Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
Boze sacuvaj ko sinoc podrzava Jasmina Imamovica. Za Batu, pa sta bude! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
auuuu, cekaj samo da franto procita, gotov siProbisvjet je napisao/la:Boze sacuvaj ko sinoc podrzava Jasmina Imamovica. Za Batu, pa sta bude!
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
-
- Interni moderator
- Kontakt:
[quote="zamorano1plus8"][quote="Probisvjet"]Boze sacuvaj ko sinoc podrzava Jasmina Imamovica. Za Batu, pa sta bude!
[/quote]
auuuu, cekaj samo da franto procita, gotov si[/quote]
Sad ce on... Nije jos ustao
... Do sitnih sati se borio sa zelenim 

auuuu, cekaj samo da franto procita, gotov si[/quote]
Sad ce on... Nije jos ustao

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja samo ne znam kojom se logikom vodite kada kazete da glasanje za ostale kandidate pomaze Jasminu. Meni se cini da ce vise pomoci Bati. SDA i SBB imaju svoje konstantno glasacko tijelo (u ostale stvari necu da ulazim), i prosle lokalne su pravo okrnjili SDP, a sada su jos i u koaliciji. Treba glasat za koga se misli glasat a ne za najmanje zlo. Otkud znate, mozda se desi da bas taj kandidat osvoji. Fakat, evo primjer Gadze, da svi ovi sto kazu ja bih galsao/la za njeg i glasaju za njeg, mozda bi lik i osvojio 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- FrantoBauzek
Sto bi bilo Tri vjere, jedna nacija!, kad moze Jedna vjera, jedna nacija!
Idemo SDA/SBB

Sto bi bili unikatni, kad mozes biti losija kopija Sarajeva. Ne ne, to je Rijad za nas, oni tamo imaju arapska ulaganja.. Wooo hooo
Idemo SDA/SBB
Sto bi Sloboda kao simbol bila bitna, kada je Azmir veci od kluba i tradicije ovog grada
Idemo SDA/SBB

Iskrene zelje svim glasacima SDA/SBB-a da pobijedite. Nije sarkazam. Sve najbolje
Idemo SDA/SBB

Sto bi bili unikatni, kad mozes biti losija kopija Sarajeva. Ne ne, to je Rijad za nas, oni tamo imaju arapska ulaganja.. Wooo hooo

Idemo SDA/SBB

Sto bi Sloboda kao simbol bila bitna, kada je Azmir veci od kluba i tradicije ovog grada

Idemo SDA/SBB

Iskrene zelje svim glasacima SDA/SBB-a da pobijedite. Nije sarkazam. Sve najbolje

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Kontakt:
Jedno je stranka, a drugo je mentalitet moj Franto.
Da je onaj Bato samo u SBB, mozda bi i dobio glas. Ovako ostade Gadzo
Ipak se i on pokazao u Vladi TK, kada je udario na komesare u MUP-u. Pa ga smjenise ekspresno.
P.S.
Da je onaj Bato samo u SBB, mozda bi i dobio glas. Ovako ostade Gadzo

P.S.

Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 23 sep 2016, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Moj glas, a i mojih ukućana, ide njemu. Jednostavno i prosto. Sigurno neće ići Jasminu Tuzla-je-moja i Bati SDA-je-iza-mene.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedno je stranka, a drugo je mentalitet moj Franto.
Da je onaj Bato samo u SBB, mozda bi i dobio glas. Ovako ostade GadzoIpak se i on pokazao u Vladi TK, kada je udario na komesare u MUP-u. Pa ga smjenise ekspresno.
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Kad bi se svi odavdje dogovorili da damo glasove Gadži, to bi mu donijelo 100 glasova maksimalno. To mu neće biti dovoljno, a pomoći će i Jasminu.
Čovjek voli ovaj grad više od svih ovih zajedno, a dokazao je to i u kratkom periodu dok je bio ministar...Ne razumijem kako nema veliku podršku, zašto nisu imali jače kampanje i gurali ga malo više.
Čovjek voli ovaj grad više od svih ovih zajedno, a dokazao je to i u kratkom periodu dok je bio ministar...Ne razumijem kako nema veliku podršku, zašto nisu imali jače kampanje i gurali ga malo više.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Možda sam ja malo poglup, ali kao što napisah gore u postu, stvarno ne znam kako će glasanje za Gadžu pomoći Jasminu. Ako imaš vremena, a i voljewobly92 je napisao/la:Kad bi se svi odavdje dogovorili da damo glasove Gadži, to bi mu donijelo 100 glasova maksimalno. To mu neće biti dovoljno, a pomoći će i Jasminu.

Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
Zato sto ce se, realno gledajuci, birati izmedju Jasmina i Bate. Gadzo nema sansi.Rimes87 je napisao/la:Možda sam ja malo poglup, ali kao što napisah gore u postu, stvarno ne znam kako će glasanje za Gadžu pomoći Jasminu. Ako imaš vremena, a i voljewobly92 je napisao/la:Kad bi se svi odavdje dogovorili da damo glasove Gadži, to bi mu donijelo 100 glasova maksimalno. To mu neće biti dovoljno, a pomoći će i Jasminu.
Čovjek voli ovaj grad više od svih ovih zajedno, a dokazao je to i u kratkom periodu dok je bio ministar...Ne razumijem kako nema veliku podršku, zašto nisu imali jače kampanje i gurali ga malo više., molim te pojasni mi. Ne mislim ništa loše s ovim, samo ne kontam, jer mi je nakako logičnije da će se slabit Jasminova pozicija tzv. 'rasipanjem' glasova, ali možda moja logika nije logična, jeli
- FrantoBauzek
Wobly92 je SDA/SBB birac, a ovo sa Gadzom je samo pijesak u oci. To sto zeli da ti kaze/u da glas Gadzi Jasminu pomaze, kako bi te naveo da glasas ipak za Batu. Jer navodno je Jasmin vece zlo
Providno
PS: SBB je sestrinska stranka SDA. Radoncic je na celu te stranke. Pretplatu za Avaz, kada se dizao, su morali imati svi clanovi stranke SDA.
Ali idemo jako SDA/SBB
Doslo je vrijeme i da tuzlanski lokalpatriotizam bude usutkan 

Providno

PS: SBB je sestrinska stranka SDA. Radoncic je na celu te stranke. Pretplatu za Avaz, kada se dizao, su morali imati svi clanovi stranke SDA.
Ali idemo jako SDA/SBB

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Probisvjet
- Kontakt:
Pomoci ce Jasminu jer ce puhati u isti qurac. Jucer se Niksic i Komsic dogovorili. Komsic i DF je izdao svoje birace.Rimes87 je napisao/la:Možda sam ja malo poglup, ali kao što napisah gore u postu, stvarno ne znam kako će glasanje za Gadžu pomoći Jasminu. Ako imaš vremena, a i voljewobly92 je napisao/la:Kad bi se svi odavdje dogovorili da damo glasove Gadži, to bi mu donijelo 100 glasova maksimalno. To mu neće biti dovoljno, a pomoći će i Jasminu.
Čovjek voli ovaj grad više od svih ovih zajedno, a dokazao je to i u kratkom periodu dok je bio ministar...Ne razumijem kako nema veliku podršku, zašto nisu imali jače kampanje i gurali ga malo više., molim te pojasni mi. Ne mislim ništa loše s ovim, samo ne kontam, jer mi je nakako logičnije da će se slabit Jasminova pozicija tzv. 'rasipanjem' glasova, ali možda moja logika nije logična, jeli

