Ima i tenis naravno, njega sam izostavio kao ekipni sport, ali je trenutno više popularan od rukometa.Virtu4l je napisao/la:Rukomet je iza fudbala, kosarke i tenisa, u Evropi naravno.
EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
-
- Kontakt:
Šteta zbog poraza Njemačke u prvoj utakmici protiv Španaca, koja bi im mogla biti presudna za polufinale. Pozitivno su iznenadili sa igrom, igraju sve bolje kako prvenstvo odmiče, vidjeti ćemo da li mogu iznenaditi u susretu sa Danskom(koja je po meni igrala u najlakšoj grupi na prvenstvu).
Nisu Nijemci bez šansi na toj utakimici. Po meni,
imaju i najbolji golmanski duo trenutno. Nakon dugo vremena, postepeno se vraćaju u sami vrh
Nisu Nijemci bez šansi na toj utakimici. Po meni,
imaju i najbolji golmanski duo trenutno. Nakon dugo vremena, postepeno se vraćaju u sami vrh

- samo_lijevo
- Kontakt:
+10 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Bravo za Njemačku, lijepo je što se dižu postepeno, još bez glavnog igrača.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- samo_lijevo
- Kontakt:
E moji Rusi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Kontakt:
Kakvu su šansu propustili Rusi nevjerovatno. Imali su 2 gola prednosti u zadnje dvije minute i igrača više, ali na kraju su Šveđani izvukli bod.
Na kraju, za polufinale to neće značiti niti jednoj ekipi.
Rusi iako imaju 3 boda imaju odlučujuće mečeve sa Španijom i Njemačkom, gdje mislim da će izgubiti obje utakmice.
Šveđani su također ovim bodom eliminirani, s tim da bi im ovaj bod mogao značiti da preteknu Ruse u nastavku takmičenja za kvalifikacije na OI.
U ovoj grupi će meč za odlučujući plasman voditi reprezentacije Danske i Njemačke po svemu sudeći, mislim da će Španci kao prvi proći u ovoj grupi.
Sutra nas također očekuje rasplet u grupi gdje nastupa domaćin.
Poljaci ulaze kao favoriti u meč s Norveškom, što zbog domaćeg terena, što zbog kvalitetnije igre u prve tri utakmice. U slučaju pobjede Poljaci imaju ogromne šanse da čak i kao prvoplasirani dođu do polufinala.
Rukometni klasik Francuske i Hrvatske koje imaju isto bodova, kao Poljaci i Norvežani, ali uz utakmicu više biti će odlučujući za ove dvije reprezentacije.
Poraženi u sutrašnjem meču najvjerovatnije će se morati zadovoljiti plasmanon 5-6 mjesta.
Francuska u meč ulazi kao favorit, ali kada bih morao tipovati izabrao bih Hrvatsku jer me sutrašnji meč podsjeća na EP u Srbiji i eliminaciju Francuza od strane Hrvatske.
Na kraju, za polufinale to neće značiti niti jednoj ekipi.
Rusi iako imaju 3 boda imaju odlučujuće mečeve sa Španijom i Njemačkom, gdje mislim da će izgubiti obje utakmice.
Šveđani su također ovim bodom eliminirani, s tim da bi im ovaj bod mogao značiti da preteknu Ruse u nastavku takmičenja za kvalifikacije na OI.
U ovoj grupi će meč za odlučujući plasman voditi reprezentacije Danske i Njemačke po svemu sudeći, mislim da će Španci kao prvi proći u ovoj grupi.
Sutra nas također očekuje rasplet u grupi gdje nastupa domaćin.
Poljaci ulaze kao favoriti u meč s Norveškom, što zbog domaćeg terena, što zbog kvalitetnije igre u prve tri utakmice. U slučaju pobjede Poljaci imaju ogromne šanse da čak i kao prvoplasirani dođu do polufinala.
Rukometni klasik Francuske i Hrvatske koje imaju isto bodova, kao Poljaci i Norvežani, ali uz utakmicu više biti će odlučujući za ove dvije reprezentacije.
Poraženi u sutrašnjem meču najvjerovatnije će se morati zadovoljiti plasmanon 5-6 mjesta.
Francuska u meč ulazi kao favorit, ali kada bih morao tipovati izabrao bih Hrvatsku jer me sutrašnji meč podsjeća na EP u Srbiji i eliminaciju Francuza od strane Hrvatske.
Odlično. Dobiti Rusiju i onda se sa Dancima potući za polufinale.samo_lijevo je napisao/la:+10

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Delinjo u svaku raspravu o propasti rukometa spomene RK Bosnu i kroz to ogleda propast rukometa 

Nad tobom sunce najljepše sja
ne gledam buraz ,ali da ako me pitas pravo mi je krivo,kao i za tvoju slobodu ditu...ne trebas biti zloban ja sam realan...volio bi i mejdan i skenderija da su non stop puni i krcati,i fali mi topinoglavi je napisao/la:Delinjo u svaku raspravu o propasti rukometa spomene RK Bosnu i kroz to ogleda propast rukometa

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A ragbi i hokej na ledu si onako, slučajno, izostavioVirtu4l je napisao/la:Rukomet je iza fudbala, kosarke i tenisa, u Evropi naravno.

