Stadioni u Ex-yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Najbolji stadioni u bivsoj SFRJ
Bilino Polje je trenutno najljepsi stadion u bivsoj Yugi.Lijep je i Poljud ali mi se ne sviđa sto ima samo 3 tribine,da ima 4 bio bi najljepsi stadion .Lijepi su i ovaj novi u Makedoniji i u Sloveniji.
Plummer je napisao/la:Bilino Polje je trenutno najljepsi stadion u bivsoj Yugi.Lijep je i Poljud ali mi se ne sviđa sto ima samo 3 tribine,da ima 4 bio bi najljepsi stadion .Lijepi su i ovaj novi u Makedoniji i u Sloveniji.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Fali mu 4 da bude jedan od ljepsih u cijeloj Europi, a ne samo na ovim prostorima.Plummer je napisao/la:Bilino Polje je trenutno najljepsi stadion u bivsoj Yugi.Lijep je i Poljud ali mi se ne sviđa sto ima samo 3 tribine,da ima 4 bio bi najljepsi stadion .Lijepi su i ovaj novi u Makedoniji i u Sloveniji.
P.S Bilino polje je super solidan stadion a tebi realnost izgleda nije jaca strana.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
svi stadioni s atletskom stazom su hendikepirani(fudbelske tekme mislim) u odnosu sa onim bez atletske staze.ne vidim a ako sam pogresiio recite mi gdje se pravi novi FUDBALSKI/NOGOMETNITitova-Juga je napisao/la:Fali mu 4 da bude jedan od ljepsih u cijeloj Europi, a ne samo na ovim prostorima.Plummer je napisao/la:Bilino Polje je trenutno najljepsi stadion u bivsoj Yugi.Lijep je i Poljud ali mi se ne sviđa sto ima samo 3 tribine,da ima 4 bio bi najljepsi stadion .Lijepi su i ovaj novi u Makedoniji i u Sloveniji.
P.S Bilino polje je super solidan stadion a tebi realnost izgleda nije jaca strana.
stadion u europi s atletskom stazom.
u modi su engleski tipovi stadiona gdje su gledaoci udaljeni 5- 6 metara od terena
po meni bilino polje najljepsi stadion u birvaktile SFRJ
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Titova-Juga
- Kontakt:
tareizo je napisao/la:svi stadioni s atletskom stazom su hendikepirani(fudbelske tekme mislim) u odnosu sa onim bez atletske staze.ne vidim a ako sam pogresiio recite mi gdje se pravi novi FUDBALSKI/NOGOMETNITitova-Juga je napisao/la:Fali mu 4 da bude jedan od ljepsih u cijeloj Europi, a ne samo na ovim prostorima.Plummer je napisao/la:Bilino Polje je trenutno najljepsi stadion u bivsoj Yugi.Lijep je i Poljud ali mi se ne sviđa sto ima samo 3 tribine,da ima 4 bio bi najljepsi stadion .Lijepi su i ovaj novi u Makedoniji i u Sloveniji.
stadion u europi s atletskom stazom.
u modi su engleski tipovi stadiona gdje su gledaoci udaljeni 5- 6 metara od terena
po meni bilino polje najljepsi stadion u birvaktile SFRJ
Stipu bola atletsku stazu, ima stadiona veoma lijepih i sa njom.
To sto je Poljud davno napravljen ne znaci da nije lijep, odnosno sigurno najljepsi na ovim nasim prostorima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Filip Makedonski je na oko lep stadion,ali licno nije po mome ukusu,tribine sa strana su previse strme,kao da si na ski skakaonici a ne na stadionu,strah te i pogledati dole.
Ali da je na oko lep jeste.

