Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 13:39

na ovoj slici dzeko da je mogo u guzicu bi se uvuko ciri cuva momak mjesto imamo dosta napadaca pa zato

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 sep 2009, 13:41

mrzim_ulizice je napisao/la:na ovoj slici dzeko da je mogo u guzicu bi se uvuko ciri cuva momak mjesto imamo dosta napadaca pa zato
Pa eto ti još jedan razlog da nevoliš repku, jer mrziš ulizice...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 13:42

AYAN je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:na ovoj slici dzeko da je mogo u guzicu bi se uvuko ciri cuva momak mjesto imamo dosta napadaca pa zato
ja repku volim a mrzim ulizice

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 sep 2009, 13:44

mrzim_ulizice je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
A Ćiru?
Željo i samo Željo...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 sep 2009, 13:45

de ba pusti ove sto mrze ciru.nas smatraju neprijateljima repke za koju navijamo i za koju molimo Boga da odemo na prvenstvo a oni samo govore da ocemo izgubit,da ne odemo na prvenstvo itd.
ja ne znam koje onda protivnik repke
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 13:46

Pa eto ti još jedan razlog da nevoliš repku, jer mrziš ulizice...[/quote]
ja repku volim a mrzim ulizice[/quote]
A Ćiru?[/quote]
ma zaboli me za ciru neka repka pobjedi kad ciro bude golove davo volicu i njega

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 sep 2009, 13:50

mrzim_ulizice je napisao/la:Pa eto ti još jedan razlog da nevoliš repku, jer mrziš ulizice...
ja repku volim a mrzim ulizice[/quote]
A Ćiru?[/quote]
ma zaboli me za ciru neka repka pobjedi kad ciro bude golove davo volicu i njega[/quote]

Pa dobro, onda imamo isto mišljenje...
Željo i samo Željo...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 13:52

AYAN je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:Pa eto ti još jedan razlog da nevoliš repku, jer mrziš ulizice...
A Ćiru?[/quote]
ma zaboli me za ciru neka repka pobjedi kad ciro bude golove davo volicu i njega[/quote]

Pa dobro, onda imamo isto mišljenje...[/quote]
e vala svaka ti cast ti si jedini koji se u necemu samnom slozio hhehehehhe

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 sep 2009, 13:54

Reprezentacija iznad svega. Iznad saveza, iznad Ćire, iznad politike. Ćiro se može mijenjati, savez se može mijenjati :?: :mrgreen: samo reprezentativci su makar donekle konstanta. Ja se slažem sa svima vama gore, čak i sa T-Mac koji je evo promjenio mišljenje i ne psuje reprezentaciju više :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 02 sep 2009, 14:11

kao sto sam vec napisao, Ciro je selektor, kraj toga radi mjesto saveza, sredjuje papire, dovodi repka da igramo protiv njih itd., reklamira za Bih por cijeloj Europi!:D covjek je fenomen! :D zaista nikd necemo imati selektora kao Ciru! covjek radi sve! :mrgreen:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 14:14

aris je napisao/la:kao sto sam vec napisao, Ciro je selektor, kraj toga radi mjesto saveza, sredjuje papire, dovodi repka da igramo protiv njih itd., reklamira za Bih por cijeloj Europi!:D covjek je fenomen! :D zaista nikd necemo imati selektora kao Ciru! covjek radi sve! :mrgreen:
a kakve je repke doveo da igramo protiv njih de mi ih ti nabroj jel to sto je prijateljsku utakmicu sa rijekom sredio i sa iranom tebi dobro sa iranom su igrali radi duga

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 02 sep 2009, 14:19

aris je napisao/la:kao sto sam vec napisao, Ciro je selektor, kraj toga radi mjesto saveza, sredjuje papire, dovodi repka da igramo protiv njih itd., reklamira za Bih por cijeloj Europi!:D covjek je fenomen! :D zaista nikd necemo imati selektora kao Ciru! covjek radi sve! :mrgreen:
a kakve je repke doveo da igramo protiv njih de mi ih ti nabroj jel to sto je prijateljsku utakmicu sa rijekom sredio i sa iranom tebi dobro sa iranom su igrali radi duga
bolje ista nego nista, :D doveo je Sloveniju, Oman, Iran, znam da su ove dvije bezveze!:) ali **** kraj, ovog zaveza(izuzev Munib) igrali bi samo protiv Famosa !:D Ciro je bolan majstor, covjek radi 3 posla odjednom!:D

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 14:22

aris je napisao/la:
bolje ista nego nista, :D doveo je Sloveniju, Oman, Iran, znam da su ove dvije bezveze!:) ali **** kraj, ovog zaveza(izuzev Munib) igrali bi samo protiv Famosa !:D Ciro je bolan majstor, covjek radi 3 posla odjednom!:D
ma jarane moj majstori su oni sto igraju da on nema igrace vidio bi ti njemu svaka cast al igracima kapu skidam

