Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Ma procito sam na jednom forumu. Kao belgijanci ne zele novu invaziju. Ali opet se nadam da ce bit u Briselu. Pa to ce bit najveca invazija na Belgiju jos od Hitlerovog vremena. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/l ... stal-arena
Eto i zvanicno. Renovirat ce se stadion u Briselu, tako da ne mogu igrat tamo.
Eto i zvanicno. Renovirat ce se stadion u Briselu, tako da ne mogu igrat tamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Definitivna odluka belgijskog fudbalskog savez je da se utakmica Belgija-BiH nece igrati na Koning Boudewijn stadionu iz razloga sto se stadion "obnavlja", mozda ce biti vrseni neki radovi u to ne sumnjam, al ipak je skoro sigurno da se s ovim zeli izbjeci Invazija BiH navijaca. Mada sam sigurna da ce atmosfera u Cristal Areni biti jos bolja, jer je stadion jedan od najboljih u Belgiji. Tribine pored terena, kao u Engleskoj, zato molim sve navijace, da na vrijeme kupe karte tako da od 25 000 kolko prima stadion, nas bude makar 15 000 heheheh :p
BELGIJA-BiH 0-2
Dzeko 8 min
Ibisevic 59 min

Dzeko 8 min
Ibisevic 59 min

Nobody is smart....I'm Nobody....
:D

Belgija-BiH 1:1 Sonck, Misimovic
BiH-Belgija 1:0 Ibisevic :d:d:d:d:d:d:d:
BiH-Belgija 1:0 Ibisevic :d:d:d:d:d:d:d:
Steta stose nece igrati na onaj veci stadion, ali dobro opet nas moze biti 15 000, hehe vise nego domacih navijacaBELGIJA je napisao/la:Definitivna odluka belgijskog fudbalskog savez je da se utakmica Belgija-BiH nece igrati na Koning Boudewijn stadionu iz razloga sto se stadion "obnavlja", mozda ce biti vrseni neki radovi u to ne sumnjam, al ipak je skoro sigurno da se s ovim zeli izbjeci Invazija BiH navijaca. Mada sam sigurna da ce atmosfera u Cristal Areni biti jos bolja, jer je stadion jedan od najboljih u Belgiji. Tribine pored terena, kao u Engleskoj, zato molim sve navijace, da na vrijeme kupe karte tako da od 25 000 kolko prima stadion, nas bude makar 15 000 heheheh :p
bas me zanima sta sad belgijski navijaci pisu po forumima i sta misle o nama

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pa dobro je, ja mislim da je ipak ovo dobra vijest za nasu reprezentaciju. Stadion je manji, bice manji pritiska nad nasoj reprezentaciji i mozemo se mozda nadati da ce biti veliki brod nasih navijaci. Naravno, to sve motivise ekipu da ostvari dobar rezultat.BELGIJA je napisao/la:Definitivna odluka belgijskog fudbalskog savez je da se utakmica Belgija-BiH nece igrati na Koning Boudewijn stadionu iz razloga sto se stadion "obnavlja", mozda ce biti vrseni neki radovi u to ne sumnjam, al ipak je skoro sigurno da se s ovim zeli izbjeci Invazija BiH navijaca. Mada sam sigurna da ce atmosfera u Cristal Areni biti jos bolja, jer je stadion jedan od najboljih u Belgiji. Tribine pored terena, kao u Engleskoj, zato molim sve navijace, da na vrijeme kupe karte tako da od 25 000 kolko prima stadion, nas bude makar 15 000 heheheh :p
A je li i teren manji, ako jeste i to će nam štimati. Koliko se sjećam to nam je bio problem prošli put.
Ciro MORA pod hitno pozvati Adnana Custovica.

- DinceManijak
- Kontakt:
Ma ja, neka ona nadje igrace za odbrane prvenstveno jer mi vec imamo napad za 10 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Teren nije manji ima iste proporcije kao i vecina Europskih terenaadnan14 je napisao/la:A je li i teren manji, ako jeste i to će nam štimati. Koliko se sjećam to nam je bio problem prošli put.

Svi u Crisatl Arenuuuuu Svi u Crisatl Arenuuuu Svi u Cristal Arenu da im j....o Nenu!!!