Ali da je na oko lep jeste.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bilino Polje je pravi fudbalski stadion,bez atletske staze,sa 4 tribine,sa reflektorima.Zadnjih 2-3 godine potpuno je renoviran.Postavljenje novi krov sa ukrasnim reflektorima, nove stolice na sve 4 tribine,svlačionice su takođe potpuno renovirane,ofarban je čitav stadion,itd... Ne znam sta mu jos fali?Nalazi se u samom centru grada,pored rijeke Bosne i parka,Kamberovića Polje'.Ima solidan kapacitet.Eto,mislim da sam nabrojao ono glavno,a ako neko misli da nesto nedostaje,nek napise sta je to?
Zadnja izmjena: Plummer, dana/u 14 apr 2011, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
neuporediv sa poljudom,slovencem i onim makedonskim.Plummer je napisao/la:Bilino Polje je pravi fudbalski stadion,bez atletske staze,sa 4 tribine,sa reflektorima.Zadnjih 2-3 godine potpuno je renoviran.Postavljene su nove stolice na sve 4 tribine,svlačionice su takođe potpuno renovirane,ofarban je čitav stadion,itd... Ne znam sta mu jos fali?Nalazi se u samom centru grada,pored rijeke Bosne i parka,Kamberovića Polje'.Ima solidan kapacitet.Eto,mislim da sam nabrojao ono glavno,a ako neko misli da nesto nedostaje,nek napise sta je to?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Plummer je napisao/la:Bilino Polje je pravi fudbalski stadion,bez atletske staze,sa 4 tribine,sa reflektorima.Zadnjih 2-3 godine potpuno je renoviran.Postavljene su nove stolice na sve 4 tribine,svlačionice su takođe potpuno renovirane,ofarban je čitav stadion,itd... Ne znam sta mu jos fali?Nalazi se u samom centru grada,pored rijeke Bosne i parka,Kamberovića Polje'.Ima solidan kapacitet.Eto,mislim da sam nabrojao ono glavno,a ako neko misli da nesto nedostaje,nek napise sta je to?
Niko ne kaze da mu ista nedostaje, jedan je od boljih na ovim prostorima, ali je Poljud ipak jedno prelijepo zdanje ma koliko ne volio Hajduk i Split kao grad.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Hajdukov stadion je takođe preljep,samo po mom misljenju mali minus mu je sto ima samo 3 tribine i atletsku stazu.Pratim sve klubove iz bivse Yuge redovno,a posebno derbije velike četvorke(Zvezda-Partizan i Hajduk-Dinamo).Titova-Juga je napisao/la:Plummer je napisao/la:Bilino Polje je pravi fudbalski stadion,bez atletske staze,sa 4 tribine,sa reflektorima.Zadnjih 2-3 godine potpuno je renoviran.Postavljene su nove stolice na sve 4 tribine,svlačionice su takođe potpuno renovirane,ofarban je čitav stadion,itd... Ne znam sta mu jos fali?Nalazi se u samom centru grada,pored rijeke Bosne i parka,Kamberovića Polje'.Ima solidan kapacitet.Eto,mislim da sam nabrojao ono glavno,a ako neko misli da nesto nedostaje,nek napise sta je to?
Niko ne kaze da mu ista nedostaje, jedan je od boljih na ovim prostorima, ali je Poljud ipak jedno prelijepo zdanje ma koliko ne volio Hajduk i Split kao grad.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Plummer je napisao/la: Hajdukov stadion je takođe preljep,samo po mom misljenju mali minus mu je sto ima samo 3 tribine i atletsku stazu.Pratim sve klubove iz bivse Yuge redovno,a posebno derbije velike četvorke(Zvezda-Partizan i Hajduk-Dinamo).
Najbolje postaviti temu na neki internacionalni sajt i vidit misljenje

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa idi na Skycraper i naci ces to.Titova-Juga je napisao/la:Plummer je napisao/la: Hajdukov stadion je takođe preljep,samo po mom misljenju mali minus mu je sto ima samo 3 tribine i atletsku stazu.Pratim sve klubove iz bivse Yuge redovno,a posebno derbije velike četvorke(Zvezda-Partizan i Hajduk-Dinamo).

