Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
A koga bi stavio na njegovo mjestoPonos Torina je napisao/la:Ovaj Pasalic je prava letva,ne znam kako ga Ivanovic trpi![]()
Upravo to..pohvalio bih sistem koji postoji u nasoj ekipi trenutno..Epidaurus je napisao/la:Siguran sam da bi u punom sastavu sa Mirzom, Jukom i Nihadom bili 2. u grupi i imali veoma fine sanse za cetvrtfinale protiv Svaba, Italijana il Turaka. Napokon imamo trenera koji ima uredjen sistem i kod kojeg se zna ko sta igra
Cisto sumnjam nakon ove sprdacine sa igracima da ce on imat volje , jedino ako prodjemo u drugi krug ...farenhajt je napisao/la:razlika u igri u odnosu na prethodne tekme je velika, nadati se samo da Dusko ostane i naredne cikluse na celu
Milošević je kod Duška postao koristan timski igrač na pozicijama 3 i 4, a sada kako nema Bavčića igra 4remA1 je napisao/la:Nije loše ovoDobar Milošević
Bilo koga samo ne njega,ocajan je uvijek bio i ostao..Kad vidim njega i Bavcica u timu dize mi se kosa na glavi..nerminh74 je napisao/la:A koga bi stavio na njegovo mjestoPonos Torina je napisao/la:Ovaj Pasalic je prava letva,ne znam kako ga Ivanovic trpi![]()
Nermine bio bi bilo gdje koristan igrac medjutim nasi forumasi koji su ga vidili jednom zakljuce da je on prelos igrac... Isto tako evo po pasi pljuvanje a znao je pruziti fine partije kad je trebalo na EB , covjek je 3 ci plej ekipe.nerminh74 je napisao/la:Milošević je kod Duška postao koristan timski igrač na pozicijama 3 i 4, a sada kako nema Bavčića igra 4remA1 je napisao/la:Nije loše ovoDobar Milošević
Pa dobro kogaPonos Torina je napisao/la:Bilo koga samo ne njega,ocajan je uvijek bio i ostao..Kad vidim njega i Bavcica u timu dize mi se kosa na glavi..nerminh74 je napisao/la:A koga bi stavio na njegovo mjestoPonos Torina je napisao/la:Ovaj Pasalic je prava letva,ne znam kako ga Ivanovic trpi![]()
Haj ne s.e.r.i majke tidean33 je napisao/la:ne ložite se.....niste vi dobri koliko hrvati igraju preko one stvari....jučer su zamalo izgubili od estonije
A koji ste to vi?dean33 je napisao/la:ne ložite se.....niste vi dobri koliko hrvati igraju preko one stvari....jučer su zamalo izgubili od estonije
Ko si to ti..ko ste vi?? I odakle ti na bosanskohercegovackom forumu?dean33 je napisao/la:ne ložite se.....niste vi dobri koliko hrvati igraju preko one stvari....jučer su zamalo izgubili od estonije
Trenutno korisnika/ca: Tracy3McGrady i 6 gostiju.