Imam solomonsko rijesenje,Pape idi na klupu fk sarajeva,a amar sir osim na kormilo repkeHairlija je napisao/la:@sunt ju
jeli ti to mozda krivo sto najbolji igrac Bosne i Hercegovine svih vremen vodi repku,ili ti je krivo to sto je covjek u dusi pitar
Nezaboravite da smo pod vodstvom onogo p3dera gubili od Rijeke,Irana i Bugarske kuci,pa cak primali i po 5 komada od Spanije na svom terenu
Safete majstore horde su u z tebe
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Fakat @harry ce Muminovica dovesti,jest da igrao kosarku ali nema vezerixadu je napisao/la:da je bilo ko bio na mjestu Susica mislim da bi dobio isti komentar od tebe!harry_90 je napisao/la:Susic jos nije sazrio za selektora,prvo mora imat iskustvo kao trener,a on nije nikog vodio do sad,on je doveden da ove hajvane iz saveza spasi,da se smanje tenzije,i opet da vladaju,ne bi me cudilo da ga smijene do pocetka kvalifikacija![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
gollum je napisao/la:Pozdrav, strucnjaci.
Srbija izgubi od Novog Zelanda. Zasto? Zato sto je Antic igrao s kombinovanim sastavom.
Bayern je na pocetku sezone igrao katastrofalno. Zasto? Zato sto je Van Gaal imao dosta novih igraca, uvjezbavo novu formaciju. Ljudi su mu dali vremena, trebalo je vremena za to sve, i na kraju sezone su igrali odlicno.
Inter se patio na pocetku ove sezone. Mourinhu su dali vremena, i sta je bilo na kraju sezone? Vidjeli smo.
Koliko su nasi odradili treninga prije utakmice? Dva.
Mi smo uvijek bili najbolji u pljuvanju i omalovazavanju drugih, dok strpljenja nikad nismo imali.
Jos jedan pozdrav, strucnjaci.
Ma nisi u pravu...Susic je debil...ne znam kako je mogao izvesti Spahica u ovako vaznoj utakmici,pocetnicka greska-treba ga odmah smijeniti

P.S. Nebitno kako neki igrac odigrao mec...ovdje je uvijek ista prica...Mravac,Pandza,Muratovic ce uvijek dobiti najvise negativnih komentara...Spahic je uvijek Tito iako je danas njegova krivica za 1-0
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 29 maj 2010, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Najjače je da su svi igrali dvicu i smatrali da ćemo Šveđane ubiti, a primismo 4 komada. 

XXXXFaraon iz Visokog je napisao/la:Sve Murinjo do Murinja,sve fudbalski znalci,blate i pljuju repku i igrace koji su prije utakmice dizali u zvijezde fuuuj
radi takvih nikad necemo uspjet
Fuj, fuj, kakav smo mi narod. GADITE MI SE JADOVI!
Njaveci krivci veceras su na prvom mjestu Dzeko,Miske i Pjana,igraci od kojih se najvise ocekuju koji bi trebali da budu uzor na terenu kako se trci i izgara,Dzeko je potpuno nezainteresovano igrao utakmicu.Nije mi jasno kakav je to napadac koji prilikom svakog golmanovog ispucavanja okrene ledja i setka prema svom golu,uposte ga ne interesuje hoce li golman napraviti gresku,prerano se digao u zvijezde.Samo im je trebalo postaviti crveni tepih izgledaju kao da cekaju dodjelu oskara za najboljeg glumca.
harishp je napisao/la:Znaci ti si LUPsuntu jeu je napisao/la:harishp je napisao/la:Halooooooooooooooo pogledajte kvote kao prvo.
Gdje smo mi a gdje Svedjani.![]()
Digli se u pm.
Kvote na kladionici trebaju da budu referenca za kvalitetu državnog tima ?![]()
![]()
![]()
![]()
Majko moja još ništa luplje nisam pročito na ovom forumu.![]()
Na osnovu cega se se kvote postavljaju referenco moja.Na lijepe oci mozda.
Dobro momak, vidim da si glup pa ću ti postaviti jednostavnije pitanje ; 'Zašto Salihovića drži na terenu kada ovaj neće igrati dvije-tri kvalifikacione utakmice?' Inteligentan stručnjak ovaj Sušić, nema šta. On probava neke ideje. On je najobičniji kreten.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 29 maj 2010, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko, supak jedan, ti si sve kriv! Kako te nije stid?!Ako ne mozes zabiti gol u svakoj utakmici, i nisi nam potreban. Pu sramoto jedna!!! Susicu, napolje odmah, seljacino jedna! U jednoj ovako vaznoj utakmici vadis Spahica iz igre! Supak jedan nesposobni. Begovicu, retardu jedan, zabili su ti 4 komada. 4 KOMADA!!! Takav nam kloc ne treba u reprezentaciji. Sramota za dres.
Smirite se malo djeco i nemojte pisati ovako glupe komentare kao ja.
Prijateljska je utakmica i rekao sam vec da mi rezultat nije toliko bitan, ako vidim nesto dobro u igri. Danas sam nazalost malo toga dobrog vidio, ali znamo svi da ova ekipa moze mnogo bolje. Kad dođe pravo vrijeme za to, to ce i pokazati. Zbog nekih testova se i igraju prijateljske utakmice i vjerujem da je Susic vidio sta ne valja. Ipak mu je ovo drugi mec na celu reprezentacije i bez obzira sto smo mi vec gledali neke igrace prije i nismo njima zadovoljni, on ipak mora sve da isproba. To mu je posao. Jasno se vidjelo da je Svedska krenula na pobjedu i da im je ovo mnogo znacilo. Mi smo s druge strane igrali bas onako - prijateljski. Ovo je mozda 50% naseg kapaciteta.
Vec u narednoj utakmici biste svi mogli lako promijeniti pricu i poceti svrsavati. Zato, pazite sta pisete.
Smirite se malo djeco i nemojte pisati ovako glupe komentare kao ja.

