Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Neka osnuju bordel , a biti će glavne PIP neću reći. Još im Adebisija iz OZ-a dodamo i tuga im.
ma pljunite papke gdje god ih vidite... slobodno, ko da vas osudi radi toga... papci nam zivotom upravljaju, sjebase nam i baraz i repku... PLJUNITE IH GDJE GOD IH VIDITE... ako niste nato spremni obrazli ste ko i oni...
Stvarno više ne kontam ovaj savez.
1. Kako može neko ko je sada već bivši funkcioner odlukom suda , da daje saopštenje na službenoj stranici saveza;
2. Kako može da predsjednik saveza ne zna ama baš ništa ni o čemu kako je govorio sinoć na TV-u , majstore il' si upetljan il veze nemaš u svakom slučaju nemožeš biti predsjednik saveza na taj način.
3. Nek mi nemamo mjesta za Misimovića u loži , al imamo za Selmu Bajrami za koju Ušo kaže da je ona "upala" nekim drugim kanalima
4. Kako se može osigurati Hotel Zenica da ne može niko prismrditi ni blizu , al zato može vašar biti gdje god naši spavaju.
dalje neću više da nabrajam gadi mi se......pogotovo kad ona bleba ode Šukeru kao morate ovamo treba vas premijer....a funkcije mati mila....nabijem je na k....
1. Kako može neko ko je sada već bivši funkcioner odlukom suda , da daje saopštenje na službenoj stranici saveza;
2. Kako može da predsjednik saveza ne zna ama baš ništa ni o čemu kako je govorio sinoć na TV-u , majstore il' si upetljan il veze nemaš u svakom slučaju nemožeš biti predsjednik saveza na taj način.
3. Nek mi nemamo mjesta za Misimovića u loži , al imamo za Selmu Bajrami za koju Ušo kaže da je ona "upala" nekim drugim kanalima
4. Kako se može osigurati Hotel Zenica da ne može niko prismrditi ni blizu , al zato može vašar biti gdje god naši spavaju.
dalje neću više da nabrajam gadi mi se......pogotovo kad ona bleba ode Šukeru kao morate ovamo treba vas premijer....a funkcije mati mila....nabijem je na k....
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Ja bi ovako podijelio funkcije u savezu:
-Miralem44 za predsjednika saveza jer Miralem kao starija osoba ipak ima iskustva i autoritet
-Tarik14 i harisp za selektora, zna malci taktiku u po dana i noci
-Dubrava - vanjski saradnik
-bossna - potparol za javnost
-smijesni ste - zaduzen za motivaciju fudbalera
- ja - ekonomija i finansije pa da vidite kako je Usanovic bio ljudina ....

-Miralem44 za predsjednika saveza jer Miralem kao starija osoba ipak ima iskustva i autoritet
-Tarik14 i harisp za selektora, zna malci taktiku u po dana i noci
-Dubrava - vanjski saradnik
-bossna - potparol za javnost
-smijesni ste - zaduzen za motivaciju fudbalera
- ja - ekonomija i finansije pa da vidite kako je Usanovic bio ljudina ....

Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Kako smo mi glupa nacija hej, Selma Bajrami dobila mjesto u lozi ...Hello ba, ja koliko sam ljut tastaturu bi pojeo..Prvo i ta loza je zivo sranje, da barem to srede i naprave nesto kao lozu kako treba pa hajd, no ovako je to pitanje statusa i ko sto neko rece guraju se tamo samo da budu vidjeni a ne sto su bolji uslovi ili ekskluziva za gledanje tekme...
Hajmo dalje, ko je dao i kako i zasto kartu i pozivnicu Selmi toj kravi Bajrami i slicnima??? Sta ce takvi na utakmici? Idi seljanko pjevas po tefericima i vaserima, sta ces ti na utakmici...Trebao je cijeli stadon k.... nakon tekme....Rasturit je ko bugarsku skupstinu....
Sramota fuj.....
Hajmo dalje, ko je dao i kako i zasto kartu i pozivnicu Selmi toj kravi Bajrami i slicnima??? Sta ce takvi na utakmici? Idi seljanko pjevas po tefericima i vaserima, sta ces ti na utakmici...Trebao je cijeli stadon k.... nakon tekme....Rasturit je ko bugarsku skupstinu....
Sramota fuj.....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Predjsednik FS Rusije podnio ostavku ,a nase ni zakonskim putem ne mogu otjerat..Pa frajer ne zna sastavit dvije pred micom ,e Munibe..Medvedev porucio da se ne zezaju i da svoj posao rade kao profesinolaci inace ce da nadrpaju....Ne znam ko moze sta uradit na ovome ,ali te ljude fakat treab otjerat...Neka ih je stid ,Munib se brani,pa sta ces se branit ,neka ga je stid sto ljudi ikako sumnjaju...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa u Rusiji znaju kako sta ide nije kao kod nas,kod nas sve mozes sto deblji dosje i picis nema ti ravnog dzaba ti skola i sve,dok u Rusiji ljudi znaju Medvedev mahne prstom i covjek nestane sa lica zemlje nema za ****...ahmic je napisao/la:Predjsednik FS Rusije podnio ostavku ,a nase ni zakonskim putem ne mogu otjerat..Pa frajer ne zna sastavit dvije pred micom ,e Munibe..Medvedev porucio da se ne zezaju i da svoj posao rade kao profesinolaci inace ce da nadrpaju....Ne znam ko moze sta uradit na ovome ,ali te ljude fakat treab otjerat...Neka ih je stid ,Munib se brani,pa sta ces se branit ,neka ga je stid sto ljudi ikako sumnjaju...
Mogu samo reci jedan stih od (Grupa Azra-pjesma-ko to tamo pjeva-stih bice bolje rodjace,,,,)