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 02 sep 2009, 14:29

a kakve je repke doveo da igramo protiv njih de mi ih ti nabroj jel to sto je prijateljsku utakmicu sa rijekom sredio i sa iranom tebi dobro sa iranom su igrali radi duga[/quote]
bolje ista nego nista, :D doveo je Sloveniju, Oman, Iran, znam da su ove dvije bezveze!:) ali **** kraj, ovog zaveza(izuzev Munib) igrali bi samo protiv Famosa !:D Ciro je bolan majstor, covjek radi 3 posla odjednom!:D[/quote]
ma jarane moj majstori su oni sto igraju da on nema igrace vidio bi ti njemu svaka cast al igracima kapu skidam[/quote]
u pravu si ! ali nema bas puno selektora na svijetu koji igraju za repke!? moras imati selektora! :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 sep 2009, 14:42

NoName je napisao/la:Reprezentacija iznad svega. Iznad saveza, iznad Ćire, iznad politike. Ćiro se može mijenjati, savez se može mijenjati :?: :mrgreen: samo reprezentativci su makar donekle konstanta. Ja se slažem sa svima vama gore, čak i sa T-Mac koji je evo promjenio mišljenje i ne psuje reprezentaciju više :mrgreen:
dobro sad nisam opcenito opsovao repku samo neke igrace kojih hvala i Bogu i ciri nema vise u sastavu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2009, 14:54

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a sto se tice para i vodjenja reprezntacije...drug moj nezivi se od have, vec i pare trebaju...sta ti ocekujes da ce neko dzabe raditi, samo zato sto je Bosanac, daj sta si smjesan jebote...
Dakle nasim trenerima, patriotima, kako god, sto su u inostranstvu i ne zele trenirati nasu reprezentaciju, fali dovoljno novca da bih se odlucili za selektorsko mjesto? A Ciro Blazevic kazes je dosao da se nakupi novca u Bosni na selektorskom mjestu. Uredu.
Da, jedan od najboljih strijelaca njemacke lige se mora ulizavati Blazevicu, da bih ga odrzao u reprezentaciji. Jer mi imamo porede Dzeke, Ibisevica i jos Muslimovica na stotinama igraca koji igraju na tom niveau u takvoj ligi. On se mora ulizavati kod jednog selektora, koji mu je pruzao beskrajno povjerenje kada vecina nije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 15:20

aris je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: nemas ti pojma Sloveniju i Bugarsku je Kodro sredio jer je on prijateljske prije na godinu organizirao,dok ce Ciro uvjek cekat zadnji dan da se javi neka Africka ili Azijska ekipa da igra snama i da ponudi love da da sta svojim jaranima Uske,jer zna da ce i on tako dobiti sigurnu platu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 sep 2009, 15:22

Jack_Daniels je napisao/la:Ciro majstore !!!!

Nikad igraci uz trenera nisu bili ovako slozni i jedinsveni !!!!

Mislite da je to doslo samo od sebe? Mislite da je doslo od Saveza ili nas navijaca?

Ne, Ciro je motivator i to jedan od boljih od svih trenera u BIH i moramo covjeku odati respekt...

Sem toga opet ce cijelo Bilino Polje skandirati : "Ciro majstore.............".
amire tise malo....

@AYAN
sta, ja sam nacionalista zato sto mrzim ciru, koji je hrvat...
a ako neko mrzi amere i on je nacionalista...pa daj covjece dodji sebi malo....
ti mislis da ja ciru mrzim zbog toga sto je katolik...pravo da ti kazem, za to me zaboli ona stvar...
a isto ja mrzim Munju cetnika, i colakovica usrasu...
a obozavam Sergeja Barbareza...Zvjezdana Misimovica...Ivicu Osima...sve musliman do muslimana...neznas koji je veci...a isto tako svi nacionalisti...

a da te ja pitam, u cemu je tvoj problem...jesam li ja igdje napiso nesto nacionalisticko...sta sad nemozes ni kritikovati ljude druge vjere...pa ovo je katastrofa katastrofa...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 sep 2009, 15:33

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Jack_Daniels je napisao/la:Ciro majstore !!!!

Nikad igraci uz trenera nisu bili ovako slozni i jedinsveni !!!!

Mislite da je to doslo samo od sebe? Mislite da je doslo od Saveza ili nas navijaca?

Ne, Ciro je motivator i to jedan od boljih od svih trenera u BIH i moramo covjeku odati respekt...

Sem toga opet ce cijelo Bilino Polje skandirati : "Ciro majstore.............".
amire tise malo....

@AYAN
sta, ja sam nacionalista zato sto mrzim ciru, koji je hrvat...
a ako neko mrzi amere i on je nacionalista...pa daj covjece dodji sebi malo....
ti mislis da ja ciru mrzim zbog toga sto je katolik...pravo da ti kazem, za to me zaboli ona stvar...
a isto ja mrzim Munju cetnika, i colakovica usrasu...
a obozavam Sergeja Barbareza...Zvjezdana Misimovica...Ivicu Osima...sve musliman do muslimana...neznas koji je veci...a isto tako svi nacionalisti...

a da te ja pitam, u cemu je tvoj problem...jesam li ja igdje napiso nesto nacionalisticko...sta sad nemozes ni kritikovati ljude druge vjere...pa ovo je katastrofa katastrofa...
Hajde ti meni odgovori, zbog čega ti mrziš Ćiru, to mene zanima?
Željo i samo Željo...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 sep 2009, 15:35

mrzim ga iz razloga sto pljuje po Bosni, i nema postovanja prma njoj...mrzim ga zbog toga sto je doso da spasi ljude iz saveza...eto dovoljno...zadovoljan...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.