Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
E ne mogu da vjerujem da je City izgubio od Ville.Nekako mi je realnije da su izgubili od Wigana ili Stokea jer Villa nema nikakvu igru,baš nikakvu. 

You'll never walk alone.
Zato ima Benta i Younga.....volimliverpool je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da je City izgubio od Ville.Nekako mi je realnije da su izgubili od Wigana ili Stokea jer Villa nema nikakvu igru,baš nikakvu.

You"ll Never Walk Alone
Ljudi koji vam je,City je imao los dan i nije ih nista islo.....sad nevalja ni jedan igrac,sebicni,mogu igrati sam protiv Wolverhamptona...blabla...a Manchester City je treci na tabeli
i igrali su super do ove utakmice,svakom dodje los dan,ne ide....
Danasnji problem je bila bezidejnost veznog reda,nista nisu napravili.Villa dala sretan gol i bunker a City nije pronasa nacin da probje taj bunker.To je to.
Ove sezone Cityu sto se tice premier lige je cilj ulazak u ligu prvaka a titula....ako se ukaze prilika zasto ne?mada cisto sumnjam.Ima jos dosta utakmica do kraja pa cemo vidjeti.
Od cjele postave prolaznu ocjenu su po meni zasluzili Kompany,Kolarov(al ga nece centarsut) i Dzeko

Danasnji problem je bila bezidejnost veznog reda,nista nisu napravili.Villa dala sretan gol i bunker a City nije pronasa nacin da probje taj bunker.To je to.
Ove sezone Cityu sto se tice premier lige je cilj ulazak u ligu prvaka a titula....ako se ukaze prilika zasto ne?mada cisto sumnjam.Ima jos dosta utakmica do kraja pa cemo vidjeti.
Od cjele postave prolaznu ocjenu su po meni zasluzili Kompany,Kolarov(al ga nece centarsut) i Dzeko
RIP SALE VILENJAK
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Modric bi bio idealan za City. Mogu imati 2 milijarde vrijednih napadaca nece im nista vrijedit ako nemaju nekog ko zna uposlit Dzeku Teveza i ekipu...
Slazem se, ali samo u MU. Sto se tice fudbalera s Balkana ne zaboravi ni ti da je Dzeko najskuplji igrac do danas. A jos da vjerovatno nikad dostizno za sve igrace s Balkana - ime - Hasan Salihamidzic koji je zaigrao samo u tri tima i to tri evropska sampiona. HSC-Bajern-Juventus. BiH je rasadnik sjajnih fudbalera....zvornicki klan je napisao/la:Не $ & везе он " с ' "? Не $ % " " ? "? ? " & не " $ је прво " ? " ' $!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- the scouser
- Kontakt:

Sta je ovo ovako jeftino nekome ispalo ?
Dres 25 funti,suskavac 33.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- fahrenheit
- Kontakt:
Bio je neki veliki popust, odmah nakon sto je Džeko podpisao. Mislim da ga vise nema, odnosno dosta je manji. Toj cijeni moras dodati postarinu (cca. 8-15 funti, odvisno od nacina koji izaberes) za Bosnu ili koju drugu Europsku drzavu.the scouser je napisao/la:
Sta je ovo ovako jeftino nekome ispalo ?
Dres 25 funti,suskavac 33.
"Like a krme in Teheran."
Normalno da vezni red gdje igraju solidni igraci i gdje nemaju kreatora nemoze meda.... Oni imaju 1 pravog , vrsnog tehnicara ,koji zna stat na loptu to je Silva , ali Igra pogresnu poziciju , on bi trebao biti nesto poput AMF , da hrani loptamano igra Dzeku i Teveza , dok Ofanzivnog venog trenutno Yaya Toure koji je world class igrac ali hejjj , on je DMF , a ne AMF....On je tenk i on treba samo da rusi , povremeno krene napriejd , a ne da je kreator igre.....Al eto Manchini fol zna http://www.sportsport.ba/forum/posting. ... =68&t=3938# 

