Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Buba00
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Buba00 » 11 feb 2015, 23:04

ja ga ne gledam jos od egipta u innsbrucku , do tad nijednu tekmu citya nisam propustio a bgm sve sam reportaze gledao na city onoj stranici. Ono bas ga pratio od tada samo Pjanke i Besica pratim otkad je u evertonu.Dzeko je glumac , misli da je faca mangup nek bude sebi nema frke al mene ne zanima. Milina gledati ovog Besica vjerujte mi opustim se a dzeko me samo nervira...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 feb 2015, 23:10

Buba00 je napisao/la:ja ga ne gledam jos od egipta u innsbrucku , do tad nijednu tekmu citya nisam propustio a bgm sve sam reportaze gledao na city onoj stranici. Ono bas ga pratio od tada samo Pjanke i Besica pratim otkad je u evertonu.Dzeko je glumac , misli da je faca mangup nek bude sebi nema frke al mene ne zanima. Milina gledati ovog Besica vjerujte mi opustim se a dzeko me samo nervira...
jes i ti vikao, Džeko napolje, Džeko napolje.......

Dobra stara vremena, Safet udara šakom o sto, mediji mu daju podršku.......Edin i Spaha crne ovce......e,gdje odoše ta vremena, jah....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 feb 2015, 23:16

Ajax je napisao/la:@Head
Stoperski par Stoke-a je udarna igla u njihovoj gruboj fizickoj igri. Bilo je ocekivano da ako im fali dvojica prvih stopera da ce se jako tesko braniti. Na treneru je bilo dali da krenu sa Aguerom samim ili sa Dzekom i Aguerom. Vjeruj da je Agueru velika zelja da bas on bude taj istureni napadac i da to ne dijeli sa drugim napadacem ( nesto slicno kao Messi ). Nema nikakvu zelju da stvori tandem sa Dzekom sto smo mi ovdje upozoravali jos puno prije jer je to bilo evidentno. Osim toga tu je odjednom i Milner kojega je trener krenuo forsirati nebi li potpisao novi ugovor na kraju sezone. To znaci odma 4-5-1 jer Silva i Nasri ce uvijek igrati kod ovog trenera. Trenutno je najveca nada Dzeki kao i u prosloj sezoni da Aguero izbiva cim duze sa terena zbog povrede. Mada mislim da ce uraditi sve moguce da ga osposobe za utakmicu protiv Barcelone gdje ce se opet u*rati kao i prosle sezone i Barcelona ce ih izbaciti. A pored Chelsea nemaju nikakve sanse u prvenstvu.
Sve ja tebe razumijem ali ti neces da svaris da je Dzeko daleko od prave forme i da nicim nije zasluzio da igra prvu postavu. Da sam ja trener Citya vjerovatno bi i meni utakmice pocinjao s klupe jer nicim nije zasluzio da mu se ukaze povjerenje po trenutnoj formi. Nema vise ni zelje kao sto je prije imao kad udje, vidi se na njemu da mu puca qurac, zasitio se Citya ali ocito nije love. Tako da ne trebas ga zaliti moj druze kad on sam sebe ne zali.
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 feb 2015, 23:17

Head je napisao/la:Tako da ne trebas ga zaliti moj druze kad on sam sebe ne zali.
:thumbup: :thumbup:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 feb 2015, 23:21

Jos nije odradio citavu utakmicu za City ove sezone u ligi. :tokralju: Sedam puta startao i sedam puta zamjenjen. Isto toliko puta usao s klupe. Je li te barem stid moj Edine? :oops:

Daleko najgora sezona u njegovoj karijeri. A treba bit u najboljim godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 feb 2015, 23:29

Cartman je napisao/la:Jos nije odradio citavu utakmicu za City ove sezone u ligi. :tokralju: Sedam puta startao i sedam puta zamjenjen. Isto toliko puta usao s klupe. Je li te barem stid moj Edine? :oops:

Daleko najgora sezona u njegovoj karijeri. A treba bit u najboljim godinama.
Sad kad na ljeto pređe u Espanjol sve će to ljepše izgledati....a naravno da ga treba biti stid njegovih vjernih navijača kao što si upravo ti. Pa ti i nisi jedini, trenucima kada su i Pape, i svi mediji (a ovaj portal, ono mašala) ga proglašavali izdajicom, neprijateljem reprezentacije,rušiteljem atmosfere, čovjekom koji je privatizovao reprezentaciju, čvrsto stali uz njega. I niste dali na njega.