U ragbi zaista nemam nikakav uvid, tako da ne mogu govoriti o njemu, a hokej mi je pao na pamet. Hokej je poprilično limitiran kao rukomet, ali vjerujem da je popularniji u dosta zemalja, samim tim i gledaniji. Ono što ide na stranu rukometa je možda Evropsko prvenstvo koje je čini mi se popularnije od hokejaškog.MaGiCa je napisao/la:A ragbi i hokej na ledu si onako, slučajno, izostavio![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pogresno si me shvatio, nisam zloban, pa i ja sam pratio i navijao za Bosnu u LP, nego nemoj gledati stanje rukometa kroz primjer RK Bosne.delinjo je napisao/la:ne gledam buraz ,ali da ako me pitas pravo mi je krivo,kao i za tvoju slobodu ditu...ne trebas biti zloban ja sam realan...volio bi i mejdan i skenderija da su non stop puni i krcati,i fali mi topinoglavi je napisao/la:Delinjo u svaku raspravu o propasti rukometa spomene RK Bosnu i kroz to ogleda propast rukometa
Nad tobom sunce najljepše sja
ne gledam nego eto krivo mi bude sto su neki giganti kao rk bosna,kk bosna,sloboda dita i tako skroz potonuli a zna se sta su nekada bili ti klubovi,kako su dvorane bile ispunjene svake sedmice,praznik bas bio...a sto se tice rukometa mnogi klubovi se gase u evropi znas i sam..nema para a brat hoce da uvjeri nekoga da se milijarde vrte u rukometu,a ptice na grani znaju da je ovaj sport pun korupcije i kriminala,ali hajde on zna bolje etopinoglavi je napisao/la:Pogresno si me shvatio, nisam zloban, pa i ja sam pratio i navijao za Bosnu u LP, nego nemoj gledati stanje rukometa kroz primjer RK Bosne.delinjo je napisao/la:ne gledam buraz ,ali da ako me pitas pravo mi je krivo,kao i za tvoju slobodu ditu...ne trebas biti zloban ja sam realan...volio bi i mejdan i skenderija da su non stop puni i krcati,i fali mi topinoglavi je napisao/la:Delinjo u svaku raspravu o propasti rukometa spomene RK Bosnu i kroz to ogleda propast rukometa

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
brat prvo napisa da je rukomet toliko popularan u evropi neki bi shvatili cak vise i od fudbala,da bi poslije nabrojao 15 sportova ispred rukometa hahahahMaGiCa je napisao/la:A ragbi i hokej na ledu si onako, slučajno, izostavioVirtu4l je napisao/la:Rukomet je iza fudbala, kosarke i tenisa, u Evropi naravno.![]()

ajde drago mi je sto ne moze svima bacati svoje suplje i uvjeravati ih da je mlijeko crno

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A jesi naporan vise... Eto, RK Bosna je propala pa je cijeli rukomet propao, ajde ohladi sad.[/quote]
keru pst
keru pst

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hrvati moraju dobiti Francuze ako misle ići u polufinale?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da da. Ako je Poljska mogla dobiti Francuze , realno može i Hrvatska.FaraonTM je napisao/la:Hrvati moraju dobiti Francuze ako misle ići u polufinale?
Idemo Kauboji!

"We need to suffer. And we need to fight."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo ce biti najzanimljivija utakmica dosadCaptain4 je napisao/la:Da da. Ako je Poljska mogla dobiti Francuze , realno može i Hrvatska.FaraonTM je napisao/la:Hrvati moraju dobiti Francuze ako misle ići u polufinale?
Idemo Kauboji!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poljska će i Hrvate dobitCaptain4 je napisao/la:Da da. Ako je Poljska mogla dobiti Francuze , realno može i Hrvatska.FaraonTM je napisao/la:Hrvati moraju dobiti Francuze ako misle ići u polufinale?
Idemo Kauboji!

Danas će to Karabatić i društvo odradit lagano i tako sve do titule.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne dajem velike šanse Hrvatima, teško će protiv onih životinja...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.