HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
hebm ti upravu aaaa.nigdje pojačanja za lijeka ...doveo tata dzida malog iz zagreba i to je to...mamicu im..ovog olivera tolu potjerali iz hajduka...nekog kloca doveli iz radnika...haj ima još fore možda dovedu kakvog igrača da valja
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Pa i ne trebaju nam neka pojačanja ako ostanu ovi sadašnji igrači ,a to je jako izvjesno. Bili smo najtanji u obrani,a tu je došao Džidić koji nije kvalitetan kao Šunjić ali može biti od koristi. Imao je ponudu od Širokog ali izgleda da će ostati. Tole (19 godina) će pojačati konkurenciju u napadu iako će vjerojatno biti zamjena s obzirom kako dobro igraju Kordić i Vuković.
Veza nam je svakako najbolja u državi; Đurić, proglašen najboljim igračem lige, Žiža godinama jedan od najboljih, Musa, nega ne treba posebno pretstavljati. Serdarušić, jedan od najboljih zadnjih veznih.
Jedino da dovedu dobrog rezervnog golmana i to je to.
PS: Nema smisla gomilati igrače sa strane kad su se dokazali naši momci i njima treba ostaviti prostora za igru i napredak.
Veza nam je svakako najbolja u državi; Đurić, proglašen najboljim igračem lige, Žiža godinama jedan od najboljih, Musa, nega ne treba posebno pretstavljati. Serdarušić, jedan od najboljih zadnjih veznih.
PS: Nema smisla gomilati igrače sa strane kad su se dokazali naši momci i njima treba ostaviti prostora za igru i napredak.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pa suska se da ce Schreng na proljece igrati u nas.Nije dobar kao Melher ali bi bio idealna zamjena.A gledao sam Sarca koji je bio na treninzima drama i volio bi da ostane.Marin je napisao/la:Pa i ne trebaju nam neka pojačanja ako ostanu ovi sadašnji igrači ,a to je jako izvjesno. Bili smo najtanji u obrani,a tu je došao Džidić koji nije kvalitetan kao Šunjić ali može biti od koristi. Imao je ponudu od Širokog ali izgleda da će ostati. Tole (19 godina) će pojačati konkurenciju u napadu iako će vjerojatno biti zamjena s obzirom kako dobro igraju Kordić i Vuković.
PS:U nedjelju u 2 igramo protiv GOŠK-a u Dubrovniku.
Eagles,ako se sjecas prije 3-4 godine kad smo se mi i vi borili za titulu,u jednom trenutku mi smo vama bjezali 5 poena i na kraju ste vi postali prvaci i to sa 10 poena razlike prema nama...hocu da ti kazem da nista nije jos gotovo,naravno imate najvece sanse ali bit ce jos interesantno evo kreni od nas,doveli smo besliju i memisevica to su dva najjaca pojacanja koja su dosla u premijer ligu zadnjih 2-3 godine,odradit cemo najbolje pripreme i ako eventualno dovedemo jos jedno pojacanje (a dovest ce se) probit cemo se ka vrhu...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Mi smo se prosle godine uvijerili koliko je tesko nadoknaditi zaostatak za vodecim.Na kraju polusezone smo imali cini mi se 11 ili 12 bodova zaostatka a na kraju smo bili na samo 3 boda zaostatka za vodecim i bili smo tek cetvrti,iako smo proglaseni najboljom momcadi proljetnog dijela.Za Zelju je po meni gotova ova sezona sto se tice izlaska u europu iako bi vas volio vidit u vrhu jer u nas imaju 4 ekipe (Sarajevo,Zeljo,Siroki i mi) koje imaju pravo na pocetku sezone izjaviti "idemo po titulu!" Ali dogodine s Hoticem imate velike sanse da napravite znacajniji uspijeh na nasoj sceni.HARIS XXL je napisao/la:Eagles,ako se sjecas prije 3-4 godine kad smo se mi i vi borili za titulu,u jednom trenutku mi smo vama bjezali 5 poena i na kraju ste vi postali prvaci i to sa 10 poena razlike prema nama...hocu da ti kazem da nista nije jos gotovo,naravno imate najvece sanse ali bit ce jos interesantno evo kreni od nas,doveli smo besliju i memisevica to su dva najjaca pojacanja koja su dosla u premijer ligu zadnjih 2-3 godine,odradit cemo najbolje pripreme i ako eventualno dovedemo jos jedno pojacanje (a dovest ce se) probit cemo se ka vrhu...
