Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Ma euro košarka je sport za sebe, a NBA sport za sebe, bar je to jasno. 

Pravila su pravila. U svojoj kuci i tudjem dvoristu.
Odavno.Shadows je napisao/la:Svasta ce covjek procitati.
Evropska kosarka je taoc NBA i sujete FIBA.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Na casove ledjne tehnike kod Dina Radje, pa ce napredovat'...SF6 je napisao/la:Evropska kosarka manje odgovara Porzingisu,pogotovo zbog njegovog nacina igre licem prema kosu,dok recimo marjanovicu itekako odgovara jer ne moze da dodje do izrazaja njegova tromost koja se u nba-u obilato koristi,zato minute skuplja na kapaljku.

Mada ima i Amera iz Radjinog NBA-doba koji mu mogu pomoc' u tom segmentu igre...
Valjda jednog dana sve bude po NBA pravilima. Nazalost, Ameri su pametni zasad pa nece da se petljaju s evropskom bagrom. Mislim o svjetskom savezu gdje bi Ameri zapravo bili glavni. FIBA je zayebancija svakako.Steph je napisao/la:Ma euro košarka je sport za sebe, a NBA sport za sebe, bar je to jasno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
E' jbg sad...Steph je napisao/la:Čuj Porzingis pod navodnicima, lolo.
1. Sudije su ga uništile totalno
2. Ona dva retardirana Bertansa su obični divljaci koji ne jebu nikog 5%

Ne mozemo u duhu ''ciji je tata jaci'' smatrati ozbiljnom raspravu u kojoj se NBA- i EL-igraci nazivaju ''retardima'' i ''divljacima''...
''Retardi'' i ''divljaci'' ubacili 40 poena svjetskom i olimpijskom vicesampionu, makar i krnjeg sastava... Ma hajde molim te, ''retardi'' i ''divljaci''?!

A i sudije ga danas u reketu stitile k'o Pandu medjeda... Pitaj Lucica i Marjanovica...
Faktum je da je Srbija dobila duel pod obrucima, pa i protiv Porzingisa. Od visokih u srpskoj reprezentaciji: Marjanovic i Macvan odlicni u oba pravca, Kuzmic odlican u odbrani, solidan u napadu, Stimac i Bircevic - ocekivano slabi i limitirani. Ovoj ekipi Srbije Raduljica jos vise nedostaje od mekanijeg Jokica...
rodriguez juce 10 asista za 14 minuta
Danas Grci protiv "mojih" francuza. Sta mislite?
Jači tvoji.Volvic je napisao/la:Danas Grci protiv "mojih" francuza. Sta mislite?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
šteta što edin avidć ne radi kao komentator za ovaj eurobasket
Volvic je napisao/la:Danas Grci protiv "mojih" francuza. Sta mislite?
i izgleda da tu vjerovatno najjacu danasnju tekmu necemo gledati na sportklubu
S obzirom da rade ovi Komentatori sa SK i nije tolika šteta.. Da rade ovi sa bht ili ostalih servisa e onda dafilip13 je napisao/la:šteta što edin avidć ne radi kao komentator za ovaj eurobasket
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Letonci ce se danas dobro namucit sa Belgijom. A Svabe uzimaju Gruziju.
Tesko ce Svabe uzeti. Trebao bi im neki LeBron Schroeder.Volvic je napisao/la:Letonci ce se danas dobro namucit sa Belgijom. A Svabe uzimaju Gruziju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Gruzija je vrlo dobra ekipa, ali zbog Schrödera ce Shengelia/Zaza brzo uc u Foul Trouble i onda ce bit u problemima (mala rotacija). 5-1 i 4-1 PnR sa Schröder-Voigtmann ce pravit Gruzicima probleme.Kaunas je napisao/la:Tesko ce Svabe uzeti. Trebao bi im neki LeBron Schroeder.Volvic je napisao/la:Letonci ce se danas dobro namucit sa Belgijom. A Svabe uzimaju Gruziju.
Porzingis mora se sam. D. Bertans povrijeden.
Srbi ce ubit Belgiju ispod reketa
Srbi ce ubit Belgiju ispod reketa
- branimir85
- Kontakt:
gledam sad Poljska-Island i ova tekma potvrđuje besmisao EP s 24 momčadi
totalno razvodnjavanje kvalitete i što je najgore dvorane zjape prazne

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
staps 

Pregledah obje utakmice Islanda i ponekad se pitam da li svi njihovi igrači znaju sva pravila košarke uopšte. Stvarno ej sranje takmičenje ovako, a ljudi su izborili prvenstvo preko Švicarske i Kipra. Pa ona Rumuni recimo, ono je živa komedija. Prije dvije godine, naši egzibicije izvodili kontra njih, a sad šatro na prvenstvu. Ljudi hladno izgubili sve pripremne i to sa minusima od: 8, 10, 4, 58, 34, 33, 30. I inače ta grupa je smiješna. Evo CG i Mađarska ko da gledaš utakmicu ABA lige po kvalitetu. Česi isto nisu ekipa od prije par godina. Bože sačuvaj.branimir85 je napisao/la:gledam sad Poljska-Island i ova tekma potvrđuje besmisao EP s 24 momčaditotalno razvodnjavanje kvalitete i što je najgore dvorane zjape prazne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.