Da i to ako prodju idu na winner of 2b vs, 2f (sto je trenutno bar Wales ili Island)Asteriks je napisao/la:Winner Group A v 3rd Place Group C/D/E
EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa A (Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma komplikovano je jer zavisi i od ostalih grupa kostur u drugoj rundi. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja nikako nisam skontao taj žrijeb za osminu finala 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Komplicirano je dosta jer ovisi o svakoj grupi ali mozda ti bude nesto lakse, iako mislim da si vec 100x vidio ovoRaonffa je napisao/la:Ja nikako nisam skontao taj žrijeb za osminu finala

Francuzi će vjerovatno proigrati u nastavku. Početak turnira je uvijek napet pogotovo kada se igra kod kuće, samo trener im i nije baš najbolji.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma vidio sam ovo, samo ne kontam šta im znači ovo "Best ranked groups"? Na osnovu čega se to gleda?jopaa7 je napisao/la:Komplicirano je dosta jer ovisi o svakoj grupi ali mozda ti bude nesto lakse, iako mislim da si vec 100x vidio ovoRaonffa je napisao/la:Ja nikako nisam skontao taj žrijeb za osminu finala![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma pomesao sam sa drugoplasiranim iz grupe A.Puma je napisao/la:Ne znam kako to jer ako sam dobro vidio idu na jednog od treceplasiranih.Paradajz je napisao/la:Pa i nije bas cist, vec u prvoj rundi knock out faze idu na Nemacku/Poljsku/Ukrajinu. Ne bih to nazvao cistinom.Puma je napisao/la:Zrijeb im je cist do 1/2 finala tek tamo po projekciji Njemacka/Italija/Belgija

- SlevinKelevra
- Kontakt:
@Raonffa
Na osnovu broja suteva u okvir gola.
seferović do sada flop turnira
nema potpisa
- DragonReborn
- Kontakt:
Albanci... kako došli, tako će i da odu.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
bvb je napisao/la:@Raonffa

- Donnie Darko
- Kontakt:
"Ajmo ostavit Grizzmanna na klupi" - yebeni idiot
- badblueboylivno
- Kontakt:
Evo, ukratko:Raonffa je napisao/la:Ma vidio sam ovo, samo ne kontam šta im znači ovo "Best ranked groups"? Na osnovu čega se to gleda?
Best ranked groups predstavlja četiri trećeplasirana koja idu dalje. Uzmimo sedmi red: ACDE. To znači da prolaze trećeplasirani iz tih skupina, a nije bitno koji je najbolji. 3C je u koloni pobjednika skupine A i s njim igra u osmini, 3D ide na pobjednika skupine B, i tako dalje.

Kralj.

Hayley <3
Francuzi su stvarno ocajni i podsjecaju me na Brazil na SP, provlace se. Naravno da se ocekuje da dignu formu u sljedecim utakmicama, ali na ovom prvenstvu se stvarno igra defanzivan nogomet i tesko je probiti bunker isto tako.
Rano je davati neke prognoze , ali trenutno oni glat ispadaju od Hrvatske u osmini, po prikazanoj igri. A i trener im se bas Safetizira.
Flop prvenstva je definitivno Seferovic. Oni promasaji su za zatvora. U 70 % situacija bi stoper pospremio ono.
Stvarno boli srce sto se nismo plasirali na ovo prvenstvo kad vidis koje repke su se sve plasirale, a jos vise koliko ce ih proci dalje iako imaju tek jedan bod.
Mi stvarno imamo najgori mentalitet u nogometu na svijetu. Ma u sportu opcenito.
Rano je davati neke prognoze , ali trenutno oni glat ispadaju od Hrvatske u osmini, po prikazanoj igri. A i trener im se bas Safetizira.
Flop prvenstva je definitivno Seferovic. Oni promasaji su za zatvora. U 70 % situacija bi stoper pospremio ono.
Stvarno boli srce sto se nismo plasirali na ovo prvenstvo kad vidis koje repke su se sve plasirale, a jos vise koliko ce ih proci dalje iako imaju tek jedan bod.
Mi stvarno imamo najgori mentalitet u nogometu na svijetu. Ma u sportu opcenito.
27.10.2020
Majke mi, više su englezi sa onom senilnom budalom Hodgsonom i sa slabijim igracima pokazali protiv rusa, nego li francuzi u ove dvije utakmice (posebno veceras protiv Albanije).
Ali eto imaju jake individualce Grizmana i Payeta, pa pobjeđuju bez neke velike igre.....nevjerovatno kako loše igraju sa brutalno jakim rosterom i imenima
Dešamp forsira neke sisteme i igrace koji su izgleda van forme....francuzi su nam ostali dužni, preslabi performansi jednog od glavnih favorita za titulu
valjda u KO fazi vidimon neku dobru partiju francuza.
Ali eto imaju jake individualce Grizmana i Payeta, pa pobjeđuju bez neke velike igre.....nevjerovatno kako loše igraju sa brutalno jakim rosterom i imenima

Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 jun 2016, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pate se Francuzi ali se vade nekako na kraju, no to im vjerovatno nece stalno prolaziti.
Imaju puno kvalitetnih igraca ali ne djeluju toliko samouvjereno.
Mozda proigraju kasnije, ko ce ga znati.
Svicarci ce ovdje kao drugi ici, tvrdi su oni da bi ih tricolori dobili.
Imaju puno kvalitetnih igraca ali ne djeluju toliko samouvjereno.
Mozda proigraju kasnije, ko ce ga znati.
Svicarci ce ovdje kao drugi ici, tvrdi su oni da bi ih tricolori dobili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dimitri Payet has created 14 chances in 2 games.
Most chances created by a French player in an ENTIRE Euro tournament: Zidane (15)
Most chances created by a French player in an ENTIRE Euro tournament: Zidane (15)
i klub sam ga poceo trolati

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zadnja stvar koju bi zelio jeste da branim Francuze, ali oni imaju 6 bodova i zavrsili su posao i samo im je to bitno. Ako cemo realno, i Ruminija i Albanija su igrali dosta zatvoreno u obje tekme i nije bas tako lako probijati takve postavke, posebno protiv ekipa koje se znaju braniti. Oba puta ih je spasio gol glavom.
Ono sto njih treba da brine jeste defanziva. Cak i u rijetkim rumunsko-albanskim napadima, vidjelo se da im koncentracija zna pasti vrlo lako. Ako ekipa sa odbranom Sagna-Rami-Koscielny-Evra uzme titulu evropskog prvaka, ja cu to smatrati velikim iznenadjenjem. Ne znam u kojem ce sastavu zaigrati sa Svicarskom, ali to ce im biti tek prvi, pravi test.
Ono sto njih treba da brine jeste defanziva. Cak i u rijetkim rumunsko-albanskim napadima, vidjelo se da im koncentracija zna pasti vrlo lako. Ako ekipa sa odbranom Sagna-Rami-Koscielny-Evra uzme titulu evropskog prvaka, ja cu to smatrati velikim iznenadjenjem. Ne znam u kojem ce sastavu zaigrati sa Svicarskom, ali to ce im biti tek prvi, pravi test.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.