Vico Zeljković

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la admin » 27 dec 2021, 13:24

Pa nije red da pričam o Sarajevu od prije dvije godine, kad je Vico bio super, a njegov potez da prekine sezonu zbog dva slučaja korone u Sarajevu sasvim opravdan. SportSport.ba naravno bili smradovi i neprijatelji koji pišu da treba da se igra, protiv Vice. Jedini, jer tad nije bila predizborna godina, a u Federaciji nije bilo popularno imati stav koji Sarajevu ne garantuje titulu, a ni Želji Evropu (mada je prešutni ugao koji je neko drugi trebao zastupati bio da se može i treba do titule). Dobili zabranu ulaska na stadion Koševo za cijelu narednu sezonu jer nismo bili na Vicinoj strani.

Nakon toga bila 4R inicijativa kao magla navijačima da se skrene pažnja s problema koji su nastupili kad se klub haman ugasio, sreća pa dođe Mirvić. Koji konkretan potez je ta inicijativa povukla? Nikoji. Konkretnu izjavu? Nikoju. Svako gledao svoj interes u tom trenutku, Sarajevo realno samo da se priča o nečem drugom a ne o dešavanjima koja su kasnije isplivala na površinu.

Poenta je da svako u bh. fudbalu samo sebe gleda, svi su zaraćeni i istovremeno svi u talu i svi iza kulisa pokušavaju nešto uraditi gurajući medije da za njih biju bitke. Onda se sutra pomire, jer interes je najbolji katalizator pomirbe, a mi ostajemo šupci za svakog.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 27 dec 2021, 13:50

admin je napisao/la:
27 dec 2021, 13:24
Pa nije red da pričam o Sarajevu od prije dvije godine, kad je Vico bio super, a njegov potez da prekine sezonu zbog dva slučaja korone u Sarajevu sasvim opravdan. SportSport.ba naravno bili smradovi i neprijatelji koji pišu da treba da se igra, protiv Vice. Jedini, jer tad nije bila predizborna godina, a u Federaciji nije bilo popularno imati stav koji Sarajevu ne garantuje titulu, a ni Želji Evropu (mada je prešutni ugao koji je neko drugi trebao zastupati bio da se može i treba do titule). Dobili zabranu ulaska na stadion Koševo za cijelu narednu sezonu jer nismo bili na Vicinoj strani.

Nakon toga bila 4R inicijativa kao magla navijačima da se skrene pažnja s problema koji su nastupili kad se klub haman ugasio, sreća pa dođe Mirvić. Koji konkretan potez je ta inicijativa povukla? Nikoji. Konkretnu izjavu? Nikoju. Svako gledao svoj interes u tom trenutku, Sarajevo realno samo da se priča o nečem drugom a ne o dešavanjima koja su kasnije isplivala na površinu.

Poenta je da svako u bh. fudbalu samo sebe gleda, svi su zaraćeni i istovremeno svi u talu i svi iza kulisa pokušavaju nešto uraditi gurajući medije da za njih biju bitke. Onda se sutra pomire, jer interes je najbolji katalizator pomirbe, a mi ostajemo šupci za svakog.
Sto je Vico podigao branitelje lika i djela. Nadam se da ce Sarajevo i u narednom periodu, ovom portalu, zabraniti prisustvovanje na bilo kojoj konferenciji. Ne znam sto izrčeš činjenice, ovde jeste sve politički i zato nas i treba suspendovati. A, da li je, kako ti kažeš, " lažna informacija," vrlo brzo će se znati. Jeftin ste portal i za male stvari se prodajete...
Evo i oni tebe selame!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 dec 2021, 14:10

ja ti opet kažem, suspenzija i dolazak pravih fudbalskih legendi na čelo saveza bi obradovao više mene nego bilo koga od vas na ovom forumu. To ne znači da je informacija koja je plasirana istinita.

