Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

cole-ch
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la cole-ch » 07 okt 2009, 21:51

Estonija 0-3 BiH

Dzeko Edin 2 komada, treci svejedno, moze i Supa. :D

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 07 okt 2009, 21:56

zehro je napisao/la:E ljudi kao prvo zao mi je za to "t" ako je kome zasmetalo,ispricavam se u svakom slucaju....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....i kao trece nebi bilo lose navesti i na kojem satelitu se nalaze navedeni tv kanali......bio bih zahvalan....... ;)
A jesi li sad pa i ti Hrvat??
Kakva je ovo tiha kolonijalizacija........... :D

Pitaj Mireta (Miralem44) za kanale, on je strucnjak za satalicke programe..... :D :D :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 okt 2009, 22:10

Evo link za kanale na satelitu koji prenose utakmice
http://liveonsat.com/LJ_Sport_foot_fifa_WC2010.php
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 okt 2009, 22:57

velez_mostar je napisao/la:Stari forumasi vjerovatno poznaju moj stav prema NSBiH,prema Ciri,prema citavoj nasoj fudbalskoj sceni u drzavi,i to sam ,po mojoj slobodnoj procjeni,predstavljao uz dobre argumente,ali ovaj put moram istaci kako je Savez dobro reagirao kada je u pitanju blokada nase lige,jer ako udjemo malo dublje u to vidicemo da veliki broj politickih struktura jedva ceka da se to desi,jer bi na taj nacin jedan jako bitan drustveni faktor bio uklonjen sa drzavnog nivoa
Ako malo bolje pogledamo,koji je to klub iz RS-a javno dao podrsku nastradalom momku,niti jedan..da ne spominjem tzv "hrvatske" klubove koji su stali na stranu ubice,i javno prezentirali svu nacionalnu netrpeljivost prema probosanskim fudbalskim instancama.
Da ne spam-am puno,ne smijemo biti za ukidanje lige,jer bez obzira sto najvise koristi od nje imaju celnici Saveza to nije dobro za Bosnu i Hercegovinu.
Isto tako,jako je bitno naglasiti da su sve ovo politicke igre,i da neuspjeh reprezentacije jedne kompleksne drzave kao sto je nasa,je uspjeh separatista cije ideje i dalje zive.
Probajmo samo zamisliti koliko odlazak na SP znaci marketinski za nasu malu drzavu,koliko ce se od strane velikih klubova vise paznje usmjeravati na nase igrace,na nasu ligu,koliko ce se novca investirati,i ne vjerujem da je to u nekom posebnom interesu npr susjednih zemalja.
Uzmimo samo jedan primjer,U BiH igraci nemaju apsolutno nikakve trzisne vrijednosti,bez obzira na kvalitet,jer oni odlaze u neke Sibenike,Zadre,Hajduke,i td...za minimalac,koji se kasnije prodaje za solidan novac.
U slucaju da imamo jak Savez,jaku organizaciju,jaku klupsku infrastrukturu,jake ugovore,sponzore,jake juniorske skole,Zakon o sportu,sve bi se to promijenilo ,i ogroman kapital bi se unio u Drzavu,jer bi ti igraci odlazili za vece iznose.
Iskreno se nadam da ce se stvari postaviti na svoje ,i da nece negativno uticati na narednu utakmicu naseg nacionalnog tima.
Bravo :)

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 okt 2009, 22:58

Jedva čekam tekmu i nadam se da ćemo ih razvaliti malo manje nego ko što je bilo u Zenici :)
Prognoza: Estonija-BiH 1:5 ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 okt 2009, 23:00

Mene brine cinjenica da nasi igraci, jos od okupljanja, nisu odradili niti jedan jedini trening. :|

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 07 okt 2009, 23:01

Zehro Hrvat... :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 okt 2009, 23:02

Mislim da za Estonijicu su otrilike 0% sanse protiv nas.
Nasi momci ce igrati ovu utakmicu fenomenalno, zivi bili pa vidjeli.

