Klasicna bromansa.Neutral je napisao/la:Moj Monolože, znam da me ne hejtaš i da sam ti nekad stao na žulj, znaš i sam kako sam pisao, pa znaš i da su par mojih vijesti obavljeni na ovome portalu, ali ovo obrostrano "podjebavanje", da se tako izrazim je super, opet si mi drag, u to budi siguran. Na tebe gledam kao nekoga ko se neće nikad naljutiti i ko će pokušati spuštati maksimalno i uživam u tome jer nisi neki momčić sa jeftinim forama, nego su to džentlmenske fore. Meni si jedan od najdražih forumaša i fala ti što radi sve to što radiš, inače bi forum bio jako dosadan.Monolog je napisao/la:Ma to sam skokn'o do podforuma "Kolumne", sjetio sam se da si tamo pis'o, pa...Nema na čemu, ja se uistinu nadam da ne'š odustati od ovog foruma, nebitno kako završilo glasanje za forumaša ili kantu godine.
Moje kolumne su bili solidne, pohvalio me i čovjek koji piše za ss.ba, znaš i sam na koga mislim![]()
A sada možemo da nastavimo gdje smo stali, gay moment over![]()
Lijepo da si se sjetio kolumnih, mogao si naučiti nešto dok sam pisao kvalitetno štivo
KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakav poltron!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Auu, vidjoh sad da sm i ja dobio 6 bodova.
Iskreno sam ocekivao vise (s obzirom na teme o kojima sam na chatu znao pisati), ali nikako od ljudi koje uopste ne poznajem, kao ovi sto su mi dali 3x2 boda. Udjem im na profile, pdf kladionica 95% postova - sve jasno. 

koji karlo?Monolog je napisao/la:karlo - 4b
neutral, sto pristajes sa ovim curicama?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Priznaj da si očekivao od mene poklon?Federer17 je napisao/la:Auu, vidjoh sad da sm i ja dobio 6 bodova.Iskreno sam ocekivao vise (s obzirom na teme o kojima sam na chatu znao pisati), ali nikako od ljudi koje uopste ne poznajem, kao ovi sto su mi dali 3x2 boda. Udjem im na profile, pdf kladionica 95% postova - sve jasno.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne vidim im postove nikakosekerbay je napisao/la:koji karlo?Monolog je napisao/la:karlo - 4b

Mah, hladno vani, ugodna noć za malu zezanciju. Volim gibet, sigurno razumiješ na što mislim, fala im

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Onaj s vaše teme. Nervoza na kvadrat.sekerbay je napisao/la:koji karlo?Monolog je napisao/la:karlo - 4b

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pep?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Da.madridist je napisao/la:pep?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Iskreno nisam, iako ne znam ni jesi l' mi dao..DANTES je napisao/la: Priznaj da si očekivao od mene poklon?

@seco, jesi nas'o kak'u strinu?
Pep jeste Karlo, previše emotivno doživljava neke stvari i naziva druge ekipe čudnim imenima. Ovo prvo je dobro, ovo drugo mu je mana, ali lijepo je da ima neko potpaliti malo rivaliteta između forumaša i dvije ekipe. Gorilo je posebno kada se Bayern sastane sa englezima, inače redovne mušterije, prepoznat će se 

Nabili 36 stranica sa ovim dječijim prepucavanjima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ne slazem se da je to gibet. ipak se radi o forumskom podyebavanju.Neutral je napisao/la:Mah, hladno vani, ugodna noć za malu zezanciju. Volim gibet, sigurno razumiješ na što mislim, fala im

pa ne mogu da vjerujem. mom malom bratu dajes cetiri boda za kantu godineMonolog je napisao/la:Onaj s vaše teme. Nervoza na kvadrat.

jes da ga nekad ponese, ali odgovorno tvrdim da je dusa od covjeka.
jednu? fale mi triFederer17 je napisao/la:@seco, jesi nas'o kak'u strinu?

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ma nisam kakav. To što se ne slažemo ne znači da si kanta..Federer17 je napisao/la:Iskreno nisam, iako ne znam ni jesi l' mi dao..DANTES je napisao/la: Priznaj da si očekivao od mene poklon?Valjda nisi.
Aktivniji si ti od mene na forumu, mislim, pratis puno vise tema i pises na istim. Kod mene se to svodi na pdf bosansko-hercegovacke kosarke (repke prvenstveno), NBA samo citam, teme najpoznatijih nasih fudbalera uglavnom samo citam, plus max 5 tema na 'Diskusijama. Razmisljam da na tim svim temama ima i gorih od mene, pa me to tjesilo.
![]()
@seco, jesi nas'o kak'u strinu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sve ima svoje. Ja sam na kraju večeri čistog obraza jer nisam ništa slagao, niti izmišljao stvari u vezi nekog drugog, tako da 

Neutral je napisao/la:Sve ima svoje. Ja sam na kraju večeri čistog obraza jer nisam ništa slagao, niti izmišljao stvari u vezi nekog drugog, tako da
spavaš li,jedeš li o @Neutrale ti ikad ili si stalno na forumu?
zibje sarma dok te raja nije prepoznala i pocela prepravljat glasacke listiceSaurman je napisao/la:Nabili 36 stranica sa ovim dječijim prepucavanjima.

mojne da ja moram intervenisat.
Hmm, moram smršati, dakle jedem.filip13 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Sve ima svoje. Ja sam na kraju večeri čistog obraza jer nisam ništa slagao, niti izmišljao stvari u vezi nekog drugog, tako da
spavaš li,jedeš li o @Neutrale ti ikad ili si stalno na forumu?
Imam tri monitora, laptop, IPad i mobitel

PS: Drugi zvonitel ide sutra za Višegrad pa neću biti tu 24 sata dostupan

Kad vidim ko vodi u obje kategorije znam da je forum u strelovitom padu kvalitete.Dosta je raje otislo ili manje piše a ostala balavrudija i nacionalisti čast izuzetcima.sekerbay je napisao/la:zibje sarma dok te raja nije prepoznala i pocela prepravljat glasacke listiceSaurman je napisao/la:Nabili 36 stranica sa ovim dječijim prepucavanjima.![]()
mojne da ja moram intervenisat.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Beduin
- Kontakt:
DaBogda ti mati na roditeljskom sastanku prnula.Evolution87 je napisao/la:Momciluk 6b
Rigoletto 4b
NAJGORA_BAGRA 3b
staragarda 2b
Beduin 1b
Zbog tebe lexaurin popih, sram da te bude, meni si nas'o dobove davati. Sad razumijem High-a, teski momenti za obojicu nas.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 4 gosta.