Ali eto, da stvari učinimo zanimljivim, rečeno je u januaru da su sastanci na kojim se priča o suspenziji. Ako do februara ne bude nikakve suspenzije i sastanaka o tome (zaista objavljenih, ne internih informacija od specijalnog izvještača iz Niona), ti u potpis stavi "SportSport.ba je jedini pravi sportski portal koji ne objavljuje fake news". A ako bude suspenzija ili bar sastanak na kojem se razmatra suspenzija (zaista potvrđen od strane UEFA), ja ću sa zadovoljstvom u potpis staviti "Dole lopovski savez, živjela suspenzija, živjele bh. fudbalske legende za boljitak fudbala!"

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 27 dec 2021, 14:13

admin je napisao/la:
27 dec 2021, 14:10
ja ti opet kažem, suspenzija i dolazak pravih fudbalskih legendi na čelo saveza bi obradovao više mene nego bilo koga od vas na ovom forumu. To ne znači da je informacija koja je plasirana istinita.

Ali eto, da stvari učinimo zanimljivim, rečeno je u januaru da su sastanci na kojim se priča o suspenziji. Ako do februara ne bude nikakve suspenzije i sastanaka o tome (zaista objavljenih, ne internih informacija od specijalnog izvještača iz Niona), ti u potpis stavi "SportSport.ba je jedini pravi sportski portal koji ne objavljuje fake news". A ako bude suspenzija ili sastanak na kojem se razmatra suspenzija (zaista potvrđen od strane UEFA), ja ću u potpis staviti "Dole lopovski savez, živjela suspenzija, živjele bh. fudbalske legende za boljitak fudbala!"
Po cemu bi te vise obradovalo? Ja navijam za Bosnu i Jugoslavija vec 54. godine. Branio sam je u ratu ( ne pada mi napamet opet) i tebe bi opet vise obradovao uspjeh reprezentacije od mene?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 dec 2021, 14:22

Mujkic je napisao/la:
27 dec 2021, 14:13
admin je napisao/la:

Ali eto, da stvari učinimo zanimljivim, rečeno je u januaru da su sastanci na kojim se priča o suspenziji. Ako do februara ne bude nikakve suspenzije i sastanaka o tome (zaista objavljenih, ne internih informacija od specijalnog izvještača iz Niona), ti u potpis stavi "SportSport.ba je jedini pravi sportski portal koji ne objavljuje fake news". A ako bude suspenzija ili sastanak na kojem se razmatra suspenzija (zaista potvrđen od strane UEFA), ja ću u potpis staviti "Dole lopovski savez, živjela suspenzija, živjele bh. fudbalske legende za boljitak fudbala!"
Po cemu bi te vise obradovalo? Ja navijam za Bosnu i Jugoslavija vec 54. godine. Branio sam je u ratu ( ne pada mi napamet opet) i tebe bi opet vise obradovao uspjeh reprezentacije od mene?
Obradovao bi me isto kao tebe iz tih patriotskih razloga, plus za posao na sportskom portalu i forumu se ništa bolje ne moze desiti. Znači, kao kad bi ti isti dan dozivio uspjeh reprezentacije i neko unaprijeđenje na poslu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 dec 2021, 15:34

admin je napisao/la:
Svidja mi se ovaj dio. (Iako ekipa s portala često ne radi posao kako treba - da nema foruma vjerovatno bi više radili - ovako vam forum dodje kao dobar izvor informacija).
Ljudi misle da samo oni koji pljuju po savezu, Vici, Misketu, Petevu i drugima da jedino (najvise) oni zele dobro reprezentaciji.
Nema sumnje da bi me takva vijest više obradovala od doticnih. Bio bih neizmjerno sretan i zadovoljan, a pljuvatori bi ostali bez kruha kojim se hrane.
Da dodje Barbarez bila bi ista prica. Pa pljuvale su se legende Bajevic, Bazdarevic - isto bi bilo i sa Barbarezom, Bajramovicem i ekipom koja se spominje. Sad kao treba da čudi pljuvanje Peteva?!
Nije valjao Spaha, ne valja Miske, Dzeko, Pjanic...neće valjati ni Ibisevic ako se nekad uključi. Zato mu je bolje da ostane po strani i sačuva status koji uživa, u protivnom bit će popljuvan.
Nekima je pljuvacka u krvi.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 dec 2021, 19:14

