FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 31 dec 2008, 18:32

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 01 jan 2009, 13:34

mislim da Olić nije za BAYERNA nit je BAYERN za OLIĆA :shock:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 15:10

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 01 jan 2009, 15:54

Sta Olic nevalja? Jel vi gledate utakmice HSV uopste? De molim vas ne postavljajte glupe komentare o igrackim sposobnostima. Olic je pravi ratnik na terenu,kako za repku tako i za klub. Covjek uvjek srce na terenu ostavlja. A vi "on nema pojma,on ovo,on ovo!....

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 01 jan 2009, 15:58

RAMON CALDERON, predsjednik madridskog Reala, izrekao je za Radio Marcu ohrabrujuću novogodišnju vijest za sve navijače kraljevskoga kluba.
"Na ljeto ćemo kupiti Francka Riberyja", rekao je Calderon.

Jedno pojačanje se, po njemu, podrazumijeva, a u pitanju je najbolji napadač Lyona i predvodnik nove francuske generacije Karim Benzema. Baš je on zalog vjere da će se i Ribery lakše privoliti za dolazak u Madrid, jer je Ribery navodno jednom prilikom izjavio da želi igrati zajedno s Karimom, u istom klubu.

Ribery ima do 2011. godine valjani ugovor s Bayernom, ali je vrlo često na razgovorima s čelnicima kluba, Rummeniggeom i Hoenessom. Trenutačno Ribery ima drugi najbolji ugovor u klubu. Bavarci ga godišnje plaćaju 4 milijuna eura, a Lucu Tonija pet.

Inače, Ribery se ne može dogovoriti s upravom kluba oko nastavka suradnje, a 55 nuđenih milijuna eura od Reala za Riberyja kopkaju sve s druge strane - bavarski klub i francuskog reprezentativca.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 01 jan 2009, 16:35

Ako prodaju riberija ,a nadam se da nema nece , bili bi najveci kreteni jer nebi bili u mogucnosti naci nikad dostojnu zamjenu za njega ...tako da nadam se da su ovo samo bezveze price

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jan 2009, 17:01

na kraju ce ga ipak prodati ali mislim da ce ga dobro unovciti. Real im nudi 55 miliona kao pocetnu cijenu, neka podignu na 60-65 i dovidjenja ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 17:06

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 17:08

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 17:10

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jan 2009, 17:19

Rz88 je napisao/la:
calcio je napisao/la:na kraju ce ga ipak prodati ali mislim da ce ga dobro unovciti. Real im nudi 55 miliona kao pocetnu cijenu, neka podignu na 60-65 i dovidjenja ;)

ahhahahahahahah calcio nemoj molim te..............marca ahahha to su madridske novine to su one iste sto su napisal ronaldo presao u real to su one isti sto su javili ramos presao u milan i to su one iste sto su sastavljali tim real u njihovim glavama a ne kakav je igracki kadar kakve su to lazi....
Sta je tu laz, opste poznata je stvar je da bi Real htio dovesti Riberyja a evo citam da Bayern trazi 60 miliona eura za njega. Jos jedna stvar, Mijatovic je pred otkazom u Realu, i mozda jedini nacin da spasi fotelju je da dovede neko zvucno ime. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 17:28

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 jan 2009, 22:17

Cuj 50 miliona. Koji debili, nek dodaju jos 2 nule na tu cifru, Ulli ga nece pustiti.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 jan 2009, 01:06

Malo je to para za jednog Ribery-a...ustvari smjesno malo para, ali nece on nigdje iz Baye...bar jos dvije godine, a posle ko zna.
Olic ako dodje...dobro dosao, u svakom slucaju i kao alternativa u napadu je bolji od onog manekena Podolskog, koji i sam ne zna sta hoce...vjecito nezadovoljan..sa i bez razloga...weg sa njim!!!
A sto to pojedine briga koliko ce ko primati...npr. Olic dali 3,5 ili 4 mio......ma pustite to ljudi, Ulli zna sta radi...nasa je briga "samo" da Bayern ima sto jacu ekipu, vjerujte jedan Olic nece biti za odmet.
Vom Jäger zum Gejagten

