Gledaj rezultate Finske, pa njima su Hrvati uzeli jedva 4 boda prosle kvale za evropsko... Grci nam u najmanju ruku ne leze - pa prosle te kvalifikacije smo podjelili bodove snjima i bas su bila ta 2 boda, sta je tu sad ne moguce da se to ponovi?Rooney88 je napisao/la:Mnogo glupih, izvinjavam se ali fkt, prognoza je napisano. Pogotovo neko gore sa ova 2b protiv Grcke ili 4 od ybne Finske. Realno Italija jeste jaca ali se sigurno moze igrati s njima, ne moramo na kraju ni boda uzeti ali nisu ni Belgija ni Francuska da unaprijed upisujemo poraze. Grke i Fince u oba meca mozemo dobiti najnormalnije, bit ce sigurno problema s Grcima ali ne vjerujem da ce nam se ovaj put izvuci a da ih ne uzmemo bar jednom. Vjerujem da uzimamo makar drugo mjesto.
Isto ko da smo za razliku od tada Brazil.
Mislim meni je smjesno kako neki nas ovdje precjenjuju misleci da se ljudi nas boje, a od ekipe iz drugog sesira mi smo realno bili pozeljeni od svih protivnika.
A sto se tice Italije... pa bolan nismo mi uzeli "velesilu" odkad postojimo. Jedino ako Belgiju brojis kao velesilu od prije 9 godina kad im je igrao Wesley Sonck u napadu. Znaci nasa najveca pobjeda je kuci protiv Grcke ono 3-1. Zasto sebi mazemo oci da mi mozemo protiv velikana igrat?