Mi smo ove relativno mirni sto se tice proljetnog dijela.A mozemo sebi priustiti i malo bahatosti pa se nadati i duploj kruni.Imamo najbolji trojac lige (Nikolic,Djuric,Zizovic)imamo sjajnog Musu,kvalitetnog golmana-Melhera
Serdarusic je dosta dobar igrac,Makine kvalitete su odavno poznate,malog Sunjica koji je sve bolji (zelim mu brz oporavak i sto skoriji povratak na teren) i imamo dosta dobra pojacanja (D.Dzidic,Tole,Sarac i moguce Schreng) i za kraj imamo vrsnog trenera-Jovica.
Jednostavno s ovim igrackim kadrom je steta ne osvojiti duplu krunu.Dogodine ce nam ovi najbolji otici i onda cemo opet biti prosjek tako ti je to u nas.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Iako nisam ljubitelj Zrinjskog, prvenstveno zbog Ultrasa, a i zbog mnogo drugih razloga realno cu priznati
da vec nekoliko godina unazad, i kada se niste borili za titulu, igrate daleko najljepsi i najmoderniji fudbal u BiH. Takodjer imate najboljeg trenera, jel se ono on zove Dragan Jovic?
da vec nekoliko godina unazad, i kada se niste borili za titulu, igrate daleko najljepsi i najmoderniji fudbal u BiH. Takodjer imate najboljeg trenera, jel se ono on zove Dragan Jovic?
MENI MOJE, A VAMA VASE
BIlo bi glupo da se navijači vole niti je cilj Ultrasima da se nekome svide ali tebi svaka čast na objektivnosti što se tiče igre i kluba. Toga nam svima fali.
Hebi ga, kod nas već godima svaku drugu utakmicu gostujući treneri pohvale klub, prijem i igrače,a onda dođe neki balavc ovdje koji nije vidio Mostara i tvrdi da smo sve utakmice kupili i sl.
Evo Žižović je potpisao konačno na još godinu i pol.
Hebi ga, kod nas već godima svaku drugu utakmicu gostujući treneri pohvale klub, prijem i igrače,a onda dođe neki balavc ovdje koji nije vidio Mostara i tvrdi da smo sve utakmice kupili i sl.
Evo Žižović je potpisao konačno na još godinu i pol.
Mi smo svjesni da je nemoguce da ove sezone osvojimo titulu,ali borit cemo se svim silama da dodjemo do tog 2 ili 3 mjesta koje vodi u Europu i objektivno imamo kvaliteta da nadoknadimo minus iz jesenjeg djela i da se popravimo sada u proljetnom i to bi za nas bila spasena sezona...slijedece sezone idemo na titulu bez polemika al sad moramo ono spasiti sto se spasit moze,sto se tice Zrinjskog bez veze je sada kad bi ja govorio da su kupovali utakmice,da su sretno na 1 mjestu i te stvari...vec konstantno nekoliko godina politika kluba je dobra i zato stizu i odgovarajuci rezultati...Eagles je napisao/la:Mi smo se prosle godine uvijerili koliko je tesko nadoknaditi zaostatak za vodecim.Na kraju polusezone smo imali cini mi se 11 ili 12 bodova zaostatka a na kraju smo bili na samo 3 boda zaostatka za vodecim i bili smo tek cetvrti,iako smo proglaseni najboljom momcadi proljetnog dijela.Za Zelju je po meni gotova ova sezona sto se tice izlaska u europu iako bi vas volio vidit u vrhu jer u nas imaju 4 ekipe (Sarajevo,Zeljo,Siroki i mi) koje imaju pravo na pocetku sezone izjaviti "idemo po titulu!" Ali dogodine s Hoticem imate velike sanse da napravite znacajniji uspijeh na nasoj sceni.HARIS XXL je napisao/la:Eagles,ako se sjecas prije 3-4 godine kad smo se mi i vi borili za titulu,u jednom trenutku mi smo vama bjezali 5 poena i na kraju ste vi postali prvaci i to sa 10 poena razlike prema nama...hocu da ti kazem da nista nije jos gotovo,naravno imate najvece sanse ali bit ce jos interesantno evo kreni od nas,doveli smo besliju i memisevica to su dva najjaca pojacanja koja su dosla u premijer ligu zadnjih 2-3 godine,odradit cemo najbolje pripreme i ako eventualno dovedemo jos jedno pojacanje (a dovest ce se) probit cemo se ka vrhu...