Postoji li neko ili neki nacin da se kompletna struktura saveza ocisti i da se na ta glavna mjesta u svim savezima od opstinskih do krovnog postave bivsi fudbaleri i strucnije osobe od trenutnih? Ljude koji prate samo repku vjerovatno zanima samo ovaj sami vrh saveza, i da se oni svi promjene pitanje koliko bi bilo napretka, jedino bi izgledalo ljepse da su tu Papac, Konjic, Hibic, Bolic i sl.,

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 dec 2021, 19:24

admin je napisao/la:
27 dec 2021, 14:22
Mujkic je napisao/la:
27 dec 2021, 14:13
admin je napisao/la:

Obradovao bi me isto kao tebe iz tih patriotskih razloga, plus za posao na sportskom portalu i forumu se ništa bolje ne moze desiti. Znači, kao kad bi ti isti dan dozivio uspjeh reprezentacije i neko unaprijeđenje na poslu.
Kakav ti i patriotizam realno. Skreces sa teme zasto nakon najvecih skandala u historiji lige a pratim je od pocetka niste napisali jedan tekst gdje kritikujete lakrdiju u savezu? Nije vama samo Sarajevo zabranilo dolazak na stadion isto je uradio i Misimovic sto se kasnije ispostavilo kao pravi potez. Sarajevo je sve tad uradilo sto je bilo do nas da se nastavi vas idol sah,kralj Amar je rekao da se iskljucivo nije nastavilo zbog interesa Borca jer evrope vidjeli nebi al opet o tome niste pisali nego svali na Sarajevo nama najvise odfovarao prekid a Vico i Borac ni krivi ni duzni Sarajevo je krivo. Recu ti dok je takvih kao vas uvijek ce bit ovako u ovoj drzavi,budite i dalje figure i kako vjetar puse sva sreca pa sve vise naroda odlazi i prati sport ostavicemo ga vama finim i postenim. Nego zasto je pola forumasa koji su oratili Zelju imigriralo sa ovog foruma vjerovatno i oni su glupi

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 dec 2021, 19:31

Sheyi je napisao/la:
27 dec 2021, 19:14
Postoji li neko ili neki nacin da se kompletna struktura saveza ocisti i da se na ta glavna mjesta u svim savezima od opstinskih do krovnog postave bivsi fudbaleri i strucnije osobe od trenutnih? Ljude koji prate samo repku vjerovatno zanima samo ovaj sami vrh saveza, i da se oni svi promjene pitanje koliko bi bilo napretka, jedino bi izgledalo ljepse da su tu Papac, Konjic, Hibic, Bolic i sl.,
Nacin biranja je sljedeci vjerovatno ga mnogi ne poznaju.

Sve krece od opstinskih/gradskih saveza, gdje se daju prijedlozi za ljude koji idu IO kantonalnog saveza. Klubovi sa jednog gradskog podrucja + udruzenja sudija, negdje i novinara glasaju. Izabran bude onaj sa najvise bodova, a bodovi su određeni po rangu takmicenja. (Npr. glas FK Sloboda ne vrijedi isto kao glas NK Mramor).

Tako se popuni IO kantonalnog saveza gdje se ponovo daju prijedlozi za IO NSBIH i Federalnog saveza i gdje onaj ko ima najvise glasova (ovaj put Azmir Husic ispred NSTK) ide u IO NSBiH.

Barbarez da bi usao u IO NSBiH mora proci na skupstini NSHNK kao prijedlog recimo Veleza gdje bi za protukandidata imao vjerovatno Beusa kojeg bi predlozila hrvatska strana u tom kantonu.

