Budali je sve smijesnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Tebi je to smijesno !?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Budali je sve smijesnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Tebi je to smijesno !?
teferič je napisao/la:pa uzmi im pare brate, šta čekaš?Virtu4l je napisao/la:20:30 Albanien 3.40 X 3.25 Bosnien und Herzegowina 2.10
Jesu ove kladionice levati...
Na temi Željesajo10 je napisao/la:E moj Beslija, pa kako tako
Hahahah hairlija na temi FK Sarajevoadmin je napisao/la:
ajde da ne brišemo postove, ali da nas četrnaestogodišnjaci popuste malo.
tema nisu navijači, mora li uvijek poslije svake utakmice samo da se analizira tribina? hairlija, primjetiš li ikad da se na terenu igra utakmica?
Jok ba nevidim na daleko
Sta ste mislili? Da ce zandarmerija da vas vodi u bioskop? Ili mozda na sladole?
HAHAHAHA budale hahaaSamo F.K.S !! je napisao/la:Hahahah hairlija na temi FK Sarajevoadmin je napisao/la:
ajde da ne brišemo postove, ali da nas četrnaestogodišnjaci popuste malo.
tema nisu navijači, mora li uvijek poslije svake utakmice samo da se analizira tribina? hairlija, primjetiš li ikad da se na terenu igra utakmica?
Jok ba nevidim na daleko
juznjak> je napisao/la:Vidio Nanu golu
E ovo je meni vrh !kurdt je napisao/la:Allah Dzelesanovic je kazao:"Ko prvi odustane od rasprave, makar bio i upravu, zasluzuje 100 dzenetskih hurija i s njima naravno redovan sex."haris334 je napisao/la:
nek se Loserpool moze to je bitno, sta ste vi napravili kod Birminghama?? NISTA zato suti
Nemoj se ljutiti al ti zivis u dubokom intelektualnom mraku.
nadam se da ce vas cigani iz rima prizemljiti i pokazati gdje vam je mjesto
hahahaTakodjer se i ja svaki dan nadam da ce ti Bog podariti mozak, ali nada zadnja umire .
EdinTM87 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH MATEMATICAR AHAHAHAHAHAHAHHAHA (pauza) AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAadrH je napisao/la:20 postova po stranici X 500 stranica = 1000 postova
To znaci da je Otnysov bio prvi na 51 stranici i samim tim je to 1001 post.
ali nije bitno to je meni samo dosadno pa se provaljujem bezveze
Pa dobro mislim da pretjerujes, jedna nula gore dole nije to nista.EdinTM87 je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH MATEMATICAR AHAHAHAHAHAHAHHAHA (pauza) AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAadrH je napisao/la:20 postova po stranici X 500 stranica = 1000 postova
To znaci da je Otnysov bio prvi na 51 stranici i samim tim je to 1001 post.
ali nije bitno to je meni samo dosadno pa se provaljujem bezveze
Ma zafrkajem se ba gdje nije strasno ne znati osnovu matematikeWolverine je napisao/la:da, ali je on to napisao u dva razlicita posta, tri puta cini mi se.
Mr Plummer je napisao/la:popunio sam 10 listica za kladionicu i kad sam kernuo kuci vidio sam Misimovica kako kupuje svinjski odrezak, nije bas ishrana za sportiste. Trebao bi se ugledati na Medunjanina koji odlicno igra u Macabiju (tipfelersladoled je napisao/la:**** - npr. ova rijec koja počinje sa p je cenzurisana i ne može se vidjeti
sta mislite da se cenzurisu jos neke rječi
onako na brzinu sam se sjetio ovih rječi:
lištica (lišticu, listica, listicu...) - riječ koja se često koristi, u negativnom kontekstu, isključivo radi vrijeđanja, a uz to i predstavlja ime nepostojećeg mjesta (lažno ime) što je u suprotnostima sa pravilima foruma
svinjski (svinjskog, svinjskom...) - ova riječ se na forumu koristi samo prilikom omaložavanja imena hšk zrinjski
a.c.a.b. (acab...) - ovo cenzurisati u skladu sa politikom portala (stop huliganizmu)
sigurno ima još nekih primjera ali ovih sam se prvih sjetio, mislim da bi ovo koliko toliko olakšalo adminu i moderatorima posao
sta misli admin o ovome?)
Totalnofera je napisao/la:Mr Plummer OWNA !!!
ja sam upo sa stolice kad sam procitao ovo za aduaLos*Blancos je napisao/la:rep.USA F.Adu je clan Arisabivsi igrac Real Madrid Castille, posle RM bio u Benfici, Monacu
u sredini glavni igrac im je rep.Tunisa Nafti
predvodjeni uz legendu H.Cupera
EdinTM87 je napisao/la:Prosla sezona: Mensud Basic i Nihad Baljak
Ova sezona: Zijad Blekic
Rudaru trebaju pare, cuo sam da im kanton neda ili tako nesto, jednostavno se moze desiti ono sto je bilo u Banovicima KAZEM MOZE SE DESITI.