Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
E hebote zivot, citam ovaj forum i suze mi u ocima.. Drzse majstore..
Jeli to tebi smijesno ?Tarik14 je napisao/la:Kao stvari stoje, jos samo pola godina pa cemo ga opet vidjeti na terenu!RiNo je napisao/la:hvala Bogu pa pa je operacija dobro prosla, jos samo nekoliko mjeseci i pocece opet njegovi golovi u bundesligi

Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
cuj samo pola godine to je predugo molim Boga da ce manje vremena provesti van terena....amir je napisao/la:Jeli to tebi smijesno ?Tarik14 je napisao/la:Kao stvari stoje, jos samo pola godina pa cemo ga opet vidjeti na terenu!RiNo je napisao/la:hvala Bogu pa pa je operacija dobro prosla, jos samo nekoliko mjeseci i pocece opet njegovi golovi u bundesligi
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Ma a Bd vratit ce se on beze nego sto mi to mozemo zamislit, vjerujem da ce mu gospodin Hopp obezbjedit sto bolje terapije i sto bolje lijecnicki tretman,vidje li smo kako se Eduardo vratio jos je bilo puno gore,zasto nece onda i nas Vedo !!!
- DinceManijak
- Kontakt:
Jesmo jedinstven narod kada nam je tesko
No nadajmo se da nam se Vedo BOMBARDER oporavi sto prije, budimo optimisti i ne gubimo nadu. I moram rec, citajuci ovo sto je obavljeno na pocetnoj stranici, komentari nasih susjeda. Da je upravo ponos i mogu samo rec svaka cast takvim ljudima

No nadajmo se da nam se Vedo BOMBARDER oporavi sto prije, budimo optimisti i ne gubimo nadu. I moram rec, citajuci ovo sto je obavljeno na pocetnoj stranici, komentari nasih susjeda. Da je upravo ponos i mogu samo rec svaka cast takvim ljudima

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Teško mi je. Niko ne zna kako je meni, ali ću izdržati. Zahvalan sam svim ljudima, navijačima, saigračima, novinarima, znanim i neznanim, koji me bodre i podržavaju", napisao je Ibišević. Vedad namjerava tokom oporavka neko vrijeme provesti kod svojih u Americi. Iako neće moći nastupiti protiv Belgije, Vedad će biti uz svoje prijatelje i saigrače na utakmici u Genku. Inače, Hoffenheim je već krenuo o potragu za novim napadačem. U njemačkim medijima su se spominjala imena, Nikole Kalinića, napadača Hajduka (21), zatim Roj Makaja, Marka Pantelića... Nije nemoguće da Makaj osvane u Hoffenheimu, koji želi napadača samo za ovu polusezonu, računajući da će Vedad već na ljeto biti spreman.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
i ja vjerujem da ce se vratiti prije nego sto svi ocekuju, makar nekoliko zadnjih kola da osigura Hoff-u tituluseldo je napisao/la:Ma a Bd vratit ce se on beze nego sto mi to mozemo zamislit, vjerujem da ce mu gospodin Hopp obezbjedit sto bolje terapije i sto bolje lijecnicki tretman,vidje li smo kako se Eduardo vratio jos je bilo puno gore,zasto nece onda i nas Vedo !!!

a na jesen u ligu prvaka, zdrav, svjez i odmoran pa da trese mreze. onda dolazi oktobar a tada igramo protiv Spanije i Turske ako se ne varam....
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi... Vedo se ne moze vratiti brze nego sto mislimo...Zna se kad neko pokida ligamente da ga nema "najmanje" 6 mjeseci... Vi sto pisete da ce se vratiti brze nego sto mislimo ocito nemate pojma o kakvoj se povredi to radi... Nijedan igrac se nije vratio prije pa teko nece ni Vedo... I nemoj te dzaba pricati gluposti... on ce tek moci opet igrati za nekih 7 mjeseci tako da znate... Povreda ligamenata je najgora povreda koja se moze desiti jednom igracu...
Stvarno mi je zao sto je se nas Vedad povrijedio, i kunem se Bogom da su mi suze potekle kada sam cuo da je teze povrijedjen i zao mi je kao da je se desilo meni i odavno mi se neko nije svidio kao igrac i kao covijek kao nas Vedad Ibisevic, da je drugi neko na njegovom mijestu paro bi nosom po zvijezdama koliko bi se digao, ali Vedad je ostao na zemlji kao da je niko i nista, on se samo smijesi, igra i zabija golove, e stvarno je mal takvih ljudi i igraca. Im pare i pare, a on je tako skrusen, jednostavan, sa svakim prica.