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 02 jan 2009, 13:42

Geronimo ako je npr Riberyjeva odsteta 55 miliona eura,i on sam odluci da zeli otici recemo u madrid,mora li ga bayern pustiti bez obzira sto njegov ugovor vazi jos 2 godine. A znam da je Ribery izjavio prije 2 mjeseca da zeli igrati zajedno s Benzemom jer su odlicni prijatelji.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 02 jan 2009, 14:38

Mislim da Ribery nema to ,i za sada nema razloga da ode tako da ce ostati ...a i ko kaze recimo da ce benzema zavrsiti u Realu ? ? Eno Poldi izjavio da bi htio otici u Romu i igrati tamo ...on vise ni sam ne zna sta ce ,gdje ce

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jan 2009, 14:52

ribery nema klauzulu da moze otici za određenu sumu 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 jan 2009, 15:02

majestic je napisao/la:Geronimo ako je npr Riberyjeva odsteta 55 miliona eura,i on sam odluci da zeli otici recemo u madrid,mora li ga bayern pustiti bez obzira sto njegov ugovor vazi jos 2 godine. A znam da je Ribery izjavio prije 2 mjeseca da zeli igrati zajedno s Benzemom jer su odlicni prijatelji.
Jeli ti to ozbiljno? :idea: Pa normalno da ga ne mora pustiti, ugovor je u krajnjem slucaju svetinja.
Desavalo se cesto da pojedini igraci isprovociraju odlazak,losim partijama,svadjama itd...i onda ih klub smjesti na tribine do isteka ugovora, to ni jednoj strani ne donosi dobro,ali ako ce se tjerati inat od strane kluba i to je moguce kao "kaznu" za igraca.
Posto se sad sve vrti oko para, nevjerujam da ima takvih klubova koji ce to raditi...ili ce morati posteno odsluziti ugovor do kraja ili ce se klub posluziti onom "putujuce ne treba zadrzavati" i raskinuti ugovor uz obostranu korist.
Ribery je u Bayernu vise nego zadovoljan, za sad nema izgleda da bi negdje trebao ici...ali nikad se ne zna...pare su cudo.
Zeli igrati zajedno sa Benzemom...pa igrace u ekipi trikolora :D ili u Bayi..ko zna??? ;)
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jan 2009, 15:15

van bommel odbio PSV,baya mu ponudila jednogodisnji ugovor...
olic danas treba objaviti da je potpisao za FCB 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 02 jan 2009, 15:50

geronimo je napisao/la:
majestic je napisao/la:Geronimo ako je npr Riberyjeva odsteta 55 miliona eura,i on sam odluci da zeli otici recemo u madrid,mora li ga bayern pustiti bez obzira sto njegov ugovor vazi jos 2 godine. A znam da je Ribery izjavio prije 2 mjeseca da zeli igrati zajedno s Benzemom jer su odlicni prijatelji.
Jeli ti to ozbiljno? :idea: Pa normalno da ga ne mora pustiti, ugovor je u krajnjem slucaju svetinja.
Desavalo se cesto da pojedini igraci isprovociraju odlazak,losim partijama,svadjama itd...i onda ih klub smjesti na tribine do isteka ugovora, to ni jednoj strani ne donosi dobro,ali ako ce se tjerati inat od strane kluba i to je moguce kao "kaznu" za igraca.
Posto se sad sve vrti oko para, nevjerujam da ima takvih klubova koji ce to raditi...ili ce morati posteno odsluziti ugovor do kraja ili ce se klub posluziti onom "putujuce ne treba zadrzavati" i raskinuti ugovor uz obostranu korist.
Ribery je u Bayernu vise nego zadovoljan, za sad nema izgleda da bi negdje trebao ici...ali nikad se ne zna...pare su cudo.
Zeli igrati zajedno sa Benzemom...pa igrace u ekipi trikolora :D ili u Bayi..ko zna??? ;)

Tesko da ce Benzema u Bayern. Iako imaju para,nekako su mi "stisnuti"kad trebati odrijesiti kesu. Nece oni sigurno dati 100 miliona za jednog igraca. Vidio si sam koliko su se navlacili s Schweinsteigerom oko toga da mu povecaju platu na 3 ili 4 miliona,a on im je jedan od glavnih igraca i sigurno jedan od 10 najboljih u evropi na toj poziciji.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.