Mi smo ove relativno mirni sto se tice proljetnog dijela.A mozemo sebi priustiti i malo bahatosti pa se nadati i duploj kruni.Imamo najbolji trojac lige (Nikolic,Djuric,Zizovic)imamo sjajnog Musu,kvalitetnog golmana-Melhera
Serdarusic je dosta dobar igrac,Makine kvalitete su odavno poznate,malog Sunjica koji je sve bolji (zelim mu brz oporavak i sto skoriji povratak na teren) i imamo dosta dobra pojacanja (D.Dzidic,Tole,Sarac i moguce Schreng) i za kraj imamo vrsnog trenera-Jovica.
Jednostavno s ovim igrackim kadrom je steta ne osvojiti duplu krunu.Dogodine ce nam ovi najbolji otici i onda cemo opet biti prosjek tako ti je to u nas.
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
HARIS XXL je napisao/la:Eagles,ako se sjecas prije 3-4 godine kad smo se mi i vi borili za titulu,u jednom trenutku mi smo vama bjezali 5 poena i na kraju ste vi postali prvaci i to sa 10 poena razlike prema nama...hocu da ti kazem da nista nije jos gotovo,naravno imate najvece sanse ali bit ce jos interesantno evo kreni od nas,doveli smo besliju i memisevica to su dva najjaca pojacanja koja su dosla u premijer ligu zadnjih 2-3 godine,odradit cemo najbolje pripreme i ako eventualno dovedemo jos jedno pojacanje (a dovest ce se) probit cemo se ka vrhu...

to je prije svega što smo imali trenere koji preferiraju takav nogomet i znaju da se ne trebaju ustručavati od igranja takvog nogometa jer imaju igrače za igrati takav nogomet.
samo me je strah da se ne proda sve što valja na kraju sezone, odnosno da ne ode samo. jer nema baš neke svrhe braniti igračima da idu ako im se ne ostaje.
Momče Hercegovče
Mene je strah da se ne proda i da odu dzabe ili za siću.A normalno je da nasi igraci jedva cekaju otici u europu prije svega zbog novca ali i zbog uredjenije lige.Osim toga u europi nemaju Trebinja ili Orasja u kojima igracima doslovno lome noge,a sudaca boli qrac za to.Neka idu oni koji su to zasluzili,ali neka i klub pokusa zaraditi neku paru od njih.Josip321 je napisao/la: to je prije svega što smo imali trenere koji preferiraju takav nogomet i znaju da se ne trebaju ustručavati od igranja takvog nogometa jer imaju igrače za igrati takav nogomet.
samo me je strah da se ne proda sve što valja na kraju sezone, odnosno da ne ode samo. jer nema baš neke svrhe braniti igračima da idu ako im se ne ostaje.
U nas se klubovi oslanjaju samo na sponzore,pa nije vise yuga,sada je i u nas dosao moderni sistem poslovanja klubova koji sami zaradjuju,samo vecina (sve) uprave to ne kontaju.Nasi klubovi su mali i siromasni klubovi za europske i svjetske uvijete i moramo se fokusirat na proizvodnju i prodaju igraca.osim toga na stadionima se moraju otvarati poslovni prostori koji bi se izdavali,kao i fan shop od kojeg se moze zaraditi solidna para.
Klub se ne smije oslanjati samo na sponzore koji su od danas do sutra,znam bez sponzora se ne moze ali mora se imat i strategija zaradjivanja para.
Velibora Djurica je u A-2 reprezentaciju pozvao Husnija Arapovic u dogovoru sa Miroslavom Blazevicem..
Nakon Žileta koji je potpisao na godinu i pol i Damir Džidić je danas potpisao na 2 godine.