Zao mi je Vedada, ali molim Boga da nam se vrati sto prije, i mislim da ce se vratiti prije svih predvidjanja, on je BOSANAC i HERCEGOVAC i on ima inat u sebi i vrait ce se on za sebe i za nas navijace koji ga volimo i cijenimo.
Vedade, znam da ti je tesko ali misli na najbolje,
Nedostajat ces nam puno i ze reprezentacju i za klub, jer kada igra Hoffenhajm moje oci su uperene samo u tebe i tvog kolegu Salihovica, jos kad vidim da si ti strijelac, onda sreci nema kraja.
( znam da ovo neces procitati, ali mi je lakse sto sam ovo napisao)
Zao mi je Vedada, ali molim Boga da nam se vrati sto prije, i mislim da ce se vratiti prije svih predvidjanja, on je BOSANAC i HERCEGOVAC i on ima inat u sebi i vrait ce se on za sebe i za nas navijace koji ga volimo i cijenimo.
Vedade, znam da ti je tesko ali misli na najbolje,
Nedostajat ces nam puno i ze reprezentacju i za klub, jer kada igra Hoffenhajm moje oci su uperene samo u tebe i tvog kolegu Salihovica, jos kad vidim da si ti strijelac, onda sreci nema kraja.
( znam da ovo neces procitati, ali mi je lakse sto sam ovo napisao)
Eto mi neznamo sta znaci ta povreda, po tvome trebamo pricati "da se nece vratiti za godinu, da je zavrsena karijera, da nece igrati na onakvom nivou, sve ono najgore" cuj tek za sedam mijeseci, ti pricas gluposti a ne mi ostali, ti kao pametan a mi glupi, tako si napisao.edo07 je napisao/la:Ljudi... Vedo se ne moze vratiti brze nego sto mislimo...Zna se kad neko pokida ligamente da ga nema "najmanje" 6 mjeseci... Vi sto pisete da ce se vratiti brze nego sto mislimo ocito nemate pojma o kakvoj se povredi to radi... Nijedan igrac se nije vratio prije pa teko nece ni Vedo... I nemoj te dzaba pricati gluposti... on ce tek moci opet igrati za nekih 7 mjeseci tako da znate... Povreda ligamenata je najgora povreda koja se moze desiti jednom igracu...
Vratit ce se Vedad brzo akoBogda radi taki kao sto si ti, iz inata prema vama ljubomornima.
- calcio
- Kontakt:
doktore, nije li Frei iz Dortmunda operisao ljetos (povrijedio se na EP) istu stvar kao i Vedad, to jest ligamente, pa eno ga vec odavno igra. Mislim da se on vratio za 3 mjeseca. Ne mora znaciti da ce i Vedad tako, mozda nije identican slucaj, ali vidis da je moguceedo07 je napisao/la:Ljudi... Vedo se ne moze vratiti brze nego sto mislimo...Zna se kad neko pokida ligamente da ga nema "najmanje" 6 mjeseci... Vi sto pisete da ce se vratiti brze nego sto mislimo ocito nemate pojma o kakvoj se povredi to radi... Nijedan igrac se nije vratio prije pa teko nece ni Vedo... I nemoj te dzaba pricati gluposti... on ce tek moci opet igrati za nekih 7 mjeseci tako da znate... Povreda ligamenata je najgora povreda koja se moze desiti jednom igracu...
Nisam rekao da ste glupi... Ja sam lijepo napisao da ce se on vratiti potpuno spreman za 7 mjeseci ako Bogda... i valjda ce biti opet ovaj stari...al Bogami tesko je se takav vratiti nakon ove povrede... Vjeruj ja bih bio najsretniji kad bi to tako bilo... Za sljedecu sezonu ce biti spreman i vidis da to nije godina..hehe
calcio je napisao/la:doktore, nije li Frei iz Dortmunda operisao ljetos (povrijedio se na EP) istu stvar kao i Vedad, to jest ligamente, pa eno ga vec odavno igra. Mislim da se on vratio za 3 mjeseca. Ne mora znaciti da ce i Vedad tako, mozda nije identican slucaj, ali vidis da je moguceedo07 je napisao/la:Ljudi... Vedo se ne moze vratiti brze nego sto mislimo...Zna se kad neko pokida ligamente da ga nema "najmanje" 6 mjeseci... Vi sto pisete da ce se vratiti brze nego sto mislimo ocito nemate pojma o kakvoj se povredi to radi... Nijedan igrac se nije vratio prije pa teko nece ni Vedo... I nemoj te dzaba pricati gluposti... on ce tek moci opet igrati za nekih 7 mjeseci tako da znate... Povreda ligamenata je najgora povreda koja se moze desiti jednom igracu...
