Šteta što niste bili, bila je odlična tekma!drinin vuk je napisao/la:Imaš na prethodnoj stranici i razloge zbog kojih bar organizovanog dolaska neće biti,ne mogu reći da li će biti pojedinačnih dolazaka simpatizera,ali što se tiče Vukova neće biti na Grbavici...Nole1 je napisao/la:hoce li Drina imati podrsku svojih navijaca na Grbavici ?
oba stopera i golman po meni katastrofa ! ipak cestitam na borgenosti jer stvarno su se boril ovi vasi imali želju ali nisu uspjeli !drinin vuk je napisao/la:@ otpravnik vozova
Ako ti nije frka,ili nekom drugom ko je uživo pratio utakmicu da na ovoj temi malo detaljnije napišete o samoj utakmici.Iskreno msm da ni Željo možda nije igrao kako zna,ali isto tako msm da se Drina ni ovog puta nije obrukala,kao što se do sada ni na jednoj utakmici nije obrukala bez obzira na šest poraza uzastopnih.Eto ako je ko bio na utakmici zanima me da li je obratio pažnju na golmana Maksimovića i na pojačanje u odbrani Carvalha?
Onda ja sam već objasnio u prethodnim postovima zašto nisu Vukovi doputovali,želja je postojala kao i za svako gostovanje al nažalost nedostatak sluha ljudi iz uprave je dovela do toga da nažalost Vukovi teško da će i na jedno gostovanje osim možda u Istočno Sarajevo i Banjaluku.
Treće,ja sam prvi tvrdio da Drina po imenima ima tim za opstanak,nažalost problem je po mom mišljenju nastao od utakmice prvo sa Borcem i poraza od 0-2,jer očekivanja protiv favorita su bila velika nakon boda u Banovićima,zatim je došao poraz u Prijedoru u finišu uz dva crvena,što je uzrokovalo poraz od Olimpika isto u finišu,te onda poraz od Zvijezde,Travnik je pobjedio možda i ključnu utakmicu iako je Drina bila bolji rival i imala bezbroj šansi,izmedju ostalog i penal.Ali isto tako ni na jednoj utakmici Drina nije bila 90 minuta mnogo lošija na terenu.Problem je i fizičke pripremljenosti stiče se utisak da Drina može 70 minuta parirati a onda pred kraj prosto se čini da igrači nemaju snage.Ponavljam ovaj tim pojačan ovim brazilcem i sa još jednim veznjakom i špicem bi mogao do opstanka,naravno ako se do kraja dobiju utakmice kući prvog dijela te osvoji koji bod na strani,mada teoretski je to moguće pitanje koliko je u praksi moguće.Ističem po imenima Drina je sigurno na papiru opstala,nažalost imena ne igraju već 11 na 11,u Drininom slučaju nekad i 11na 12.
Kao sto je vas trener-igrac izjavio nakon utakmice, Drina dosla s namjerom da primi sto manje golova jer su se bojali da se i njima ne desi Leotar (8:0). Zato ste igrali vrlo defanzivno, i u tom dijelu igre niste bili losi, dobro ste stajali, ali ste potpuno bezopasni jer jednostavno ne znate ili ne mozete istrcati kontru. Tu je krivac trener i mozda nedovoljna fizicka pripremljenost koju spominjes.drinin vuk je napisao/la:@ otpravnik vozovaAko ti nije frka,ili nekom drugom ko je uživo pratio utakmicu da na ovoj temi malo detaljnije napišete o samoj utakmici.Iskreno msm da ni Željo možda nije igrao kako zna,ali isto tako msm da se Drina ni ovog puta nije obrukala,kao što se do sada ni na jednoj utakmici nije obrukala bez obzira na šest poraza uzastopnih.Eto ako je ko bio na utakmici zanima me da li je obratio pažnju na golmana Maksimovića i na pojačanje u odbrani Carvalha?
kao npr sir amar !r_emir je napisao/la:Čuj Darko Vojvodić novi trener Drine.Ma kako će on bolan biti trener do neki dan igrao,a sad ko fol trener.Ove naše ekipe samo gledaju kako će proći jeftinije sa trenerom,a ne kontaju da je trener pola ekipe i da treba dovoditi kvalitetne trenere.
Iskreno slozio bih se u jednom da svi klubovi gledaju kako ce sto manje potrositi,al budimo realni nijedan trener u PL trenutno ne moze ponijeti epitet velikog trenerskog imena,to je realnost,tako da s te strane gledista se prepucavati oko trenerskih imena i nema bas neku svrhu,realno gledano svi ovi sto vode klubove u PL bi to mogli radit jos u Moldaviji,Estoniji,Farskim Ostrvima,toliko o njihovom kvalitetu i njihovoj trenerskoj profesiji,u ovoj ligi titulu uzima ekipa koja ima najstabilniju novcanu pomoc,a ne trenerska imena,ili ti igracka.Iskreno Vojvodic jeste mlad,al isto tako nista losiji od velike vecine trenera.Nadam se da ce i Drina dobit koju tekmu do kraja prvog dijela...r_emir je napisao/la:Čuj Darko Vojvodić novi trener Drine.Ma kako će on bolan biti trener do neki dan igrao,a sad ko fol trener.Ove naše ekipe samo gledaju kako će proći jeftinije sa trenerom,a ne kontaju da je trener pola ekipe i da treba dovoditi kvalitetne trenere.
drinin vuk je napisao/la:Iskreno slozio bih se u jednom da svi klubovi gledaju kako ce sto manje potrositi,al budimo realni nijedan trener u PL trenutno ne moze ponijeti epitet velikog trenerskog imena,to je realnost,tako da s te strane gledista se prepucavati oko trenerskih imena i nema bas neku svrhu,realno gledano svi ovi sto vode klubove u PL bi to mogli radit jos u Moldaviji,Estoniji,Farskim Ostrvima,toliko o njihovom kvalitetu i njihovoj trenerskoj profesiji,u ovoj ligi titulu uzima ekipa koja ima najstabilniju novcanu pomoc,a ne trenerska imena,ili ti igracka.Iskreno Vojvodic jeste mlad,al isto tako nista losiji od velike vecine trenera.Nadam se da ce i Drina dobit koju tekmu do kraja prvog dijela...r_emir je napisao/la:Čuj Darko Vojvodić novi trener Drine.Ma kako će on bolan biti trener do neki dan igrao,a sad ko fol trener.Ove naše ekipe samo gledaju kako će proći jeftinije sa trenerom,a ne kontaju da je trener pola ekipe i da treba dovoditi kvalitetne trenere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.