- Malik Barucija
- Kontakt:
pa imal ko ulaznice?
Na umijesto koga SpahicaTarik14 je napisao/la:Ciro MORA pod hitno pozvati Adnana Custovica.![]()
![]()

Ulaznice jos nisu pustene u prodaju, odreden broj ulaznica bice dodijeljen Fudbalskom Savezu BiH, al kako bi nas u Genku bio sto veci broj, molim vas da cesce gledate na web stranicu Fudbalskog Saveza Belgije http://www.footbel.com/nl/nationale_elf ... ets_1.htmlMalik Barucija je napisao/la:pa imal ko ulaznice?
To je link na kojem se moze pratiti dal su karte pustene u prodaju...
Svi u Arenu Cristalaaaa Svi u Arenu Cristalaaaa nismo mi vojska malaaaa

Jest da je Crisatal piva al nema veze heheheh
Euforija nama netreba ali hocu da iskreno da kazem da se reprezentacija Belgije MOZE pobijediti. 

Adnana treba pozvati ne umjesto nekog, vec jednostavno sto momak to zasluzuje svojim igrama, pa njega su prodali da bi se izvukli iz finansijske krize, jer je on jedini igrac Mouskruna koji je mogao donjeti pare klubu.I mislim da bi ga trebalo pozvati radi sirine reprezentacije, al i radi konkurencije, tako ce i oni koji znaju da trebaju igrat biti motivisaniji i vise se zalagati u reprezentaciji kao sto to cine u svojim klubovima. Znaci od mene jedno veliko DA za pozivanje Adnana Custovica u Reprezentaciju BiH.sukisp je napisao/la:Na umijesto koga SpahicaTarik14 je napisao/la:Ciro MORA pod hitno pozvati Adnana Custovica.![]()
![]()
![]()
P.S Tako ce mozda reprezentativni golman Belgije Stijnen, koga je Adnan u subotu izresetao, dobiti drhtavicu u nogama kad ga ponovo vidi na suprot sebe...:p
Svi u Genk, Svi u Genk, da napravimo Euro Smek

Teren tik uz gledaliste
E pa postoji mogucnost da nam to bude i prva i zadnja tekma u 2009

E pa postoji mogucnost da nam to bude i prva i zadnja tekma u 2009

Ja mislim da mi kao navijacka grupa, znamo kad i na koji nacin smijemo i zelimo reagovati. I to nam ovaj put uopste nije potrebno i mislim da cemo i bez koristenja nedozvoljenih sredstava,uz grlo, sal i dlan, pomoci nasim momcima, i izbjeci kazne i gluposti.Pä zar da budemo ga BBB_si pa da nam prikuju 200 000€ kaazne nikad, nikad.... Pokazati cemo kako smo ipak najbolja navijacka grupa u Europi, kojoj se svako divi, i koju bi svaka reprezentacija samo pozeljeti mogla.sukisp je napisao/la:Teren tik uz gledaliste![]()
E pa postoji mogucnost da nam to bude i prva i zadnja tekma u 2009![]()
Svi na Cristal stadiooooon, svi na Cristal stadioooooon, bice nas miliooooon, bice nas milioooon

Uh bojim se da nas ne suspenduju zbog baklji, jos je teren odmah uz tribineBELGIJA je napisao/la:Ja mislim da mi kao navijacka grupa, znamo kad i na koji nacin smijemo i zelimo reagovati. I to nam ovaj put uopste nije potrebno i mislim da cemo i bez koristenja nedozvoljenih sredstava,uz grlo, sal i dlan, pomoci nasim momcima, i izbjeci kazne i gluposti.Pä zar da budemo ga BBB_si pa da nam prikuju 200 000€ kaazne nikad, nikad.... Pokazati cemo kako smo ipak najbolja navijacka grupa u Europi, kojoj se svako divi, i koju bi svaka reprezentacija samo pozeljeti mogla.sukisp je napisao/la:Teren tik uz gledaliste![]()
E pa postoji mogucnost da nam to bude i prva i zadnja tekma u 2009![]()
Svi na Cristal stadiooooon, svi na Cristal stadioooooon, bice nas miliooooon, bice nas milioooon:D:D:D:D:D

Svi na KRISTALL ARENUUU
Svi u Genk, Svi u Genk, da napravimo Euro Smek

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- CheGuevara
- Kontakt:
Iskreno receno.. i ja mislim da se Ciro treba ozbiljno razmisliti u pozivanju Custovica..ipak je covjek uvijek dao sve od sebe kad je igrao za repku..zabija non stop a pogotovo iskusan je! Zasto nepozvati njega kao cetvrtog napadaca, pa je onda na Ciri da odluci koji je najspremniji za Belgije..a do tada ima vremena..mozda nece svi napadaci biti u formi pa bi nam bio dobrodosao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.