Danas je u Sarajevu održan sastanak predsjednika političkih partija građansko-lijeve orijentacije. Sastanku su prisustvovali Željko Komšić (Demokratska fronta), Predrag Kojović (Naša stranka), Nermin Nikšić (Socijaldemokratska partija BiH) i Reuf Bajrović (Građanski savez), a razgovaralo se o političkoj situaciji u zemlji, saopćeno je nakon sastanka, prenosi agencija Patria.
Usaglašen je zajednički stav...
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 sep 2016, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jednostavno, imaš bruku ljudi koji sigurno garantovano neće dati glas faraonu, ali ne znaju kome će još uvijek. Uglavnom žele promjene i nije u tolikoj mjeri nije ni bitno ko će, samo da ovaj ode. Faraon ima svoje sigurne glasače i ima prednost i pored svega još uvijek jer takav smo mi narod.Rimes87 je napisao/la: Možda sam ja malo poglup, ali kao što napisah gore u postu, stvarno ne znam kako će glasanje za Gadžu pomoći Jasminu. Ako imaš vremena, a i volje, molim te pojasni mi. Ne mislim ništa loše s ovim, samo ne kontam, jer mi je nakako logičnije da će se slabit Jasminova pozicija tzv. 'rasipanjem' glasova, ali možda moja logika nije logična, jeli
Sad kod većine je dvojba Bato vs. Gadžo. Npr. imaš 10.000 takvih , a ako se upolove glasovi, 5k jednom - 5k drugom, to je velika brojka. A barem još 2-3k glasova Bati bi moglo da donese pobjedu.

Franto ja sam već davno rekao da ću dati glas Bati samo da ne gledam više onu stupidnu facu nigdje.

Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 23 sep 2016, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tako pizdune,pokazi ko si i sta siFrantoBauzek je napisao/la:Wobly92 je SDA/SBB birac, a ovo sa Gadzom je samo pijesak u oci. To sto zeli da ti kaze/u da glas Gadzi Jasminu pomaze, kako bi te naveo da glasas ipak za Batu. Jer navodno je Jasmin vece zlo![]()
Providno![]()
Ali idemo jako SDA/SBB![]()
![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sloboda, bez Slobode, nikad ne bi glaso za SDA, radije bi glaso za SDS.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jasmin zna i kaze:
"dodje koka i snese jaje, izleze se pile i postane veliko, postane koka" Yebem ti pleme zatucano iz Islamovca. On meni brani Tuzlu, a on iz Islamovca.
Fucku zvao da napada ljude na debati. Okruzen narkomanima i ublehasima.
Samo Bato! Nikad nisam al' cu sada, samo da maknemo ovoga za sva vremena. Ne mogu mu vise ni ime firaunsko spomenuti.
"dodje koka i snese jaje, izleze se pile i postane veliko, postane koka" Yebem ti pleme zatucano iz Islamovca. On meni brani Tuzlu, a on iz Islamovca.
Fucku zvao da napada ljude na debati. Okruzen narkomanima i ublehasima.
Samo Bato! Nikad nisam al' cu sada, samo da maknemo ovoga za sva vremena. Ne mogu mu vise ni ime firaunsko spomenuti.
- FrantoBauzek
Lokalpatriota? Da, jesam.solinas je napisao/la:Tako pizdune,pokazi ko si i sta siFrantoBauzek je napisao/la:Wobly92 je SDA/SBB birac, a ovo sa Gadzom je samo pijesak u oci. To sto zeli da ti kaze/u da glas Gadzi Jasminu pomaze, kako bi te naveo da glasas ipak za Batu. Jer navodno je Jasmin vece zlo![]()
Providno![]()
Ali idemo jako SDA/SBB![]()
![]()
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ja nisam upućena nešto, ko je vlasnik objekata u gradu, strogom centru, potez od Kapije do džamije da budem konkretna?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kako jesi,vidis sta pises,dijete drago de se prvo sam sa sobom usaglasi,pa onda pisi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Mozaik. Nabio ogromnu cijenu, niko nista ni ne otvara.Aerials je napisao/la:Ja nisam upućena nešto, ko je vlasnik objekata u gradu, strogom centru, potez od Kapije do džamije da budem konkretna?
Steta sto ne drzi one lokale gdje su nargile, da ih ugasi.
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 23 sep 2016, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.