FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 17 sep 2010, 20:35

Ma pa što se Mujkana tiče možda se otišao zaposlit u Aleksandriju,bar keks da nosi,valjda bar to zna... :lol: :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 sep 2010, 23:37

E kad se sjetim samo ove utakmice i igre,borbenosti ,zalaganja i utakmica protiv Olimpika i Travnika.Iako je Borac od pomenutih bolji tim za klasu,Drina je bila ravnopravan rival tokom čitavog meča,nažalost niko se nije nadao da će Drina posle prva dva kola u nastavku doživiti 4 poraza....[youtube][/youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 19 sep 2010, 04:24

drinin vuk je napisao/la:
Nole1 je napisao/la:hoce li Drina imati podrsku svojih navijaca na Grbavici ?
Imaš na prethodnoj stranici i razloge zbog kojih bar organizovanog dolaska neće biti,ne mogu reći da li će biti pojedinačnih dolazaka simpatizera,ali što se tiče Vukova neće biti na Grbavici...
Šteta što niste bili, bila je odlična tekma!
Ima neke nade za vas još, jer ima i lošijih ekipa definitivno!
pozz
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 19 sep 2010, 10:04

@ otpravnik vozova

Ako ti nije frka,ili nekom drugom ko je uživo pratio utakmicu da na ovoj temi malo detaljnije napišete o samoj utakmici.Iskreno msm da ni Željo možda nije igrao kako zna,ali isto tako msm da se Drina ni ovog puta nije obrukala,kao što se do sada ni na jednoj utakmici nije obrukala bez obzira na šest poraza uzastopnih.Eto ako je ko bio na utakmici zanima me da li je obratio pažnju na golmana Maksimovića i na pojačanje u odbrani Carvalha?

Onda ja sam već objasnio u prethodnim postovima zašto nisu Vukovi doputovali,želja je postojala kao i za svako gostovanje al nažalost nedostatak sluha ljudi iz uprave je dovela do toga da nažalost Vukovi teško da će i na jedno gostovanje osim možda u Istočno Sarajevo i Banjaluku.

Treće,ja sam prvi tvrdio da Drina po imenima ima tim za opstanak,nažalost problem je po mom mišljenju nastao od utakmice prvo sa Borcem i poraza od 0-2,jer očekivanja protiv favorita su bila velika nakon boda u Banovićima,zatim je došao poraz u Prijedoru u finišu uz dva crvena,što je uzrokovalo poraz od Olimpika isto u finišu,te onda poraz od Zvijezde,Travnik je pobjedio možda i ključnu utakmicu iako je Drina bila bolji rival i imala bezbroj šansi,izmedju ostalog i penal.Ali isto tako ni na jednoj utakmici Drina nije bila 90 minuta mnogo lošija na terenu.Problem je i fizičke pripremljenosti stiče se utisak da Drina može 70 minuta parirati a onda pred kraj prosto se čini da igrači nemaju snage.Ponavljam ovaj tim pojačan ovim brazilcem i sa još jednim veznjakom i špicem bi mogao do opstanka,naravno ako se do kraja dobiju utakmice kući prvog dijela te osvoji koji bod na strani,mada teoretski je to moguće pitanje koliko je u praksi moguće.Ističem po imenima Drina je sigurno na papiru opstala,nažalost imena ne igraju već 11 na 11,u Drininom slučaju nekad i 11na 12.
& $ - & " - & - &
ФСРС

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 19 sep 2010, 10:17

drinin vuk je napisao/la:@ otpravnik vozova

Ako ti nije frka,ili nekom drugom ko je uživo pratio utakmicu da na ovoj temi malo detaljnije napišete o samoj utakmici.Iskreno msm da ni Željo možda nije igrao kako zna,ali isto tako msm da se Drina ni ovog puta nije obrukala,kao što se do sada ni na jednoj utakmici nije obrukala bez obzira na šest poraza uzastopnih.Eto ako je ko bio na utakmici zanima me da li je obratio pažnju na golmana Maksimovića i na pojačanje u odbrani Carvalha?

Onda ja sam već objasnio u prethodnim postovima zašto nisu Vukovi doputovali,želja je postojala kao i za svako gostovanje al nažalost nedostatak sluha ljudi iz uprave je dovela do toga da nažalost Vukovi teško da će i na jedno gostovanje osim možda u Istočno Sarajevo i Banjaluku.

