Ligue 1

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Može li ekipa Nice izdržati ovaj tempo i plasirati se u Ligu Prvaka?

1. Da
42
52%
2. Ne
39
48%

Ukupno glasova: 81

juzni vjetar!
Kontakt:

Re: Francuska liga

Post Postao/la juzni vjetar! » 30 mar 2010, 11:42

sta je sa Saint Etiennom :cry: meni najdrazi klub u francuskoj ne mogu da vjerujem da niko ne ulaze u njega ozbiljnije :roll:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 30 mar 2010, 20:13

juzni vjetar! je napisao/la:sta je sa Saint Etiennom :cry: meni najdrazi klub u francuskoj ne mogu da vjerujem da niko ne ulaze u njega ozbiljnije :roll:
i meni je zao Zeleni, izgleda stalno se brukaju ove sezone dok im ljuti rivali lyon napreduju(barem u europi), steta za jedan klub kakav je st. etienne..

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 mar 2010, 20:16

harishp je napisao/la:Marsej vec godinama ispada iz evropskih kupova ko' iz ''trajvana''
Samo bi brukao Francuske klubove.
Ocit primjer je Lyona uvijek su igrali u LS za 5 a to vec i Bordo pokazuje.
Monpelijer je imao u planu uzeti jos par pojacanja ako uspiju otici u Evropu.Ovu zadnju su igrali bez dva glavna stopera.Zamislite nasu repku bez Nadara i Spahica :shock: :roll:
Bordo je svoj kvalitet vec pokazao i protiv Bayerna.
Kao i Lyon jedan od ta dva ce biti u polufinalu LS.Sto je svakako za respekt.
Marseju bi bilo najbolje u evropsku ligu svejedno nikad proljece i ne docekaju drugdje. :roll:
nemoj da te čuje onaj lik marseille unique,odmah bi počeo srat kako je marseille najjači klub u evropi :D

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 31 mar 2010, 18:43

Mozete pricati o Marseille-u sta hocete, jos uvjek smo jedini francuski klub koji ima titulu o kojoj Lyon, St. Ettiene, Mont, Monaco sanjaju, brato!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 mar 2010, 21:53

Wert je napisao/la:Mozete pricati o Marseille-u sta hocete, jos uvjek smo jedini francuski klub koji ima titulu o kojoj Lyon, St. Ettiene, Mont, Monaco sanjaju, brato!

Joj sto me nervirate sa tom izjavom.Tolko ste jaki da vam treba 17 godina da osvojite bilo kakav trofej,zato bolje suti.Gledaj Lyona i Bordoaux kako prestavljaju Francuski fudbal. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 01 apr 2010, 17:45

Ne, ne, junače toliko smo jaki da smo bili prvaci Evrope, a Lyon to nije nikad bio.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 apr 2010, 18:43

taj "famozni" marseille nije osvojio titulu ima 17 godina a lyon ekipica za njih kazes jelde? :lol: :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 apr 2010, 19:54

steve-o je napisao/la:taj "famozni" marseille nije osvojio titulu ima 17 godina a lyon ekipica za njih kazes jelde? :lol: :lol: :lol:
Ma de ba pusti ga,oni ce se tom titulom LP tjesiti do 2100 godine.Lyon ove sezone ima velike sanse da osvoji Ligu Prvaka.
Kad bi se ovako poklopilo imali bi sanse:
Lyon - Bordo Bayern-Manchester \ CSKA - Inter Barcelona-Arsenal

Lyon - Bayern / Inter - Barcelona

Finale: Lyon - Inter

-Boldirano znaci ekipa koja je prosla u dalji krug.
Sa ovakvim rasporedom mozemo osvojiti LP,jer smo dosta sazreli kao ekipa,imamo iskustva i imamo sirinu u ekipi i ono najvaznije kolektivnu ekipu koja je zeljna dokazivanja u Evropi. ;)
Po meni je najbitnije da u finalu ako dodjemo izbjegnemo Barcelonu,imam veliki respekt prema njima po meni najaca ekipa trenutno u Svijetu i mislim da nebi imali sanse protiv njih.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 apr 2010, 19:58

BIHfan je napisao/la:
steve-o je napisao/la:taj "famozni" marseille nije osvojio titulu ima 17 godina a lyon ekipica za njih kazes jelde? :lol: :lol: :lol:
Ma de ba pusti ga,oni ce se tom titulom LP tjesiti do 2100 godine.Lyon ove sezone ima velike sanse da osvoji Ligu Prvaka.