Ista je stvar i sa ostalim legendama koje mora neko predloziti na kantonalnim skupstinama i gdje moraju biti izglasani od ljudi koji su izabrani ispred opstina/gradova.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 dec 2021, 19:57

Da bi prošao do vrha, moraš imati organizaciju kao i stranke na izborima.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 dec 2021, 20:15

Da Azmir je to tako shvatio i finansijski pomogao Gradinu, Zvijezdu, Bratstvo, Slobodu, Svatovac (Lukavac), Buducnost, Bosnu Kalesiju, Slaven i prosao lagano sada je u kampanji za NSBiH, gura GOSK u PL, a zauzvrat ce dobiti dole glasove, dogovara pomoc Celiku i Zelji isto za glasove za potpredsjednika u sljedecem mandatu.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 27 dec 2021, 20:35

admin je napisao/la:
27 dec 2021, 11:40
Pa valjda i sami znate primjetiti jeste li ikad vidjeli intervju s Barbom, ne treba neko o tome da pise (ja vidjeh da je bio kod Frenkija u podcastu, malo o muzici, malo o kulturi). Mozete i sami skontati.

Druga stvar, ko je barba pa da je duzan spasavati bh. fudbal i da neko sere po njemu zato sto nece da se petlja s ****. Budimo realni, za pola godine, nakon prva dva poraza (koja bi dosla sigurno) bio bi popljuvan, bolje mu je ovako da ostane legenda nego da ga hrace ko stigne.

Dalje, ne postoji ta opcija da Barba dodje na bijelom konju, svi se razmaknu i on poreda stvari. Znaci, morao bi da ima sistem i razumjevanje sa poslodavcem (savezom). Sigurno ne bi napljuvao Vicu odmah po dolasku vec bi pokusavao nesto uraditi diplomatski. Samim tim, odmah bi postao izdajnik, kao Miske... jos nije musliman, znaci vrlo lako bi postao i cetnik zadnji.

I sad treba mi da dokazemo patritizam time sto cemo njega napljuvati sto nece sve ovo gore napisano. A pri tome naravno biti popljuvani od bar 80% ljudi s ove teme sto diramo u Barbu i biti na jos gorem glasu?
Ima i ovaj podcast u kome demantuje neke stvari. Sad je na nama i vama kome vjerovati, njemu ili nekim drugim ljudima.
BašČelik!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 14 jan 2022, 23:45

Koliko dugo ćemo još trpiti masakriranje ove lopine ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

bosvastarigrad
Kontakt:

Post Postao/la bosvastarigrad » 15 jan 2022, 12:59

Jel nam brat uopste ziv , ne cuje se nista :hmmmmm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2022, 17:02

.Zeljković ima svoju dilersku grupu od tridesetak pripadnika koji drogu prodaju u Banjaluci, a nerijetko je koriste i za tešku zloupotrebu maloljetnih osoba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 feb 2022, 05:41

Popravak stadiona, po dva u svakoj godini, Var
ADMIN, Garaža :rol:

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 25 feb 2022, 21:16

Evo stadion u Lukavcu kod Tuzle veći od Santiago Bernabeua, Vico company :rol:

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 feb 2022, 09:29

Vico je odlazeca administracija😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 01 mar 2022, 10:56

Sretan dan nezavisnosti, jedna si jedina a tebi prčimo staru :bih:

slika
Rodjeni su pitarske picke!

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 02 mar 2022, 02:08

Zbog jučerašnjeg neobjavljivanja ne treba više ni ići na utakmice. Zbog ovog **** ne kupovati karte više. Popišao se po svemu i on, sta god da mu dodje Dodo, a i naši hajvani što su dopustili ovo sve. BiH sveukupno nikad u gorem stanju ali Bakir se danas voza kao neki šeik iz Dubaia.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.