Treće,ja sam prvi tvrdio da Drina po imenima ima tim za opstanak,nažalost problem je po mom mišljenju nastao od utakmice prvo sa Borcem i poraza od 0-2,jer očekivanja protiv favorita su bila velika nakon boda u Banovićima,zatim je došao poraz u Prijedoru u finišu uz dva crvena,što je uzrokovalo poraz od Olimpika isto u finišu,te onda poraz od Zvijezde,Travnik je pobjedio možda i ključnu utakmicu iako je Drina bila bolji rival i imala bezbroj šansi,izmedju ostalog i penal.Ali isto tako ni na jednoj utakmici Drina nije bila 90 minuta mnogo lošija na terenu.Problem je i fizičke pripremljenosti stiče se utisak da Drina može 70 minuta parirati a onda pred kraj prosto se čini da igrači nemaju snage.Ponavljam ovaj tim pojačan ovim brazilcem i sa još jednim veznjakom i špicem bi mogao do opstanka,naravno ako se do kraja dobiju utakmice kući prvog dijela te osvoji koji bod na strani,mada teoretski je to moguće pitanje koliko je u praksi moguće.Ističem po imenima Drina je sigurno na papiru opstala,nažalost imena ne igraju već 11 na 11,u Drininom slučaju nekad i 11na 12.
oba stopera i golman po meni katastrofa ! ipak cestitam na borgenosti jer stvarno su se boril ovi vasi imali želju ali nisu uspjeli !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 19 sep 2010, 11:12

drinin vuk je napisao/la:@ otpravnik vozovaAko ti nije frka,ili nekom drugom ko je uživo pratio utakmicu da na ovoj temi malo detaljnije napišete o samoj utakmici.Iskreno msm da ni Željo možda nije igrao kako zna,ali isto tako msm da se Drina ni ovog puta nije obrukala,kao što se do sada ni na jednoj utakmici nije obrukala bez obzira na šest poraza uzastopnih.Eto ako je ko bio na utakmici zanima me da li je obratio pažnju na golmana Maksimovića i na pojačanje u odbrani Carvalha?
Kao sto je vas trener-igrac izjavio nakon utakmice, Drina dosla s namjerom da primi sto manje golova jer su se bojali da se i njima ne desi Leotar (8:0). Zato ste igrali vrlo defanzivno, i u tom dijelu igre niste bili losi, dobro ste stajali, ali ste potpuno bezopasni jer jednostavno ne znate ili ne mozete istrcati kontru. Tu je krivac trener i mozda nedovoljna fizicka pripremljenost koju spominjes.
Maksimovic je mogao bolje reagovati kod prvog gola, tako da i on snosi dio krivice za isti. Stoperi su vam bili dobri u skoku, osim jednog kornera kad je Zelji ponisten cist gol. Tu je Maksimovic takodjer lose reagovao. Ali, imao je jednu odlicnu intervenciju kad je vecina ljudi vec vidjela loptu u golu.
Carvalho jedan od boljih, koliko sam upratio. U jednoj situaciji se malo poigravao, pokusao driblati i izgubio loptu, pa se iz toga stvorila lijepa sansa za Zelju.
Najvise mi se svidjela igra vaseg omalenog igraca sa brojem 9. Djelmic?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 19 sep 2010, 17:16

Čuj Darko Vojvodić novi trener Drine.Ma kako će on bolan biti trener do neki dan igrao,a sad ko fol trener.Ove naše ekipe samo gledaju kako će proći jeftinije sa trenerom,a ne kontaju da je trener pola ekipe i da treba dovoditi kvalitetne trenere.

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 19 sep 2010, 17:47

r_emir je napisao/la:Čuj Darko Vojvodić novi trener Drine.Ma kako će on bolan biti trener do neki dan igrao,a sad ko fol trener.Ove naše ekipe samo gledaju kako će proći jeftinije sa trenerom,a ne kontaju da je trener pola ekipe i da treba dovoditi kvalitetne trenere.
kao npr sir amar !