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Bolja je onaj dio iz te pjesme.Ponos Torina je napisao/la:Pa u Rusiji znaju kako sta ide nije kao kod nas,kod nas sve mozes sto deblji dosje i picis nema ti ravnog dzaba ti skola i sve,dok u Rusiji ljudi znaju Medvedev mahne prstom i covjek nestane sa lica zemlje nema za ****...ahmic je napisao/la:Predjsednik FS Rusije podnio ostavku ,a nase ni zakonskim putem ne mogu otjerat..Pa frajer ne zna sastavit dvije pred micom ,e Munibe..Medvedev porucio da se ne zezaju i da svoj posao rade kao profesinolaci inace ce da nadrpaju....Ne znam ko moze sta uradit na ovome ,ali te ljude fakat treab otjerat...Neka ih je stid ,Munib se brani,pa sta ces se branit ,neka ga je stid sto ljudi ikako sumnjaju...
Mogu samo reci jedan stih od (Grupa Azra-pjesma-ko to tamo pjeva-stih bice bolje rodjace,,,,)
,,jedu go-vna i sanjare,,

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Bolja je onaj dio iz te pjesme.Ponos Torina je napisao/la:Pa u Rusiji znaju kako sta ide nije kao kod nas,kod nas sve mozes sto deblji dosje i picis nema ti ravnog dzaba ti skola i sve,dok u Rusiji ljudi znaju Medvedev mahne prstom i covjek nestane sa lica zemlje nema za ****...ahmic je napisao/la:Predjsednik FS Rusije podnio ostavku ,a nase ni zakonskim putem ne mogu otjerat..Pa frajer ne zna sastavit dvije pred micom ,e Munibe..Medvedev porucio da se ne zezaju i da svoj posao rade kao profesinolaci inace ce da nadrpaju....Ne znam ko moze sta uradit na ovome ,ali te ljude fakat treab otjerat...Neka ih je stid ,Munib se brani,pa sta ces se branit ,neka ga je stid sto ljudi ikako sumnjaju...
,,jedu go-vna i sanjare,,
haha pa da cijela pjesma je beton i malo me podsjeca na situaciju koja se sada aktuelna..

Sud trazi Munib neda ....

Boli usketa ona stvar on se nafurao uz onu pjesmu Uzas je moja furka i pokro sve sto se moglo pokrasti
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo sad slusam na radiju kaze Coban colakovic da Usanovic ostaje na duznosti u savezu,kaze da nije dobio sudsku presudu za usanovica jao jao da te bog sacuva cirkus im nije ravan ni jedna mafija na svijetu,za njih je sicilija mala maca.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trebao bi opet neki protest pred zgradom saveza ..
MUNIBE OSTANI !

MUNIBE OSTANI !

A C A B !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Oni su vec duze vrijeme sve isplanirali kesirali fino sve ugovore i potpisali cak ugovore do 2014 godine i sve to lijepo kesira podjelili lagano jer sad im istice mandat svima u savezu i lijepo su se obezbjedili sto se tice para,idu oni svi za koji mjesec svi ce da lete iz saveza,zato svi sute!!!!!!!
Ma ne znam ,jedini nacin je da se fudbaleri udruze...Jednom su pokusali i jedni je Sasa Papac ostao priseban svojoj odluci...Vise nacina nema da se otjeraju...Mislim da jednini Dodik moze rijesit ovo,al tu ima jedan problem..Ne zanima ga BiH....
Ovaj Iljo Dominkovic,kao se vec zove...Pa covjece koliko je glup i s kim se tali ni svejstan nije..Ne znaju sms napisat ,jos da je pametni pa ako s nekim radi cudne stvari da se bar ti ljudi ne hvale kako im Iljo pomaze ili recimo obezbjeduje karte u lozi a Miske nema mjesta...Samo ,znate,Miske i ljudi iz te brnase ,ma oni i vole s ljudima "obicnin" da tako nazovem,a oni koji misle da su nesto a nikada nisu bili nista ni osjetili draz zasluge ,eh takvi su jadni njima ta loza nesto znaci...
Munib zivi vjecnoEmir_ZENICA je napisao/la:Trebao bi opet neki protest pred zgradom saveza ..![]()
![]()
MUNIBE OSTANI !