Oliver Tole čeka ispisnicu i kada je dobije potpisat će.!
Samo jako po obe kante!

Oliver Tole čeka ispisnicu i kada je dobije potpisat će.!
Samo jako po obe kante!

Mladen Žižović napokon je stavio potpis na novi ugovor koji ovog 28-godišnjeg veznjaka na vjernost Zrinjskom veže do ljeta 2010.
Iako se pripremama priključio još 14. siječnja, priča oko ostanka ili odlaska Žižovića u ovom prijelaznom roku tako je napokon arhivirana, pa su Dragan Jović i navijači Zrinjskog tek jučer mogli odahnuti.
Žižović je u prethodne tri i pol sezone bio jedan od ključnih igrača mostarskog kluba i njegovim ostankom izgledi Zrinjskog u borbi za duplu krunu, koja Plemiće čeka na proljeće, postaju znatno veći.
- Sada se napokon mogu u potpunosti koncentrirati na pripreme za proljetni dio sezone. Mislim da je moja želja za odlaskom u inozemstvo svima bila razumljiva, ali uvijek sam govorio da je Zrinjski prva opcija ako od inozemstva ne bude ništa, izjavio je Žižović.
Još prije petnaestak dana Žižović je izjavio da je s klupskim rukovodstvom postigao načelan dogovor oko novog ugovora, ali očito da je u pregovorima negdje bilo zapelo.
- Sada je sve to nevažno. Ostajem u Zrinjskom i sretan sam što ću biti dio momčadi koja će, vjerujem, napraviti velike stvari ove sezone, dodao je Žižović iza kojeg je već 126 službenih utakmica u dresu Zrinjskog.
U poslijepodnevnim satima Pod Bijelim brijegom su potvrdili da je potpis na ugovor stavio je i 22-godišnji Damir Džidić koji sa Zrinjskim trenira od prvog dana priprema. Džidić, koji je dres Zrinjskog nosio od početka 2006. do početka 2008., je potpisao dvogodišnji ugovor. Još uvijek se čeka da potpis na novi ugovor stavi 34-godišnji Mario Ivanković. Kapetan Zrinjskog je odmah po završetku prvog dijela sezone izjavio da želi karijeru završiti u mostarskom klubu, zbog čega još više čudi što klupsko čelništvo priču oko Ivankovićeva produženja ugovora odavno nije stavilo ad acta.
Očekuje se da potpiše i Oliver Tole koji je napokon dobio ispisnicu iz Hajduka.
Iako se pripremama priključio još 14. siječnja, priča oko ostanka ili odlaska Žižovića u ovom prijelaznom roku tako je napokon arhivirana, pa su Dragan Jović i navijači Zrinjskog tek jučer mogli odahnuti.
Žižović je u prethodne tri i pol sezone bio jedan od ključnih igrača mostarskog kluba i njegovim ostankom izgledi Zrinjskog u borbi za duplu krunu, koja Plemiće čeka na proljeće, postaju znatno veći.
- Sada se napokon mogu u potpunosti koncentrirati na pripreme za proljetni dio sezone. Mislim da je moja želja za odlaskom u inozemstvo svima bila razumljiva, ali uvijek sam govorio da je Zrinjski prva opcija ako od inozemstva ne bude ništa, izjavio je Žižović.
Još prije petnaestak dana Žižović je izjavio da je s klupskim rukovodstvom postigao načelan dogovor oko novog ugovora, ali očito da je u pregovorima negdje bilo zapelo.
- Sada je sve to nevažno. Ostajem u Zrinjskom i sretan sam što ću biti dio momčadi koja će, vjerujem, napraviti velike stvari ove sezone, dodao je Žižović iza kojeg je već 126 službenih utakmica u dresu Zrinjskog.
U poslijepodnevnim satima Pod Bijelim brijegom su potvrdili da je potpis na ugovor stavio je i 22-godišnji Damir Džidić koji sa Zrinjskim trenira od prvog dana priprema. Džidić, koji je dres Zrinjskog nosio od početka 2006. do početka 2008., je potpisao dvogodišnji ugovor. Još uvijek se čeka da potpis na novi ugovor stavi 34-godišnji Mario Ivanković. Kapetan Zrinjskog je odmah po završetku prvog dijela sezone izjavio da želi karijeru završiti u mostarskom klubu, zbog čega još više čudi što klupsko čelništvo priču oko Ivankovićeva produženja ugovora odavno nije stavilo ad acta.
