Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
nemam pojma, ma ko ih je.be, zna se šta je bitno
Pokazi bolje?HankMoody je napisao/la:Pjevanjem kako vole ljiljane i dvije druge pjesme?jestamaji je napisao/la:da, beč je bio moćan, ove liliput države nisu mjerodavne, ostalo vidjećemo.
stadion u finskoj je mali, tu je dovoljno i 1000-1500 naših da se finci nadglasaju. ali puno je bitnije ono na terenu ... mada znam da se fanatikosi sa tim ne slažu
trenning centar negdje drgdje ,a oni treniraju negdje drugdje
navijam za Liverpool dok nasi neshvate ozbiljnost ove igre
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobar je odaziv i dalje na gostujucim utakmicama, nas narod uvijek sve voli porediti sa 2014, ali vrijeme velike euforije je proslo.
Odgovarali nam ikako nerjeseno u Atini u subotu ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Goalgetter
- Kontakt:
Svaki bod koji Grcka osvoji je lose za nas, bolje da ih Italija uzme, jer racunam ipak da ce Italija suvereno rjesiti ovu grupu na prvom mjestu.DaVinci je napisao/la:Odgovarali nam ikako nerjeseno u Atini u subotu ...
malo sadake za segijicu i da se ozljedi neko usputtareizo je napisao/la:trenning centar negdje drgdje ,a oni treniraju negdje drugdje

jbg moraju se reklamirat veliki je to klub a ove godine duplu ćunu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Glup si.Vrebac je napisao/la:Pokazi bolje?HankMoody je napisao/la:Pjevanjem kako vole ljiljane i dvije druge pjesme?jestamaji je napisao/la:da, beč je bio moćan, ove liliput države nisu mjerodavne, ostalo vidjećemo.
stadion u finskoj je mali, tu je dovoljno i 1000-1500 naših da se finci nadglasaju. ali puno je bitnije ono na terenu ... mada znam da se fanatikosi sa tim ne slažu
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
gledam slike sa danasnjeg treninga..dje pjanic?
jel to maestro dobio jos jedan slobodan dan, zasluzio brat protiv grcke svu slobodu svijeta, umjesto da se kazni zbog one gluposti, on uziva u povlasticima.
jel to maestro dobio jos jedan slobodan dan, zasluzio brat protiv grcke svu slobodu svijeta, umjesto da se kazni zbog one gluposti, on uziva u povlasticima.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juce odradio strasan trening..babino je napisao/la:gledam slike sa danasnjeg treninga..dje pjanic?
Danas otisao po Hurmasice..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo da probam opet: znali iko od raje gdje se karte trebaju pokupit u Finskoj? Od saveza ni traga ni glasa
Mlatnut te Fince,a onda invazija na Torino

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
U hotelu oglasili su se.Haroni je napisao/la:Evo da probam opet: znali iko od raje gdje se karte trebaju pokupit u Finskoj? Od saveza ni traga ni glasa
Edit objavili su za Italiju ne za Fin
Edit 2 evo stoji ovo za preuzimanje:
Kontakt osoba FS BiH je Dženita Sijamić, broj tel: 033/276-689.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Čudi me evo skoro dva sata niko nije ništa negativno napisao. 
Možemo li bar 5 kornera protiv Finske izvesti?

Ako Loncar bude u pocetnoj postavi ehehehSheyi je napisao/la:Čudi me evo skoro dva sata niko nije ništa negativno napisao.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Pa i krajnje je vrijeme pajdo da jos jedan naš Mostarac zaigra za bošnjacku reprezentaciju, u inat sarajevskim medijimaSabinho je napisao/la:Ako Loncar bude u pocetnoj postavi ehehehSheyi je napisao/la:Čudi me evo skoro dva sata niko nije ništa negativno napisao.
Možemo li bar 5 kornera protiv Finske izvesti?![]()
![]()

Pogledaj bolje, bio je na treningu.babino je napisao/la:gledam slike sa danasnjeg treninga..dje pjanic?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znaci da se ne nadam nekom spektakularnom scenariju u kojem mi nekim mirakulom uzimamo ovdje bodova onoliko kolika nam treba da budemo prvi u grupi poslije ove 2 tekme ... a htjedoh bar malo zracit optimizmom pred utakmice al' neda se ...Goalgetter je napisao/la:Svaki bod koji Grcka osvoji je lose za nas, bolje da ih Italija uzme, jer racunam ipak da ce Italija suvereno rjesiti ovu grupu na prvom mjestu.DaVinci je napisao/la:Odgovarali nam ikako nerjeseno u Atini u subotu ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
ma totalno nebitno hocemo li biti 1. ili 2. u novembru, tako da bih i ja navijao za italiju u svim mecevima koje igraju mimo nas.
u ovoj smijesnoj grupi ne postoji scenario u kojem italija nece uzeti jedno od ta prva dva mjesta tako da...
mada ja ne bih pravio nikakve kalkulacije do utorka navece, tada ce se vec mnoge stvari jasnije vidjeti kad je grupa u pitanju.
mene je bas strah tabele u utorak a ne bi trebalo da je tako jer smo po svemu u grupi jedna od te dvije ekipe, koje bi trebale glatko na euro.
u ovoj smijesnoj grupi ne postoji scenario u kojem italija nece uzeti jedno od ta prva dva mjesta tako da...
mada ja ne bih pravio nikakve kalkulacije do utorka navece, tada ce se vec mnoge stvari jasnije vidjeti kad je grupa u pitanju.
mene je bas strah tabele u utorak a ne bi trebalo da je tako jer smo po svemu u grupi jedna od te dvije ekipe, koje bi trebale glatko na euro.
ne znam,mozda je do mene, stari se pa i coravi ali ev opet pregledah ovih nekoliko portala i njega ne vidim:-)rope11 je napisao/la:Pogledaj bolje, bio je na treningu.babino je napisao/la:gledam slike sa danasnjeg treninga..dje pjanic?
jedino su na scs napisali da su svi bili na raapolaganju, ako im je vjerovati:-)
gdje si ga ti upratio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.