Vec u narednoj utakmici biste svi mogli lako promijeniti pricu i poceti svrsavati. Zato, pazite sta pisete.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- miralem444
- Kontakt:
a de nek mi neko odg. na ovo sta bi trebo selektor srbije hehehe novi zeland-srbia 1:0..i to se tekma igrala u austriji ne u novom zelandu gdje su srbi bili nemal ko domacini sta je s vama..halo raja spustite se na zemlju...protiv njemaca cemo bbit oni pravi to vam garantujemmm!!SAFETE SUSICU SVAKA CAST SAMO NAPRIJEDDD..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- majestic24
- Kontakt:
Kad se nesto isporbava,onda to mora imati i neku logiku. U danasnjem slucaju nije imalo veze nista s nicim.NoName je napisao/la:Svi kudimo Sušića a čovjek je samo isprobavao varijante na lijevom boku jer to mora raditi obzirom da je ta pozicija kritična. Drugo, pokušao je varijantu bez klasičnog zadnjeg veznog jer imamo dvojicu ostarijih igrača. Treće, pokušao je varijantu bez Nadarevića i Spahića jer je nerealno očekivati da će igrati u baš svakoj utakmici. Dao je priliku i Alispahiću, kojeg svi hvalimo, uveo je praktično sve igrače a vidim neko ovdje još pita šta je on to isprobao![]()
Ne može nama niko valjat nema šanse, mi smo pogan da Bog dragi sačuva. Mujdži i Sudiću bi bilo pametnije da se klone ove buhare od naše države kad već mogu. I Pjanić je napravio veliku glupost, sutra će mu neko ovdje psovati jer nije odigrao na nivou neku prijateljsku utakmicu. Bolesnici.
Vezni red: Misimovic,Pjanic,Salihovic,Muratovic...sva cetvorica su ustvari ofanzivni vezni. Mogu razumjeti losi su u obrani,ok,al da nemogu kreirati ni jednu akciju,e to mi je cudno. To nije samo u ovoj utakmici vec i u onoj protiv gane.
Dzeko i Vedad MORAJU biti glavna dva napadaca. Muslimovic je previse statican. jbg,nas najbolji igrac (Dzeko) mora igrati za njega. Kad su Edin i Vedad tu,onda se mijenjaju. Jedan je malo povuceniji ,onda se malo drugi.
Pjanic i Misimovic-moje misljenje je da nemogu skupa igrati. Na njegovu poziciju bi stavio Salihovica. Zadnji vezni def mora uvjek biti Rahimic.
Zadnja linija-Pandza na poziciju beka??? Pa moj did koji je jucer kuk operisao je brzi od njega. Ja ne bih stavljao Jahica na poziciju beka. Njega treba staviti skupa s Rahimicem jer su borci,a i odlicni su u defanzivi.
U zadnjoj liniji ce biti Spahic i Mujdza. Za ostale 2 pozicije neznam koga da stavim jer neznam ko je od koga gori.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
prijateljska