Sa ovakvim rasporedom mozemo osvojiti LP,jer smo dosta sazreli kao ekipa,imamo iskustva i imamo sirinu u ekipi i ono najvaznije kolektivnu ekipu koja je zeljna dokazivanja u Evropi. ;)
Po meni je najbitnije da u finalu ako dodjemo izbjegnemo Barcelonu,imam veliki respekt prema njima po meni najaca ekipa trenutno u Svijetu i mislim da nebi imali sanse protiv njih.
lyon apsolutno ima sansu za finale ako bayern prodje uniteda, inace bi volio radi pjane da lyon osvoji ovaj turnir ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 apr 2010, 20:03

steve-o je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

lyon apsolutno ima sansu za finale ako bayern prodje uniteda, inace bi volio radi pjane da lyon osvoji ovaj turnir ;)
Tad bi nas Pjanic bio drugi BH igrac sa trofejom Lige Prvaka poslje Salihamidzica i to sa 20 godina,sto je veliki uspjeh. aBd osvoji sa Lyonom sve sto se moze osvojit do 21 godine,neznam da li postoji igrac sa toliko godina da je sve osvojio a da je glavni igrac u timu. :?
FK DELFIN NEUM

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 apr 2010, 20:15

BIHfan je napisao/la: Tad bi nas Pjanic bio drugi BH igrac sa trofejom Lige Prvaka poslje Salihamidzica i to sa 20 godina,sto je veliki uspjeh. aBd osvoji sa Lyonom sve sto se moze osvojit do 21 godine,neznam da li postoji igrac sa toliko godina da je sve osvojio a da je glavni igrac u timu. :?
pjana je vec fenomen, mislim nema mnogo igraca koji debituju u ligue 1 s 16 godina i onda odmah godinu nakon toga predju u top-klub poput lyona. ovaj igrac ce nama svima donijeti puno radosti!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 apr 2010, 15:57

BIHfan šta bi bilo, kad bi bilo ... :roll:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 apr 2010, 21:13

Eden Hazard: "Karijeru bih volio nastaviti u Realu ili Arsenalu"

Mladi ofanzivni veznjak Lillea i belgijske reprezentacije Eden Hazard otkrio je da bi onda kada bude napuštao redove tog francuskog prvoligaša karijeru volio nastaviti u madridskom Realu ili londonskom Arsenalu.

19-godišnji Belgijanac se smatra jednim od najtalentiranijih nogometaša u Europi, a ove je sezone u sjajnoj formi, pa ima ključnu ulogu u odličnim rezultatima svoje momčadi koja se bori za mjesto u europskim natjecanjima.

Njegove su igre privukle interes brojnih velikih klubova, a nedavno je biranim riječima o njemu govorio i Zinedine Zidane, koji je rekao: "On je postao sjajan nogometaš. On je zvijezda budućnosti."

Hazard je izrazio svoje zadovoljstvo zbog Zidaneovih komentara, a njegov je bivši klub Real, uz Arsenal, istaknuo kao svoje moguće destinacije nakon odlaska sa Stade Metropole stadiona.

"Takve pohvale me čine jako sretnim, posebno kada dolaze od Zidanea. Ako jednog dana budem napuštao Lille, otići ću u Real ili Arsenal." rekao je Hazard.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 03 apr 2010, 12:24

<3 Olimpic Lion <3 Gironidis de Boreaux
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 03 apr 2010, 21:39

Saint-Étienne konacno da pobjedi nekog 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 05 apr 2010, 00:02

1. Lyon 31 57
2. Montpellier 31 57
3. Auxerre 31 57
4. Bordeaux 29 56
5. Marseille 29 56

pet prvih ekipa unutar jednog boda :shock: :o

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 apr 2010, 01:41

sladoled je napisao/la:1. Lyon 31 57
2. Montpellier 31 57
3. Auxerre 31 57
4. Bordeaux 29 56
5. Marseille 29 56

pet prvih ekipa unutar jednog boda :shock: :o

Francusko prvenstvo nije bilo ovako zanimljivo od praistorije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 08:28

Ovo je stvarno zanimljivo i mogu reć da će bit interesantno pratit do kraja ko-šta-kako ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2010, 13:25

Zanimljivo prvenstvo nema sta s tim da ce verovatno Bordeaux i Marseille dobiti ove dve zaostale utakmice i odlepiti se malo i verovatno ce se izmedju te dve ekipe voditi borba za naslov,mada ne treba iskljuciti Lyona te Montpeillerta koji ima stvarno povoljan raspored.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 17:20

Devil je napisao/la:Zanimljivo prvenstvo nema sta s tim da ce verovatno Bordeaux i Marseille dobiti ove dve zaostale utakmice i odlepiti se malo i verovatno ce se izmedju te dve ekipe voditi borba za naslov,mada ne treba iskljuciti Lyona te Montpeillerta koji ima stvarno povoljan raspored.
U Francuskoj ligi ove godine nista nije vjerovatno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.