Bice takva atmosfera da sve i jedan ce se boriti kao za svoj zivot.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 23:03

Tarik14 je napisao/la:Mene brine cinjenica da nasi igraci, jos od okupljanja, nisu odradili niti jedan jedini trening. :|
Pa gdje si ti stari druže. Maloprije sam čuo da će se do utakmice sa Estonijom baviti samo meditacijom i to će ujedno biti pripreme za predstojeće utakmice. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 okt 2009, 23:05

cole-ch je napisao/la:Estonija 0-3 BiH

Dzeko Edin 2 komada, treci svejedno, moze i Supa. :D
tesko supa prvo sto je golman a drugo nece braniti :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 23:09

Kako se blizi tekma sve sam veci optimista. Siguran sam da ako damo gol u prvih 15 minuta utakmica ce biti rijesena. Ako ne u prvih 15, onda barem u prvom poluvremenu. Sve kasnije ce biti vrlo tesko......
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 okt 2009, 23:27

omerbavarac je napisao/la:Kako se blizi tekma sve sam veci optimista. Siguran sam da ako damo gol u prvih 15 minuta utakmica ce biti rijesena. Ako ne u prvih 15, onda barem u prvom poluvremenu. Sve kasnije ce biti vrlo tesko......
Do 24 minuta ce biti ,mukla tisina barem sto se tice tribine gdje ce biti nasi navijaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 23:30

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Kako se blizi tekma sve sam veci optimista. Siguran sam da ako damo gol u prvih 15 minuta utakmica ce biti rijesena. Ako ne u prvih 15, onda barem u prvom poluvremenu. Sve kasnije ce biti vrlo tesko......
Do 24 minuta ce biti ,mukla tisina barem sto se tice tribine gdje ce biti nasi navijaci.
E bas u te prve 24 minute treba postici gol, i odati momku pocast, posvetiti njemu taj gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 okt 2009, 00:09

Mogu se kladiti da kad Dzeko,ili Vedo zabiju gol da ce ispod dresa na bijeloj majici pisati R.I.P Vedran Puljic.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2009, 00:17

Baš sam danas razmišljao o tome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 okt 2009, 02:29

ETV Estonia
Fox TV (Turkey)
NTV Hayat BiH
NTV Hayat Sat
Sport 1 (Ukr)

Samo našeg Hayata nemam, ali svejedno ću tekmu pratiti u Domu mladih.

AJMO BOSNOOOO!

Pa već je četvrtak ljudi moji, dva dana i to je to.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 okt 2009, 02:36

Ne mogu da vjerujem da je još samo dva dana ostalo do utakmice. Ja sam to potpuno zaboravio hehe. Ne znam, nekako sam previše ubjeđen u našu pobjedu pa nisam toliko "nabrijan". Neka se momci zabave i neka pobjede a Creme de la crem protiv Španaca na Bilinom Polju. Kako bi lijepo bilo dočekati tu utakmicu kao drugi , mislim sigurni drugi i tako dati navijačima, tj. nama užitak bez nekoga ogromnog adrenalina.

By the way, Let's go Belgium, Vermaelen, Van Buyten, Fellaini, Dembele, ranjeni lav je najjači lav. Neka nam i oni pomognu malo , iako je sve u našim rukama odnosno nogama, tačniji rečeno sve je do Boga kako On odluči.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 okt 2009, 02:41

Za sve koji u inostranstvu nemaju signal HayatTV i ATVBL,prenos se moze pratiti na turksatu program FOXTV,kanal je sto bi rekli "free to air".Pa izvolite,nastimate RSG i uz zvuke MArjana uzivajmo u jos jednoj pobje4di Zmajeva.
BosnaE

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 08 okt 2009, 02:48

da hoce dragi Allah dati da ovo jos pobjedimo i srce mi je na mjestu :D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 okt 2009, 03:37

Bojim se da nece smrt Vedrana Puljica uticati negativno na nase igrace. Vec danima niko od njih ne razmislja malo ozbiljnije o utakmici u Estoniji. Moral je vrlo slab i to nije nikako dobro pred ovaku vaznu utakmicu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.