Stvarno treba prestat vise sa kmecanjem. Pa klocu Tahirbegu je oprosten cist penal protiv Rumuna. Nekad je sreca na tvojoj strani, nekad ne.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Stvarno treba prestat vise sa kmecanjem. Pa klocu Tahirbegu je oprosten cist penal protiv Rumuna. Nekad je sreca na tvojoj strani, nekad ne.
I ja sam bio i nikad nije bilo jače. Mozda u Brazilu.edvaE2 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 08:14Bio na utakmicibhsport je napisao/la: ↑28 avg 2025, 07:502003 pred meč sa Danskom. Hasan, Bolic, Baljic, Bajramović, asistirali zabijali, Sergej isto tako, Konjic i Hibic stubovi odbrane, Music u Italiji standardan, jedino Spahić na pocetku ali ih sve osim Hasana pojela trema. Spahićev igrac nam dade gol tada i nista od SP 2004.napapijri1987 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:06Jesmo li ikada docekali okupljanje repke u ovakvoj atmosferi?
Vasilj brani odlicno u BL ( neki dan rekose svabski komentatori da je jedan od najboljih golmana lige,cak mislim drzi i rekord BL sa odbranjenih 5/6 penala u jednoj sezoni)
Dedic kida u Benfici i napokon pokazuje igre koje vecina od njega ocekuje
Muharemovic usao u Seria A i ustalio se u prvoj postavi
Barisic jedan od boljih stopera svicarske lige
Katic postao jedan od vaznijih igraca Schalke
Isus krist usao u CL sa svojim klubom i konstantno igra
Gigovic presao u slabiju ligu ali jaci klub
Tahirovic se napokon ustalio
Alajbegovic otkrice,konstantno igra i zabija
Bazdar zabio nakon 100 godina
Demirovic 2 gola neku noc
Edina ne moramo ni komentarisat,on je sa jednom nogom Rivaldo.
Omerovic igra konstantno,doduse slaba liga kao i klub.
Memic ubica,igra konstantno i dao je i neke golove vec.
Malic dobija minute stalno kao i Karic. Jedini koji je nazadovao je Gazibegovic koji nikako da uhvati ritam.
Nazalost esmir nije tu a i on pokazuje znakove zivota. Fali Seo koji uvijek izdominira. Basica, Hajradinovica i Ifeta ne mogu komentarisat jer ne znam ni gdje igraju a kamoli sta drugo.
Struka treba pripremiti igrace jer nas čekaju dvije totalno drugačije utakmice. San Marino gdje moras napasti i zabiti gol a napatili smo se u Zenici te Austrija koja izadje visoko i pritisne zadnju liniju gdje cemo biti u podredjenom polozaju.
Na sta ce izaci vidjet cemo.![]()
![]()
Ne znam da je ikad bila tolika euforija, možda kada smo nanjušili Brazil. Jedva sam ušao na stadion, a imao kartu. 2.000-3.000 hiljade ljudi s kartama ostalo vani. Vjerovatno štampali više karata nego što Koševo može primit, nemam pojma. U tom smislu, malo mogu i razumjeti da su se naši prepali uspjeha. Bilo je baš napeto.
Slažem se s tim. Samo hoću reći, ne trebamo se ponašati kako ovo nije penal samo jer bi nas neko oštetio za isti.DamirT je napisao/la: ↑28 avg 2025, 10:42Jeste start unutar 16, samo je problem da je na kontra strani, 99% nam ne bi ovo svirao kao penal.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑28 avg 2025, 10:36Ne moraš liniju precrtavati, svakako je start unutar 16, ispravna odluka. Tačno ne vjerujem da se na ovo vraćamo ponovo...![]()
Odalo te to "komentiramo".BOSNAAAMOJAAA je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:58Na šta smo mi spali da komentiramo utakmice koje su se igrale prije 10-15 I više godina...
Sto se tice himne ja i sad sa 30 kuka ustanem kada svira drzavna himna, nebitno gdje biozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:26haha to je bilo vrijeme kad ja klinjo u sobi ustanem kad krene himna. Na utakmice me nisu smjeli voditi jer sam komentarisao svaki potez i odluku, neko bi me čepirao, džaba što sam bio dijete.
![]()
Boga mi ide, karte vec kupljene. Bilo je Jos malo na Sektoru E
Ne pamtim kad smo imali ovakvu statistiku igrača pred kvalifikacije. Nadam se da će selektor izabrati najbolje što imamo i da će ih igrati na pravoj poziciji. Npr. Dedic puno bolje igra na desnom beku. Idemo po 6 bodova iz 2 utakmice dosta 1-0invincible1921 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 22:38Sta je ba ovo ..zabi Kera mali dvije golcine, zabi esmir dva, gigovic dva, zabi dzeko, dedic ikona benfice ce postat...ja ne znam kako da se ponasam, nisam naviko na ovo![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, Brazzzoo123, Coolpanda24, Cwirek, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Mostarska, Skojevska, Zglavkar i 89 gostiju.