Očekuje se da potpiše i Oliver Tole koji je napokon dobio ispisnicu iz Hajduka.

- antipolitika
- Kontakt:
Nismo mogli ni sanjati da ce ostati postojeci igracki kadar steta samo sto se Sunjic ozlijedio al valjda ce ga Damir dostojno zamjeniti...znali tko toga malog Tolu?Hoce biti ista od njega?Cuo sam da je pravi Ljutodocanin...mozda i iz Jara, KOLJI KO NIJE IZ JARA
Ajde mozda ga Jovic dovede u nekakav red!
Kad pocinje ova nasa liga vise dosadilo sub i ned bez premirligaskog ciganluka?

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
antipolitika je napisao/la:Nismo mogli ni sanjati da ce ostati postojeci igracki kadar steta samo sto se Sunjic ozlijedio al valjda ce ga Damir dostojno zamjeniti...znali tko toga malog Tolu?Hoce biti ista od njega?Cuo sam da je pravi Ljutodocanin...mozda i iz Jara, KOLJI KO NIJE IZ JARA![]()
nacekat ćeš se još...28.2.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pobijeda u Dubrovniku!
1-0 Selimović
2-O Vuković
3-0 Vuković

1-0 Selimović
2-O Vuković
3-0 Vuković

Samo bi nadodao da nismo igrali protiv Goška nego protiv Dubrovnika koji i nije bio protivnik po mjeri.Igrali smo u vecinom rezervnom sastavu,Ultrasa bilo oko 100.Poslije utakmice se gonilo u Neum da se gleda rukometno finale (U Dubrovniku skupa piva
)

Evo jedan rezime utakmice u Dubrovniku.Tekst preuzet sa Zrinjski.info
Zrinjski je danas igrao u Dubrovniku gdje je imao drugu ovogodišnju provjeru. Nemalo smo se iznenadili kada smo na stadionu saznali da ne igramo sa Goškom nego sa HNK Dubrovnik, te da je satnica u 14 i 30 umjesto u 14 kako je bilo i najavljeno. Drugo što nas je iznenadilo jeste teren u stvarno lošem stanju, a ljubazni domaćini su nam objasnili da su u jutarnjim satima na travnjaku mlađe kategorije odigrale nekoliko utakmica, a šlag na kraju je bila žena na mjestu pomoćnog suca.
Na stadion Lapad došlo je oko 150 gledatelja, a od toga velika većina bili su Ultrasi koji su i ovaj puta bili uz svoje ljubimce. Trener Jović u prvom dijelu poslao je na teren slijedeći sastav:
Melher, Zlatić, Čilić, Ivanković, Žuržinov, Vlaho, Musa, Pehar, Zadro, Kordić i Stojanović.
Cijelo prvo poluvrijeme Zrinjski je bio puno bolji protivnik i sve vrijeme igralo se na polovici gostiju. Pogotovo opasna je bila desna strana sa mladim Zlazićem i Zadrom, a Musa je sjajno dirigirao igrom Plemića. U ovom prvom dijelu svakako vrijedi istaći šanse Kordića i Zadre koji su za malo bili neprecizni. Domaći vratar sačuvao je svoju mrežu i nakon udarca Vlahe čiji šut ide pored vrata, te nakon jedne gužve kada se lopta doslovno valjala po blatu ispred gol crte. Prvi dio završio je najnepopularnijim rezultatom 0:0.
U drugi dio Zrinjski ulazi u sastavu:
Sušac, Nikolić, Serdarušić, Džidić, Šarac, Vuković, Selimović, Sušić, Žižović, Cvitković i Aničić.