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 22 sep 2010, 21:13

Fudbaleri Drine danas su savladali ekipu Mladosti iz Bogutovog Sela (Ugljevik), rezultatom 1:0, kao gosti, u okviru šesnaestine finala Kupa Republike Srpske. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Vedran Papović. Ovom pobjedom najbolji zvornički fudbaleri plasirali su se u osmofinale najmasovnijeg takmičenja Republike Srpske. Možda će ova pobjeda najviše značiti novom treneru Drine, Darku Vojvodiću, kao samopouzdanje pred subotnji meč Premijer lige BiH sa trebinjskim Leotarom, gdje Drina konačno očekuje prvu ovosezonsku pobjedu.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 sep 2010, 12:39

r_emir je napisao/la:Čuj Darko Vojvodić novi trener Drine.Ma kako će on bolan biti trener do neki dan igrao,a sad ko fol trener.Ove naše ekipe samo gledaju kako će proći jeftinije sa trenerom,a ne kontaju da je trener pola ekipe i da treba dovoditi kvalitetne trenere.
Iskreno slozio bih se u jednom da svi klubovi gledaju kako ce sto manje potrositi,al budimo realni nijedan trener u PL trenutno ne moze ponijeti epitet velikog trenerskog imena,to je realnost,tako da s te strane gledista se prepucavati oko trenerskih imena i nema bas neku svrhu,realno gledano svi ovi sto vode klubove u PL bi to mogli radit jos u Moldaviji,Estoniji,Farskim Ostrvima,toliko o njihovom kvalitetu i njihovoj trenerskoj profesiji,u ovoj ligi titulu uzima ekipa koja ima najstabilniju novcanu pomoc,a ne trenerska imena,ili ti igracka.Iskreno Vojvodic jeste mlad,al isto tako nista losiji od velike vecine trenera.Nadam se da ce i Drina dobit koju tekmu do kraja prvog dijela...
& $ - & " - & - &
ФСРС

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 24 sep 2010, 13:28

drinin vuk je napisao/la:
Iskreno slozio bih se u jednom da svi klubovi gledaju kako ce sto manje potrositi,al budimo realni nijedan trener u PL trenutno ne moze ponijeti epitet velikog trenerskog imena,to je realnost,tako da s te strane gledista se prepucavati oko trenerskih imena i nema bas neku svrhu,realno gledano svi ovi sto vode klubove u PL bi to mogli radit jos u Moldaviji,Estoniji,Farskim Ostrvima,toliko o njihovom kvalitetu i njihovoj trenerskoj profesiji,u ovoj ligi titulu uzima ekipa koja ima najstabilniju novcanu pomoc,a ne trenerska imena,ili ti igracka.Iskreno Vojvodic jeste mlad,al isto tako nista losiji od velike vecine trenera.Nadam se da ce i Drina dobit koju tekmu do kraja prvog dijela...
:roll: :roll:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 sep 2010, 19:07

Darko Vojvodić je jako dobar i uspješan mladi trener, smatram da bi vam mogao biti od pomoći te da je uprava Drine napravila dobar posao dovodeći njega na trenersko mjesto.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 sep 2010, 20:12

Slazem se da je Vojvodic covjek koji je dosta dobro radio u Proleteru,isto tako treba biti svjestan da Drina kesom kojim raspolaze nema mnogo prostora za pravljenje nekih zelja u vezi trenera,sve u svemu mislim da ce se sutra ostvariti i ta famozna prva pobjeda u PL.Vukovi ce i sutra doci u pristojnom broju i navijati...
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 24 sep 2010, 23:53

Izjave pred sutrašnji meč sa Leotarom:

- Ono što sam mogao vdjeti u ovih nekoliko treninga jeste to da Drina posjeduje dobar igrački kadar, te da su momci shvatili ozbiljnost situacije u kojoj se klub nalazi. Na treninzima su fudbaleri pokazali jednu ozbiljnost u radu, kao i ogromnu želju da u narednom periodu ostvarimo rezultate koji će nas priključiti timovima koji se bore za opstanak. Evidentno je da moji igrači posjeduju kvalitet, te da plasman na tabeli nije pravo mjerilo, jer smo mi sigurno ravnopravni sa još najmanje sedam ekipa u ligi, a to ćemo na kraju i dokazati. Imam puno povjerenje u sve svoje fudbalere, a protiv Leotara očekujem pobjedu, jer smo mi bolja ekipa. Siguran sam da ćemo pred svojom publikom protiv Trebinjaca ostvariti toliko čekani istorijski trijumf u Premijer ligi BiH. - Darko Vojvodić, trener FK Drina Zvornik