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
ev da i ja kazem koju..... kao prvo,svi su dobili sansu......medunjanin KLUPA....DZEKO njemu je repke dosta,vise ga vuce 40 miliona,frajer nije skocio NIJEDNOM,covjek nije DODAO LOPTE NIKOME,covjek nije primio lopte kako treba .... jedini koji su srcem odigrali su SPAHIC,PANDZA(u okvviru mogucnosti) MUSLIMOVIC (oro je teren) .....OSTALO sve za klupe jbt. misimovic,NECE, mali mravac ima talenat nema gradju i iskustvo,salihovic u ofanzivi dobar,u defanzivi onako....pjanic u prvom pol . OK ali u drugom JELI IGRAO?? hvala Bogu da imamo rahumica,inace sa muratovicem smo donji,ibisevic usao kada smo se raspali,zec pokazao koliko vrijedi.....jahic kriv za zadnji gol,momci napravili ofside,on zaspao,begovic,nista nije mogao odbraniti od golova svaki bio sa dva metra....itd. itd....
sve u svemu Susic sada ima pravo svaom igracu reci sta zeli,jer niko nista pokazao nije! tako da nijedan nemoze pitati ZSASTO MENE NIJE POZVAO....isto tako pokusao je dosta formacija i rokada,i vjerovatno vidio sta i kako....mozete vi pljuvati do jutra,da nije ubaco nijednog igraca i igrao sa PRAVIH PRVIH 11 bilo bi PRIJATELJSKA TEKMA ON NISTA NERADI.... sve u svemu NEMOZE PAPE ZNOJITI GUZICU za igrace ...nemoze on izbiti edinu kafanu iz glave i milione,nemoze on igrace ganjati po terenu da naprave presing....
USPUT I ZA PUBLIKU,ONAKO MNOGOBROJNI I NISU NESTO POKAZALI
sve u svemu Susic sada ima pravo svaom igracu reci sta zeli,jer niko nista pokazao nije! tako da nijedan nemoze pitati ZSASTO MENE NIJE POZVAO....isto tako pokusao je dosta formacija i rokada,i vjerovatno vidio sta i kako....mozete vi pljuvati do jutra,da nije ubaco nijednog igraca i igrao sa PRAVIH PRVIH 11 bilo bi PRIJATELJSKA TEKMA ON NISTA NERADI.... sve u svemu NEMOZE PAPE ZNOJITI GUZICU za igrace ...nemoze on izbiti edinu kafanu iz glave i milione,nemoze on igrace ganjati po terenu da naprave presing....
USPUT I ZA PUBLIKU,ONAKO MNOGOBROJNI I NISU NESTO POKAZALI
a sta da ocekujeo protiv svaba ma ubice nas lahm i jansen
(ako igra ),marini i co ko levate nama skripi najvise po boku i zadnji vezni to je strasno
murate bio si kljuc repke u proslim kvalifikacijama ali tvoje vrijeme je proslo
(ako igra ),marini i co ko levate nama skripi najvise po boku i zadnji vezni to je strasno
murate bio si kljuc repke u proslim kvalifikacijama ali tvoje vrijeme je proslo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
miralem444 je napisao/la:a de nek mi neko odg. na ovo sta bi trebo selektor srbije hehehe novi zeland-srbia 1:0..i to se tekma igrala u austriji ne u novom zelandu gdje su srbi bili nemal ko domacini sta je s vama..halo raja spustite se na zemlju...protiv njemaca cemo bbit oni pravi to vam garantujemmm!![b]SAFETE SUSICU SVAKA CAST SAMO NAPRIJEDDD[/b]..
Jedino ako je ispod Safetove kože zapravo Mourinho i ovo sve jedna neslana šala.
Ovim likovima i dalje nije jasno da nije samo dovoljno imati dobre igrače na terenu, već i dobrog trenera.
oni ti ga sipu safete 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Noge u Svedskoj glava u Frankfurtu, pad poslije primljenog gola iz ofsajda i jos veci pad igre izlaskom Spahica.
Steta, mogli smo ovo bolje odigrati. ipak i dalje mislim da smo bolja ekipa od Svedske.
Steta, mogli smo ovo bolje odigrati. ipak i dalje mislim da smo bolja ekipa od Svedske.
Kako smo ono odigrali prijateljsku protiv Rijeke dok je Ciro bio selektor? Sta si tad govorio o prof.dr. Blazevicu?Celik_u_srcu je napisao/la:Ciro je za Susica u ovoj struci profesor doktor dok je Susic u ovom poslu jos na nivou pelena...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- nero.piroman
- Kontakt:
Dobro je da smo izgubili. Sad barem znamo na cemu smo i ko je sve kvalitetan za reprezentaciju a ko nije. Ocekujem da barem 3 igraca vise nece zvati. Jos jednom se pokazalo da nemamo odbrane(osim spahica) i da bez dobre odbrane ne moze biti ozbiljna reprezentacija. Nadam se da ce se to promijeniti u blizoj buducnosti.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Reci da je Muslimovic statican, te da Dzeko igra za njega je smijesno. 

Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.