BelminM23 je napisao/la:Ja bi se porodio gledajućiUnofficialpage je napisao/la:
Nećemo penale nikad više, ne daj Bože u nekoj bitnoj utakmici, u baražu naprimjer, valjalo bi to izdržat.
Ma ko ne bi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
BelminM23 je napisao/la:Ja bi se porodio gledajućiUnofficialpage je napisao/la:
Nećemo penale nikad više, ne daj Bože u nekoj bitnoj utakmici, u baražu naprimjer, valjalo bi to izdržat.
Isao je Duljevic par puta, po cvajti i nikad nije prosao probu. Doduse to je bilo u doba Olimpika ili Olimpica...Federer17 je napisao/la:Da je samo da Duljevic ode iz nase lige, ja mislim da on nikakvu motivaciju nema igrati po nasim oranicama. Ima kvalitet, to je sigurno, poraditi na fizickoj spremi, mada ovo trcanje u 70. min me, blago receno, iznenadilo. Idealno bi bilo da ode u neki osrednji klub Bundeslige, ja nekako nisam za Tursku, gdje uglavnom idu nasi igraci...
Najneinteligentniji igrac odbrane koji postoji, uvijek nepotrebni i glupi prekrsaji.....novi spahictruts je napisao/la:Inače kako glava? Ovo nam je trenutno najbolji i najborbeniji igrač u odbrani uz Kolašinca. Nekad je tu bio Mujdža ali silne povrede su mu syebale karijeru i to nikad neću prežalit.Djedo10 je napisao/la:Iz aviona se vidi da Hadzic / Vranjes /Cocalic/Grahovac nisu za A tima..... Ako to mesa nevidi, onda u propast idemo 100-%
placeno je njima sto igraju tamo, msm savezu igracima vjerovatno nijeChinaglia je napisao/la:ima li kakva novcana nagrada za ovaj turnir, da se Savez malo okrijepi
Ramsey16 je napisao/la:placeno je njima sto igraju tamo, msm savezu igracima vjerovatno nijeChinaglia je napisao/la:ima li kakva novcana nagrada za ovaj turnir, da se Savez malo okrijepi
skocni su Japanci, gimnasticari praviRimes87 je napisao/la:Eto ti ga na, Japanci vode 1:0. Gol postignut glavom :rol:
Okazaki brate, mašina... Kontrolišu ljudi igru protiv indisponirane Bugarske.Chinaglia je napisao/la:skocni su Japanci, gimnasticari praviRimes87 je napisao/la:Eto ti ga na, Japanci vode 1:0. Gol postignut glavom
Ne zovu Vahu uzalud gonic robova, plus sto su japanci uvijek bili prilicno disciplinovani.paulus je napisao/la:http://antena-sport.com/antenalive.html ako ko hoce gledat , Japanci trce ko da im zivot zavisi od tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.