0 je napisao/la:

maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5

A u vas je vala extra navijanje i neponavljate pjesme? Ko da igra hrvatska repka, vise hrvatskih zastava nego transova sirokog, pjevate pjesme hrv. repke i zato sto se tice navijanja nemata sta njima reci. A tih 10000 mislim da je bilo 6000 max ;) :mrgreen:
I mozes li mi reci na kojem hrvatskom portalu da nadjem izvjestaj utakmice bas me nesto zanima? :?:

izvolite mladi gospodine :lol: http://www.abcportal.info

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 24 jul 2009, 01:04

sb citizen je napisao/la:
Starm0 je napisao/la:

maric -7
souza -6.5
martinovic-6.5
zurak -6.5
ivankovic 5.5
peraica-5
wagner -7
varea-7
silic-7.5
ljubic-6
gomides-6.5
topic-7
barisic-6.5

izvolite mladi gospodine :lol: http://www.abcportal.info
Nisam mislio portal iz skutorije nego iz hrv. kao --- SPAM --- naprimjer :D

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 24 jul 2009, 01:05

e jbg sad...........ko će budali ugodit 8-) bit će na sportnet.hr velegrađaninu :o

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 24 jul 2009, 01:12

sb citizen je napisao/la:e jbg sad...........ko će budali ugodit 8-) bit će na sportnet.hr velegrađaninu :o
No sikirli man :D

Posteno govoreci, dobro ste odigrali, bolja ste ekipa bili, falilo vam je srece, al eto sta fali odigrali ste 4 evropske utakmice, a ruku na srce malverzacijama ste dosli do evrope. Ali opet posteno govoreci predstavili ste nas bolje nego sto bi Sloboda i Borac. :mrgreen:

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 24 jul 2009, 01:14

Samo da cestitam Sirokom na uspjehu...jbg Sturum nije bezveze..nije neka velesila ali umalo pa da prodjete...ja bih iskreno volio da smo svi prosli..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jul 2009, 01:17

Franco Foda(trener Sturma) : "Prošli smo sretno i spretno" :lol:

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 24 jul 2009, 01:18

varea ce biti najbolji fudbaler u Premier ligi ! Pa covjece predobar je
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Homelander, riki46 i 29 gostiju.