- Protiv Leotara nemamo šta kalkulisati i igraćemo agresivno i borbeno od prvog minuta. Pobjeda je naš jedini izbor iz razloga što više nemamo pravo na kiks na domaćem terenu do kraja šampionata. Brzo smo se navikli na način rada novog šefa stručnog štaba, pa očekujem da će to dati rezultate već u susretu s Trebinjcima. U prethodnim utakmicama nismo imali dovoljno sportske sreće, jer smo promašivali zicere, a primali jeftine pogotke, ali to mora da se jednom promijeni. Nastupićemo kompletni i nadam se pokazati svoje pravo lice, te pokazati našoj publici da zaslužujemo bolji plasman na tabeli - Dušan Sredojević, fudbaler FK Drina Zvornik
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 24 sep 2010, 23:55

Ne znate brate dati gola,yebo igru u polju,fudbal se igra za golove. Ne gine vam druga liga ako ne dovedete zvijer na spica....

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 25 sep 2010, 00:30

Ajte ljudi uzimajte koji bot , necete valjda ostat na zadnjem mjestu , SRECNO SUTRA BRACO !!
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 sep 2010, 11:12

Jbg uprava je dovela nekoliko igraca,izmedju ostalih u spic i onog Ristica,jbg covjek gdje god igrao bio najbolji strijelac.Dovedeni su jos neki momci,sve u svemu ja po 100 put ponavljam Drina po imenima ima tim za opstanak,jbg imena ne donose opstanak,nego bodovi i pobjede.Tacno je to da je realizacija kriticna,ali cini se da je fizicka sprema glavni uzrok poraza,kao i tesko ulazenje u gol sanse.Realno Drina je izgubila dobijenu utakmicu protiv Travnika,jer nije iskoristila nekoliko sjajnih sansi,penal,u Banovicima je primljen gol u zadnjih 5 minuta.U Prijedoru sa dva igraca manje,penalom odbranjenim,u zadnjoj minuti se gubi utakmica.Ocekivani porazi protiv Borca i Zelje,neocekivan poraz od Olimpica koji je svakako bio uzrok pada u psihi pojedinaca,koji od tog meca ne mogu nista dobro uradit.Stigao je Vojvodic nadam se da stizu i bodovi,iako realno bez 2-3 dobra pojacanja nema nista od opstanka.Znam da ce neki sad reci davno ste vi ispali,ja se ne bih slozio,jer realno Drina nije nista slabija ekipa od Buducnosti,Rudara,Leotara,Travnika,tako da msm da ukoliko se u preostale 4 utakmice kuci osvoji 7-8 bodova,te u gostima napravi kakav dobar rezultat,nada ce se probuditi,jbg realno je da je Drina sto naravno nije pravdanje odigrala 3 utakmice sa jacim od sebe i to znatno i po igrackom,ali prije svega finansijskom smislu,sa Borcem,Zeljom,Olimpikom,isto tako ne vidim sto Drina ne bi mogla osvojiti bodove u svakom narednom mecu ukoliko sudjenje bude kako treba,naravno ukoliko se uz trud bude imalo i srece koja je falila do sada.Danas dolaze Trebinjci,nece zar biti kise,sitna je padala jutros,jer ako bude kakav pljusak utakmica ce licit na sve samo ne na korektan susret u fudbalskoj igri.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 25 sep 2010, 16:51

vukovi u transu...gooooooollll :D
1921-2011

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 sep 2010, 16:55

al za kratko 1-1 Mandic

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 sep 2010, 17:38

Pobjeda zlata vrijedna! Svaka cast momcima,borba za opstanak je cini se ipak realna,jer danas je Drina igrala dobro,to je bitnije i od ova tri boda.Ovo je inace prva pobjeda u istoriji FK Drina u PL.Svaka cast i Vojvodicu,svjestan je on da ima dosta dobrih igraca,samo se kod njih treba malo probuditi zelja i motiv,u svakom slucaju po teskom terenu zasluzena pobjeda...
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.