Tek što je počelo drugo poluvrijeme dobru šansu imao je Sušac, a malo zatim pokušao je i udarcem iz daljine Serdarušić. Nije prošlo dugo domaći vratar je na radost stotinjak Ultrasa je kapitulirao, a strijelac je bio Selimović. I nakon vodstva Zrinjski je nastavio sa napadima, a vrijedi istaći sjajne prodore Šaraca i Žižovića. Na 2:0 povisio je Vuković koji je postigao i treći pogodak, te još jedan pogodak koji mu je poništen nakon navodnog zaleđa. Osim ova tri pogotka vidjeli smo još nekoliko dobrih prilika prije svega Vukovića, Žižovića i Selimovića ali se rezultat nije mijenjao. Priliku da se pokaže dobio je i Zovko, nakon što se Sušić povrijedio. Na opće iznenađenje sudac je odsvirao kraj u 75 minuti, a da se nastavilo igrati domaćini bi doživjeli pravi debakl.
Zrinjski je danas igrao u Dubrovniku gdje je imao drugu ovogodišnju provjeru. Nemalo smo se iznenadili kada smo na stadionu saznali da ne igramo sa Goškom nego sa HNK Dubrovnik, te da je satnica u 14 i 30 umjesto u 14 kako je bilo i najavljeno. Drugo što nas je iznenadilo jeste teren u stvarno lošem stanju, a ljubazni domaćini su nam objasnili da su u jutarnjim satima na travnjaku mlađe kategorije odigrale nekoliko utakmica, a šlag na kraju je bila žena na mjestu pomoćnog suca.
Na stadion Lapad došlo je oko 150 gledatelja, a od toga velika većina bili su Ultrasi koji su i ovaj puta bili uz svoje ljubimce. Trener Jović u prvom dijelu poslao je na teren slijedeći sastav:
Melher, Zlatić, Čilić, Ivanković, Žuržinov, Vlaho, Musa, Pehar, Zadro, Kordić i Stojanović.
Cijelo prvo poluvrijeme Zrinjski je bio puno bolji protivnik i sve vrijeme igralo se na polovici gostiju. Pogotovo opasna je bila desna strana sa mladim Zlazićem i Zadrom, a Musa je sjajno dirigirao igrom Plemića. U ovom prvom dijelu svakako vrijedi istaći šanse Kordića i Zadre koji su za malo bili neprecizni. Domaći vratar sačuvao je svoju mrežu i nakon udarca Vlahe čiji šut ide pored vrata, te nakon jedne gužve kada se lopta doslovno valjala po blatu ispred gol crte. Prvi dio završio je najnepopularnijim rezultatom 0:0.
U drugi dio Zrinjski ulazi u sastavu:
Sušac, Nikolić, Serdarušić, Džidić, Šarac, Vuković, Selimović, Sušić, Žižović, Cvitković i Aničić.
Tek što je počelo drugo poluvrijeme dobru šansu imao je Sušac, a malo zatim pokušao je i udarcem iz daljine Serdarušić. Nije prošlo dugo domaći vratar je na radost stotinjak Ultrasa je kapitulirao, a strijelac je bio Selimović. I nakon vodstva Zrinjski je nastavio sa napadima, a vrijedi istaći sjajne prodore Šaraca i Žižovića. Na 2:0 povisio je Vuković koji je postigao i treći pogodak, te još jedan pogodak koji mu je poništen nakon navodnog zaleđa. Osim ova tri pogotka vidjeli smo još nekoliko dobrih prilika prije svega Vukovića, Žižovića i Selimovića ali se rezultat nije mijenjao. Priliku da se pokaže dobio je i Zovko, nakon što se Sušić povrijedio. Na opće iznenađenje sudac je odsvirao kraj u 75 minuti, a da se nastavilo igrati domaćini bi doživjeli pravi debakl.
- antipolitika
- Kontakt:
Mali sarac iduci Modric gdje ih samo ova nasa uprava nalazi,svaka cast!!!!
Meleher
Nikolic sunjic Dzidic Ivankovic
Selimovic Djuric Serdarusic Zizovic
Sarac
Kordic(Vukovic)
Jbt cudo ekipa ima da gazimo sve na proljece!
Meleher
Nikolic sunjic Dzidic Ivankovic
Selimovic Djuric Serdarusic Zizovic
Sarac
Kordic(Vukovic)
Jbt cudo ekipa ima da gazimo sve na proljece!

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.