Dzeko Edin 2 komada, treci svejedno, moze i Supa.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A jesi li sad pa i ti Hrvat??zehro je napisao/la:E ljudi kao prvo zao mi je za to "t" ako je kome zasmetalo,ispricavam se u svakom slucaju....drugo neznam sta je smijesno u tome Zehro iz Hrvatske....i kao trece nebi bilo lose navesti i na kojem satelitu se nalaze navedeni tv kanali......bio bih zahvalan.......
Bravovelez_mostar je napisao/la:Stari forumasi vjerovatno poznaju moj stav prema NSBiH,prema Ciri,prema citavoj nasoj fudbalskoj sceni u drzavi,i to sam ,po mojoj slobodnoj procjeni,predstavljao uz dobre argumente,ali ovaj put moram istaci kako je Savez dobro reagirao kada je u pitanju blokada nase lige,jer ako udjemo malo dublje u to vidicemo da veliki broj politickih struktura jedva ceka da se to desi,jer bi na taj nacin jedan jako bitan drustveni faktor bio uklonjen sa drzavnog nivoa
Ako malo bolje pogledamo,koji je to klub iz RS-a javno dao podrsku nastradalom momku,niti jedan..da ne spominjem tzv "hrvatske" klubove koji su stali na stranu ubice,i javno prezentirali svu nacionalnu netrpeljivost prema probosanskim fudbalskim instancama.
Da ne spam-am puno,ne smijemo biti za ukidanje lige,jer bez obzira sto najvise koristi od nje imaju celnici Saveza to nije dobro za Bosnu i Hercegovinu.
Isto tako,jako je bitno naglasiti da su sve ovo politicke igre,i da neuspjeh reprezentacije jedne kompleksne drzave kao sto je nasa,je uspjeh separatista cije ideje i dalje zive.
Probajmo samo zamisliti koliko odlazak na SP znaci marketinski za nasu malu drzavu,koliko ce se od strane velikih klubova vise paznje usmjeravati na nase igrace,na nasu ligu,koliko ce se novca investirati,i ne vjerujem da je to u nekom posebnom interesu npr susjednih zemalja.
Uzmimo samo jedan primjer,U BiH igraci nemaju apsolutno nikakve trzisne vrijednosti,bez obzira na kvalitet,jer oni odlaze u neke Sibenike,Zadre,Hajduke,i td...za minimalac,koji se kasnije prodaje za solidan novac.
U slucaju da imamo jak Savez,jaku organizaciju,jaku klupsku infrastrukturu,jake ugovore,sponzore,jake juniorske skole,Zakon o sportu,sve bi se to promijenilo ,i ogroman kapital bi se unio u Drzavu,jer bi ti igraci odlazili za vece iznose.
Iskreno se nadam da ce se stvari postaviti na svoje ,i da nece negativno uticati na narednu utakmicu naseg nacionalnog tima.
Pa gdje si ti stari druže. Maloprije sam čuo da će se do utakmice sa Estonijom baviti samo meditacijom i to će ujedno biti pripreme za predstojeće utakmice.Tarik14 je napisao/la:Mene brine cinjenica da nasi igraci, jos od okupljanja, nisu odradili niti jedan jedini trening.
tesko supa prvo sto je golman a drugo nece braniticole-ch je napisao/la:Estonija 0-3 BiH
Dzeko Edin 2 komada, treci svejedno, moze i Supa.
Do 24 minuta ce biti ,mukla tisina barem sto se tice tribine gdje ce biti nasi navijaci.omerbavarac je napisao/la:Kako se blizi tekma sve sam veci optimista. Siguran sam da ako damo gol u prvih 15 minuta utakmica ce biti rijesena. Ako ne u prvih 15, onda barem u prvom poluvremenu. Sve kasnije ce biti vrlo tesko......
E bas u te prve 24 minute treba postici gol, i odati momku pocast, posvetiti njemu taj gol.harishp je napisao/la:Do 24 minuta ce biti ,mukla tisina barem sto se tice tribine gdje ce biti nasi navijaci.omerbavarac je napisao/la:Kako se blizi tekma sve sam veci optimista. Siguran sam da ako damo gol u prvih 15 minuta utakmica ce biti rijesena. Ako ne u prvih 15, onda barem u prvom poluvremenu. Sve kasnije ce biti vrlo tesko......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.