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
NEMOZES POREDITI MALE STADJONE SA VELIKIMA,,ONDA JE ONAJ NOVI U PULI AKO SE NE VARAM NAJBOLJI,,BILINO POLJE JE LIJEP STADJONCIC AL NISTA VISE,,Plummer je napisao/la:Hajdukov stadion je takođe preljep,samo po mom misljenju mali minus mu je sto ima samo 3 tribine i atletsku stazu.Pratim sve klubove iz bivse Yuge redovno,a posebno derbije velike četvorke(Zvezda-Partizan i Hajduk-Dinamo).Titova-Juga je napisao/la:Plummer je napisao/la:Bilino Polje je pravi fudbalski stadion,bez atletske staze,sa 4 tribine,sa reflektorima.Zadnjih 2-3 godine potpuno je renoviran.Postavljene su nove stolice na sve 4 tribine,svlačionice su takođe potpuno renovirane,ofarban je čitav stadion,itd... Ne znam sta mu jos fali?Nalazi se u samom centru grada,pored rijeke Bosne i parka,Kamberovića Polje'.Ima solidan kapacitet.Eto,mislim da sam nabrojao ono glavno,a ako neko misli da nesto nedostaje,nek napise sta je to?
Daleko najljepsi i najfunkcionalniji stadion na prostoru bivse drzave!

Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Pa idi na Skycraper i naci ces to.Titova-Juga je napisao/la:Plummer je napisao/la: Hajdukov stadion je takođe preljep,samo po mom misljenju mali minus mu je sto ima samo 3 tribine i atletsku stazu.Pratim sve klubove iz bivse Yuge redovno,a posebno derbije velike četvorke(Zvezda-Partizan i Hajduk-Dinamo).
Ma ne da mi se sada bakcat, ali samo kazem Poljud je zaista lijep, nisam nikada bio (iako sam isao mnogo puta u Split) ali bi sigurno potvrdio sebi to jos i vise da sam otisao i pogledao ga.
Bilino P. je fin stadion, odlican za nase uvjete na prostoru Jugoslavije, ali Poljud je meni ipak iznad ostalih.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
, 88000'
NEMOZES POREDITI MALE STADJONE SA VELIKIMA,,ONDA JE ONAJ NOVI U PULI AKO SE NE VARAM NAJBOLJI,,BILINO POLJE JE LIJEP STADJONCIC AL NISTA VISE,,
Dobro znači po tvome,onda su Marakana i Maksimir ljepsi od Poljuda jer su veći stadioni.? Nigdje veze.?
NEMOZES POREDITI MALE STADJONE SA VELIKIMA,,ONDA JE ONAJ NOVI U PULI AKO SE NE VARAM NAJBOLJI,,BILINO POLJE JE LIJEP STADJONCIC AL NISTA VISE,,
Dobro znači po tvome,onda su Marakana i Maksimir ljepsi od Poljuda jer su veći stadioni.? Nigdje veze.?
NE,,NIJE BITAN SAMO KAPACITET,,ALI I ON UTJECE,,POGLEDAJ STADJON U PULI,,LJEPSI OD BP,,ALI SVEJEDNO NIJE U NIKAKVOJ KONKURENCIJI JER PRIMA 10 000 GLEDAOCA.Plummer je napisao/la:, 88000'
Konačno je poznat oficijalni kapacitet stadiona u Skoplju.
Арена „? "“
" 33.460
Северна " 10.974
Јужна " 10.562
" " 5.962
$ " 5.962
Spored lokalne novine, ovaj stadion je sad 9ti najvechi na balkansko poluostrovo.
Арена „? "“
" 33.460
Северна " 10.974
Јужна " 10.562
" " 5.962
$ " 5.962
Spored lokalne novine, ovaj stadion je sad 9ti najvechi na balkansko poluostrovo.
ovo je jedan od ljepsih stadiona
DUGOPOLJE

DUGOPOLJE

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.