Po mom mišljenju Mancini je pogriješio samo što nije Adam Johnson igrao od prve minute. Momak čim je ušao napravio je par lijepih prodora po strani i nakon njih je City i imao prilike zta gol.
Također, ovaj bunker Aston Ville je bio perfektan, tako da su Silva i drustvo samo hodali oko šesnesterca, dok se Džeko gurao sa petoricom u kaznenom prostoru.
Al kako je samo Kompany izvucao Benta na toj utakmici, dosta puta ga je okrenuo, al ono baš momački.
Također, ovaj bunker Aston Ville je bio perfektan, tako da su Silva i drustvo samo hodali oko šesnesterca, dok se Džeko gurao sa petoricom u kaznenom prostoru.
Al kako je samo Kompany izvucao Benta na toj utakmici, dosta puta ga je okrenuo, al ono baš momački.
Official: Real Madrid Sign Emmanuel Adebayor On Loan From Manchester City
Real Madrid have recruited striker Emmanuel Adebayor on loan from Manchester City for the rest of the 2010-11 season, the Spanish giants confirmed on Tuesday evening.
Madrid made the announcement on their official website and added that they hold "a unilateral option to purchase the player" at the end of the campaign.
"Real Madrid CF and Manchester City FC have reached a deal that will see Emmanuel Adebayor play on loan for the former club," read the statement.
"The player will remain at Real Madrid until the end of the current season, at which point the club hold a unilateral option to purchase the player."
City too confirmed the deal and stated that Adebayor will travel to Spain on Wednesday to undergo his medical tests.
The 26-year-old is Madrid's first signing during the January transfer window and will fill in the centre-forward position that coach Jose Mourinho has been asking his bosses to reinforce all this month.
Adebayor scored 19 goals in 36 league and cup starts for the Premier League club after being signed from Arsenal. The Togolese striker is eligible to play in the Champions League knock-out rounds for Madrid despite featuring in the group stage of the Europa League for Man City this season.
Real Madrid have recruited striker Emmanuel Adebayor on loan from Manchester City for the rest of the 2010-11 season, the Spanish giants confirmed on Tuesday evening.
Madrid made the announcement on their official website and added that they hold "a unilateral option to purchase the player" at the end of the campaign.
"Real Madrid CF and Manchester City FC have reached a deal that will see Emmanuel Adebayor play on loan for the former club," read the statement.
"The player will remain at Real Madrid until the end of the current season, at which point the club hold a unilateral option to purchase the player."
City too confirmed the deal and stated that Adebayor will travel to Spain on Wednesday to undergo his medical tests.
The 26-year-old is Madrid's first signing during the January transfer window and will fill in the centre-forward position that coach Jose Mourinho has been asking his bosses to reinforce all this month.
Adebayor scored 19 goals in 36 league and cup starts for the Premier League club after being signed from Arsenal. The Togolese striker is eligible to play in the Champions League knock-out rounds for Madrid despite featuring in the group stage of the Europa League for Man City this season.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Adebayor ode u Real..City se polako rjesava igraca na koje ne racuna...Mislim da je njima ipak glavni prioritet otici u Ligu prvaka,i osvojiti Kup ili Evropsku ligu,ako bi to uspjeli ova sezona bi im bila fantasticna! protiv Vile su nesretno porazeni,ali desava se... nadam se da ce u naredne 3 utakmice osvojiti 7 bodova,da se bar malo priblize Unitedu.. Glavni problem Citya je neuigranost,kad to poprave mislim da ce biti strah i trepet za sve ekipe u Engleskoj! jos kad Dzeko proradi...tek je odigrao 2 utakmice,za mjesec dana ce razvaljivati,ubjedjen sam u to!
City ce biti pravi tek iduce sezone.Doslo je dosta igraca i treba vremena da se to sve poveze kako treba iako Manciniju ide veoma dobro u vrhu su PL,Liga UEFA ,kup...
Sto se tice Adebayora extra dobar igrac(barem ja mislim tako) steta sto je otisao ali nije imao mjesta a takav igrac definitivno nije za klupe.
Pozitivna stvar je da se City konacno rjesava igraca na koje ne racuna,da li su ispravni igraci otisli to cemo tek vidjeti
Sto se tice Adebayora extra dobar igrac(barem ja mislim tako) steta sto je otisao ali nije imao mjesta a takav igrac definitivno nije za klupe.
Pozitivna stvar je da se City konacno rjesava igraca na koje ne racuna,da li su ispravni igraci otisli to cemo tek vidjeti
RIP SALE VILENJAK
Jel danas igraju svi u kupu,il ce bit kombinovn sastav?
Sat prije utakmice izađe tim koji će igrati.haris10 je napisao/la:Jel danas igraju svi u kupu,il ce bit kombinovn sastav?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
pa dobro ako si tako pametan mozes li mi rec bar kojih 18 je pozvano za utakmicu?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vjerovatno kombinovani sastav, nema potrebe za prvih 11.haris10 je napisao/la:Jel danas igraju svi u kupu,il ce bit kombinovn sastav?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kvota da ce Dzeko dati gol danas 1.60. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa i krajnje je vrijeme, a i ovaj nizeligas je bas pogodan za takvo nesto.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kvota da ce Dzeko dati gol danas 1.60.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma zabice hattrickOmerbavarac je napisao/la:Pa i krajnje je vrijeme, a i ovaj nizeligas je bas pogodan za takvo nesto.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kvota da ce Dzeko dati gol danas 1.60.

You are someone else I am still right here
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Evo sastav
Hart, Richards, Boateng, Lescott, Zabaleta, Vieira, Barry, Yaya Toure, Milner, Jo, Dzeko
Hart, Richards, Boateng, Lescott, Zabaleta, Vieira, Barry, Yaya Toure, Milner, Jo, Dzeko
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, JayCatwright i 17 gostiju.