Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2016, 08:49

Boze sacuvaj ko sinoc podrzava Jasmina Imamovica. Za Batu, pa sta bude! :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 23 sep 2016, 08:52

Probisvjet je napisao/la:Boze sacuvaj ko sinoc podrzava Jasmina Imamovica. Za Batu, pa sta bude! :salut:
auuuu, cekaj samo da franto procita, gotov si
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2016, 09:20

[quote="zamorano1plus8"][quote="Probisvjet"]Boze sacuvaj ko sinoc podrzava Jasmina Imamovica. Za Batu, pa sta bude! :salut:[/quote]
auuuu, cekaj samo da franto procita, gotov si[/quote]
Sad ce on... Nije jos ustao :rol: :rol:... Do sitnih sati se borio sa zelenim :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 sep 2016, 11:04

Ja samo ne znam kojom se logikom vodite kada kazete da glasanje za ostale kandidate pomaze Jasminu. Meni se cini da ce vise pomoci Bati. SDA i SBB imaju svoje konstantno glasacko tijelo (u ostale stvari necu da ulazim), i prosle lokalne su pravo okrnjili SDP, a sada su jos i u koaliciji. Treba glasat za koga se misli glasat a ne za najmanje zlo. Otkud znate, mozda se desi da bas taj kandidat osvoji. Fakat, evo primjer Gadze, da svi ovi sto kazu ja bih galsao/la za njeg i glasaju za njeg, mozda bi lik i osvojio :D

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 23 sep 2016, 11:25

Sto bi bilo Tri vjere, jedna nacija!, kad moze Jedna vjera, jedna nacija!

Idemo SDA/SBB :bih: :bih: :bih:

Sto bi bili unikatni, kad mozes biti losija kopija Sarajeva. Ne ne, to je Rijad za nas, oni tamo imaju arapska ulaganja.. Wooo hooo :njanjanja:

Sto bi Sloboda kao simbol bila bitna, kada je Azmir veci od kluba i tradicije ovog grada :salut:

Iskrene zelje svim glasacima SDA/SBB-a da pobijedite. Nije sarkazam. Sve najbolje :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 23 sep 2016, 11:32

Jedno je stranka, a drugo je mentalitet moj Franto.

Da je onaj Bato samo u SBB, mozda bi i dobio glas. Ovako ostade Gadzo :D Ipak se i on pokazao u Vladi TK, kada je udario na komesare u MUP-u. Pa ga smjenise ekspresno.

P.S. :bih:
slika
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 23 sep 2016, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 sep 2016, 11:34

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedno je stranka, a drugo je mentalitet moj Franto.

Da je onaj Bato samo u SBB, mozda bi i dobio glas. Ovako ostade Gadzo :D Ipak se i on pokazao u Vladi TK, kada je udario na komesare u MUP-u. Pa ga smjenise ekspresno.
Moj glas, a i mojih ukućana, ide njemu. Jednostavno i prosto. Sigurno neće ići Jasminu Tuzla-je-moja i Bati SDA-je-iza-mene.
Papac Papac,
Papac Papac,

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 sep 2016, 11:37

Kad bi se svi odavdje dogovorili da damo glasove Gadži, to bi mu donijelo 100 glasova maksimalno. To mu neće biti dovoljno, a pomoći će i Jasminu.

Čovjek voli ovaj grad više od svih ovih zajedno, a dokazao je to i u kratkom periodu dok je bio ministar...Ne razumijem kako nema veliku podršku, zašto nisu imali jače kampanje i gurali ga malo više.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 sep 2016, 11:44

wobly92 je napisao/la:Kad bi se svi odavdje dogovorili da damo glasove Gadži, to bi mu donijelo 100 glasova maksimalno. To mu neće biti dovoljno, a pomoći će i Jasminu.

Čovjek voli ovaj grad više od svih ovih zajedno, a dokazao je to i u kratkom periodu dok je bio ministar...Ne razumijem kako nema veliku podršku, zašto nisu imali jače kampanje i gurali ga malo više.
Možda sam ja malo poglup, ali kao što napisah gore u postu, stvarno ne znam kako će glasanje za Gadžu pomoći Jasminu. Ako imaš vremena, a i volje :mrgreen: , molim te pojasni mi. Ne mislim ništa loše s ovim, samo ne kontam, jer mi je nakako logičnije da će se slabit Jasminova pozicija tzv. 'rasipanjem' glasova, ali možda moja logika nije logična, jeli :D
Papac Papac,
Papac Papac,

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 23 sep 2016, 11:49

Rimes87 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Kad bi se svi odavdje dogovorili da damo glasove Gadži, to bi mu donijelo 100 glasova maksimalno. To mu neće biti dovoljno, a pomoći će i Jasminu.

Možda sam ja malo poglup, ali kao što napisah gore u postu, stvarno ne znam kako će glasanje za Gadžu pomoći Jasminu. Ako imaš vremena, a i volje :mrgreen: , molim te pojasni mi. Ne mislim ništa loše s ovim, samo ne kontam, jer mi je nakako logičnije da će se slabit Jasminova pozicija tzv. 'rasipanjem' glasova, ali možda moja logika nije logična, jeli :D
Zato sto ce se, realno gledajuci, birati izmedju Jasmina i Bate. Gadzo nema sansi.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 23 sep 2016, 11:51

Wobly92 je SDA/SBB birac, a ovo sa Gadzom je samo pijesak u oci. To sto zeli da ti kaze/u da glas Gadzi Jasminu pomaze, kako bi te naveo da glasas ipak za Batu. Jer navodno je Jasmin vece zlo :crazy:

Providno :kafa:

PS: SBB je sestrinska stranka SDA. Radoncic je na celu te stranke. Pretplatu za Avaz, kada se dizao, su morali imati svi clanovi stranke SDA.