100% sportski i krajnje opušten potpis
- rob do bagro
- Kontakt:
To pcka ne moze izbacit samo moze pobacitRiNo je napisao/la:Munib zivi vjecnoEmir_ZENICA je napisao/la:Trebao bi opet neki protest pred zgradom saveza ..![]()
![]()
MUNIBE OSTANI !

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Munib je bosanski Chack Noris!!!!!!!!!!!!!!!!!! Munib nikad ne dobija platu on uzima koliko hoce!!!!!!!!!!!!!!hhahahahahhahahhahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Pa njima ni 1500 marica nemoze nista.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Bogdan Čeko: "Na stolu sam očekivao ostavke"
U prostorijama Nogometnog saveza BiH održana je vanredna sjednica Predsjedništva saveza na kojoj je glavna tema bila presuda Suda BiH generalnom sekretaru Munibu Ušanoviću i sekretaru za finansije i marketing Miodragu Kurešu koji su osuđeni na pet godina zatvora zbog produženog krivičnog djela porezne utaje i produženog krivičnog
Kako je za Sarajevo-x.com rekao Bogdan Čeko, potpredsjednik NS BiH na sjednici se nije dešavalo "ništa". Na pitanje šta to podrazumjeva, Čeko je rekao da stvari ne idu kako su danas išle.
"Ako predsjedništvo nije u stanju da se uhvati u koštac sa problemom onda neka se raspadne", kategoričan je Čeko u svom komentaru sjednice Predsjedništva saveza.
Na pitanje da li Ušanović i Kureš trebaju podnijeti ostavke na svoje funkcije ili nastaviti sa radom do pravomoćnosti presude, Čeko je rekao da je on danas očekivao ostavke na stolu.
"Očekivao sam ostavke na stolu, a ne da ih mi moramo tražiti", rekao je Čeko.
Kako saznajemo, delegacija NS BiH predvođena Sulejmanom Čolakovićem i Jasminom Bakovićem otputovaće sutra u Nyon, gdje će u sjedištu UEFA-e biti održan sastanak u vezi sa namještanjem utakmica. Podsjećamo, pod lupom se nalazi osam utakmica Premijer lige za koje se sumnja da su namještene.
Kako je rekao Čeko, od sastanka se puno ne očekuje i tu nema problema, a delegacija NS BiH će se u našu zemlju vratiti sa onim što će im reći čelnici krovne
U prostorijama Nogometnog saveza BiH održana je vanredna sjednica Predsjedništva saveza na kojoj je glavna tema bila presuda Suda BiH generalnom sekretaru Munibu Ušanoviću i sekretaru za finansije i marketing Miodragu Kurešu koji su osuđeni na pet godina zatvora zbog produženog krivičnog djela porezne utaje i produženog krivičnog
Kako je za Sarajevo-x.com rekao Bogdan Čeko, potpredsjednik NS BiH na sjednici se nije dešavalo "ništa". Na pitanje šta to podrazumjeva, Čeko je rekao da stvari ne idu kako su danas išle.
"Ako predsjedništvo nije u stanju da se uhvati u koštac sa problemom onda neka se raspadne", kategoričan je Čeko u svom komentaru sjednice Predsjedništva saveza.
Na pitanje da li Ušanović i Kureš trebaju podnijeti ostavke na svoje funkcije ili nastaviti sa radom do pravomoćnosti presude, Čeko je rekao da je on danas očekivao ostavke na stolu.
"Očekivao sam ostavke na stolu, a ne da ih mi moramo tražiti", rekao je Čeko.
Kako saznajemo, delegacija NS BiH predvođena Sulejmanom Čolakovićem i Jasminom Bakovićem otputovaće sutra u Nyon, gdje će u sjedištu UEFA-e biti održan sastanak u vezi sa namještanjem utakmica. Podsjećamo, pod lupom se nalazi osam utakmica Premijer lige za koje se sumnja da su namještene.
Kako je rekao Čeko, od sastanka se puno ne očekuje i tu nema problema, a delegacija NS BiH će se u našu zemlju vratiti sa onim što će im reći čelnici krovne
SMRT FASIZMU!!!
pa normalno navijacke skupine bi trebale ovo sad da iskoriste i da se napravi kakav protest!!!!!!!!!! da se ponovo igraci ukljuce!!!!!!!!! ali izgleda to je nemoguce,,,,,, kad bi sutra kakv protest bio veci razmjera ja bih odmah dosao da dam podrsku!!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Proximic i 28 gostiju.