I treba da ga bude stid zbog takvih njegovih vjernih navijača....

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 11 feb 2015, 23:33

gost je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:ja ga ne gledam jos od egipta u innsbrucku , do tad nijednu tekmu citya nisam propustio a bgm sve sam reportaze gledao na city onoj stranici. Ono bas ga pratio od tada samo Pjanke i Besica pratim otkad je u evertonu.Dzeko je glumac , misli da je faca mangup nek bude sebi nema frke al mene ne zanima. Milina gledati ovog Besica vjerujte mi opustim se a dzeko me samo nervira...
jes i ti vikao, Džeko napolje, Džeko napolje.......

Dobra stara vremena, Safet udara šakom o sto, mediji mu daju podršku.......Edin i Spaha crne ovce......e,gdje odoše ta vremena, jah....
nisam vikao al ono ponasanje fuj...
bahatost njegova , ufuranost mi se uopce ne svidja i to je to!! nek gleda ko hoce ..

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 feb 2015, 23:38

Buba00 je napisao/la:
nisam vikao al ono ponasanje fuj...
bahatost njegova , ufuranost mi se uopce ne svidja i to je to!! nek gleda ko hoce ..
:thumbup: dobro je to Safa bio prokužio, ali glupi Bošnjo opet dao da ga sa par golova zabeluha......trebalo je odmah tada sa njim završiti....

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 feb 2015, 00:00

Koliko je dao golova u ligi ove sezone?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 feb 2015, 00:14

Sheyi je napisao/la:Koliko je dao golova u ligi ove sezone?
2

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2015, 00:21

Oba golčine :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 feb 2015, 00:26

Znači, Chris Smalling dao više golova od Džeke. :nedam:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 12 feb 2015, 00:32

Sheyi je napisao/la:Znači, Chris Smalling dao više golova od Džeke. :nedam:
:lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 feb 2015, 01:38

:bih:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 feb 2015, 01:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 12 feb 2015, 01:52

Pricajte sta hocete ja imam osjecaj da je Amra kriva za njegovo ocajno stanje. Long distance relationship je njesra zesce, furati taj relationship i ujedno biti uspjesan napadac svjetskog kluba je malte ne nemoguce.
Mahmutovica pod hitno zvati u repku jer je trenutno nas najbolji napadac.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 feb 2015, 02:00

Cepi1981 je napisao/la:Pricajte sta hocete ja imam osjecaj da je Amra kriva za njegovo ocajno stanje. Long distance relationship je njesra zesce, furati taj relationship i ujedno biti uspjesan napadac svjetskog kluba je malte ne nemoguce.
Mahmutovica pod hitno zvati u repku jer je trenutno nas najbolji napadac.
Lud je ako je vjeran Amrici pored Manchestera i Londona punih sponzorusa. :nedam:

A ima i Sarajevo svojih aduta. :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2015, 03:21

:guz: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 12 feb 2015, 11:02

Nedostajala mi je ova atmosfera. Godinu dana smo je čekali i opet dočekali. Jedinstvo forumaša ( osim par zabludjelih ovčica) mediji na pravoj strani, u borbi za istinu i protiv rušitelja reprezentacije........jedino fali Pape, da onako mamićevski klepi šakom o sto i kaže neće meni niko reprezenatciju sastavljati.....a mi u horu za njim,tako je Papeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

Eh, Pape, Pape .....sve je isto samo tebe nema

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 feb 2015, 12:24

Edin je odigrao jedan dio drugog poluvremena, asistirao i nasao se u sansi da zabije ali nije. Naravno da je moglo bolje i da ocekujemo vise, ali praviti toliku dramu je ipak nepotrebno. Pogotovo pocinjati pricu o reprezentaciji i slicno tome je previse.
Imao je ove sezone dvije povrede i zato je na samo 2 gola. Inace bi to bilo bolje.
A da svakako Edin moze bolje, moze i mora bolje.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.