Ali idemo jako SDA/SBB :bih: :bih: :bih: Doslo je vrijeme i da tuzlanski lokalpatriotizam bude usutkan :silent:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2016, 11:53

Rimes87 je napisao/la:

Pomoci ce Jasminu jer ce puhati u isti qurac. Jucer se Niksic i Komsic dogovorili. Komsic i DF je izdao svoje birace. :salut:
Danas je u Sarajevu održan sastanak predsjednika političkih partija građansko-lijeve orijentacije. Sastanku su prisustvovali Željko Komšić (Demokratska fronta), Predrag Kojović (Naša stranka), Nermin Nikšić (Socijaldemokratska partija BiH) i Reuf Bajrović (Građanski savez), a razgovaralo se o političkoj situaciji u zemlji, saopćeno je nakon sastanka, prenosi agencija Patria.
Usaglašen je zajednički stav...
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 sep 2016, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 sep 2016, 11:53

Rimes87 je napisao/la: Možda sam ja malo poglup, ali kao što napisah gore u postu, stvarno ne znam kako će glasanje za Gadžu pomoći Jasminu. Ako imaš vremena, a i volje :mrgreen: , molim te pojasni mi. Ne mislim ništa loše s ovim, samo ne kontam, jer mi je nakako logičnije da će se slabit Jasminova pozicija tzv. 'rasipanjem' glasova, ali možda moja logika nije logična, jeli :D
Jednostavno, imaš bruku ljudi koji sigurno garantovano neće dati glas faraonu, ali ne znaju kome će još uvijek. Uglavnom žele promjene i nije u tolikoj mjeri nije ni bitno ko će, samo da ovaj ode. Faraon ima svoje sigurne glasače i ima prednost i pored svega još uvijek jer takav smo mi narod.
Sad kod većine je dvojba Bato vs. Gadžo. Npr. imaš 10.000 takvih , a ako se upolove glasovi, 5k jednom - 5k drugom, to je velika brojka. A barem još 2-3k glasova Bati bi moglo da donese pobjedu. :)

Franto ja sam već davno rekao da ću dati glas Bati samo da ne gledam više onu stupidnu facu nigdje. :kafa: A to što ti misliš o meni "otari" od guzicu, znaš koliko me zanima. :lolno:
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 23 sep 2016, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 sep 2016, 11:54

FrantoBauzek je napisao/la:Wobly92 je SDA/SBB birac, a ovo sa Gadzom je samo pijesak u oci. To sto zeli da ti kaze/u da glas Gadzi Jasminu pomaze, kako bi te naveo da glasas ipak za Batu. Jer navodno je Jasmin vece zlo :crazy:

PS: SBB je sestrinska stranka SDA. Radoncic je na celu te stranke. Pretplatu za Avaz, kada se dizao, su morali imati svi clanovi stranke SDA.

Ali idemo jako SDA/SBB :bih: :bih: :bih: Doslo je vrijeme i da tuzlanski lokalpatriotizam bude usutkan :silent:
Tako pizdune,pokazi ko si i sta si :puke:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 sep 2016, 11:57

Sloboda, bez Slobode, nikad ne bi glaso za SDA, radije bi glaso za SDS.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2016, 12:00

Jasmin zna i kaze:
"dodje koka i snese jaje, izleze se pile i postane veliko, postane koka" Yebem ti pleme zatucano iz Islamovca. On meni brani Tuzlu, a on iz Islamovca.
Fucku zvao da napada ljude na debati. Okruzen narkomanima i ublehasima.
Samo Bato! Nikad nisam al' cu sada, samo da maknemo ovoga za sva vremena. Ne mogu mu vise ni ime firaunsko spomenuti.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 23 sep 2016, 12:04

solinas je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Wobly92 je SDA/SBB birac, a ovo sa Gadzom je samo pijesak u oci. To sto zeli da ti kaze/u da glas Gadzi Jasminu pomaze, kako bi te naveo da glasas ipak za Batu. Jer navodno je Jasmin vece zlo :crazy:

Tako pizdune,pokazi ko si i sta si :puke:
Lokalpatriota? Da, jesam.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 sep 2016, 12:06

Ja nisam upućena nešto, ko je vlasnik objekata u gradu, strogom centru, potez od Kapije do džamije da budem konkretna?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 sep 2016, 12:07

Kako jesi,vidis sta pises,dijete drago de se prvo sam sa sobom usaglasi,pa onda pisi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 23 sep 2016, 12:07

Aerials je napisao/la:Ja nisam upućena nešto, ko je vlasnik objekata u gradu, strogom centru, potez od Kapije do džamije da budem konkretna?
Mozaik. Nabio ogromnu cijenu, niko nista ni ne otvara.
Steta sto ne drzi one lokale gdje su nargile, da ih ugasi.
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 23 sep 2016, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.