Pa Frei nije pokido ligamente kao Vedo... On je samo osjecao bolove i na vrijeme je operisao tako da se vratio nakon 3 mjeseca a Vedo je pokido... To kako ja znam nije ista stvar...jel sad jasno??pozzz
"cuj sedam mijeseci" e ja to nebi napisao nikada i kad bi znao da je tako.
Niko to nije rekao niti napisao, ni doktori, ni treneri, ni naivjaci, znaci samo ti
Niko to nije rekao niti napisao, ni doktori, ni treneri, ni naivjaci, znaci samo ti
- calcio
- Kontakt:
mislim da ni doktori koji su ga operisali jos ne znaju koliko ce mu vremena trebati da se oporavi dok se ne zamire rane od operacije, a ti si tako siguran da ce mu trebati 7 mjeseci...edo07 je napisao/la:calcio je napisao/la:doktore, nije li Frei iz Dortmunda operisao ljetos (povrijedio se na EP) istu stvar kao i Vedad, to jest ligamente, pa eno ga vec odavno igra. Mislim da se on vratio za 3 mjeseca. Ne mora znaciti da ce i Vedad tako, mozda nije identican slucaj, ali vidis da je moguceedo07 je napisao/la:Ljudi... Vedo se ne moze vratiti brze nego sto mislimo...Zna se kad neko pokida ligamente da ga nema "najmanje" 6 mjeseci... Vi sto pisete da ce se vratiti brze nego sto mislimo ocito nemate pojma o kakvoj se povredi to radi... Nijedan igrac se nije vratio prije pa teko nece ni Vedo... I nemoj te dzaba pricati gluposti... on ce tek moci opet igrati za nekih 7 mjeseci tako da znate... Povreda ligamenata je najgora povreda koja se moze desiti jednom igracu...
Pa Frei nije pokido ligamente kao Vedo... On je samo osjecao bolove i na vrijeme je operisao tako da se vratio nakon 3 mjeseca a Vedo je pokido... To kako ja znam nije ista stvar...jel sad jasno??pozzz
nisam bas siguran kakva je povreda bila kod Freia, samo znam da su bili ligamenti u lijevom koljenu i da je morao operisati. evo potrazio sam i pise "ruptured ligaments" ili "partially ruptured ligaments".
Ruptura puknuće ligamenta znači hitna operacija....eh sad ovisi o tkivu i tetivima...ozljeda skijaša,rukometaša cirka rehabilitacije 6mj.pa dalje ovisi...Mi o Vedi ne znamo sve podatke točno i polako ljudi....ovisi ali borac je on ,mlad brzo će on ima volju,ali bol je bol i noga je bitan faktor ali ima danas aparata ,medicine napredne i bit će hvala Bogu pa nismo u kamenom dobu....polako stručnjaci znaju svoj posao!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Kaze Ciro da sada vise nije problem ti ligamenti, jer je medicina napredovala i trebao bi se Vedad vratiti brzo, ne sad za mjesec, ali trebao bi brzo na osnovu povrede, nadam se da je Ciro u pravu.
Vedade, moram te "kleti" jer si to zasluzio.
Dabogda se "tek" vratio protiv Bochuma 11.04.2009. i daBogda zaigrao od prve minute i daBogda dao go odmah u prvoj utakmici, kad si takav moram te "kleti"
Dabogda se "tek" vratio protiv Bochuma 11.04.2009. i daBogda zaigrao od prve minute i daBogda dao go odmah u prvoj utakmici, kad si takav moram te "kleti"
Pored nasih zelja moramo biti malo realni,vedo ima istu povredu kao sto je imao ronaldo,najgora moguca,nakon sest mjeseci ce rehabilitacije ce moci poceti trenirati igrati nikako...eto to su rijeci doktora,najse je da molimo boga da ozdravi i da se vrati jaci nego sto je bio u sto ja nesumnjam.
AMAR OSIM!!!